Maskinistvegen 9B

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
72m2
Prisantydning
4 350 000,-

Velkommen til Maskinistvegen 9B - Innbydende 3-roms i vertikaldelt bolig med hage og garasje! Boligen inneholder blant annet 2 soverom av fin størrelse, lekkert og stilrent kjøkken fra Kvik montert i 2017, åpen og lys stue med tilhørende spisestue med direkte utgang til en sørvendt veranda. Stort og moderne bad renovert i 2014 og eget vaskerom som gir praktisk klesvask. Boligen er den del av en tomannsbolig som deler garasje på totalt 31kvm, hvor det er strøm i boligens del og mulighet for Elbil-lader. Stor og flat tomt med fin hage! Kort vei til busstopp, gangavstand til skole, barnehage og dagligvare. Høydepunkter: Garasje med lademulighet. Hage. Gangavstand til det meste. Turområder/lysløype. Barnevennlig og rolig område. Gangavstand til UNN/UIT. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 4 350 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 72m2
Bruksareal: 72m2
Soverom: 2
Byggeår: 1999
Energimerking: C

Se full beskrivelse

Eiendom Maskinistvegen 9B
9014 Tromsø
1. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0385
Totalvurdering Velkommen til Maskinistvegen 9B - Innbydende 3-roms i vertikaldelt bolig med hage og garasje!

Boligen inneholder blant annet 2 soverom av fin størrelse, lekkert og stilrent kjøkken fra Kvik montert i 2017, åpen og lys stue med tilhørende spisestue med direkte utgang til en sørvendt veranda. Stort og moderne bad renovert i 2014 og eget vaskerom som gir praktisk klesvask.
Boligen er den del av en tomannsbolig som deler garasje på totalt 31kvm, hvor det er strøm i boligens del og mulighet for Elbil-lader. Stor og flat tomt med fin hage!
Kort vei til busstopp, gangavstand til skole, barnehage og dagligvare.

Høydepunkter:
- Garasje med lademulighet
- Hage
- Gangavstand til det meste
- Turområder/lysløype
- Barnevennlig og rolig område
- Gangavstand til UNN/UIT

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 116 bnr. 104 snr. 2 i Tromsø kommune
Beliggenhet Etablert boligområde beliggende på Mortensnes på Tromsøs vestside. Området er i hovedsak bebygget med eneboliger, stedvis delte boliger. Kort veg til busstopp og gangavstand til skole. Nærhet til butikk og servering. Gangavstand til Langnes handelspark med diverse servicetilbud. Akseptabel avstand til sentrum.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Tomt/beskaffenhet Ideell andel av skrånende terrassert tomt, sydvendt. Tilknyttet offentlig vann -og avløpsnett. Gruset avkjøring fra offentlig veg, Oppstillingsplass for bil i del av dobbelgarasje. Utearealer er beplantet med plen.
Det er ukjent byggegrunn. Dreneringen er fra 1999. Bygningen har grunnmur i lettklinkerblokker. Det er antatt stripefundamenter av betong under grunnmur. Terrenget på nordsiden av boligen er stedvis tilnærmet flatt ved boligen og kan med fordel justeres. Utvendige avløpsrør er av plast Utvendige avløpsledninger er fra 1999.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Tomannsbolig
Byggeår 1999
Modernisert: 2017
Areal Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 72 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Taktekkingen er av betongtakstein. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Renner og nedløp i stål. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Det er montert plategulv på deler. Undertak av kartong eller lignende. Det var mye lagret materiell på befaringsdagen. Mekanisk avtrekksanlegg er ikke i bruk. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre. Veranda mot sør, utgang fra stue. Trapp i tre ned til bakken. Rekkverk og verandadekket ble fornyet i 2019, opplysning fra eier. Trapp i tre opp til inngangsplatt med rekkverk. Trapp i tre ned fra veranda. Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kurt A. Sørensen datert 20.10.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert: 13.08.1999.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
1.Etasje: Vindfang, kjøkken, stue m/trapp.
0.Etasje: Gang m/trapp, 2 soverom, bad og vaskerom.

I tillegg disponerer boligen 1/2 del av dobbelgarasje på totalt 31 m².

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kurt A. Sørensen datert 20.10.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Innvendig er det gulv av parkett, laminat og fliser.
Veggene har tapet og malte plater.
Innvendige tak har himlingsplate

Kjøkken:
Innredning med glatte fronter, integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl/frys, mikro. Ventilator. Montert komfyrvakt og vannstopp.

Våtrom:
Bad:
Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Dusj/wc: 1 dusjkabinett, 1 wc, 1 servant m/innredning. Fliser m/sokkelflis på gulv, baderomspanel på vegger. Avtrekksvifte i vegg. Det er montert downlights og høgtalere i himling.
Vaskerom:
Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Vaskerom: Opplegg til vaskemaskin, varmtvannsbereder. Rør i rørskap. Malte fliser m/sokkelflis på gulv, malte plater på vegg. Ventil i vegg.

Tekniske installasjoner:
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Det er besiktiget i rørskap. Vanninntak med stoppekran og åpne kobberrør på vaskerom. Det er avløpsrør av plast i synlige deler. Boligen har mekanisk og naturlig ventilasjon. Avtrekk fra bad og kjøkken, tilluft via veggventiler og vindu. Luft til luft varmepumpe. Varmtvannstanken er på 198 liter, produsert i 1999. Sikringsskap med automater, sikringsskapet ble renovert i 2016. Røykvarslere og brannslokningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Utvendig > Utvendige trapper - 2:
Det er ikke montert rekkverk. Trappen er bratt og det mangler rekkverk på en side.

TGIU:
Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Vaskerom Gå til side Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone.

TG2:
Utvendig > Taktekking Gå til side Det er enkelte knekte taksten.

Utvendig > Nedløp og beslag:
Det er avvik: Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det mangler feieplattform for feier. Det er stedvis noe nedbøyning i takrenner og det er frostsprengning i enkelte nedløpsrør.

Utvendig > Veggkonstruksjon:
Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft:
Undertaket er misfarget. Det er observert eldre fuktskjolder på undertaket ved luftehatt. Luftekanal fra ventilator er ikke isolert hele kanalen.

Utvendig > Vinduer:
Det er avvik: Enkelte vinduer fra byggeår har utvendig avflassing av maling og noe sprekkdannelse.

Utvendig > Dører:
Det er avvik: Balkongdør fra byggeår har utvendig avflassing av maling og noe sprekkdannelse. Det er treghet i lukkemekanisme.

Utvendig > Utvendige trapper:
Konstruksjonene har skjevheter. Trappeplatten har skjevhet spesielt mot vest. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Gå til side Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Innvendig > Radon:
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav" aktsomhetsgrad.

Innvendig > Rom Under Terreng:
Det er avvik: Det ble målt 12,3 vektprosent i bunnsvill. Dette regnes som akseptabelt, men det kan være spor etter muggdannelser på bygningsdeler som er utsatt for høyere fukt deler av året/kortere tid.

Innvendig > Innvendige trapper:
Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Innvendig > Innvendige dører:
Enkelte av innvendige dører har en del slitasje.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad:
Det er avvik: Det er ikke tilstrekkelig tettet ved gjennomføring i vegg bak dusjkabinett.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad:
Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Det er avvik: Sluk er under dusjkabinett, kabinettet må flyttes frem for rengjøring og inspeksjon. Det foreligger ikke dokumentasjon på tettesjiktene.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom:
Det er avvik: Balkongdør fra byggeår har utvendig avflassing av maling og noe sprekkdannelse. Det er treghet i lukkemekanisme.

Utvendig > Utvendige trapper:
Konstruksjonene har skjevheter. Trappeplatten har skjevhet spesielt mot vest.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn:
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Innvendig > Radon:
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav" aktsomhetsgrad.

Innvendig > Rom Under Terreng:
Det er avvik: Det ble målt 12,3 vektprosent i bunnsvill. Dette regnes som akseptabelt, men det kan være spor etter muggdannelser på bygningsdeler som er utsatt for høyere fukt deler av året/kortere tid.

Innvendig > Innvendige trapper:
Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Innvendig > Innvendige dører:
Enkelte av innvendige dører har en del slitasje.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad:
Det er avvik: Det er ikke tilstrekkelig tettet ved gjennomføring i vegg bak dusjkabinett.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad:
Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Det er avvik: Sluk er under dusjkabinett, kabinettet må flyttes frem for rengjøring og inspeksjon. Det foreligger ikke dokumentasjon på tettesjiktene.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet.

Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom:
Rommet har kun naturlig ventilasjon. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Rommet har kun naturlig avtrekk via ventil i vegg eller tak.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg:
Sikringsskap med automater, sikringsskapet ble renovert i 2016.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter:
Grunnmuren har sprekkdannelser. Det er registrert horisontalriss som er symptom på jordtrykk.

Tomteforhold > Terrengforhold:
Det er påvist dårlig eller flatt fall inn mot grunnmur og dermed muligheter for større vannansamlinger.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad:
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank:
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kurt A. Sørensen datert 20.10.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på tomt og i garasje.
Tomten Areal: 1 056 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål jf. reguleringsplan datert 02.04.1971,22.06.2017.

Hensynssoner registret på eiendommen:
Hensynssone: 8 Gul sone T-1442 0142
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for flystøy.
Det skal etableres fortau på Winston Churchills veg og Maskinistvegen, tomten vil bli påvirket av dette.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 350 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kurt Asmund Sørensen den 20.10.23
Takster og verdier Teknisk verdi 4 350 000,-
Verdi takst 4 350 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 040 283,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 745 018,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 13 238,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Selger opplyser om et energiforbruk på ca. 700kWh i september. Lå på 10 400 kWh i hele 2022.
Adgang til utleie Seksjonen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet - Da det ikke eksisterer vedtekter eller husordensregler for sameiet, reguleres sameieforholdet i hht lov om eierseksjoner av 1997.

- Selger opplyser at det ikke eksisterer noe aktivt sameie og at det kun deles på felles kostnader. Meglerforetaket oppfordrer nye kjøpere til å stifte et aktivt sameie iht lov om eierseksjoner. Ta kontakt med meglerforetaket for mer informasjon.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1965/402216-2/97 Rettigheter ifølge. skjøte 16.08.1965
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 5401-116/104
Gjelder denne registerenheten med flere

1999/7485-2/97 Erklæring/avtale 30.06.1999
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata
2020/207165-1/200 Omnummerering ved kommuneendring

1999/7485-1/97 Seksjonering 30.06.1999
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 73/335
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1,2 og 3
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert: 20.10.2023
Selgers egenerklæringsskjema datert: 14.10.2023
Tegninger
Midlertidig brukstillatelse datert: 13.08.1999
Eiendomsrapport
Grunnkart
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse
Selger opplyser om følgene i egenerklæringsskjema:
- Renoverte bad i 2014: Nye gulv- og veggfliser. Ny WC, dusjkabinett, skap, servant og speil. Ny veggmontert EL-vifte. Renovert bod/vaskerom. Malte fliser på gulv. Opplegg for vaskemaskin, veggventil. Membran fornyet og sluk skiftet.
arbeidet ble utført av Normur AS, Reidar Skagseth, JM Hansen.
- Nytt arbeid på tak i 2023: Byttet enkelte taksteiner som var knekt av snøskavl.
- Lekkasje ventilasjonshatt, tettet av Blikkenslager ET Eriksen i 2015. Ising tak. Hentet fra forrige eiers egenerklæring. Ukjent årstall.
- Nytt dekke og rekkverk veranda lagt i 2019.
- Bad renovert i 2014: Ny varmekabler. Montert 4 stk spotter i tak, ny utrekksvifte montert. Nytt lys over vask og stikkontakt med vask. Arbeidet ble utført av JM Hansen.
- Installert Elbillader, lagt ny kurs i sikringsskap, arbeid utført av Installere elektro AS i 2023.
- Ny kabel 3g2,5 lagt til grøft til garasjen. Montert lys og stikkontakt i garasje. Montert stikkontakt på veranda. Lys og bryter på loft. Arbeid utført av JM Hansen i 2015.
- Nytt kjøkken i 2016: ny kurs 25A til platetopp med komfyrvakt. Montert 4 nye stikkontakter over kjøkkenbenk, flyttet stikkontakt kjøleskap. Montert egen kurs til oppvaskmaskin. Stikkontakt til mikro, benkelys med aktuator montert over overskap. Gammel kurs flyttet fra komfyr til stekeovn. Renovert sikringsskap, skiftet sikringer med nye jordfeilautomater. Arbeid utført av JM Hansen.
- Ny kurs til varmepumpe i 2017. Regulator til varmekabler i gang. Skiftet stikkontakt, skiftet utelys, dimmer i gang og ny bryter til utelys montert av JM Hansen.
- Varmefolie lagt i 2018 i gang nede og minste soverom montert og nye termostater. Skiftet stikkontakt i stue. Arbeid utført av JM Hansen.
- Utelys veranda og topol bryter montert av JM Hansen i 2019.
- Skiftet avløpsrør og skilt drens. Fra tidligere eiers egenerklæring. Arbeidet ble utført av Maskinentrepenør Sten K Westerlund i 2015.
- Varmepumpe installert i 2018 av JM Hansen.
- Pipe ble helsparklet av eier i april 2020. Peis fjernet av tidligere eier og pipen er ikke i bruk
-Det planlegges utvidelse av bilvei på både vest- og nordsiden av boligen (Winston Churchills veg og Maskinistvegen). Slik vi har blitt formidlet vil det innebære at ca. 1 meter av tomten langs nevnte veier blir fjernet. Det skal blant annet bygges fortau her. Det foreligger detaljert tegninger. Tromsø kommune skifte alle vannrør på Mortensnes. Usikkert når dette rammer området her.
- Knekt takstein ved hovedinngang. Bestilt inn nye og vil skiftes før salg.
- Platt med hovedinngang er skjev og heller nedover.
- Noen løse planker ved platt, hovedinngang.
- Planke over hovedinngang bør skiftes.
- Dørhåndtak ytterdør slarkete.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse:
- Bod er ominnredet til vaskerom, dette forholdet er ikke omsøkt Tromsø kommune
Det er påvist avvik i forhold til rømningsvei:
- Vinduer på soverom i 0. etasje tilfredsstiller ikke forskriftenes krav til rømningsvinduer.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Maskinistvegen 9B - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Jonas Bergersen.
Velkommen til Maskinistvegen 9B - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Jonas Bergersen.
Lys og innbydende 3-roms i vertikaldelt bolig med hage og garasje!
Lys og innbydende 3-roms i vertikaldelt bolig med hage og garasje!
Stor hage og parkering i garasje!
Stor hage og parkering i garasje!
Planskisse 0.Etasje.
Planskisse 0.Etasje.
Planskisse 1.Etasje
Planskisse 1.Etasje
Velkommen inn! Boligen har et gjennomgående moderne og tidløst fargevalg.
Velkommen inn! Boligen har et gjennomgående moderne og tidløst fargevalg.
Stor og lys stue med god plass til en stor hjørnesofa.
Stor og lys stue med god plass til en stor hjørnesofa.
De store vinduene slipper inn godt med dagslys som åpner opp stua.
De store vinduene slipper inn godt med dagslys som åpner opp stua.
Fra stua har du direkte utgang til en av boligens 2 verandaer.
Fra stua har du direkte utgang til en av boligens 2 verandaer.
Åpen og sosial stue med en god atmosfære.
Åpen og sosial stue med en god atmosfære.
Stue collage
Stue collage
Spisestue.
Spisestue.
Gode møbleringsmuligheter!
Gode møbleringsmuligheter!
Lekkert kjøkken fra Kvik montert i 2017 med glatte fronter og integrerte hvitevarer.
Lekkert kjøkken fra Kvik montert i 2017 med glatte fronter og integrerte hvitevarer.
God benkeplass og praktisk arbeidsflate.
God benkeplass og praktisk arbeidsflate.
Rikelig med lagringsplass i skap både over og under benkeplate.
Rikelig med lagringsplass i skap både over og under benkeplate.
Hovedsoverom av god størrelse.
Hovedsoverom av god størrelse.
God plass til dobbeltseng med tilhørende møblement og klesoppbevaring.
God plass til dobbeltseng med tilhørende møblement og klesoppbevaring.
Soverom 2 er også av fin størrelse.
Soverom 2 er også av fin størrelse.
Innbydende bad renovert i 2014 innredet med vegghengt servant, toalett, oppbevaringsmøbel og dusjkabinett.
Innbydende bad renovert i 2014 innredet med vegghengt servant, toalett, oppbevaringsmøbel og dusjkabinett.
Oppbevaring i skuffer under servant og vegghengt skap.
Oppbevaring i skuffer under servant og vegghengt skap.
God plass og behagelig gulvvarme.
God plass og behagelig gulvvarme.
Yttergang med plass til å henge av seg jakker.
Yttergang med plass til å henge av seg jakker.
Stilren og tidløse farger er gjennomgående i hele boligen.
Stilren og tidløse farger er gjennomgående i hele boligen.
Lett og sosial atmosfære - her føler man seg velkommen med en gang man kommer inn!
Lett og sosial atmosfære - her føler man seg velkommen med en gang man kommer inn!
Trappa tar deg ned til underetasjen, her finner du vaskerommet, soverom og bad.
Trappa tar deg ned til underetasjen, her finner du vaskerommet, soverom og bad.
Stort og praktisk vaskerom.
Stort og praktisk vaskerom.
Sørvendt veranda med plass til utemøbler.
Sørvendt veranda med plass til utemøbler.
Ta med deg morgenkaffen ut i sola!
Ta med deg morgenkaffen ut i sola!
Inngangsparti.
Inngangsparti.
Fasade.
Fasade.
Boligen disponerer halve garasjen på totalt 31 kvm, her finner du El-bil lader!
Boligen disponerer halve garasjen på totalt 31 kvm, her finner du El-bil lader!
Fasade.
Fasade.
Flotte turområder i nærheten, rolig og barnevennlig område med lite trafikk.
Flotte turområder i nærheten, rolig og barnevennlig område med lite trafikk.