Solstrandvegen 246

Tromsdalen

Soverom
2 stk
Størrelse
64m2
Prisantydning
3 800 000,-

Velkommen til Solstrandvegen 246 - Romslig 2(3)-roms leilighet i et rolig område med fantastisk utsikt Moderne og arealeffektiv planløsning med åpen stue kjøkken-løsning med utgang til en stor terrasse med fantastiske sol- og utsiktsforhold. Prakti sk kjøkken med kjøkkenøy for litt ekstra benkeplass og som gir et naturlig skille fra spisestuen. Fra spisestua har du nydelig utsikt over Kvaløya. Boligen har også stor garasje hvor du kan parkere bilen og hvor du i tillegg får litt ekstra lagringsplass. Boligen ligger fint til i et rolig område 4km fra bysentrum. Kort vei til skole, barnehage og dagligvarebutikk. Gode bussforbindelser med ekspressbuss til UiT/UNN. Høydepunkter: Utsikt og sol. Moderne. Garasje. Terrasse. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 3 800 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 58m2
Bruksareal: 64m2
Soverom: 2
Byggeår: 2006

Se full beskrivelse

Eiendom Solstrandvegen 246
9020 Tromsdalen
1. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0303
Totalvurdering Velkommen til Solstrandvegen 246 - Romslig 2 (3)-roms leilighet i et rolig område med fantastisk utsikt
Moderne og arealeffektiv planløsning med åpen stue kjøkken-løsning med utgang til en stor terrasse med fantastiske sol- og utsiktsforhold. Praktisk kjøkken med kjøkkenøy for litt ekstra benkeplass og som gir et naturlig skille fra spisestuen. Fra spisestua har du nydelig utsikt over Kvaløya og de flotte fjellene som ligger der. Koselig sofahjøne i stua. Komplett flislagt bad av fin størrelse og opplegg til vaskemaskin. Boligen har også garasje hvor du kan parkere bilen og hvor du i tillegg får litt ekstra lagringsplass.

Boligen ligger fint til i et rolig område 4km fra bysentrum. Kort vei til skole, barnehage og dagligvarebutikk. Gode bussforbindelser med ekspressbuss til UiT/UNN.

Høydepunkter:
- Utsikt og sol
- Moderne
- Garasje
- Terrasse

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Matrikkel Gnr. 18 bnr. 612 snr. 1 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligbebyggelse ca. 4 km utenfor bysentrum i boligområde rett sør for Slipelva. Bebygget med frittliggende eneboliger og rekkehus/flermannsboliger. Gangavstand til skole. Kort transporttid til handelspark med diverse servicetjenester.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate
Tomt/beskaffenhet Ideell andel av skrånende terrassert tomt fallende mot vest. Tilknyttet offentlig vann og avløp. Asfaltert adkomst fra offentlig veg. Trapp i tre til bolig. Støttemur. Beplantet med plen på sørsiden, grenser til bekk i sør. Svalgang ved inngang. Montert terrasse i front og på garasjedekket. Gangveg med markterrasser på sørsiden.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2006
Areal Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 64 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Taktekkingen er av steinbelagte stålplater. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Taktekket er sameiets anliggende. Renner og nedløp i stål. Dette er sameiets anliggende. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende og stående bordkledning. og pusset/slammet mur. Dette er sameiets anliggende. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Dette er sameiets anliggende. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre. Vestvendt terrasse, anlagt foran og over garasje. Utgang fra stue og tilgang fra bakken. Utvendig trapp i tre opp til inngangsplatt.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kurt A. Sørensen datert 25.08.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 21.05.2007.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Etasje 1: Vindfang, gang, dusj/wc/vaskerom, 2 soverom, stue/kjøkken.
Boligen disponerer i tillegg en garasje på ca. 26kvm.

Det minste soverommet er ca. 5,2 m² og er bod på godkjente tegninger. Det er satt inn rømningsvindu der. Dette forholdet er ikke omsøkt Tromsø kommune. Tidligere soverom i stue er inkludert i stue. Boligen er registrert som 3-roms hos Tromsø Kommune.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kurt A. Sørensen datert 25.08.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Fliser, parkett, laminat.
Vegg: Malte flater, tapet.
Himling: Malte flater.

Kjøkken:
Innredning med profilerte, utvendig malte fronter, dels med glassfelt. Benkeplate av eik. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator.

Bad/vaskerom:
Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Dusj/wc/vaskerom: 1 dusjnisje med vegg av glassbyggerstein, 1 wc, 1 servant m/innredning. Badet er komplett flislagt. Avtrekksvifte i vegg. Montert downlights i himling. Opplegg til vaskemaskin.

Tekniske installasjoner:
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Det er besiktiget i rørskap. Det er avløpsrør av plast i synlige deler. Boligen har mekanisk ventilasjon. Avtrekk fra kjøkkenventilator og avtrekksvifte på badet. Varmtvannstanken er på ca. 200 liter. Montert på lite soverom. Varmtvannstanken er innebygget. Sikringsskap med automater. Røykvarsler, brannslokningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Tomteforhold > Andre tomteforhold:
Det er avvik: Rekkverket er for lavt, ca. 0,72 m. Det er ikke montert rekkverk på begge sider.

TG2:
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger:
Det er avvik: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Takkonstruksjonens oppbygging kan medføre fare for noe kondens i garasje.

Utvendig > Utvendige trapper:
Det er avvik: Det mangler håndlist på en side.

Innvendig > Radon:
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "usikker" aktsomhetsgrad.

Innvendig > Innvendige dører:
Det er avvik: Det er registrert litt svelleskade nede på dør til bad.

Våtrom > Overflater Gulv > Dusj/wc/vaskerom:
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er avvik: Det er stedvis slitte/sprukne silikonfuger i overgang gulv vegg. Det er påvist bom i noen gulvfliser.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank:
Det er avvik: Belegget har ikke oppbrett.

Tomteforhold > Terrengforhold:
Det er påvist dårlig eller flatt fall inn mot grunnmur og muligheter for større vannansamlinger. Terrenget heller inn mot boligen fra øst, det er litt fall fra boligen ved grunnmur under terrasseplatt, ifølge eier, men Ideelt/anbefalt motfall bør være 1:50 i 3 meters bredde fra grunnmur.

Innvendig > Overflater:
Det er avvik: Det er påvist bom i noen gulvfliser i vindfang.

Innvendig > Rom Under Terreng:
Det er avvik: Det er påvist vindsperre på mur og plast mot varm side, dette regnes i dag som en feilkonstruksjon.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Dusj/wc/vaskerom:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken:
Det er avvik: Det er registrert litt svelleskade nede på benkeskap under vask.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kurt A. Sørensen datert 25.08.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun evt integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og på tomt.
Tomten Areal: 390 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål etter reguleringsplan datert 25.03.1998.

Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 800 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kurt Asmund Sørensen den 25.08.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 124 376,-
Formuesverdi sekundærbolig: 4 047 755,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 12 104,- pr. År.
Energiforbruk Selger opplyser om et energiforbruk på 3 856kwh i 2022 og 7 574kwh i 2023
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Fellesutgifter Kr ,- per mnd.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:
2006/705-5/97 13.01.2006 ERKLÆRING/AVTALE:
RETTIGHETSHAVER: KNR: 5401 GNR: 18 BNR: 613 FNR: 0
SNR: 1
RETTIGHETSHAVER: KNR: 5401 GNR: 18 BNR: 613 FNR: 0
SNR: 2
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Overført fra: KNR: 5401 GNR: 18 BNR: 612

2006/3377-2/97 03.03.2006 ERKLÆRING/AVTALE:
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

GRUNNDATA:
2006/3377-1/97 03.03.2006 SEKSJONERING
Opprettet seksjoner:
SNR: 1
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 65/182
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 OG 2

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert: 25.08.2023
Selgers egenerklæringsskjema datert: 14.08.2023
Ferdigattest datert: 21.05.2007
Pågående regulering
Reguleringsplan
Grunnkart
Eiendomsrapport
Tegninger
Vedtekter
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv
Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse:
Det minste soverommet er ca. 5,2 m² og er bod på godkjente tegninger. Det er satt inn vindu der. Dette forholdet er ikke omsøkt Tromsø kommune. Tidligere soverom i stue er inkludert i stue. Leiligheten er registrert som en 3-roms leilighet hos Tromsø Kommune.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Solstrandvegen 246 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Jonas Bergersen!
Velkommen til Solstrandvegen 246 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Jonas Bergersen!
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Velkommen inn! I gangen har du god plass til å henge av deg yttertøyet i et praktisk skyvedørsskap
Velkommen inn! I gangen har du god plass til å henge av deg yttertøyet i et praktisk skyvedørsskap
Praktisk planløsning med åpne stue-kjøkkenløsning som skaper en trivelig atmosfære
Praktisk planløsning med åpne stue-kjøkkenløsning som skaper en trivelig atmosfære
Stilrent kjøkken med kjøkkenøy
Stilrent kjøkken med kjøkkenøy
Praktisk arbeidsflate og godt med skapplass
Praktisk arbeidsflate og godt med skapplass
Samle til familie eller vennemiddag i spisestua
Samle til familie eller vennemiddag i spisestua
Nydelig utsikt fra spisebordet
Nydelig utsikt fra spisebordet
Åpen og lys stue med utgang til en stor terrassse med gode sol- og utsiktsfohold
Åpen og lys stue med utgang til en stor terrassse med gode sol- og utsiktsfohold
Plass til sofahjørne
Plass til sofahjørne
Lunt og fint hovedsoverom med moderne fargevalg
Lunt og fint hovedsoverom med moderne fargevalg
Praktisk skyvedørsgarderobe for klesoppbevaring
Praktisk skyvedørsgarderobe for klesoppbevaring
Soverom 2 er registrert som Bod hos kommunen, men endret med stort vindu og forstørret under bygging, uten og melde kommunen.
Soverom 2 er registrert som Bod hos kommunen, men endret med stort vindu og forstørret under bygging, uten og melde kommunen.
Flislagt bad hvor vaskemaskin finner sin naturlige plass i hjørnet
Flislagt bad hvor vaskemaskin finner sin naturlige plass i hjørnet
Godt med oppbevraingsplass i skap under servant
Godt med oppbevraingsplass i skap under servant
Stor sørvestvendt terrasse, herfra har du nydelig utsikt over mot Kvaløya
Stor sørvestvendt terrasse, herfra har du nydelig utsikt over mot Kvaløya
Trivelig nabolag i ei rolig og barnevennlig gate
Trivelig nabolag i ei rolig og barnevennlig gate
Nyt et nydelig grillmåltid i disse flotte omgivelsene på sommerstid!
Nyt et nydelig grillmåltid i disse flotte omgivelsene på sommerstid!
Inngangsparti
Inngangsparti
Planskisse
Planskisse
Planskisse garasje
Planskisse garasje
Fasade
Fasade