Storbakkvegen 41

Tromsdalen

Soverom
2 stk
Størrelse
82m2
Prisantydning
2 890 000,-

Velkommen til Storbakkvegen 41 - Moderne 3-roms leilighet med parkering i garasje og nydelige sol- og utsiktsforhold! Boligen fremstår tiltalende med generøs takhøyde og store vindusflater med en flott utsikt. Leiligheten består av stue og kjøkken i åpen løsning, 2 soverom, bad/vaskerom, gang og bod. I tillegg disponeres det en bod ved inngang som sikrer ekstra oppbevaringsplass. Fra stue og balkong har du fantastisk utsikt mot Tromsøysundet. Nærhet til skole, barnehage og flotte turområder. I tillegg kort avstand til busstopp med hyppige avganger til sentrum, UNN/UiT, Jekta, m.m. Høydepunkter: Flott utsikt. Gode solforhold. Etablert praktisk kjøkkenøy. 15 minutters kjøring fra Tromsø sentrum. Veldrevet borettslag tilknyttet IN-ordning. Garasjeplass. Bod og sportsbod. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 2 890 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 14 654,-
Fellesgjeld: 1 876 796,-
Primærrom: 78m2
Bruksareal: 82m2
Soverom: 2
Byggeår: 2017
Energimerking: B

Se full beskrivelse

Eiendom Storbakkvegen 41
9020 Tromsdalen
2. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0414
Totalvurdering Storbakkvegen 41 - Moderne 3-roms leilighet med parkering i garasje og nydelige sol- og utsiktsforhold!

Boligen fremstår tiltalende med generøs takhøyde og store vindusflater med en flott utsikt. Leiligheten består av stue og kjøkken i åpen løsning, 2 soverom, bad/vaskerom, gang og bod. I tillegg disponeres det en bod ved inngang som sikrer ekstra oppbevaringsplass. Fra stue og balkong har du fantastisk utsikt mot Tromsøysundet. Nærhet til skole, barnehage og flotte turområder. I tillegg kort avstand til busstopp med hyppige avganger til sentrum, UNN/UiT, Jekta, m.m.

Høydepunkter:
Flott utsikt
Gode solforhold
Etablert praktisk kjøkkenøy
15 minutters kjøring fra Tromsø sentrum
Veldrevet borettslag tilknyttet IN-ordning
Garasjeplass
Bod og sportsbod

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 18 bnr. 687, andelsnr. 12 i Fløifjell Borettslag med orgnr. 918724133 i Tromsø kommune
Beliggenhet Fløifjell borettslag ligger flott til i overgangen mellom bebyggelse og naturskjønne Fløyfjellet langs Storbakkvegen. Boligene ligger høyt i terrenget med fantastisk utsikt over Tromsøysundet til Tromsøya og Store Grindøya mot vest.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Tomten består i all hovedsak av borettslagets bygninger. Kjøre -, gangveier og adkomstarealer er asfaltert. Gjesteparkering på oppmerkede plasser.
Boligtype, og eierform Borettslag Leilighet
Byggeår 2017
Areal Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 82 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 08.03.2021.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i p-rom
2. etasje: Stue/kjøkken, bad/vaskerom, soverom 1, soverom 2 og gang.

Innvendig bod på 4 m² og sportsbod på 5 m².

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen, datert 15.11.23.
Standard Gulv består i hovedsak av: Parkett. Flis.
Vegger består i hovedsak av: Malte flater. Fliser.
Himlinger består i hovedsak av: Malte flater.

Bad/vaskerom
Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte fronter med integrert dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speilskap med lys. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Dusjnisje med svingbare glassdører og veggmontert dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk via balansert ventilasjon. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med integrert håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Plater på vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Stekeovn og koketopp. Plass til frittstående: Kjøl/frys og oppvaskmaskin.

Tekniske installasjoner
Synlige vannrør i: Plast og kobber.
Synlige avløpsrør i: Plast.
Det gjøres oppmerksom på at det kun er leilighetens innvendige røranlegg som er vurdert. Bygningens felles avløpsanlegg er derfor ikke vurdert.
Boligen har balansert ventilasjon.
Oppvarming består av: Varmesentral I hovedsak ved hjelp av: Radiator og varme i gulv.
Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg.
Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG2 - avvik som kan kreve tiltak
Våtrom > 2. etasje > Bad/vaskerom > Overflater Gulv
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er et krav minimum 16mm fall 0,8 meter ut fra sluk. Målt fall på ca. 17 mm. Målt høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved terskel på 20 mm. Krav til høydeforskjell er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 2. etasje > Bad/vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt
Det er avvik: Slukmansjett/membran er ikke synlig i klemring. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 2. etasje > Bad/vaskerom > Sanitærutstyr og innredning
Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Vegghengt WC med skjult sisterne er ikke utført etter dagens anbefaling, hvor evt. lekkasjevann fra sisterne kan fraktes/renne ut på gulv. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 2. etasje > Bad/vaskerom > Ventilasjon
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs, og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Det er avvik: Fordelerskapet er ikke tilgjengelig. Det manglet nøkkel til fordelerskap. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg. Punkt nummer 1-7 er besvart av eier og er ikke takstingeniørens vurdering. Jeg er ikke EL fagperson.

TG2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
Utvendig > Andre utvendige forhold
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Dette punktet tar for seg nødvendigheten av felles tilstandsrapport i sameiet/borettslaget. Det er viktig at det er en plan for dette slik at det blir gjort tilstrekkelig vedlikehold og utbedringer når det er behov. Dette er viktig for alle konstruksjonene inkl. tomt og vil blant annet ha betydning for hvilken økonomiske kostnader som vil komme til fordeling fremover. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Overflater
Det er avvik: Div striper i parkett i gang, kjøkken/stue og på stort soverom. Tapet har løsnet rundt stikkontakt på lite soverom. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Innvendige dører
Det er avvik: Dør til bod har fargeforskjell/skjolder. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > 2. etasje > Stue/kjøkken > Overflater og innredning
Det er avvik: Mindre hakk i skapdør. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Andre VVS-installasjoner
Det er avvik: Foreligger ikke dokumentasjon på vedlikehold/kontroll av varmepumpe de siste årene. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Terrengforhold
Eiendommen ligger i rasfarlig/skredutsatt område. Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone berørt av skredrapport Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen, datert 15.11.23.
Møblering/utstyr Hylle i enden av kjøkkenet vil medfølge handelen. Utenom dette er det kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Varmesentral I hovedsak ved hjelp av: Radiator og varme i gulv. Selger opplyser om et gjennomsnittlig strømforbruk på ca. kr. 450,- mnd.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Fast plass i felles garasjeanlegg.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Det er offentlig avløp via private stikkledninger og utvendige vannledninger er av plast (PEL) og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Regulering Boligen er regulert til boligbebyggelse jfr. reguleringsplan datert 29.04.2015.

Hensynssoner registrert på eiendommen:
8 Gul sone T-1442 H220_24 0142
Faresone Ras- og skredfare H310_841 0142
Angitt hensynssone Hensyn friluftsliv H530_5 0142
Faresone Ras- og skredfare H310_842 0142
Sikringssone Ras- og skredfare H310_5 1817

Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone berørt av skredrapport.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for aktsomhetskart for snø- og steinskred.
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Fløifjell Borettslag
Andelsnummer: 12
Fellesutgifter: Kr. 14 654,- pr Mnd.
Andel fellesgjeld: Kr. 1 876 796,-.
Andel fellesformue: Kr. 19 791,-.

Felleskostnader inkluderer blant annet kommunale avgifter, felles byggforsikring, fremtidig drift og vedlikehold og TV/internett.

Spesifikasjon av lån
Lånenummer: 46127037930, Sparebank 1 Nord-Norge
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 07.11.2023: 5.54% pa.
Antall terminer til innfrielse: 176
Saldo per 07.11.2023: 40 395 142
Andel av saldo: 0
Første termin/første avdrag: 20.12.2020 ( siste termin 20.09.2067 )
Flytende rente, 3 mnd. nibor + 0,82% margin

Lånenummer: 46127037949, Sparebank 1 Nord-Norge
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 07.11.2023: 5.54% pa.
Antall terminer til innfrielse: 175
Saldo per 07.11.2023: 58 816 928
Andel av saldo: 1 876 796
Første termin/første avdrag: 20.12.2020 ( siste termin 20.06.2067 )
Flytende rente, 3 mnd. nibor + 0,82% margin

Laget har avtale om individuell nedbetaling (IN) av fellesgjeld
Vedtekter, regler, regnskap ol. Interessenter og budgivere oppfordres til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning.
Prisantydning 2 890 000,- / Felleskostnader: 14 654,- pr. mnd
Felleskostnader inkluderer blant annet kommunale avgifter, felles byggforsikring, fremtidig drift og vedlikehold og TV/internett.
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 15.11.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 315 321,-
Formuesverdi sekundærbolig: 4 998 219,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2022 og er regnet ut ved hjelp av skatteetatens boligverdikalkulator.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnader.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
Adgang til utleie Ved godkjennelse fra styre.
Borettslag Fløifjell Borettslag
Formann borettslag Kjell-Harald Amundsen
Fellesutgifter Kr 14 654,- per mnd.
Felleskostnader inkluderer blant annet kommunale avgifter, felles byggforsikring, fremtidig drift og vedlikehold og TV/internett.
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 1 876 796,- Fellesformue kr19 791,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen negative heftelser registrert på andelen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP1446467
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Husordensregler
Vedtekter
Boligopplysninger
Energiattest
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det forutsettes at kjøper blir godkjent som ny andelseier av borettslagets styre. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier er hver av partene fri fra denne kjøpekontrakt og hver av partene bærer sine eventuelle kostnader i forbindelse med saken. Eventuelt innbetalte beløp skal tilbakebetales i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.
Forkjøpsrett Intern forkjøpsrett. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Torsdag, 30. nov.
17:00 - 17:30
For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Storbakkvegen 41 - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Velkommen til Storbakkvegen 41 - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Moderne leilighet med garasje og fantastiske sol- og utsiktsforhold.
Moderne leilighet med garasje og fantastiske sol- og utsiktsforhold.
Planskisse.
Planskisse.
Entré med mulighet for praktiske oppbevaringsløsninger.
Entré med mulighet for praktiske oppbevaringsløsninger.
Leiligheten har en åpen og møbleringsvennlig løsning.
Leiligheten har en åpen og møbleringsvennlig løsning.
Den generøse takhøyden og de store vindusflatene gir en god romfølelse.
Den generøse takhøyden og de store vindusflatene gir en god romfølelse.
I tilknytning til kjøkken har du plass til egen spisestue med nydelig utsikt.
I tilknytning til kjøkken har du plass til egen spisestue med nydelig utsikt.
Fra stue har du utgang til en romslig balkong hvor du har nydelig utsikt mot Tromsø og Kvaløya.
Fra stue har du utgang til en romslig balkong hvor du har nydelig utsikt mot Tromsø og Kvaløya.
Flott utsikt mot Tromsøya, Tromsøysundet og majestetiske fjelltopper!
Flott utsikt mot Tromsøya, Tromsøysundet og majestetiske fjelltopper!
Det er etablert en praktisk åpen løsning med kjøkkenøy. Hvitevarer fra Whirlpool og Siemens.
Det er etablert en praktisk åpen løsning med kjøkkenøy. Hvitevarer fra Whirlpool og Siemens.
Denne løsningen gir rikelig med benke- og oppbevaringsplass.
Denne løsningen gir rikelig med benke- og oppbevaringsplass.
Stort hovedsoverom med god plass til dobbelseng, tilhørende nattbord og oppbevaring.
Stort hovedsoverom med god plass til dobbelseng, tilhørende nattbord og oppbevaring.
Soverom 2 har også en god størrelse.
Soverom 2 har også en god størrelse.
Flislagt bad med gulvvarme, dusjhjørne og vegghengt toalett. Her har du god plass til vaskemaskin og/eller tørketrommel.
Flislagt bad med gulvvarme, dusjhjørne og vegghengt toalett. Her har du god plass til vaskemaskin og/eller tørketrommel.
Lys baderomsinnredning med mye oppbevaringsplass og overspeil med belysning.
Lys baderomsinnredning med mye oppbevaringsplass og overspeil med belysning.
Privat bilde av nordlys sett fra leiligheten.
Privat bilde av nordlys sett fra leiligheten.
Her bor du fint til i et rolig område med meget gode sol- og utsiktsforhold. I nærheten har du busstopp med hyppige avganger til Tromsdalen, sentrum, Jekta, UNN/UiT m.m.
Her bor du fint til i et rolig område med meget gode sol- og utsiktsforhold. I nærheten har du busstopp med hyppige avganger til Tromsdalen, sentrum, Jekta, UNN/UiT m.m.