Rypeveien 10

Skjervøy

Soverom
4 stk
Størrelse
292m2
Prisantydning
6 690 000,-

Velkommen til Rypeveien 10 - Stor og innholdsrik enebolig med barnevennlig beliggenhet på Skjervøy! Eiendommen ligger fint til før du kommer inn til Skjervøy sentrum. Her har du flott utsikt over både hav og fjell, samt gode solforhold. Umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder. Boligen fremstår gjennomført og med god standard. Her har du blant annet to bad, eget toalettrom, fire soverom, stue, kjøkken, loftstue og flere boder som sikrer lagringsbehov. Garasje og pent opparbeidet uteområde med plass til det du og familien ønsker. Høydepunkter: Flere uteplasser med strålende solforhold. Nydelig utsikt. Familievennlig beliggenhet. Turområder i umiddelbar nærhet. Garasje. Byggeår 2017. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 6 690 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 222m2
Bruksareal: 292m2
Soverom: 4
Byggeår: 2017
Energimerking: B

Se full beskrivelse

Eiendom Rypeveien 10
9180 Skjervøy
Oppdragsnummer 52-23-0379
Totalvurdering Rypeveien 10 - Stor og innholdsrik enebolig med barnevennlig beliggenhet på Skjervøy!

Eiendommen ligger fint til før du kommer inn til Skjervøy sentrum. Her har du flott utsikt over både hav og fjell, samt gode solforhold. Umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder.

Boligen fremstår gjennomført og med god standard. Her har du blant annet to bad, eget toalettrom, fire soverom, stue, kjøkken, loftstue og flere boder som sikrer lagringsbehov. Garasje og pent opparbeidet uteområde med plass til det du og familien ønsker.

Høydepunkter:
Flere uteplasser med strålende solforhold
Nydelig utsikt
Familievennlig beliggenhet
Turområder i umiddelbar nærhet
Garasje
Byggeår 2017

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 69 bnr. 860 i Skjervøy kommune
Beliggenhet Boligen ligger litt før Skjervøy sentrum med flott utsikt over hav og fjell. Boligen ligger i et attraktiv og barnevennlig bomiljø. Gangavstand til skole og barnehage, samt flotte turområder like ved. Ca. 5 mil til Storslett og 25 mil til Tromsø.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Eiet tomt på ca. 767 m² som er skrånende. Opparbeidet med plen og beplantning. Gruslagt innkjørsel og gårdsplass.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 2017
Areal Primærrom: 222 kvm, Bruksareal: 292 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 6
Byggemåte Enkel bygningsbeskrivelse
Taktekking i stålplater. Takrenner, nedløpsrør og beslag i metall. Takvann ført ned i drenering. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Mønet skråtak i tre. Undertak. Kombinert kaldt loft og skråhimling. Luftespalter ved raft. Lufteventiler i gavl. Malte trevinduer med 3 - lags energiglass. Hoveddør i boligen som malt kompaktdør med glassfelt. Terrassedør og altandør i malt tre med glassfelt. Dør til garasje som malt kompaktdør med glassfelt. Terrasse på baksiden av boligen. Går i ett med terrenget. Konstruksjon og dekke i tre. Utgang fra hall.

Garasje med inngang fra bolig og terreng. Støpt betongplate på grunn. Gipsplater på vegger og i tak. Leddet og isolert garasjeport med elektrisk portåpner. Opplegg for el-bil ladder.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 27.10.23.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 28.04.2017.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i p-rom
Loftetasje: Soverom 1, soverom 2, soverom 3, bad og loftstue.
1. etasje: Stue/kjøkken, stue, bad, vaskerom, soverom, hall m/trapp, vindfang og gang.
Kjeller: Kjellerstue, toalettrom, gang 1 og gang 2.

Boligen har en utebod på ca. 10 kvm. Denne er ikke tatt med i arealberegningen.

Garasje på ca. 36 m².

Veranda på ca. 22 m² og balkong på ca. 9 m² ved inngangsparti.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 27.10.23.
Standard Gulv består i hovedsak av: Laminat. Flis. Betong.
Vegger består i hovedsak av: Malte flater. Våtromsplater. Pusset mur.
Gipsplater. Himlinger består i hovedsak av: Malte panelbord. Gips.

Bad loft:
Vegger er belagt med våtromsplater. Himling med malte panelbord. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte skuffefronter med integrerte håndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speilskap med lys. Vegghengt toalett. Badekar. Avtrekk koblet på boligventilasjonen. Tilluftspalte under dør. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.

Bad 1.etg.:
Vegger er belagt med våtromsplater. Himling med malt panelbord. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte skuffefronter med integrert håndtak. Dobbelservant. Veggmontert speilskap med lys. Vegghengt toalett. Dusjnisje med glassdører og veggmontert dusjgarnityr. Avtrekk koblet på boligventilasjonen. Tilluftspalte under dør. Det er slukrenne ved vegg i dusjsonen og smøremembran med ukjent utførelse.

Vaskerom:
Vegger er belagt med våtromsplater. Himling med malte panelbord. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Benkeplate med nedfeldt vask. Underskap med glatte fronter og håndtak. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannstank. Skyvedørsgarderobe. Rørskap. Avtrekk koblet på boligventilasjonen. Tilluftspalte under dør.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Profilerte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Malt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Kjøl/frys, stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin og kaffemaskin.

Toalettrom:
Vegger er malte flater. Laminat på gulv. Malte panelbord i tak. Vegghengt vask, speil og lys. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekk koblet på boligventilasjonen. Tilluftspalte under dør.

Tekniske installasjoner:
Synlige vannrør i: Plast og kobber.
Synlige avløpsrør i: Plast.
Ventilasjonen består av balansert ventilasjon. Vifter sørger for både tilførsel og avtrekk av
ventilasjonsluften.
Varmtvannstanken er på ca. 200 liter montert på vaskerom.
Oppvarming består av: Strøm og vedfyring. I hovedsak ved hjelp av: Varme i gulv og ildsted.
Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg.
Røykvarslere og brannslange.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3
Utvendig > Utvendige trapper
Det er ikke montert rekkverk. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler rekkverk på utvendig trapp fra altan og til terreng. Rekkverkshøyde på utvendig trapp ved inngangsparti er på 0,72 meter. For håndlist på rekkverk i trapp og rampe er det generelle kravet at håndlisten skal være i høyde 0,9 m over gulv eller trinn. Høyde på håndlist i trapp måles fra trinnforkant. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG IU
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Selve takkonstruksjonen var ikke mulig å observere. Knevegger/kott har ikke inspeksjonsluke. Det samme gjelder opp til kaldloft. Skrå, isolerte takflater defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG2
Utvendig > Nedløp og beslag
Det er avvik: Endelokk på takrenne er utett. Dette medfører at vann renner langs bordkledning på vegg, noe som kan føre til at kledningen blir fukt- og råteskadet. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Vinduer
Det er avvik: Det ble observert skader i flere vindusforinger. Glipp mellom karm og vindu på soverom 1.etg. Merker etter fukt og avflakket maling på vindusforinger. Fuktmåling ble foretatt uten å påvise forhøyede verdier. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Andre utvendige forhold
Det er avvik:
BOD:
- Mangler takrenner og nedløpsrør.
- Mangler beslag mellom husvegg og overgang tak.
- Mangler beslag på vindskier.
- Noe ufagmessig utførelse av taktekking.
GARASJE:
- Manglende branntetting. Åpent inn i konstruksjonen.

Våtrom > 1. etasje > Bad > Overflater Gulv
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er et krav minimum 16mm fall 0,8 meter ut fra sluk. Målt fall på ca. 5 mm. Målt høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved terskel på 14 mm. Krav til høydeforskjell er ikke oppfylt. Dusjveggene er montert på en list. Denne listen er limt fast i gulvet. Det er ikke åpning i denne listen, noe som medfører at evt. lekkasjevann fra vask, vaskemaskin eller toalett ikke vil renne ned i sluk. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 1. etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt
Det er avvik: Ikke observert membran eller mansjett rundt rørgjennomføring knyttet til avløp i gulv. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 1. etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning
Det er avvik: Manglende silikon mellom vask og vegg. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Loftsetasje > Bad > Overflater vegger og himling
Det er avvik: Vindu er plassert i våtsonen, dette anses som en risikokonstruksjon da det kan oppstå lekkasjer i veggkonstruksjonen rundt vinduet. Våtsonen i et dusjområde strekker seg 1 meter ut fra dusjveggen. Vinduet på badet ligger derfor inne i våtsonen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Loftsetasje > Bad > Overflater Gulv
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er et krav minimum 16mm fall 0,8 meter ut fra sluk. Målt fall på ca. 10 mm. Målt høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved terskel på 20 mm. Krav til høydeforskjell er ikke oppfylt. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Loftsetasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt
Det er avvik: Det er ikke synlig slukmansjett/membran rundt hele klemringen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Loftsetasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning
Det er avvik: Manglende silikon mellom vask og vegg. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 1. etasje > Vaskerom > Overflater Gulv
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er et krav minimum 16mm fall 0,8 meter ut fra sluk. Målt fall på ca. 16 mm. Målt høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved terskel på 24 mm. Krav til høydeforskjell er ikke oppfylt. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > 1. etasje > Vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt
Det er avvik: Det er ikke synlig slukmansjett/membran rundt hele klemringen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Spesialrom > Kjeller > Toalettrom > Overflater og konstruksjon
Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Vegghengt WC med skjult sisterne er ikke utført etter dagens anbefaling, hvor evt. lekkasjevann fra sisterne kan fraktes/renne ut på gulv. Lokk til toalett er knekt. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Isolerte grunnmurselementer er ikke tilfredsstillende tildekket ut ifra krav til brannsikring. Det er flere steder hvor det ikke er pusset over grunnmurselementene. Dette medfører at brannsikring ikke er tilfredsstillende iom at isoporen er synlig. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er avvik: Lav høyde mellom grunnen og kledning, risiko for skader. Anbefalt høyde mellom terreng og kledning er 30cm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Dører
Det er avvik: Skadet list på terrassedør. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Avvik i rekkverkshøyden på verandaen. Høyde på rekkverk skal være minimum 1,0 m. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Overflater
Det er avvik: Det ble observert en del striper i laminat. Dette gjelder spesielt i 1.etg. Striper og avflakket maling på listverk. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Radon
Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Innvendige dører
Det er avvik: Noen slitasjemerker på listverk og karmer. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > 1. etasje > Stue/kjøkken > Overflater og innredning
Det er avvik: Mindre fuktskade/merke i skrog mellom servantskap og oppvaskmaskin. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Det er avvik: Rørskap på bad i 2. etg er ikke mulig å åpne. Baderomsinnredningen henger foran rørskap. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 27.10.23.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming og vedfyring. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og på tomt.
Tomten Areal: 766 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, via privat vannledning. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, via privat avløpsledning.
Regulering Boligen er regulert til område for boliger med tilhørende anlegg, jfr. utskrift fra Norkart AS kartklient datert 05.10.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 6 690 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 27.10.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 233 323,-
Formuesverdi sekundærbolig: 4 686 627,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2022 og er regnet ut ved hjelp av skatteetatens boligverdikalkulator.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 28 375,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1911/9-1/97 Erklæring/avtale
01.11.1911 Leiekontrakt
Rettighetshaver Statens Fyrvesen
Overført fra: 5427-69/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1938/1-1/97 Rettighet
03.01.1938 Rettighetshaver:Norges Fyrvesen
Lnr: 1298022
LEIEAVTALE
FESTEKONTRAKT
Overført fra: 5427-69/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1960/5305-1/97 Erklæring/avtale
03.11.1960
BEST. OM BRUKSRETT OG / ELLER DISPOSISJONSRETT
RETTIGHETSHAVER: STATENS HAVNEVESEN
Overført fra: 5427-69/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1996/4136-1/97 Erklæring/avtale
03.04.1996 Rettighetshaver: KYSTVERKET VED KYSTDIREKTORATET
Grunneiererklæring i forbindelse med Stussnesmoloen
Stedsevarig og uinnskrenket bruksrett til grunn m/sjøgrunn
for privat og offentlig bygging av kaier, molo og annen
bebyggelse i tilknytning til fiskerinæringen.
Plikt for Skjervøy Kommune til å leie bort tomter til
fiskere, fiskeritilvirkereog andre innen fiskerirettet
virksomhet
Med flere bestemmelser
Overført fra: 5427-69/1
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Trygg forsikring AS
Polisenummer: 8695467
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Ferdigattest
Reguleringsplan
Grunnkart
Tegninger
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse.
Kjeller:
Bod 7,1 kvm benyttes i dag som kontor.
Bod/gang 39,6 kvm benyttes i dag som kjellerstue.

Selger opplyser om at tomt bak huset er delvis utenfor eid tomt. Det er sendt søknad til kommunen om å kjøpe delen av tomten, søknad behandles i formannskapsmøtet 28.11.23

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Rypeveien 10 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Velkommen til Rypeveien 10 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Gjennomført enebolig med familivennlig beliggenhet og nydelig utsikt.
Gjennomført enebolig med familivennlig beliggenhet og nydelig utsikt.
Planskisse underetasje.
Planskisse underetasje.
Planskisse 1. etasje.
Planskisse 1. etasje.
Planskisse loftetasje.
Planskisse loftetasje.
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Trapp og gang i 1. etasje.
Trapp og gang i 1. etasje.
Boligen framstår gjennomført med moderne fargevalg og materialvalg.
Boligen framstår gjennomført med moderne fargevalg og materialvalg.
Møbleringsvennlig utforming gjør det enkelt å innrede rommet.
Møbleringsvennlig utforming gjør det enkelt å innrede rommet.
Generøs takhøyde og store vindusflater.
Generøs takhøyde og store vindusflater.
Fra 1. etasje har du utgang til romslig terrasse med flotte sol- og utsiktsforhold.
Fra 1. etasje har du utgang til romslig terrasse med flotte sol- og utsiktsforhold.
Fra terrasse kommer du ut til et pent opparbeidet uteområde med plass til blant annet både lekestativ og trampoline.
Fra terrasse kommer du ut til et pent opparbeidet uteområde med plass til blant annet både lekestativ og trampoline.
Tilbake inne i 1. etasje kommer du videre inn til kjøkkenet.
Tilbake inne i 1. etasje kommer du videre inn til kjøkkenet.
Lekkert kjøkken med svært god skap- og benkeplass, noe som gir praktiske arbeidsforhold og god oppbevaringsplass.
Lekkert kjøkken med svært god skap- og benkeplass, noe som gir praktiske arbeidsforhold og god oppbevaringsplass.
Vinduer på kjøkken bidrar til flotte lysforhold også her.
Vinduer på kjøkken bidrar til flotte lysforhold også her.
Spisebordet blir møteplassen i huset og har sin naturlige plass i tilknytning til kjøkken.
Spisebordet blir møteplassen i huset og har sin naturlige plass i tilknytning til kjøkken.
Hovedbadet/vaskerommet i 1. etasje framstår stort og er utstyrt med gulvvarme, dusjhjørne, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin.
Hovedbadet/vaskerommet i 1. etasje framstår stort og er utstyrt med gulvvarme, dusjhjørne, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin.
Badet har i tillegg egen vaskeromsnisje - meget praktisk for klesvasken.
Badet har i tillegg egen vaskeromsnisje - meget praktisk for klesvasken.
Fra vaskerom har du utgang til en terrasse på baksiden av huset.
Fra vaskerom har du utgang til en terrasse på baksiden av huset.
Hovedsoverom i 1. etasje.
Hovedsoverom i 1. etasje.
Trappegang opp til 2. etasje og ned til underetasjen.
Trappegang opp til 2. etasje og ned til underetasjen.
Videre går vi opp til 2. etasje og en romslig loftstue.
Videre går vi opp til 2. etasje og en romslig loftstue.
I denne etasjen finner du tre soverom - soverom 1.
I denne etasjen finner du tre soverom - soverom 1.
Soverom 2.
Soverom 2.
Soverom 3.
Soverom 3.
Bad i 2. etasje har stor baderomsinnredning, vegghengt toalett og badekar.
Bad i 2. etasje har stor baderomsinnredning, vegghengt toalett og badekar.
Eget toalettrom i underetasje.
Eget toalettrom i underetasje.
På nederste plan er det innredet til kjellerstue som har flere bruksmuligheter.
På nederste plan er det innredet til kjellerstue som har flere bruksmuligheter.
Bolig med familievennlig beliggenhet og nydelig utsikt.
Bolig med familievennlig beliggenhet og nydelig utsikt.
Flott område med umiddelbar nærhet til fine turområder.
Flott område med umiddelbar nærhet til fine turområder.