Storgata 14C

Tromsø

Soverom
1 stk
Størrelse
48m2
Prisantydning
3 290 000,-

Storgata 14C - En nydelig 2-roms selveier med sentral beliggenhet i Tromsø sentrum. Leiligheten framstår moderne og pent oppusset med generøs takhøyde, store vindusflater, samt nytt kjøkken og nye gulv fra 2021. Sørvendt og skjermet balkong med her lige solforhold. Her har du dagligvare, treningssenter, bussforbindelser, parker, kafeer og alt Tromsø sentrum har å by på i umiddelbar nærhet. Bussforbindelsene tar deg direkte til UiT/UNN og Jekta m.m. Høydepunkter: Sørvendt balkong med gode solforhold.. Nytt kjøkken og nye gulv 2021.. Separat vaskerom.. Kommunale avgifter og fiber inkl i felleskost.. Sportsbod.. Veldrevet sameie.. Mulighet for beboerparkering i sentrum.. Skjermet beliggenhet i bakgård.. Gåavstand til "alt".. Svært gode bussforbindelser.. Dagligvare i umiddelbar nærhet.. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 3 290 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 3 555,-
Primærrom: 48m2
Bruksareal: 48m2
Soverom: 1
Byggeår: 2001
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Storgata 14C
9008 Tromsø
3. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0325
Totalvurdering Storgata 14C - En nydelig 2-roms selveier med sentral beliggenhet i Tromsø sentrum. Leiligheten framstår moderne og pent oppusset med generøs takhøyde, store vindusflater, samt nytt kjøkken og nye gulv fra 2021. Sørvendt og skjermet balkong med herlige solforhold.

Her har du dagligvare, treningssenter, bussforbindelser, parker, kafeer og alt Tromsø sentrum har å by på i umiddelbar nærhet. Bussforbindelsene tar deg direkte til UiT/UNN og Jekta m.m.

Høydepunkter:

- Sørvendt balkong med gode solforhold.
- Pen standard med nytt kjøkken og nye gulv 2021.
- Separat vaskerom.
- Kommunale avgifter og internett inkl i felleskost.
- Sportsbod.
- Veldrevet sameie.
- Mulighet for beboerparkering i sentrum.
- Skjermet beliggenhet i bakgård.
- Gåavstand til "alt".
- Svært gode bussforbindelser.
- Dagligvare i umiddelbar nærhet.
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 1473 snr. 8 orgnr. 915660290 i Tromsø kommune
Adkomst Adkomst fra offentlig vei via privat felles bakgård.
Tomt/beskaffenhet Tomten er sørøstvendt. Tomten er bebygd rundt betongsteinlagt gårdsplass som har varmekabler. Det er skjermende treport mot Storgata. Tomten består i all hovedsak av sameiets bygninger. Kjøre - , gangveier og adkomstarealer er asfaltert.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2001
Areal Primærrom: 48 kvm, Bruksareal: 48 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).

Megler har ikke kontrollmålt arealene.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2
Byggemåte Utvendig er det pulttak. Taket er ikke besiktiget. Takrenner, nedløpsrør og beslag i metall. Utvendig har boligen pusset murfasade. Felles inngangsparti. Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Hoveddør i boligen som malt kompaktdør. Verandadør i malt tre med glassfelt. Veranda på ca. 4 m² med trerekkverk. Dekke i tre. Etasjeskiller i betongdekke. Innvendige formpressede dører med glatt flate. Malt. Skyvedørsgarderobe i gang og på soverom.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 13.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for tilbygg datert 27.08.01. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Stue/kjøkken, Bad, Vaskerom, Soverom, Gang.

Boligen disponerer i tillegg en bod på ca. 5kvm i kjeller i nabobygg.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 13.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Parkett. Flis.
Vegger består i hovedsak av: Malte flater. Fliser.
Himlinger består i hovedsak av: Malte flater.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Malt vegg og glassplate over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Kjøl/frys, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Bad
Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte skuffefronter med håndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Gulvmontert toalett. Dusjnisje med svingbare glassdører og veggmontert dusjgarnityr. Elektrisk vifte i vegg. Tilluftspalte under dør. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.

Våtrom
Vegger med malt flate. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannstank. Rørskap montert. Naturlig avtrekk. Tilluftspalte under dør. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Varmtvannstanken er på ca. 200 liter montert på vaskerom.

Tekniske installasjoner
Synlige vannrør i: Plast og kobber. Synlige avløpsrør i: Plast. Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut ved hjelp av naturlig ventilasjon, og vifter på kjøkken og bad. Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg. Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG 0 - Ingen avvik
TG 1 - Mindre eller moderate avvik
TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak
TG 3 - Store eller alvorlige avvik
TG IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt:

-Andre installasjoner
Oppvarmingskilder er ikke funksjonstestet av takstingeniøren.

TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak:

- Bad
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er et krav minimum 16mm fall 0,8 meter ut fra sluk. Målt fall på ca. 0 mm. Målt høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved terskel på 0 mm. Krav til høydeforskjell er ikke oppfylt. I tilknytning til dusjen er det er en list som er limt fast i gulvet. Det er ikke åpning i denne listen, noe som medfører at evt. lekkasjevann fra vask eller toalett ikke vil renne ned i sluk. Det er ikke synlig slukmansjett/membran i klemring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsning.

- Vaskerom
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er et krav minimum 16mm fall 0,8 meter ut fra sluk. Målt fall på ca. 0 mm. Målt høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved terskel på 0 mm. Krav til høydeforskjell er ikke oppfylt. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Det er ikke synlig slukmansjett/membran i klemring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsning.

- Vannledninger
Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i-rør- system. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:

- Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Avvik i rekkverkshøyden på verandaen. Høyde på rekkverk skal være minimum 1,0 m.

- Andre utvendige forhold
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Dette punktet tar for seg nødvendigheten av felles tilstandsrapport i sameiet/borettslaget. Det er viktig at det er en plan for dette slik at det blir gjort tilstrekkelig vedlikehold og utbedringer når det er behov. Dette er viktig for alle konstruksjonene inkl. tomt og vil blant annet ha betydning for hvilken økonomiske kostnader som vil komme til fordeling fremover.

- Overflater
Det er avvik: Enkelte merker/hakk i parkett i stue/kjøkken. Opplysning fra selger: Det er tidvis knirk på et par steder når det er varmeforskjell i boligen (typisk når det går fra sommer til høst f.eks.).

- Innvendige dører
Dør til bad har små fuktskader nederst.

- Vaskerom
Rommet har kun naturlig ventilasjon. Kun avtrekk gjennom ventil i vegg.

- Varmtvannstank
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Varmtvannstanken er fra byggeår 2001.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 13.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming i hovedsak ved hjelp av panelovner og gulvvarme i gangen.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger ikke parkering.

Tromsø parkering har soneparkering/beboerkort for området. Konf megler eller ta kontakt med Tromsø parkering for mer info om soneparkering/beboerkort.
Tomten Areal: 346 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Regulering Eiendommen er regulert til områder for boliger m/tilhørende anlegg, jf. reguleringsplan datert 19.03.1953.

Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen og eiendommen er berørt av følgende hensynssoner; hensyn kulturmiljø, trafikkstøy og brann-/eksplosjonsfare, jf. eiendomsrapport datert 24.08.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 290 000,- 
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 13.09.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 736 930,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 652 946,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2021.
Kommunale avgifter Sameiet faktureres for kommunale avgifter og er således inkludert i fellesutgifter.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Adgang til utleie Seksjonseier har rett til å leie ut sin seksjon, men leier må godkjennes av styret. Godkjenning kan bare nektes dersom det er saklig grunn til det.

Sameiet følger Eierseksjonlovens regler om korttidsutleie. Etter eierseksjonsloven § 24 syvende ledd kan hele boligseksjonen korttidsutleies i inntil 90 døgn i året. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 sammenhengende døgn.
Sameiet Sjøstrandveien Borettslag
Styreleder sameiet Rikke Lange
Fellesutgifter Kr 3 555,- pr mnd.

Fellesutgiftene dekker bl.a. internett via fiber, vedlikehold, styrehonorar, forsikring, kommunale avgifter.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2001/8377-2/97 Erklæring/avtale 14.06.2001
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

Knyttet opp mot seksjoneringsbegjæring med dokumentnr. 2001/8377-1/97.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP0001235011
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert 13.09.2023
Selgers egenerklæring datert 30.08.2023
Boligopplysninger
Vedtekter og husordensregler
Ferdigattest
Reguleringsplan og pågående regulering
Eiendomsrapport
Grunnkart (orto og VA)
Nabolagsprofil
Energiattest
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger informerer om følgende i sin egenerklæring:
- Legging av varmekabler i gang og installering av termostat. Installering av ny lysdimmer. Utført i 2021 av Jensen Elektriske.
- Oppfølging etter IT-sjekk, løs jordleder i stikk for komfyr tilkoblet. Utført 2022 av Ringjord Elektro AS.
- Observasjon av enkelte sølvkre på baderom ved et par anledninger (anslagsvis 5-10 sølvkre observert totalt ila. 2 år). I 2022 ble det satt ut limfeller, og har ikke observert sølvkre i løpet av 2023.
- Oppussing/oppgradering av leiligheten ved egeninnsats i juni 2021. Inkluderer legging av ny parkett, bytte av kjøkken og hvitevarer, overflatebehandling av vegger og tak i samtlige rom unntatt bad/vaskerom. Legging av fliser i gang. Komfyrvakt er montert ved støpsel i stikkontakten, men mulig produktfeil/feil med sensor, da den kobler seg ut innimellom. Ikke forsøkt reklamasjon (Elektroimportøren) eller re-installering.
- Fra tidligere eier har vi fått opplyst om at det er varmekabler i stue (fra byggeår), men termostat i stue virker ikke/er ikke forsøkt tatt i bruk.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Takstmann kommenterer at godkjente byggetegninger samsvarer med dagens bruk.
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Mandag, 25. sep.
16:30 - 17:15
For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Storgata 14C - Presentert av Anders Karlstrøm!
Velkommen til Storgata 14C - Presentert av Anders Karlstrøm!
En nydelig 2-roms med egen sørvendt balkong. Sjelden mulighet i Tromsø sentrum!
En nydelig 2-roms med egen sørvendt balkong. Sjelden mulighet i Tromsø sentrum!
Sameiet består av Storgata 14 og 16 og er pent ivaretatt. Her bor du i en privat bakgård skjermet fra Storgata.
Sameiet består av Storgata 14 og 16 og er pent ivaretatt. Her bor du i en privat bakgård skjermet fra Storgata.
Planskisse - Arealeffektivt og godt utnyttet.
Planskisse - Arealeffektivt og godt utnyttet.
Velkommen inn! Skyverdørsgarderoben gir deg muligheten til å stue bort sko og yttertøy.
Velkommen inn! Skyverdørsgarderoben gir deg muligheten til å stue bort sko og yttertøy.
Leiligheten er pusset opp i 2021 med nye gulv og nytt kjøkken. I tillegg er det malt slik at leiligheten har et lekkert helhetsinntrykk.
Leiligheten er pusset opp i 2021 med nye gulv og nytt kjøkken. I tillegg er det malt slik at leiligheten har et lekkert helhetsinntrykk.
Den fleksible planløsningen gir flere muligheter for plassering av spisebord.
Den fleksible planløsningen gir flere muligheter for plassering av spisebord.
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Med beliggenhet i 3. etasje bor du skjermet og fint til. Felleskostnadene inkluderer både internett, kommunale avgifter og mer.
Med beliggenhet i 3. etasje bor du skjermet og fint til. Felleskostnadene inkluderer både internett, kommunale avgifter og mer.
Sofagruppen har sin naturlige plass ved vinduet. Med god plass til TV på motsatt vegg. Legg merke til den generøse takhøyden og de store vindusflatene.
Sofagruppen har sin naturlige plass ved vinduet. Med god plass til TV på motsatt vegg. Legg merke til den generøse takhøyden og de store vindusflatene.
Utgang til egen sørvendt balkong.
Utgang til egen sørvendt balkong.
Balkongen byr på gode solforhold og har plass for utemøbler.
Balkongen byr på gode solforhold og har plass for utemøbler.
Lekkert kjøkken fra 2021 med god skap- og benkeplass.
Lekkert kjøkken fra 2021 med god skap- og benkeplass.
Kjøkkenet har det du trenger av integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, samt kombiskap med kjøl og frys.
Kjøkkenet har det du trenger av integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, samt kombiskap med kjøl og frys.
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Gjennomgående fine farge- og materialvalg.
Gjennomgående fine farge- og materialvalg.
Flislagt bad med dusjhjørne og wc.
Flislagt bad med dusjhjørne og wc.
Baderomsinnredning med oppbevaringsplass. Leiligheten har i tillegg separat vaskerom, som gjør at du slipper en massiv vaskemaskin på badet.
Baderomsinnredning med oppbevaringsplass. Leiligheten har i tillegg separat vaskerom, som gjør at du slipper en massiv vaskemaskin på badet.
Soverommet framstår romslig og har god plass for stor seng og tilhørende nattbord.
Soverommet framstår romslig og har god plass for stor seng og tilhørende nattbord.
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Soverommet har i tillegg stor skyvedørsgarderobe for alle dine lagringsbehov.
Soverommet har i tillegg stor skyvedørsgarderobe for alle dine lagringsbehov.
Bakgården har sykkelparkering og framstår stille og rolig.
Bakgården har sykkelparkering og framstår stille og rolig.
Like utenfor døra finner du dagligvare, treningssenter og buss med direkteforbindelse til bl a UiT/UNN, Giæverbukta og flyplassen i umiddelbar nærhet.
Like utenfor døra finner du dagligvare, treningssenter og buss med direkteforbindelse til bl a UiT/UNN, Giæverbukta og flyplassen i umiddelbar nærhet.
Leiligheten ligger meget fint til like ovenfor bykjernen og har gåavstand til alle sentrums kultur- og aktivitetstilbud.
Leiligheten ligger meget fint til like ovenfor bykjernen og har gåavstand til alle sentrums kultur- og aktivitetstilbud.
Sentrum byr på flere herlige tur- og rekreasjonsområder.
Sentrum byr på flere herlige tur- og rekreasjonsområder.