Stalheimvegen 37B

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
119m2
Prisantydning
7 500 000,-

Stalheimvegen 37B - Råfin leilighet med meget attraktiv beliggenhet i nydelige omgivelser. Boligen holder særdeles høy standard. Her får du 3 soverom, åpen og smart planløsning, flislagte bad og svært gode materialvalg. Eiendommen nyter strålende s olforhold og god vestvendt utsikt med både skog og fjell blant motivene. Høydepunkter: Rolig, sentralt og barnevennlig. Attraktiv beliggenhet i blindgate. Stilren leilighet med eneboligkvaliteter. Stort kjøkken med praktiske løsninger. Garasje m/ elbillader. Lave felleskost.. Fiber. Boligen har umiddelbar tilgang til lysløypa og Prestvannet - perfekt for den aktive eller barnefamilien. Coop Extra, barnehage og Sommerlyst ungdomsskole 5 minutt gange unna. Sentrum og Jekta 5min kjøring unna. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 7 500 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 1 154,-
Primærrom: 119m2
Bruksareal: 119m2
Soverom: 3
Byggeår: 2020
Energimerking: B

Se full beskrivelse

Eiendom Stalheimvegen 37B
9012 Tromsø
Oppdragsnummer 52-23-0332
Totalvurdering Stalheimvegen 37B - Råfin leilighet med meget attraktiv beliggenhet i nydelige omgivelser. Boligen holder særdeles høy standard. Her får du 3 soverom, åpen og smart planløsning, flislagte bad og svært gode materialvalg.

Eiendommen nyter strålende solforhold og god vestvendt utsikt med både skog og fjell blant motivene.

Høydepunkter:
Rolig, sentralt og barnevennlig
Attraktiv beliggenhet i blindgate
Stilren leilighet med eneboligkvaliteter
Stort kjøkken med praktiske løsninger
Garasje m/ elbillader
Lave felleskost.
Fiber med avtale via Homenett

Boligen har umiddelbar tilgang til lysløypa og Prestvannet - perfekt for den aktive eller barnefamilien. Coop Extra, barnehage og Sommerlyst ungdomsskole 5 minutt gange unna. Sentrum og Jekta 5min kjøring unna.
Matrikkel Gnr. 118 bnr. 388 snr. 2 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen er beliggende innerst i blindvei ved Prestvannet på toppen av Tromsøya. Området er i hovedsak preget av eneboliger med store tomter og noe blokkbebyggelse. Boligen har Tromsømarka rett nedenfor eiendommen. Tromsømarka har lysløype, et mangfold av flotte turstier som knytter flere områder på Tromsøya og blåbærskog rett foran boligen.

Barnehage, dagligvare og skole 5 minutt gange unna. Ekstremt godt busstilbud med et flerfold at bussruter som stopper langs hovedvegen rett ved siden av Stalheimvegen.
Adkomst Man ankommer eiendommen fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Asfaltert og steinlagt tilkomst til garasje og sportsbod. Biloppstillingsplass i og foran garasje. Tomten er vestvendt og skrånede i front av bygningen. Plenlagt.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2020
Areal Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 119 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).

Megler har ikke kontrollmålt arealene.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4
Byggemåte Boligen har malte trevinduer med 2-lags glass og malte trevinduer med 3-lags glass. Malt hovedytterdør, malt ytterdør til sportsbod og malt heve-skyvebalkongdør i tre. Veranda som har dekke av trykkimpregnert materiale og rekkverk av glass. Etasjeskiller er av hulldekker i betong. Det er en relativt ny bygning, oppført i 2020 og i henhold til TEK 17. Den følger dagens forskrifter til isolasjon, klima og innemiljø. Boligen har god standard, noe konstruksjon bærer preg av.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Per-Steinar Skoglund datert 12.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 10.12.2020.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Entré, Gang, Vaskerom, Bad, Toalettrom, Stue/kjøkken, Soverom, Soverom 2, Soverom 3.

Boligen har i tillegg utvendig sportsbod på ca. 3kvm.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Per-Steinar Skoglund datert 12.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv bestående av parkett og fliser.
Veggene har malte gipsplater.
Tak har malte gipsplater.

Kjøkken
Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Kjøkkenøy. Benkeplaten er av laminat. Det er kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr, induksjonstopp, Micro, stekeovn, vannstoppsystem og komfyrvakt. Det er kjøkkenventilator med plasmafilter.

Bad
Veggene har fliser. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Badet har elektriske varmekabler. Fall mot sluk er målt til 30mm. Det er plastsluk og smøremembran med dokumentert utførelse. Badet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett, badekar og dusjvegger/hjørne. Det er balansert ventilasjon. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt ved/i Gang.

Vaskerom
Veggene har fliser. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Vaskerommet har elektriske varmekabler. Fall mot sluk er målt til 25mm. Det er plastsluk og smøremembran med dokumentert utførelse. Vaskerommet har innredning med nedfelt servant og opplegg for vaskemaskin. Det er balansert ventilasjon. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt i Gang.

Tekniske installasjoner
Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger. Boligen har isolert utvendig stålpipe og vedovn. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i gang. Boligen har balansert ventilasjon.

Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Det er besiktiget i rørskap. Det er avløpsrør av plast. Varmtvannstanken på ca. 200 liter.

Boligen har ingen tilstandsgrader over tilstandsgrad 1.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Per-Steinar Skoglund datert 12.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast.

Selger opplyser om at vegghengt TV-benk og nattbord på hovedsoverom ikke medfølger handelen.

Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming I hovedsak ved hjelp av elektrisitet og vedfyring. Det er lagt varmekabler i alle gulv. Vedovn er montert i stuen.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering I garasje med elbillader. I tillegg parkering på tomt/innkjørsel.
Tomten Areal: 816 kvm, Eierform: Eiet tomt
Fellesareal Seksjonene deler felles garasje med faste plasser.
Tilliggende fasiliteter Lysløypa er beliggende få meter nedenfor eiendommen og Prestvannet er et steinkast unna - perfekt for mosjonisten og søndagsturen med familien!
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål jf. reguleringsplan datert 17.12.1971.

Eiendommen ligger innenfor fortettingsområdet og innenfor hensynssone for friluftsliv og flystøy, jf. eiendomsrapport datert 29.08.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 7 500 000,- / Fellesutgifter: 1 154,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Per Steinar Skoglund den 12.09.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 708 276,-
Formuesverdi sekundærbolig: 6 149 795,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2021.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 18 620,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Selger opplyser om et årlig forbruk på 15 500kWh. De har brukt strøm som oppvarming hele året.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Informasjon om sameiet:
3 seksjoner som deler bygg over 3 etasjer. Felleseid tomt og det er delt på plenklipp og annet stell i fellesskap. Det er inngått avtale om brøyting av snø som er inkludert i felleskostnadene. Ellers er "plikter" å sette ut søppelkasser, minimalt med snømåking foran boder, garasje og postkasser.
Fellesutgifter Kr 1 154,- per mnd.

Fellesutgiftene dekker husforsikring, brøyting, sparing og renovasjon.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæring er tinglyst på eiendommen:

1967/401754-1/97 Erklæring/avtale 08.07.1967
Bestemmelse om vedlikehold
Overført fra: 5401-118/388
Gjelder denne registerenheten med flere

Megler har forsøkt å tyde grunnboken fra det aktuelle tidspunktet og finner det tilnærmet umulig å tyde hva erklæringen gjelder. Utskrift av dagboken kan fås tilsendt ved forespørsel. For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert 12.09.2023
Selger egenerklæring datert 07.09.2023
Tegninger
Ferdigattest datert 10.12.2020
Reguleringsplan datert 17.12.1971
Eiendomsrapport
Grunnkart (ortofoto og VA)
Nabolagsprofil
Energiattest
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Inventar som ikke medfølger handelen:
- Vegghengt TV-benk og nattbord, følger ikke med handelen.

Selger informerer om følgende i sin egenerklæring:
- Det er privat pumpestasjon til avløp som deles med naboene i Stalheimvegen 37 og b.
- Grunnet lite avtrekk og feil fall i gulv i garasje, oppsto det mugg på vegg/gipsplater. Det var ingen tegn til fukt under gipsplater. Dette ble tatt som en garantisak mot utbygger MasterWork. De rettet opp avvikende fall og i tillegg ble det satt inn en ventil og en avtrekksvifte. Det ble skiftet gips i hele garasjen. Dette ble gjennomført vår 2022 og det har ikke vært tegn til mugg siden. Siden garasjen er fullisolert har sameiet i tillegg satt inn varmeovner.
- Det har vært gjennomført ettårsbefaring iht. bustadoppføringslova. De få avvikene som ble kommentert er under oppfølging av entreprenør og de flest er utbedret.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Bygget er oppført iht. gjeldende byggeforskrifter (TEK17).

Godkjente byggetegninger stemmer ikke med dagens planløsning. Det ble underveis i byggeperioden foretatt noen mindre innvendige endringer, som ikke er søknadspliktige. Dette gjelder; endringer av størrelse på soverommene. Bad og vaskerom har byttet plass, bad er utvidet for å inkludere badekar. Badet som før inneholdt dusj er innskrenket til et toalettrom med kun toalett og vask. Dør inn til garasje eksisterer ikke.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Tirsdag, 26. sep.
18:00 - 18:45
For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Stalheimvegen 37B - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Velkommen til Stalheimvegen 37B - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Leiligheten er i byggets 2. etasje men inngangen er på bakkeplan - du får dermed både utsikt foran og ingen trapper inn i leiligheten..
Leiligheten er i byggets 2. etasje men inngangen er på bakkeplan - du får dermed både utsikt foran og ingen trapper inn i leiligheten..
Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra Siemens, kjøkkenøy med lagring og rikelig med benkeplass.
Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra Siemens, kjøkkenøy med lagring og rikelig med benkeplass.
Fra kjøkkenet går man ut til veranda med enormt fin utsikt ned mot Tromsømarka og Kvaløya. Sol fra ca. 14 til midtnatt, her nyter du ettermiddag- og kveldsol.
Fra kjøkkenet går man ut til veranda med enormt fin utsikt ned mot Tromsømarka og Kvaløya. Sol fra ca. 14 til midtnatt, her nyter du ettermiddag- og kveldsol.
Leilighetens hovedbad er flislagt, lyst og fremstår tidløst og pent.
Leilighetens hovedbad er flislagt, lyst og fremstår tidløst og pent.
Planskisse leilighet.
Planskisse leilighet.
Farge- og materialvalget i leiligheten harmoniserer godt med hverandre og gir et meget pent helhetsinntrykk.
Farge- og materialvalget i leiligheten harmoniserer godt med hverandre og gir et meget pent helhetsinntrykk.
Leiligheten holder en høy og moderne standard med store vindusflater, spotter og takhengt lampe og smarte løsninger.
Leiligheten holder en høy og moderne standard med store vindusflater, spotter og takhengt lampe og smarte løsninger.
Spisebordet får en veldig fin plassering innerst i stuen, de store vinduene skaper en luftig atmosfære og slipper inn rikelig med lys.
Spisebordet får en veldig fin plassering innerst i stuen, de store vinduene skaper en luftig atmosfære og slipper inn rikelig med lys.
Leiligheten er utført med 1-stavs eikeparkett og lyse flater. Lekre svarte detaljer er gjennomgående i hele leiligheten.
Leiligheten er utført med 1-stavs eikeparkett og lyse flater. Lekre svarte detaljer er gjennomgående i hele leiligheten.
Videre i stuen får sofa en egen krok. Du nyter også en vedovn for varme og hygge på kjøligere kvelder.
Videre i stuen får sofa en egen krok. Du nyter også en vedovn for varme og hygge på kjøligere kvelder.
Rommene i leiligheten er av god størrelse og med montert gulvvarme i alle gulv! Rommene er også svært møbleringsvennlige.
Rommene i leiligheten er av god størrelse og med montert gulvvarme i alle gulv! Rommene er også svært møbleringsvennlige.
Kjøkkenet har integrerte hvitevarer, kjøkkenøy med lagring og rikelig med benkeplass. Hvitevarer er plassert i god arbeidshøyde. Kjøkkenet har innredning fra Kvik i grå farge med sorte detaljer.
Kjøkkenet har integrerte hvitevarer, kjøkkenøy med lagring og rikelig med benkeplass. Hvitevarer er plassert i god arbeidshøyde. Kjøkkenet har innredning fra Kvik i grå farge med sorte detaljer.
Kjøkkenet har mange smarte innredningsløsninger som uttrekkbar kjøkkenkran, Twister nedfelt stikkontakt og skuff i hjørneskap med stikkontakt. Perfekt for kaffe- eller kjøkkenmaskin!
Kjøkkenet har mange smarte innredningsløsninger som uttrekkbar kjøkkenkran, Twister nedfelt stikkontakt og skuff i hjørneskap med stikkontakt. Perfekt for kaffe- eller kjøkkenmaskin!
Oppvaskmaskinen har ekstra høyde, 2 komfyrer hvorav en med mikro-funksjon, store skuffer med antisklimatter og smart søppelskuff i arbeidshøyde.
Oppvaskmaskinen har ekstra høyde, 2 komfyrer hvorav en med mikro-funksjon, store skuffer med antisklimatter og smart søppelskuff i arbeidshøyde.
Kjøkkenet er utført med mørke slette fronter, svarte detaljer og følger en sammensatt og gjennomtenkt stil.
Kjøkkenet er utført med mørke slette fronter, svarte detaljer og følger en sammensatt og gjennomtenkt stil.
Overbygd veranda beskytter deg mot vær og vind og gir deg flere bruksdager i løpet av året.
Overbygd veranda beskytter deg mot vær og vind og gir deg flere bruksdager i løpet av året.
Magisk utsikt mot Ersfjordtraversen. Et syn en sjeldent går lei!
Magisk utsikt mot Ersfjordtraversen. Et syn en sjeldent går lei!
Tromsømarka grenser mot eiendommen og du har sti rett ned til lysløypa fra boligen. Tromsømarka er et yndet sted hvor ungene kan boltre seg i trygge omgivelser nært hjemmet.
Tromsømarka grenser mot eiendommen og du har sti rett ned til lysløypa fra boligen. Tromsømarka er et yndet sted hvor ungene kan boltre seg i trygge omgivelser nært hjemmet.
Fra stuen går du videre mot soverom/bad og en stor entré med mye lagringsplass!
Fra stuen går du videre mot soverom/bad og en stor entré med mye lagringsplass!
Hovedsoverommet er malt i en mørk og behagelig farge. Ypperlig for nattesøvnen.
Hovedsoverommet er malt i en mørk og behagelig farge. Ypperlig for nattesøvnen.
Skyvedørsgarderobe fra IKEA (3,5m langt), utført med speilfronter. Lampe med dimmer som kan styres fra seng og inngangsdør, USB og mini-USB stikk på begge sider av sengen.
Skyvedørsgarderobe fra IKEA (3,5m langt), utført med speilfronter. Lampe med dimmer som kan styres fra seng og inngangsdør, USB og mini-USB stikk på begge sider av sengen.
Soverom 2 er også i en meget god størrelse, malt i en noe lysere og behagelig farge. Garderobeskap fra IKEA her og.
Soverom 2 er også i en meget god størrelse, malt i en noe lysere og behagelig farge. Garderobeskap fra IKEA her og.
Det siste soverommet er malt i en dus pastellrosa.
Det siste soverommet er malt i en dus pastellrosa.
Badet er stilrent, lyst og utført med slukrist i gulv og regn- og hånddusj, alt fra Viking Bad.
Badet er stilrent, lyst og utført med slukrist i gulv og regn- og hånddusj, alt fra Viking Bad.
Speilet på badet har ulike smarte lysfunksjoner. Badet har stor baderomsinnredning.
Speilet på badet har ulike smarte lysfunksjoner. Badet har stor baderomsinnredning.
Dusjen er utført med rainfall-dusjhode.
Dusjen er utført med rainfall-dusjhode.
Man har i tillegg romslig badekar med hånddusj også fra Viking Bad.
Man har i tillegg romslig badekar med hånddusj også fra Viking Bad.
Ekstrabadet er utført i samme design som hovedbad og er svært lekkert.
Ekstrabadet er utført i samme design som hovedbad og er svært lekkert.
Flislagt og godt opplyst vaskerom, et must for barnefamilien.
Flislagt og godt opplyst vaskerom, et must for barnefamilien.
Vaskerommet har også svært god lagring og arbeidsplass.
Vaskerommet har også svært god lagring og arbeidsplass.
Overbygd inngangsparti med morgen- og formiddagssol. Yale Doorman installert i ytterdør, Ring Doorbell med kamera- og talefunksjon, stikkontakt og spotter i tak.
Overbygd inngangsparti med morgen- og formiddagssol. Yale Doorman installert i ytterdør, Ring Doorbell med kamera- og talefunksjon, stikkontakt og spotter i tak.
Isolert og flislagt garasje med opplegg for elbillader på fast oppstillingsplass. Garasjen er delt for alle seksjonene.
Isolert og flislagt garasje med opplegg for elbillader på fast oppstillingsplass. Garasjen er delt for alle seksjonene.
Noe plass til ski og annet turutstyr langs vegg. Du har i tillegg sportsbod i tilknytting til garasje/inngang.
Noe plass til ski og annet turutstyr langs vegg. Du har i tillegg sportsbod i tilknytting til garasje/inngang.
Stalheimvegen 37 er beliggende innerst i en blindgate i rolige og barnevennlige omgivelser.
Stalheimvegen 37 er beliggende innerst i en blindgate i rolige og barnevennlige omgivelser.
Stor asflatert innkjørsel med dreneringsrenne fra ACO Nordic og rikelig plass til gjestenes biler, annen lagring og mer!
Stor asflatert innkjørsel med dreneringsrenne fra ACO Nordic og rikelig plass til gjestenes biler, annen lagring og mer!
Stalheim er et rolig nabolag bestående i hovedssak av eneboliger og noe blokkbebyggelse som man kan se til høyre i bildet.
Stalheim er et rolig nabolag bestående i hovedssak av eneboliger og noe blokkbebyggelse som man kan se til høyre i bildet.
Her bor man et steinkast unna Prestvannet, busstopp med hyppige avganger og andre flotte fasiliteter.
Her bor man et steinkast unna Prestvannet, busstopp med hyppige avganger og andre flotte fasiliteter.
Sentrum og handelsparken på Langnes er under 5 minutt unna med bil. Barnehage 2 minutt gange fra boligen.
Sentrum og handelsparken på Langnes er under 5 minutt unna med bil. Barnehage 2 minutt gange fra boligen.
Boligen nyter god plassering på tomten med stor hage og uteområder, pent opparbeidet tomt med plen og beleggingstein og betong. Nedenfor boligen er marka nærmeste nabo med lysløype og masse blåbærlyng rett foran boligen.
Boligen nyter god plassering på tomten med stor hage og uteområder, pent opparbeidet tomt med plen og beleggingstein og betong. Nedenfor boligen er marka nærmeste nabo med lysløype og masse blåbærlyng rett foran boligen.