Dramsvegen 121B

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
47m2
Prisantydning
3 090 000,-

Dramsvegen 121B - En flott og trivelig 3-roms selveier med nydelig utsikt og parkering i garasjeanlegg. Leiligheten inneholder romslig stue, to gode soverom og bad/vaskerom. I tillegg er det 2 balkonger, en mot sør og en mot øst. Begge byr på nydel ig usikt. Sentral beliggenhet midt mellom, og med gåavstand til, UiT/UNN og Tromsø sentrum. Busstopp med hyppige avganger i umiddelbar nærhet og lysløypa like ved. Høydepunkter: 2 balkonger.. Fantastisk utsikt.. Gode solforhold.. Parkering i garasjeanlegg.. Flott beliggenhet, godt lydskjermet fra Dramsvegen.. Internett via fiber.. Gå- og sykkelavstand til både UNN/UiT og sentrum.. Gode bussforbindelser (5 min til sentrum og 10 min til Jekta).. Søndagsåpen dagligvare og lysløypa like ved.. Utmerket førstegangskjøp!. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 3 090 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 47m2
Bruksareal: 47m2
Soverom: 2
Byggeår: 1999
Energimerking: C

Se full beskrivelse

Eiendom Dramsvegen 121B
9010 Tromsø
2. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0400
Totalvurdering Dramsvegen 121B - En flott og trivelig 3-roms selveier med nydelig utsikt og parkering i garasjeanlegg. Leiligheten inneholder romslig stue, to gode soverom og bad/vaskerom. I tillegg er det 2 balkonger, en mot sør og en mot øst. Begge byr på nydelig utsikt. Sentral beliggenhet midt mellom, og med gåavstand til, UiT/UNN og Tromsø sentrum. Busstopp med hyppige avganger i umiddelbar nærhet og lysløypa like ved.

Høydepunkter:

- 2 balkonger.
- Fantastisk utsikt.
- Gode solforhold.
- Parkering i garasjeanlegg.
- Flott beliggenhet, godt lydskjermet fra Dramsvegen.
- Internett via fiber.
- Gå- og sykkelavstand til både UNN/UiT og sentrum.
- Gode bussforbindelser (5 min til sentrum og 10 min til Jekta).
- Søndagsåpen dagligvare og lysløypa like ved.
- Utmerket førstegangskjøp!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 3802 snr. 3 orgnr. 928764516 i Tromsø kommune
Adkomst Garasjeplass og adkomst via oppvarmet adkomstvei.
Tomt/beskaffenhet Eiet tomt på 469 m² som er skrånende. Opparbeidet med plen og beplantning. Gruset gårdsplass utenfor inngangsparti.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1999
Areal Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 47 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Taktekking i stålplater. Vindski i tre. Takrenner, nedløpsrør og beslag i metall. Takvann ført ut på terreng.
Yttervegg i trekonstruksjon. Stående utvendig trekledning.
Grunnmur malt over terreng. Det er ikke kjennskap til utbedringer av fuktsikring siden byggeår. Takvann ført ut på terreng. Gulv støpt på grunn. Grunnmur i lettklinkerblokker. Grunnmur pusset/slammet over terreng.
Mønet skråtak i tre. Kombinert kaldt loft og skråhimling. Luftespalter ved raft. Lufteventiler i gavl.
Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Hoveddør i boligen som malt kompaktdør med glassfelt. Altandør i malt tre med glassfelt.

Altan mot sør på ca. 9 m² med tre rekkverk. Utgang fra stue. Konstruksjoner og overflater i treverk. Altan mot øst på ca. 4 m² med tre rekkverk. Utgang fra stue. Konstruksjoner og overflater i treverk.
Utvendig trapp i tre. Rekkverk.

Boligen er en del av et sameie. Dette medfører at deler av vedlikehold og utbedring av boligmassen skal deles på de ulike boenhetene etter en sameiebrøk. Anbefaler å sette seg inn i retningslinjer/vedtekter for sameiet dersom dette foreligger.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 12.11.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 16.09.1999.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Loftsetasje: Stue/kjøkken , Bad/vaskerom, Soverom 1, Soverom 2, Gang.
Boligen disponerer en utebod på ca. 6 m² utenfor inngangen på boligen.
Standard Gulv består i hovedsak av: Laminat og belegg.
Vegger består i hovedsak av: Malte flater.
Himlinger består i hovedsak av: Malte plater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Flislagt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til frittstående: Kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin.

Bad/vaskerom:
Vegger er belagt med malt strie. Himling med malte plater. Vinylbelegg med gulvvarme. Innredning med underskap og høyskap. Profilere fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Elektriske vifte i vegg. Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt.

Tekniske installasjoner og elektrisk anlegg:
Synlige vannrør i: Kobber og plast. Synlige avløpsrør i: Plast. Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut ved naturlig ventilasjon og vifte på bad og kjøkken. Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. I hovedsak skjult elektrisk anlegg. Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3 (store avvik):

- Bad/vaskerom:
Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet. Manglende silikon i rørgjennomføringer. Dette kan medføre at evt. lekkasjevann kommer inn i konstruksjonen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på selve membranløsningen/vinylbelegget.

TG2 (avvik som kan kreve tiltak):

- Nedløp og beslag:
Det er ikke montert snøfangere på taket. Mangler utkast på et takrenne nedløp. 

- Veggkonstruksjon.
Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Flere kabler ligger over lufting på bordkledning. Dette hindrer god lufting. Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon.

- Utvendige dører
Altandør er værslitt. Altandør mot sør tar i karm. 

- Bad/vaskerom: 
Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet Dør er plassert i våtsonen, dette anses som en risikokonstruksjon da det kan oppstå lekkasjer i veggkonstruksjonen rundt døren. Våtsonen i et dusjområde strekker seg 1 meter ut fra dusjveggen. Inngangsdøren til badet ligger derfor inne i våtsonen. 
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er et krav minimum 16mm fall 0,8 meter ut fra sluk. Målt fall på ca. 2 mm. Målt høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved terskel på 2 mm. Krav til høydeforskjell er ikke oppfylt. 
Det er påvist skader på innredning. Skapdører til innredning har svelling. Hakk i servant. 
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs, og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene.

- Grunnmur og fundamenter:
Grunnmuren har sprekkdannelser. Fundamentering er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon. 

TG2 (avvik som ikke krever tiltak):

- Taktekking:
Taktekkingen har mose og slitasje på grunn av elde. Taktekking er delvis mosegrodd, anbefales fjernet fordi det forkorter levetiden til tekkingen. 

- Takkonstruksjon/Loft:
Skrå, isolerte takflater defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens. Dette er et generelt forhold og ikke bare knyttet til denne boligen. Dette som en opplysning. 

- Vinduer:
Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Vindu på kjøkken tar i karm. 

- Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser:
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Avvik i rekkverkshøyden på verandaen. Høyde på rekkverk skal være minimum 1,0 m. Rekkverk skal ha høyde og utforming som sikrer mot fall, sammenstøt og at klatring forhindres.

-> Andre utvendige forhold:
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Dette punktet tar for seg nødvendigheten av felles tilstandsrapport i sameiet/borettslaget. Det er viktig at det er en plan for dette slik at det blir gjort tilstrekkelig vedlikehold og utbedringer når det er behov. Dette er viktig for alle konstruksjonene inkl. tomt og vil blant annet ha betydning for hvilken økonomiske kostnader som vil komme til fordeling fremover. 

- Overflater:
Laminat i stue/kjøkken har noen svellinger. Noen sprekker i tapet. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

- Radon:
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. 

-Pipe og ildsted:
Det foreligger ikke dokumentasjon på feiing de siste årene. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Innvendige trapper:
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Trapp skal ha forsvarlig rekkverk og solid håndlist på begge sider (fra 1967-forskrift). Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Innvendige dører:
Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Dør til bad tar i karm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Kjøkken:
Svelling i benkeplate ved vask/oppvaskmaskin. Mindre skade på benkeplate. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Varmtvannstank:
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Drenering:
Det er ukjent type/alder/løsning på drenering og tettesjikt på grunnmur. Fuktsikring under terreng er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon. 

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 12.11.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming består av strøm. I hovedsak ved hjelp av panelovner og varme i gulv.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasjeanlegg i nabobygg og på tomt.
Tomten Areal: 469 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst
Det er offentlig avløp via private stikkledninger og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål jf. reguleringsplan datert: 30.03.1965

Hensynssoner registrert på eiendommen:
Hensynssone 8: Gul sone T-1442 H220_27 0142
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 090 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 12.11.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 694 861,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 501 498,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 9 744,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C Selger opplyser om et strømforbruk 4818 kWh \ 4.500 kr per år.
Adgang til utleie Seksjonen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Himmel og Hav Borettslag
Styreleder sameiet Frida Broback
Fellesutgifter Seksjonen har ingen månedlige felleskostnader, med betaler kr 5.000,- pr år for felles forsikring og ca kr 2.500,- pr år for brøyting. Brøyteavtale er ikke endelig inngått, så beløpt kan avvike noe.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1999/11774-1/97 Erklæring/avtale 30.09.1999
Gjensidig rett til plassering og vedlikehold av bolig samt garasjer som er plassert nærmere enn 4 m fra felles grense.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
Overført fra: 5401-119/3802
Gjelder denne registerenheten med flere

2000/1673-3/97 Erklæring/avtale 09.02.2000
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:770
Bestemmelse om bebyggelse
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/761461-1/200 Bestemmelse om veg 24.08.2016
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:770 Snr:1
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:770 Snr:2
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:770 Snr:3
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:770 Snr:4
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:770 Snr:5
Gjelder denne registerenheten med flere
For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Fremtind forsikring
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Midlertidig brukstillatelse
Eiendomsrapport
Grunnkart
Vedtekter
Seksjonering
Tegninger
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
Nytt arbeid på liten terrasse utført i 2020 av Protan AS: Sveise detaljer, lagt fugemasse på stolpene montert fasade og lagt beskyttelse.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.
Forkjøpsrett Det foreligger ingen forkjøpsrett.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på Visningspåmelding under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Dramsvegen 121B - Presentert av Anders Karlstrøm
Velkommen til Dramsvegen 121B - Presentert av Anders Karlstrøm
Planskisse.
Planskisse.
Velkommen inn! Stuen framstår praktisk og enkel å møblere.
Velkommen inn! Stuen framstår praktisk og enkel å møblere.
Store vindusflater som slipper inn rikelige mengder med naturlig lys.
Store vindusflater som slipper inn rikelige mengder med naturlig lys.
Direkte utgang til balkong med nydelig utsikt.
Direkte utgang til balkong med nydelig utsikt.
Fantastisk utsikt utover fjorden over mot fastlandet.
Fantastisk utsikt utover fjorden over mot fastlandet.
Sosial spisestue i forlengelse av kjøkkenet.
Sosial spisestue i forlengelse av kjøkkenet.
Det er også balkong mot sør. Her er det gode solforhold og plass til utemøbler.
Det er også balkong mot sør. Her er det gode solforhold og plass til utemøbler.
I tillegg til lekker utsikt!
I tillegg til lekker utsikt!
Kjøkken med god skap- og benkeplass.
Kjøkken med god skap- og benkeplass.
Glatte fronter og benkeplate i laminat, plass til frittstående kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin.
Glatte fronter og benkeplate i laminat, plass til frittstående kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin.
Leiligheten har to soverom.
Leiligheten har to soverom.
Bygget ligger skjermet til fra Dramsvegen, så begge soverommene vender ut mot rolige omgivelser.
Bygget ligger skjermet til fra Dramsvegen, så begge soverommene vender ut mot rolige omgivelser.
Bad med dusjkabinett, wc, opplegg for vaskemaskin og innredning med oppbevaringplass.
Bad med dusjkabinett, wc, opplegg for vaskemaskin og innredning med oppbevaringplass.
Pent opparbeidet inngangsparti med overbygg.
Pent opparbeidet inngangsparti med overbygg.
Utebod på 6kvm her har du god oppbevaringsplass til ekstrautstyr.
Utebod på 6kvm her har du god oppbevaringsplass til ekstrautstyr.
Leiligheten disponerer en parkeringsplass i felles garasjeanlegg.
Leiligheten disponerer en parkeringsplass i felles garasjeanlegg.
UiT/UNN ligger en kort gå- eller sykkeltur fra boligen.
UiT/UNN ligger en kort gå- eller sykkeltur fra boligen.
Tromsøbadet ligger også i gå/sykkelavstand fra boligen.
Tromsøbadet ligger også i gå/sykkelavstand fra boligen.
Det er også flere turmuligheter i området - som her ved lysløypa og Charlottenlund.
Det er også flere turmuligheter i området - som her ved lysløypa og Charlottenlund.