Tomasjordnes 234

Tomasjord

Soverom
2 stk
Størrelse
52m2
Prisantydning
2 740 000,-

Tomasjordnes 234 - En stilren og prisgunstig 3-roms andelsleilighet i veletablert borettslag. Boligen er fra 2006 og holder god standard med parkett på gulvet, flislagt bad og gjennomgående moderne fargevalg. I nærområdet finner du flotte turstier,  dagligvare, barnehage, treningssenter og gode bussforbindelser med hyppige avganger i rushtiden til UiT/UNN. Det er kort veg til både skisenter og lysløype. I tillegg er det en kort buss- eller biltur til både Tromsø sentrum og Langnes handelspark. Høydepunkter: Gode lysforhold.. Moderne og god standard.. Sportsbod. Heis. Kabel-TV og internett inkl i felleskostnader.. Umiddelbar nærhet til dagligvare, turområder og barnehage.. Busstopp med hyppige avganger til UiT/UNN og sentrum.. Ingen dok.avgift eller forkjøpsrett! . Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 2 740 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 5 522,-
Fellesgjeld: 249 156,-
Primærrom: 52m2
Bruksareal: 52m2
Soverom: 2
Byggeår: 2006
Energimerking: E

Se full beskrivelse

Eiendom Tomasjordnes 234
9024 Tomasjord
2. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0256
Totalvurdering Tomasjordnes 234 - En stilren og prisgunstig 3-roms andelsleilighet i veletablert borettslag. Boligen er fra 2006 og holder god standard med parkett på gulvet, flislagt bad og gjennomgående moderne fargevalg.

I nærområdet finner du flotte turstier, dagligvare, barnehage, treningssenter og gode bussforbindelser med hyppige avganger i rushtiden til UiT/UNN. Det er kort veg til både skisenter og lysløype. I tillegg er det en kort buss- eller biltur til både Tromsø sentrum og Langnes handelspark.

Høydepunkter:
Gode lysforhold.
Moderne og god standard.
Sportsbod
Heis
Kabel-TV og internett inkl i felleskostnader.
Umiddelbar nærhet til dagligvare, turområder og barnehage.
Busstopp med hyppige avganger til UiT/UNN og sentrum.
Ingen dok.avgift eller forkjøpsrett!

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 15 bnr. 1521 snr. 1, andelsnr. 99 i Stranden 121 Borettslag med orgnr. 913559932 i Tromsø kommune
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Boligtype, og eierform Borettslag Leilighet
Byggeår 2006
Areal Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for boligblokk datert: 23.10.2007.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
2.Etasje: Stue/kjøkken, bad/vaskerom, soverom 1, soverom 2 og gang.
Boligen disponerer en bod på ca 5 m² i fellesareal.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 07.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av parkett og flis.
Vegger består i hovedsak av av malte flater og fliser.
Himlinger består i hovedsak av malte flater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Plater over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til frittstående kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin.

Bad/vaskerom:
Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Høyskap. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Dusjnisje med forheng og veggmontert dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk koblet på boligventilasjon. Tilluftspalte under dør. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.

Tekniske installasjoner:
Synlige vannrør i plast og kobber.
Synlige avløpsrør i: plast.
Ventilasjonen består av ventilasjonsvifte. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft suges ut av ventilasjonsviften. Det er installert fyrkjeler. Oppvarming består av: Strøm og vannbåren varme. I hovedsak ved hjelp av: Varme i gulv og radiatorer. Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG2:
- Bad/vaskerom:
Det er avvik: Det ble observert hakk i flis ved toalettrullholder. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Bad/vaskerom:
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er et krav minimum 16 mm fall 0,8 meter ut fra sluk. Målt fall på ca. 10 mm. Målt høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved terskel på 17 mm. Krav til høydeforskjell er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Bad/vaskerom:
Det er avvik: Det er ikke synlig slukmansjett/membran i klemring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsning. Ved enkle fuktsøk rundt sluk (gulv/vegg i dusjsone) ble det målt forhøyede verdier. Det er usikkert om dette skyldes at dusjen forholdsvis nylig har blitt brukt. Anbefaler å følge med på forholdet. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Bad/vaskerom:
Det er avvik: Enkelte merker og svelling i skap under vask. Vegghengt WC med skjult sisterne er ikke utført etter dagens anbefaling, hvor evt. lekkasjevann fra sisterne kan fraktes/renne ut på gulv. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Bad/vaskerom:
Det etablerte avtrekkssystemet fungerer ikke tilfredsstillende. Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs, og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Vinduer:
Det er avvik: Det ble observert merke i vindu og foring på lite soverom. Merker og skader i foring, list og vindu på stue. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Andre utvendige forhold:
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Dette punktet tar for seg nødvendigheten av felles tilstandsrapport i sameiet/borettslaget. Det er viktig at det er en plan for dette slik at det blir gjort tilstrekkelig vedlikehold og utbedringer når det er behov. Dette er viktig for alle konstruksjonene inkl. tomt og vil blant annet ha betydning for hvilken økonomiske kostnader som vil komme til fordeling fremover. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

-Overflater:
Det er avvik: Enkelte merker på parkett. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Radon:
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

-Innvendige dører:
Det er avvik: Dør til bad har avflakket maling og svelling. Dør til lite soverom har mindre hakk/merke. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Stue/kjøkken:
Det er avvik: Det ble observert flere skader/merker og svelling i dørfronter og på benkeplate. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Terrengforhold:
Eiendommen ligger i rasfarlig/skredutsatt område iht. kommuneplan. Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for kvikkleire. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 07.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Vannbåren varme og elektrisk oppvarming.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger ikke parkering.
Tomten Areal: 6 149 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Det er offentlig avløp via private stikkledninger og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål etter reguleringsplan datert 20.06.2006.
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Stranden 121 Borettslag
Andelsnummer: 99
Fellesutgifter: Kr. 5 522,- pr Mnd.
Andel fellesgjeld: Kr. 249 156,-.
Andel fellesformue: Kr. 52 285,-.
Vedtekter, regler, regnskap ol. Interessenter og budgivere oppfordres til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete reglerom husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Prisantydning 2 740 000,- 
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 07.09.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 822 482,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 960 934,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Inngår i felleskostnader.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E
Adgang til utleie Andelen kan leies ut med godkjenning fra styret.
Borettslag Stranden 121 Borettslag
Formann borettslag Roy Arne Fredriksen
Fellesutgifter Kr 5 522,- per mnd.

Inngår i fellesutgifter:
- Drift og vedlikehold
- TV/Internett
- Forsikring
- Eiendomsavgift og renovasjon
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 249 156,- Fellesformue kr52 285,-
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12136743188, DnB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 23.06.2023: 4.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 101
Saldo per 23.06.2023: 29 126 980
Andel av saldo: 249 156
Første termin/første avdrag: 20.10.2018 ( siste termin 20.07.2048)
Annuitetslån 30 år flytende rente 3 mnd NIBOR
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Heftelser:
2007/3976-1/97 ERKLÆRING/AVTALE: 12.03.2007
Rett til bygging drift og vedlikehold av kabelanlegg for kabel-TV/data.
Rettighetshaver; FDV Troms AS, org.nr: 988 738 069.
Bestemmelse om adkomstrett.
Med flere bestemmelser.

2007/3998-1/97ERKLÆRING/AVTALE 12.03.2007
Rettighetshaver; FVD TROMS AS, orgnr; 988738069. Rett til bygging drift og vedlikehold av avfallssuganlegg m/rør og kabelanlegg. Bestemmelse om adkomstrett. Med flere bestemmelser

Seksjonering:
2006/21340-1/97SEKSJONERING 27.12.2006
Opprettet sekjsoner:
SNR: 1
FORMÅL: Samleseksjon bolig
SAMEIEBRØK: 6655/6943

Boligselskapet har avtale om Garanterte Felleskostnader (sikringsordning og forskuttering av felleskostnader) Sikringsfondets tilbyder er: Klare Finans AS. Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Finansieringsforetaket kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP0001350914
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert 07.09.2023
Selgers egenerklæringsskjema datert: 23.08.2023
Ferdigattest datert: 23.10.2007
Boligopplysninger
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Pågående regulering
Grunnkart
Vedtekter
Tegninger
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det forutsettes at kjøper blir godkjent som ny andelseier av borettslagets styre. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier er hver av partene fri fra denne kjøpekontrakt og hver av partene bærer sine eventuelle kostnader i forbindelse med saken. Eventuelt innbetalte beløp skal tilbakebetales i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.
Forkjøpsrett Det er ingen forkjøpsrett.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Mandag, 25. sep.
19:30 - 20:15
For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Tomasjordnes 234 - Presentert av Anders Karlstrøm
Velkommen til Tomasjordnes 234 - Presentert av Anders Karlstrøm
I umiddelbar nærhet finner du flotte turstier, flere dagligvare, barnehage, treningssenter og ikke minst gode bussforbindelser med hyppige avganger i rushtiden til UiT/UNN.
I umiddelbar nærhet finner du flotte turstier, flere dagligvare, barnehage, treningssenter og ikke minst gode bussforbindelser med hyppige avganger i rushtiden til UiT/UNN.
Planskisse
Planskisse
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Stue og kjøkken i åpen løsning med god plass for møblering som sofagruppe og spisebord.
Stue og kjøkken i åpen løsning med god plass for møblering som sofagruppe og spisebord.
Sofagruppen har sin naturlige plass i stuen, hvor det også er plass til TV på motsatt vegg.
Sofagruppen har sin naturlige plass i stuen, hvor det også er plass til TV på motsatt vegg.
Stuen framstår romslig med generøs takhøyde og gode vindusflater som sikrer godt med innslipp av naturlig lys.
Stuen framstår romslig med generøs takhøyde og gode vindusflater som sikrer godt med innslipp av naturlig lys.
Pent kjøkken med tilstrekkelig med skap- og benkeplass.
Pent kjøkken med tilstrekkelig med skap- og benkeplass.
Kjøkkenet framstår godt tatt vare på og fullt funksjonelt.
Kjøkkenet framstår godt tatt vare på og fullt funksjonelt.
Spisebordet har sin naturlige plass ved kjøkkenet.
Spisebordet har sin naturlige plass ved kjøkkenet.
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
På kjøkkenet er det plass til kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin
På kjøkkenet er det plass til kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin
Flislagt bad vegghengt toalett, servant m/skap, dusj og opplegg for vaskemaskin
Flislagt bad vegghengt toalett, servant m/skap, dusj og opplegg for vaskemaskin
Leiligheten har to soverom.
Leiligheten har to soverom.
Her får du fint plass til både dobbelseng og nattbord. Garderobeskap med god lagringsplass.
Her får du fint plass til både dobbelseng og nattbord. Garderobeskap med god lagringsplass.
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Soverom er også innredet med garderobeskap som bidrar til god oppbevaringsplass.
Soverom er også innredet med garderobeskap som bidrar til god oppbevaringsplass.
En av Tromsøs beste dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet.
En av Tromsøs beste dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet.
Tomasjordnes ligger vendt mot vest og kan by på nydelige solnedganger.
Tomasjordnes ligger vendt mot vest og kan by på nydelige solnedganger.