Mellomvegen 136A

Tromsø

Soverom
6 stk
Størrelse
224m2
Prisantydning
12 490 000,-

Mellomvegen 136A - En meget sjelden anledning. Delikat, nyoppført og lekker del av tomannsbolig. Gjennomgående høy standard, med smarte og moderne løsninger. Eiendommen strekker seg over 3 plan og er ypperlig for storfamilien. Bilen parkerer du try gt i carport eller på eiendommen. Meget barnevennlig og rolig samt sentral beliggenhet på Sørspissen på Tromsøya. Her har du nærhet til det meste med bl.a. barnehager, skoler, flere matbutikker og marka innen kort gangavstand. Høydepunkter: Oppført av Norgeshus Berntsen Byggservice as. Høy standard. 3-roms utleie. Innflyttingsklar. Moderne og gjennomført. Barnevennlig. Fiber. Sentralt. Marka og lysløype i nær beliggenhet. Delikate farge- og materialvalg. Velkommen på visning! ... Les mer

Prisantydning: 12 490 000,-
Boligtype: Tomannsbolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 219m2
Bruksareal: 224m2
Soverom: 6
Byggeår: 2023

Se full beskrivelse

Eiendom Mellomvegen 136A
9006 Tromsø
Oppdragsnummer 52-23-0149
Totalvurdering Mellomvegen 136A - Delikat og lekker halvdel av tomannsbolig. Gjennomgående høy standard, med smarte og moderne løsninger. Eiendommen strekker seg over 3 plan og er ypperlig for storfamilien. Du får totalt 2 stuer, 3 bad og 6 soverom. Bilen parkerer du trygt i carport eller i innkjørselen.

Meget barnevennlig og rolig samt sentral beliggenhet på Sørspissen på Tromsøya. Her har du nærhet til det meste med bl.a. barnehager, skoler, flere matbutikker og marka innen kort gangavstand.

Høydepunkter:
- Høy standard
- Innflyttingsklar
- Moderne og gjennomført
- Barnevennlig
- Fiber
- Sentralt
- Marka og lysløype i nær beliggenhet
- Delikate farge- og materialvalg

Velkommen på visning!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 1221 i Tromsø kommune

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ikke er seksjonert.
Beliggenhet Boligen ligger sentralt beliggende sør på Tromsøya. Kort avstand til barnehage, barneskole og nærbutikk. Gode bussforbindelser med avganger til både Tromsø sentrum, Jekta og UiT/UNN. Tromsø sentrum ligger ca. 1,5 km unna. Telegrafbukta er et steinkast unna med flotte utearealer like ved sjøen. Boligen ligger også nært til flotte turområder med sykkel/gangsti/ lysløype.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Ideell andel av felles tomt. Flat tomt der relativt mye av arealet er bebygget. Tomten er planert og forberedt for videre hagearbeid. Ingen beplantning av betydning, enkelte stedegne tresorter.
Boligtype, og eierform Selveier Tomannsbolig
Byggeår 2023
Areal Primærrom: 219 kvm, Bruksareal: 224 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).

Megler har ikke kontrollmålt arealene.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 6, Bad: 3, Antall rom: 8
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Støpt gulv av betong i underetasje. Støpte fundamenter og betongplate på mark grunnmur i isolerte forskalingssystemer, innvendig utlektret/kledd

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Konstruksjon av isolert bindingsverk. Bygningen er utvendig kledd med liggende malt kledning. Etasjeskillere/bjelkelag i tre. Overbygget adkomst til begge boenheter via carport

Takkonstruksjon med yttertak
Saltak, konstruksjon av sperrer i tre. Yttertak tekket med papp

Balkonger/veranda/terrasser
Tilgang fra stue/kjøkken i 2. etasje til vestvendt veranda. Impregnerte imp dekke, rekkverk i herdet glass og aluminiumsprofiler

Vinduer og dører
Hoveddører til boligen som kompakte dører ned kodelås. Veranda-/altandør i samme std/utførelse som vinduer forøvrig. Vinduer fra byggeår med 3-lags energiglass

Opplysninger jfr. verditakst utført av Knut Flatebø datert 11.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.
Innhold Inngår i P-rom
Underetasje: Gang m/trapp, Vaskerom, Bad, Stue/kjøkken, Soverom 1, Soverom 2.
1. etasje: Hall m/trapp, Gang, Bad, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Trapperom til underetasje.
2. etasje: Stue/kjøkken, Bad, Soverom, Garderobe.

Inngår i S-rom
Underetasje: Bod under trapp.
1. etasje: Bod

Vindfang med trapp til underetasje på ca. 5 m² er medtatt i BRA for 1. etasje.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Knut Flatebø datert 11.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv bestående i hovedsak av parkett og fliser.
Vegg bestående i hovedsak av malte overflater gips, fliser/våtromsplater på bad/vaskerom.
Tak bestående av malte overflater.

Hovedkjøkken
Fabrikkmalte slette/finerte fronter/skuffer. Integrert komfyrtopp, komfyr, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Benkeplater i helstøpt materiale, oppvaskkum i kompositt, garnityr i metall. Ventilator med innvendig spesialavtrekk i induksjonstopp.

Kjøkken underetasje
Fabrikkmalte slette fronter/skuffer. Integrert komfyrtopp, komfyr, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Benkeplater i laminat. Oppvaskkum i kompositt, garnityr/griplister i metall. Ventilator med kanalføring til yttervegg/tak.

Bad (2. etasje)
Flislagt bad med høy standard. Baderomsinnredning med profilerte fronter/skuffer. Servant i helstøpt materiale, speil med integrert lysarmatur og strømuttak. Garnityr i metall. Badekar med veggmontert dusjgarnityr, veggmontert klosett.

Bad (1. etasje)
Flislagt bad med høy standard. Baderomsinnredning med slette finerte fronter/skuffer. Servant i porselen, speil, lysarmatur og strømuttak. Garnityr i med griplister. Dusjløsning med veggmontert dusjgarnityr og hengslede dører i herdet glass, veggmontert klosett.

Bad (underetasje)
Delvis flislagt bad med normal standard. Baderomsinnredning med slette laminerte fronter/skuffer. Servant i porselen, speil, lysarmatur og strømuttak. Garnityr i med griplister. Dusjkabinett med skyvedører i herdet glass, vegghengt klosett.

Tekniske installasjoner
VV-beredere 200 + 300 L plassert i vaskerom. Brannslokking/varslingsanlegg iht. til TEK 17. Balansert ventilasjon. Avløpsrør i PVC/soilrør, rør i rørsystem m/ fordelerskap og avrenning til sluk i våtrom. Innlagt internettforbindelse/fiber. Skjult El-anlegg, sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbrytere. Hovedstrøminntak med jordkabel og overspenningsvern.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Knut Flatebø datert 11.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Varmekabler/varmefolie i bad samt alle oppholdsrom unntatt soverom. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering I carport og i innkjørsel.
Tomten Areal: 632 kvm, Eierform: Fellestomt
Fellesareal Omkringliggende hage deles av Mellomvegen 136 A&B.
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til område for boliger m/tilhørende anlegg, jf. reguleringsplan datert 26.11.1976.
Eiendommen er beliggende innenfor fortettingsområdet jf. eiendomsrapport datert 12.09.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 12 490 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Knut Flatebø den 11.09.23
Takster og verdier Teknisk verdi 12 500 000,-
Verdi takst 12 500 000,-
Formuesverdi Eiendommen er ikke seksjonert. Formuesverdien er ikke mulig å innhente p.t.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 15 000,- pr. År.

Kommunale avgifter er estimert av takstmann og gjelder for hele eiendommen.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet. Det er lagt opp til hybelutleie i sokkel.
Fellesutgifter Det er ikke fastsatt fellesutgifter for eiendommen. Typiske fellesutgifter for boligen kan eksempelvis være felles bygningsforsikring og brøyting på vinterstid.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1952/5814-2/97 Bestemmelse om gjerde 09.12.1952

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst datert 11.09.2023
Tegninger
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Viktig informasjon om eiendommen:
- Eiendommen er ikke seksjonert, men vil bli gjort før overtakelse.
- Godkjente byggetegninger samsvarer med dagens bruk.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Tom Espen Stormo

(+47) 97798000

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Tirsdag, 05. des.
17:00 - 17:30
For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Mellomvegen 136A - Presentert av Sne Eiendomsmegling - Solrik veranda med glassrekkverk.
Velkommen til Mellomvegen 136A - Presentert av Sne Eiendomsmegling - Solrik veranda med glassrekkverk.
Meget gjennomført familiebolig
Meget gjennomført familiebolig
Boligens øverste etasje har åpen stue-/kjøkkenløsning med svært god takhøyde, de store vinduene slipper inn rikelig med dagslys.
Boligens øverste etasje har åpen stue-/kjøkkenløsning med svært god takhøyde, de store vinduene slipper inn rikelig med dagslys.
Delikat kjøkken med slette og svarte fronter, gjennomgående detaljer og integrerte hvitevarer.
Delikat kjøkken med slette og svarte fronter, gjennomgående detaljer og integrerte hvitevarer.
Boligen har romslige soverom, rommene er malt i behagelige og tidsriktige farger.
Boligen har romslige soverom, rommene er malt i behagelige og tidsriktige farger.
Planskisse 3. etasje.
Planskisse 3. etasje.
Farge- og materialvalget i leiligheten harmoniserer godt med hverandre og gir et meget pent helhetsinntrykk.
Farge- og materialvalget i leiligheten harmoniserer godt med hverandre og gir et meget pent helhetsinntrykk.
Stuens planløsning gir deg gode mølberingsmuligheter for de sosiale sonene.
Stuens planløsning gir deg gode mølberingsmuligheter for de sosiale sonene.
Særlig lekker spilevegg i en mørkere og mer stilren fargekombinasjon.
Særlig lekker spilevegg i en mørkere og mer stilren fargekombinasjon.
Boligen er beliggende på attraktive Sydspissen med kort avstand til det meste av tilbud!
Boligen er beliggende på attraktive Sydspissen med kort avstand til det meste av tilbud!
Fra spisestuen har du utgang mot sørvendt veranda.
Fra spisestuen har du utgang mot sørvendt veranda.
Verandaen har meget gode sol- og lysforhold.
Verandaen har meget gode sol- og lysforhold.
Den er også møbleringsvennlig og delvis overbygd.
Den er også møbleringsvennlig og delvis overbygd.
Fra spisestuen beveger vi oss mot kjøkkenet.
Fra spisestuen beveger vi oss mot kjøkkenet.
Kjøkkenøya fungerer utmerket som arbeidsbenk hvor både komfyrtopp og vask er lett tilgjengelig i selve øya.
Kjøkkenøya fungerer utmerket som arbeidsbenk hvor både komfyrtopp og vask er lett tilgjengelig i selve øya.
Kjøkkenet har rikelig med oppbevaringsplass i over- og underskap.
Kjøkkenet har rikelig med oppbevaringsplass i over- og underskap.
Integrert komfyrtopp med skjult avtrekk.
Integrert komfyrtopp med skjult avtrekk.
De integrerte hvitevarene er plassert i god arbeidshøyde.
De integrerte hvitevarene er plassert i god arbeidshøyde.
Hovedsoverommet ligger i 2. etasje fremstår meget lekkert, du får i tillegg generøs takhøyde som bidrar til romfølelsen.
Hovedsoverommet ligger i 2. etasje fremstår meget lekkert, du får i tillegg generøs takhøyde som bidrar til romfølelsen.
Planskisse 2. etasje.
Planskisse 2. etasje.
Entréen er av meget god størrelse og lar deg møblere etter ditt behov.
Entréen er av meget god størrelse og lar deg møblere etter ditt behov.
Lekker kombinasjon med mørkbeiset trespiler og sort trapp med lyse trinn.
Lekker kombinasjon med mørkbeiset trespiler og sort trapp med lyse trinn.
Soverom 2/2 i 1.etasje er av god størrelse og passer ypperlig som et barnerom eller kontor. Alt etter behov.
Soverom 2/2 i 1.etasje er av god størrelse og passer ypperlig som et barnerom eller kontor. Alt etter behov.
Soverom 3/4 - Gjennomgående 1-stavs eikeparkett på de fleste gulv og mange vinduer.
Soverom 3/4 - Gjennomgående 1-stavs eikeparkett på de fleste gulv og mange vinduer.
Soverom 4/4 - Siste soverom i 1. etasje er malt i en dus og ren gulfarge, og har i tillegg egen utgang ut.
Soverom 4/4 - Siste soverom i 1. etasje er malt i en dus og ren gulfarge, og har i tillegg egen utgang ut.
Flislagt bad oppe med sort innredning og badekar.
Flislagt bad oppe med sort innredning og badekar.
Badet framstår gjennomtenkt og påkostet.
Badet framstår gjennomtenkt og påkostet.
Badet nede er også flislagt og påkostet. Med toalett, servant og dusj.
Badet nede er også flislagt og påkostet. Med toalett, servant og dusj.
Fargevalget på flisene skaper litt spill samtidig som det er nøkternt og tidsløst.
Fargevalget på flisene skaper litt spill samtidig som det er nøkternt og tidsløst.
Innvendig bod på hovedplan
Innvendig bod på hovedplan
Planskisse 1. etasje.
Planskisse 1. etasje.
Det er egen inngang til både utleiedelen og det tekniske rom/stor bod
Det er egen inngang til både utleiedelen og det tekniske rom/stor bod
Kjeller 1
Kjeller 1
3-roms utleie er av meget god standard og fremstår moderne og innbydende.
3-roms utleie er av meget god standard og fremstår moderne og innbydende.
Utleien er en 3-roms med god størrelse på rommene.
Utleien er en 3-roms med god størrelse på rommene.
Det er to soverom i utleiedelen. Soverom 1/2
Det er to soverom i utleiedelen. Soverom 1/2
Soverom 2/2
Soverom 2/2
Badet har flis på gulv og dusjkabinett. Stilren innredning og godt med lys i spotter og på speil.
Badet har flis på gulv og dusjkabinett. Stilren innredning og godt med lys i spotter og på speil.
Boligen passer seg godt for storfamilien eller for deg som ønsker utleie sentralt på Tromsøya!
Boligen passer seg godt for storfamilien eller for deg som ønsker utleie sentralt på Tromsøya!
Adkomst til boligen er fra Mellomvegen, og eiendommen er gjemt litt inne blant flere eneboliger.
Adkomst til boligen er fra Mellomvegen, og eiendommen er gjemt litt inne blant flere eneboliger.
Området rundt boligen er generelt rolig og barnevennlig med gode forbindelser via buss, gange og bil.
Området rundt boligen er generelt rolig og barnevennlig med gode forbindelser via buss, gange og bil.
Et steinkast unna boligen finner du Telegrafbukta med sine flotte og opparbeidede arealer til glede for en hver.
Et steinkast unna boligen finner du Telegrafbukta med sine flotte og opparbeidede arealer til glede for en hver.
Folkeparken med et mylder av stier og lysløypa inviterer til flotte turer og aktiviteter.
Folkeparken med et mylder av stier og lysløypa inviterer til flotte turer og aktiviteter.