Ivar Aasens veg 1B

Tromsø

Soverom
5 stk
Størrelse
257m2
Prisantydning
11 490 000,-

Nyoppført enebolig med luftig og moderne planløsning i et av Tromsøs mest populære boområdered.  Moderne og luftig planløsning som er delt inn i flere oppholdsoner som glir pent over i hverandre. Her kan gode oppholdsoner med luftig spisestue med r ikelig lysinnslipp, stor stue med utgang til veranda og en flott loftstue med fantastisk utsikt. I første etasje finner du en 2 roms leilighet som vil kunne generere gode intekter til husstanden.  Moderat avstand til sentrum. Kort avstand til skole og barnehager. Umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder. Herunder lysløype og populære Telegrafbukta. Det er gode bussforbindelser i området. ... Les mer

Prisantydning: 11 490 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 246m2
Bruksareal: 257m2
Soverom: 5
Byggeår: 2019

Se full beskrivelse

Eiendom Ivar Aasens veg 1B
9007 Tromsø
Oppdragsnummer 52-23-0391
Totalvurdering Nyere enebolig med utleie i et av Tromsøs mest populære boområder med flott utsikt over Tromsøysundet.

Boligen har en luftig og moderne planløsning med følgende rom:

1. etg. 2-roms leilighet. Vf, gang, soverom, bad, kjøkken/stue og bod.
1. etg. tilhørende hoveddelen. Hall m/trapp, teknisk rom, vaskerom, bod.
2.. etg. 2 bad/wc, 2 soverom, Gang med trapp, stue/kjøkken og bod. Stor altan med glassrekkverk og utgang fra stue.
Loft. : 2 soverom, loftsstue

Gjennomgående meget gode/moderne kvaliteter på innredninger og overflater, med blant annet malte gipsplater (listefritt mot tak og vegg), parkett på gulv alle rom (foruten der det er fliser), fliser på gulv i gang/hall, baderom, WC og vaskerom, fiser på vegg baderom og WC-rom. Moderne og tidløs innredning på kjøkken og baderom, store vindusflater og stor takhøyde. Vedfyring i stue. Sentralstøvsuger og balansert ventilasjonsanlegg.

For visning eller andre spørsmål kan megler Ivar Nerdal kontaktes.
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 1232 snr. 1 i Tromsø kommune
Beliggenhet Barnevennlig og etablert villaområde østhellende terreng nedenfor toppen/knekken av Tromsøya sør. Attraktive boligområde bebygget vesentlig med frittliggende boligeiendommer. Moderat avstand til sentrum. Kort avstand til skole og barnehager. Umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder. Herunder lysløype og populære Telegrafbukta. Det er gode bussforbindelser i området.
Adkomst Adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Tilnærmet flat oppbygd tomt. Tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig veg. Planerte uteområder med felles oppholdsarealer.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 2019
Areal Primærrom: 246 kvm, Bruksareal: 257 kvm, bruksareal: 257 kvm

1. etg. 2-roms leilighet 57,3 kvm p-rom
1. etg. hoveddel 30,7 kvm p-rom
2. etg. 103,2 kvm p-rom.
Loft. 55,9 kvm p-rom.

Arealet er hentet fra vedlagte prosjekttegninger.
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 3, Soverom: 5, Bad: 2, Antall rom: 8
Byggemåte Plate på mark : Armert betongplate isolert med 30cm EPS. Støpt i Bewi L-element
Radonmembran og radonbrønn montert.
Fundamentering, grunnmur og kjellergulv. Betongfundamenter. Ringmurselement. Støpt gulv. Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader Vegger av bindingsverk, 20cm + 5 cm Glava. Utvendig kledning av trepanel med et grunningsdstrøk og 2 dekningsstrøk maling.. Etasjeskille av trebjelkelag, isolert med Glava. Dører og vinduer Vinduer av 3-lags energiglass. Innvendige profilerte hvite dører. Verandadør med glassfelt. Fabrikkmalte ytterdører. Interntrapp med hvite vanger, eiketrinn og stålspiler. Takkonstruksjon med yttertak Saltakform. Sperrer/limtre, isolert med 30 cm. + 5 cm. Glava. Tekket med taksteinplater av metall med ru overflate. Renner og nedløp av plastbelagt stål.

Innvendig std:
Sparklet og malte gipsplater (listefritt mot tak og vegger).
Raisl vedovn med stålpipe
Parkett på gulv alle rom (foruten der det er fliser)
Fliser på gulv i gang/hall, baderom, WC og vaskerom
Fliser på vegg baderom og WC-rom
LED-Spotter i stue/kjøkkentak, baderom, WC-rom samt gang/hal
Kjøkken fra Nova med Corian benkeplate (hovedleilighet).
Ferdigattest Det foreligger en ferdgiattest datert 22.02.2019. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Standard Gulv: Parkett, fliser.
Vegg: Malt gips og fliser.
Himling: Malte gips.

Listefrie vegger og tak.

Innvendig std:
Raisl vedovn med stålpipe
Fliser på gulv i gang/hall, baderom, WC og vaskerom
Fliser på vegg baderom og WC-rom
LED-Spotter i stue/kjøkkentak, baderom, WC-rom samt gang/hal
Kjøkken fra Nova med Corian benkeplate (hovedleilighet).
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming. Vedfyring i stue. Gulvvarme i entre, bad, vaskerom og wc-rom. Balansert ventilasjonsanlegg ihht. egen spesifikasjon fra Systemair. Det er ikke varmekilder i alle rom.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering På tomten.
Tomten Areal: 954 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Tilknyttet offentlig vann og avløp med stikkledninger til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan datert 04.10.1971.
Eiendommen ligger innenfor fortettingsområdet og det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen jf. eiendomsrapport datert 19.10.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 11 490 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av den
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 4 442 142,-
Formuesverdi sekundærbolig: 13 190 070,-
Formuesverdi er beregnet ut fra Skatteetatens nettsider og gjelder for inntektsåret 2021.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. ,- pr. .
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Fellesutgifter Kr ,- per mnd.
Tinglyste rettigheter og servitutter Ingen negative servitutter eller rettigheter på eiendommen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Ikke oppgitt av selger.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Ferdigattest
Tegninger
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Tomten er et felleseie med Ivar Aasensveg 1 A . Det er pt. ikke noe aktivt sameie og kostnader drift feks. brøyting etc.. fordeles fortløpende. Det anbefales at det opprettes et aktivt sameie med felles konto hvor det avsettes penger til fremtidig vedlikehold og driftskostnader.

Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er innforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart. Kjøper bes kontrollere med meglerforetaket at forbehold er avklart før man overtar boligen. Selger er innforstått med at ovennevnte forbehold må oppfylles før helt eller delvis oppgjør kan foretas. Om ikke ovennevnte forbehold går i orden heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper. Eventuelt innbetalt beløp tilbakebetales til kjøper i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

(+47) 97789000

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Lys og trivelig stue med store vindusflater som gir masse lysinnslipp.
Lys og trivelig stue med store vindusflater som gir masse lysinnslipp.
Velkommen til Ivar Aasens veg 1B - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Ivar Nerdal!
Velkommen til Ivar Aasens veg 1B - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Ivar Nerdal!
Her får man naturen og trærne nesten rett inn i stua
Her får man naturen og trærne nesten rett inn i stua
Boligen er oppført i 2019, er romslig, moderne og fremstår meget innbydende.
Boligen er oppført i 2019, er romslig, moderne og fremstår meget innbydende.
Stor, lys og luftig stue med vedfyring og utgang til altan fra stuen.
Stor, lys og luftig stue med vedfyring og utgang til altan fra stuen.
Romslig stue med parkett på gulv,  god takhøyde og store vindusflater m/flott utsikt.
Romslig stue med parkett på gulv, god takhøyde og store vindusflater m/flott utsikt.
Her nyter man sola og utsikten mot Fløya
Her nyter man sola og utsikten mot Fløya
Stue og kjøkken
Stue og kjøkken
Detalj fra kjøkken
Detalj fra kjøkken
Soverom med parkett og skyvedørsgarderobe
Soverom med parkett og skyvedørsgarderobe
Flislagt bad med moderne innredning og vegghengt toalett.
Flislagt bad med moderne innredning og vegghengt toalett.
Detalj fra badet.
Detalj fra badet.
Utsiktsbilde fra loftsstuen
Utsiktsbilde fra loftsstuen
Trivelig loftsstue med utsikt mot Tromsøysundet og fastlandet.
Trivelig loftsstue med utsikt mot Tromsøysundet og fastlandet.
Soverom loft med skyvedørsgarderobe
Soverom loft med skyvedørsgarderobe
Hall 1. etg.
Hall 1. etg.
Utleiedel i 1. etg. med åpen planløsning i stue og kjøkken.
Utleiedel i 1. etg. med åpen planløsning i stue og kjøkken.
Soverom i utleiedel
Soverom i utleiedel
Ivar Aasens Veg 1B - Planskisse (3 of 3)
Ivar Aasens Veg 1B - Planskisse (3 of 3)
Ivar Aasens Veg 1B - Planskisse (1 of 3)
Ivar Aasens Veg 1B - Planskisse (1 of 3)
Ivar Aasens Veg 1B - Planskisse (2 of 3)
Ivar Aasens Veg 1B - Planskisse (2 of 3)
Sentral beliggenhet i lite traffikert veg. Ca. 10 - 15 min. gange til sentrum
Sentral beliggenhet i lite traffikert veg. Ca. 10 - 15 min. gange til sentrum
Adkomst til begge husene.
Adkomst til begge husene.
Stor innglasset altan med utgang fra stue.
Stor innglasset altan med utgang fra stue.
Fantastisk utsikt mot Tromsøya, Balsfjorden og Rya
Fantastisk utsikt mot Tromsøya, Balsfjorden og Rya
Sørøstvendt beliggenhet med gode sol og utsiktsforhold
Sørøstvendt beliggenhet med gode sol og utsiktsforhold
Her snakker man om beliggenhet. Unik utsikt mot fastlandet og Fløya hvor man kan nyte fjellfyrverkeriet på Nyttårsaften.
Her snakker man om beliggenhet. Unik utsikt mot fastlandet og Fløya hvor man kan nyte fjellfyrverkeriet på Nyttårsaften.
Beliggenhet
Beliggenhet