Fogd Drejers gate 3

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
60m2
Prisantydning
3 690 000,-

Velkommen til Fogd Drejers gate 3 - Delikat 3-roms selveierleilighet i blokk bare et steinkast fra sentrum! Leiligheten har et gjennomgående moderne uttrykk, malt i lyse og behagelige farger. Stue og spisestue i ett gjør dette til ei sosial leiligh et med god plass til gjester. Lekkert kjøkken med profilerte fronter og rikelig med både benk- og skapplass. To soverom hvor hovedsoverom har skyvedørsgarderobe. Baderommet er flislagt med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Direkte utgang til veranda fra stua. Leiligheten har en fantastisk beliggenhet like ved sentrum og de fasiliteter som finnes der. Kort vei til både skole og barnehage, samt dagligvare, treningssenter og tur- og friluftsområder. Gode bussforbindelser til UiT/UNN og Giæverbukta. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 3 690 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 1 750,-
Primærrom: 60m2
Bruksareal: 60m2
Soverom: 2
Byggeår: 1987
Energimerking: G

Se full beskrivelse

Eiendom Fogd Drejers gate 3
9008 Tromsø
3. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0320
Totalvurdering Velkommen til Fogd Drejers gate 3 - Delikat 3-roms selveierleilighet i blokk bare et steinkast fra sentrum!

Leiligheten har et gjennomgående moderne uttrykk, malt i lyse og behagelige farger. Store vinduer som åpner opp rommene og gir en god og behagelig romfølelse. Stue og spisestue i ett gjør dette til en sosial leilighet med god plass til gjester. Lekkert kjøkken med profilerte fronter og rikelig med både benk- og skapplass. To soverom hvor hovedsoverom har skyvedørsgarderobe. Baderommet er flislagt med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Fra stua har du direkte utgang til veranda med nydelig utsikt, her kan du virkelig sitte å kose deg en sommerdag.

Leiligheten har en fantastisk beliggenhet like ved sentrum og de fasiliteter som finnes der. Kort vei til både skole og barnehage, samt dagligvare og treningssenter. Gode bussforbindelser til blant annet Giæverbukta og UiT/UNN. Det er heller ikke lange veien til flere tur- og friluftsområder.

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 303 snr. 5 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten har meget sentralt og rolig beliggenhet kun 3 minutter gangavstand til Storgata. Gangavstand til barnehage og skole, dagligvarebutikk og alle byens fasiliteter. Leiligheten ligger i 3. etasje, nordøst med flott utsikt til Tromsdalen, Tromsøysundet og deler av sentrum. Gode bussforbindelser til blant annet Jekta Storsenter og UiT/UNN. Tur - og friluftsområder i nærheten.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Andel av eiet tomt på 290 m² som er skrånende. Tomten består i all hovedsak av sameiets bygninger. Kjøre -, gangveier og adkomstarealer er asfaltert. Felles inngangsparti med trapp til etasjene. Tomten må vurderes i felles tilstandsrapport for boligsameiet.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1987
Areal Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 21.01.1988.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom
3.Etasje: Stue/kjøkken, bad/vaskerom, entré og 2 soverom.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 12.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Parkett og flis.
Vegger består i hovedsak av: Malte flater og fliser.
Himlinger består i hovedsak av: Malte flater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Profilerte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Flis på vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Kjøl/frys, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Bad/vaskerom:
Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil. Høyskap. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk. Tilluftspalte under dør. Plastsluk og smøremembran av ukjent utførelse.

Tekniske installasjoner:
Synlige vannrør i: Plast og kobber.
Synlige avløpsrør i: Plast.
Ventilasjonen består av ventilasjonsvifte og naturlig avtrekk. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft suges ut av ventilasjonsvifte eller naturlig oppdrift. Varmtvannstanken er på ca. 120 liter. Plassert i kjøkkenskap. Datert 2017. Oppvarming består av: Strøm og vedfyring. I hovedsak ved hjelp av: Panelovner, varme i gulv og ildsted. Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg. Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Våtrom > Generell > Bad/vaskerom:
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Over tid har bruken, og måten å bruke et våtrom endret seg. De påkjenningene som tidligere var på vegger og gulv var forholdsvis små i forhold til det som i dag er vanlig. Eldre løsninger tåler ofte ikke de påkjenningene som er vanlig i dag. Noe som har medført at kravene til tekniske løsninger er blitt strengere med årene. Opplysning gitt av selger: Badet er i daglig bruk uten at det har vært problemer. Ut over dette er det observert følgende avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsning/tettesjikt. Membran/slukmansjett er ikke synlig i slukene. Det kan generelt ikke gis garanti for flislagte flater, da membran ikke kan kontrolleres. Slukene er antatt fra byggeår. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Ikke synlig mansjett rundt rørgjennomføringer. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er målt motfall på 5 mm. Det er avvik også i referanseverdien på 16 mm innenfor 0,8 m fra sluk. Det var ikke mulig å flytte frem dusjkabinettet, så delen bak kabinett er derfor ikke besiktiget. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG2:
Utvendig > Vinduer:
Det er avvik: Utvendige karmer er værslitt. Innvendig karmer bærer preg av lite vedlikehold og er slitt. Vinduer på begge soverommene tar i karm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Dører:
Det er avvik: Balkongdør er værslitt. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser:
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Avvik i rekkverkshøyden på verandaen. Høyde på rekkverk skal være minimum 1,0 m. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Andre utvendige forhold:
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Dette punktet tar for seg nødvendigheten av felles tilstandsrapport i sameiet/borettslaget. Det er viktig at det er en plan for dette slik at det blir gjort tilstrekkelig vedlikehold og utbedringer når det er behov. Dette er viktig for alle konstruksjonene inkl. tomt og vil blant annet ha betydning for hvilken økonomiske kostnader som vil komme til fordeling fremover. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Overflater:
Det er avvik: Det ble observert sprekk i tak på stue/kjøkken. Noen sparkelmerker i vegg. Enkelte striper/merker i parkett. Tilstandsgrad gitt pga nevnte forhold.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn:
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell i stue/kjøkken.: Høydeforskjell i etasjeskille innenfor 2 meter på ca. 16 mm. Høydeforskjell i etasjeskille gjennom hele rommet på ca. 24 mm. Høydeforskjellen innebærer avvik i forhold til referansenivå. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken:
Det er avvik: Benkeplate er skåret for kort rundt vask, og er påskjøtet. Striper og bortskrapet maling i dører. Noe ufagmessige utførelse på enkelte ting på kjøkkenet, feks. flere foringer er lagt utpå hverandre, en foring er snudd gale vei, gjæringene i lister er ikke bra. Målt tørre verdier i servantskap. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Vannledninger:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Utvendige vann og avløpsrør som begynner å bli gamle vil ha en helt naturlig slitasjegrad. For eksempel nevnes at trerøtter kan vokse seg inn i rørene, partikkelstoffer bygger seg opp i rør og reduserer/stenger gjennomstrømmingen, terrengdeformasjoner som forårsaker utettheter og fortettinger. Alt dette er naturlige slitasjeskader som etter en del år gjør det påregnelig med skader. Uansett vil plutselige og uforutsette forhold som for eksempel fortetting og brudd være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 12.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming består av strøm og vedfyring.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Medfølger ikke parkering. Ta kontakt med Troms Parkering for detaljer om soneparkering.
Tomten Areal: 290 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, via privat vannledning.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, via privat avløpsledning.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål etter reguleringsplan datert 24.01.1952.

Hensynssoner registrert på eiendommen:
Hensyn kulturmiljø H570_182 0142
Hensynssone 8 Gul sone T-1442 H220_26 0142

Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.
Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 690 000,- / Fellesutgifter: 1 750,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 12.09.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 847 497,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 050 988,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 13 806,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Selger opplyser om at strømforbruket varierer mye. Det benyttes i snitt 11.596 kwh i året.
Adgang til utleie Seksjonen kan leies ut i sin helhet
Sameiet Byporten Tromsø Borettslag
Styreleder sameiet Knut Hansvold
Fellesutgifter Kr 1 750,- per mnd.

Inngår i fellesutgifter
Forsikring
Strøm
Uforutsette utgifter
Fellesgjeld ,-,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1988/400312-3/97 Erklæring/avtale 12.01.1988
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
Med prioritet etter nåværende og fremtidige obl.tingl.på D.S.Innenfor kjøpesummens størrelse
Gjelder denne registerenheten med flere


2020/1758235-1/200 Omnummerering ved kommuneendring 01.01.2020 00:00

1988/400312-2/97 Seksjonering 12.01.1988
Opprettet seksjoner:
SNR: 5
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 83/530
Eiendommen er oppdelt i 6 seksjoner

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg Forsikring
Polisenummer: 5571863
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert: 12.09.2023
Selgers egenerklæringsskjema datert: 14.09.2023
Midlertidig brukstillatelse datert: 21.01.1988.
Eiendomsrapport
Grunnkart
Seksjonering
Vedtekter
Tegninger
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse:
- På tegning er det et soverom som i dag er avdelt til to soverom.

Seler opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
- Toalett byttet og dusjkabinett i 2020 (ingen endring på rør).
- Montert dimmere og nye termostater i 2021. Dokumenter med NEK 405.2 elkontroll.
- Byttet ildsted, satt inn stårlør i pipe, flyttet feieluke i 2020. Arbeid utført av Piper og ildsteder as.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Mandag, 25. sep.
17:30 - 18:00
For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Fogd Drejers gate 3 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Robin Cornelius Lund!
Velkommen til Fogd Drejers gate 3 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Robin Cornelius Lund!
Stor og åpen stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys.
Stor og åpen stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys.
Innbydende og delikat leilighet bare et steinkast unna sentrum.
Innbydende og delikat leilighet bare et steinkast unna sentrum.
Med nærhet til alt Tromsø sentrum har å by på og med nydelig utsikt.
Med nærhet til alt Tromsø sentrum har å by på og med nydelig utsikt.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Fra stua har du direkte utgang til veranda.
Fra stua har du direkte utgang til veranda.
Deilig å fyre i vedovnen når kulden begynner å trekke inn i stua.
Deilig å fyre i vedovnen når kulden begynner å trekke inn i stua.
Spisestue med god plass til spisebord - Samle familie og venner på en god middag!
Spisestue med god plass til spisebord - Samle familie og venner på en god middag!
Gjennomgående og moderne fargevalg som gir leiligheten et luksuriøst uttrykk.
Gjennomgående og moderne fargevalg som gir leiligheten et luksuriøst uttrykk.
Lekkert kjøkken med profilerte fronter med håndtak.
Lekkert kjøkken med profilerte fronter med håndtak.
God og praktisk arbeidsflate og godt med skapplass til oppbevaring av kjøkkenutstyr og servise.
God og praktisk arbeidsflate og godt med skapplass til oppbevaring av kjøkkenutstyr og servise.
Induksjonstopp.
Induksjonstopp.
Her er det enkelt for kokken å interagere med gjester eller barna som gjør lekser.
Her er det enkelt for kokken å interagere med gjester eller barna som gjør lekser.
Velkommen inn i gangen!
Velkommen inn i gangen!
I entreen har du plass til å henge av deg yttertøyet.
I entreen har du plass til å henge av deg yttertøyet.
To lyse og fine soverom.
To lyse og fine soverom.
Hovedsoverommet er lyst og innbydende med plass til dobbelseng og her finner du også en praktisk skyvedørsgarderobe.
Hovedsoverommet er lyst og innbydende med plass til dobbelseng og her finner du også en praktisk skyvedørsgarderobe.
Malt i lyse og behagelige farger.
Malt i lyse og behagelige farger.
Vindu på soverommet slipper inn deilig dagslys.
Vindu på soverommet slipper inn deilig dagslys.
Soverom 2.
Soverom 2.
Baderommet er innredet med dusjkabinett, servant, gulvstående toalett og opplegg til vaskemaskin.
Baderommet er innredet med dusjkabinett, servant, gulvstående toalett og opplegg til vaskemaskin.
Veranda med fantastisk utsikt, tenk å sitte her å nyte morgenkaffen - Utsikt over Tromsøfjorden mot fastlandet
Veranda med fantastisk utsikt, tenk å sitte her å nyte morgenkaffen - Utsikt over Tromsøfjorden mot fastlandet
Fasade
Fasade
Ta kontakt med eiendomsmegler for å avtale visning
Ta kontakt med eiendomsmegler for å avtale visning
Kort vei fra leiligheten ned til bykjernen
Kort vei fra leiligheten ned til bykjernen
Med alle tilhørende fasiliteter. Ta kontakt med eiendomsmegler for å avtale visning.
Med alle tilhørende fasiliteter. Ta kontakt med eiendomsmegler for å avtale visning.
Plantegning
Plantegning