Sjøstranda 69

Tromsø

Soverom
1 stk
Størrelse
36m2
Prisantydning
2 850 000,-

Velkommen til Sjøstranda 69 - Lettstelt leilighet i et populært boligområde med kort vei til sentrum, dagligvare og umiddelbar nærhet til busstopp med gode bussforbindelser til Giæverbukta, flyplassen og UiT/UNN. Leiligheten består av en praktisk å pen stue-kjøkkenløsning, med et tidløst kjøkken og stue i lyse overflater. Direkte utgang til balkong fra stue og borettslaget har to store felles takterrasser med herlige sol- og utsiktsforhold. Flislagt baderom og soverommet er av fin størrelse. Lagringsplass i innvendig bod og i sportsbod på 5 kvm i fellesareal. Her får du en leilighet som er perfekt for førstegangskjøpere! Høydepunkter: Balkong. Attraktiv beliggenhet. Sentrumsnær. Lagringsplass. Felles takterrasse. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Robin Cornelius Lund! ... Les mer

Prisantydning: 2 850 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 2 140,-
Primærrom: 34m2
Bruksareal: 36m2
Soverom: 1
Byggeår: 2005

Se full beskrivelse

Eiendom Sjøstranda 69
9006 Tromsø
1. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0322
Totalvurdering Velkommen til Sjøstranda 69 - Tiltalende 2-roms leilighet med attraktiv beliggenhet!

Arealeffektiv leilighet i et populært boligområde med kort vei til sentrum, dagligvare og umiddelbar nærhet til busstopp med gode bussforbindelser til Giæverbukta og flyplassen, og ekspressbusser til UiT/UNN.
Leiligheten består av en praktisk åpen stue-kjøkkenløsning, med et tidløst kjøkken og stue i lyse overflater. Fra stuen har du direkte utgang til egen balkong, i tillegg til egen balkong disponerer borettslaget to store felles takterrasser med herlige sol- og utsiktsforhold. Flislagt baderom med gulvvarme og opplegg til vaskemaskin. Soverommet er av fin størrelse med plass til både seng og oppbevaringsmøbel til klær. I tillegg til en innvendig bod, disponerer boligen en sportsbod på 5 kvm i fellesareal.

Her får du en leilighet som er perfekt for førstegangskjøpere!

Høydepunkter:
- Balkong
- Attraktiv beliggenhet
- Gode bussforbindelser
- Sentrumsnær
- Lagringsplass
- Felles takterrasse

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Robin Cornelius Lund!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 3923, andelsnr. 61 i Sjøstrandveien Borettslag med orgnr. 987782250 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten ligger sentralt til, på sørøst siden av Tromsøya. Sentral beliggenhet med kort vei til både dagligvarebutikker, barnehage, barneskole, treningssenter mm. Gangavstand til Tromsø sentrum med alle fasilitetene som byen kan gi. Flotte tur - og friluftsområder i nærheten. Hyppige bussavganger til Tromsø Sentrum, Jekta Storsenter og UIT/UNN.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Andel av eiet tomt på 2835 m² som er flat. Parkering i garasjeanlegg. Området er opparbeidet med plen og beplantning. Tomten består i all hovedsak av borettslagets bygninger. Kjøre - , gangveier og adkomstarealer er asfaltert. Gjesteparkering på oppmerkede plasser. Tomten må vurderes i felles tilstandsrapport for borettslaget. Det er offentlig avløp via private stikkledninger og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Boligtype, og eierform Borettslag Leilighet
Byggeår 2005
Areal Primærrom: 34 kvm, Bruksareal: 36 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 19.08.2005.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
1.Etasje: Stue/kjøkken, bad/vaskerom, soverom og gang.
Boligen disponerer en innvendig bod, samt en sportsbod på 5 kvm.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 04.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Laminat og flis.
Vegger består i hovedsak av: Malte flater og fliser.
Himlinger består i hovedsak av: Malte flater.

Bad/vaskerom:
Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Veggmontert skap. Gulvmontert toalett. Dusjnisje med forheng og veggmontert dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin. Elektrisk vifte i tak. Tilluftspalte under dør. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Malt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til frittstående: Kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin.

Tekniske installasjoner:
Synlige vannrør i: Plast og kobber. Synlige avløpsrør i: Plast og jern. Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut uten bruk av vifter. Varmtvannstanken er på ca 120 liter montert i kjøkkenskap. Oppvarming består av: Strøm. I hovedsak ved hjelp av: Panelovner og varme i gulv. Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg. Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TGIU:
Tekniske installasjoner > Andre installasjoner

TG2:
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom:
Det er avvik: Det er ikke synlig slukmansjett/membran i klemring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsning. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Vannledninger:
Det er avvik: kjøkkenskap er det ikke tett tilslutning mellomvarerør og innerrør for rør i rør system. Dette kan medføre at evt. lekkasjevann renner ned i skapet. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Dører:
Det er avvik: Hoveddør tar i karm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser:
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Avvik i rekkverkshøyden på verandaen. Høyde på rekkverk skal være minimum 1,0 m. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Andre utvendige forhold:
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Dette punktet tar for seg nødvendigheten av felles tilstandsrapport i sameiet/borettslaget. Det er viktig at det er en plan for dette slik at det blir gjort tilstrekkelig vedlikehold og utbedringer når det er behov. Dette er viktig for alle konstruksjonene inkl. tomt og vil blant annet ha betydning for hvilke økonomiske kostnader som vil komme til fordeling fremover. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Overflater:
Det er avvik: Enkelte striper og hakk i laminat på stue/kjøkken. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Innvendige dører:
Det er avvik: Merke/hakk i dør. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken:
Det er avvik: Svelling i benkeplate. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 04.09.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming består av strøm.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Medfølger ikke parkering. Ta kontakt med Troms Parkering for detaljer om soneparkering.
Tomten Areal: 2 835 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Det er offentlig avløp via private stikkledninger og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål etter reguleringsplan datert: 26.04.2000.

Hensynssoner registrert på eiendommen:
8 Gul sone T-1442 H220_23 0142
8 Rød sone T-1442 H210_49 0142

Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen.
PlanID:
1510 Strandkanten boligbydel, del VIII Bebyggelsesplan ihht. Reguleringsplan 25.02.2002 T3 Kjørevei.
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Sjøstrandveien Borettslag
Andelsnummer: 61
Fellesutgifter: Kr. 2 140,- pr Mnd.
Andel fellesgjeld: Kr. ,-.
Andel fellesformue: Kr. 1 797,-.

Vedtekter, regler, regnskap ol. Interessenter og budgivere oppfordres til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete reglerom husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Prisantydning 2 850 000,- / Felleskostnader: 2 140,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 04.09.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 680 824,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 450 967,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter inngår i felleskostnader.
Adgang til utleie Andelen kan leies ut med godkjenning fra styret.
Borettslag Sjøstrandveien Borettslag
Formann borettslag Olaug Annie Rasmussen
Fellesutgifter Kr 2 140,- per mnd.
Fellesgjeld ,- Fellesformue kr1 797,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:
Salget er et dødsbo. Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke førstehåndskunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig. Det tas forbehold om arealavvik i kartgrunnlaget. Gunnbokutskrift er ikke framlagt. Angitte opplysninger er av rekvirent/tilstedeværende på befaringen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Fremtind
Polisenummer: 18938217
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert: 04.09.2023.
Selgers egenerklæringsskjema datert: 21.08.2023.
Ferdigattest datert:19.08.2005.
Grunnkart
Eiendomsrapport
Reguleringsplan
Pågående regulering
Vedtekter
Tegninger
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det forutsettes at kjøper blir godkjent som ny andelseier av borettslagets styre. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier er hver av partene fri fra denne kjøpekontrakt og hver av partene bærer sine eventuelle kostnader i forbindelse med saken. Eventuelt innbetalte beløp skal tilbakebetales i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.
Forkjøpsrett Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Onsdag, 27. sep.
19:00 - 19:30
For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Robin Cornelius Lund!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Sjøstranda 69 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Robin Cornelius Lund!
Velkommen til Sjøstranda 69 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Robin Cornelius Lund!
Planskisse
Planskisse
Velkommen inn i stua, de lyse flatene gjør at du enkelt kan sette farge på interiør og møblement.
Velkommen inn i stua, de lyse flatene gjør at du enkelt kan sette farge på interiør og møblement.
Direkte utgang til veranda.
Direkte utgang til veranda.
Åpen stue-kjøkkenløsning med plass til spisebord.
Åpen stue-kjøkkenløsning med plass til spisebord.
Kjøkken med tidløs innredning med glatte fronter og benkeplate i laminat.
Kjøkken med tidløs innredning med glatte fronter og benkeplate i laminat.
Praktisk arbeidsflate og godt med skapplass.
Praktisk arbeidsflate og godt med skapplass.
Soverom i en lys og lun farge med plass til seng og oppbevaringsmøblement.
Soverom i en lys og lun farge med plass til seng og oppbevaringsmøblement.
Flislagt bad innredet med vegghengt servant, toalett, dusj og opplegg for vaskemaskin.
Flislagt bad innredet med vegghengt servant, toalett, dusj og opplegg for vaskemaskin.
Behagelig varme i gulv.
Behagelig varme i gulv.
Yttergang med plass til å henge av seg og oppbevare yttertøy.
Yttergang med plass til å henge av seg og oppbevare yttertøy.
Innvendig bod for ekstra oppbevaring.
Innvendig bod for ekstra oppbevaring.
Nyt varme sommerdager på balkongen
Nyt varme sommerdager på balkongen
Borettslaget har to store felles takterrasser med herlige sol- og utsiktsforhold.
Borettslaget har to store felles takterrasser med herlige sol- og utsiktsforhold.
Fasade
Fasade
Nærhet til havet og fortsetter du videre sørover har du ei flott tur-rute langs Sydspissen og Telegrafbukta!
Nærhet til havet og fortsetter du videre sørover har du ei flott tur-rute langs Sydspissen og Telegrafbukta!
Kort vei til matbutikk og gangavstand til Tromsø sentrum.
Kort vei til matbutikk og gangavstand til Tromsø sentrum.
velkommen til visning
velkommen til visning