Strandvegen 100B

Tromsø

Soverom
1 stk
Størrelse
45m2
Prisantydning
3 350 000,-

Velkommen til Strandvegen 100B - Moderne 2-roms leilighet med attraktiv og sentral beliggenhet Leilighet av høy standard. Praktisk og tidløst kjøkken med åpen stue-kjøkken løsning med store vindusflater og utgang til en markterrasse med gode solfor hold. Soverom av fin størrelse. Komplett flislagt bad med vegghengt toalett, dusjhjørne, servant med speil og opplegg til vaskemaskin. Godt med lagringsplass i både innvendig bod og utvendig sportsbod, samt garasjeplass i innendørs anlegg. Attraktiv beliggenhet på strandkanten, her har du kort vei til Tromsø sentrum hvor du finner Tromsøs mange fasiliteter. Kort vei til dagligvare og busstopp med gode bussforbindelser til sentrum, Giæverbukta og UiT/UNN. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Robin Cornelius Lund. ... Les mer

Prisantydning: 3 350 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 421,-
Primærrom: 46m2
Bruksareal: 45m2
Soverom: 1
Byggeår: 2016
Energimerking: C

Se full beskrivelse

Eiendom Strandvegen 100B
9006 Tromsø
1. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0304
Totalvurdering Velkommen til Strandvegen 100B - Moderne 2-roms leilighet med attraktiv og sentral beliggenhet

Leilighet av høy standard. Praktisk og tidløst kjøkken med åpen stue-kjøkken løsning med store vindusflater noe som skaper en åpen og rolig atmosfære. Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren HTH - Hvite glatte fronter, integrert stekeovn og koketopp. Fra stua har du også utgang til en markterrasse med gode solforhold. Soverommet har en fin størrelse med plass til dobbeltseng og oppbevaringsmøbel. Komplett flislagt bad med vegghengt toalett, dusjhjørne og servant med speil. Opplegg til vaskemaskin er det også på badet. Godt med lagringsplass i både innvendig bod og utvendig sportsbod, samt garasjeplass i innendørs anlegg.

Attraktiv beliggenhet på strandkanten, her har du kort vei til Tromsø sentrum hvor du finner Tromsøs mange fasiliteter. Kort vei til dagligvare og busstopp med gode bussforbindelser til sentrum, Giæverbukta og UiT/UNN.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Robin Cornelius Lund.
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 4296 snr. 68 orgnr. 916127049 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten ligger på Sjøsia, som er et av de nyere boligområdene i Tromsø. Det er fine utearealer like ved sjøen, og boligen ligger i nærheten til flotte tur - og friluftsområder. Flere dagligvarebutikker ligger i nærområdet. Ca., 2 km til Tromsø sentrum. Det er gang - og sykkelvei helt inn til sentrum. Gode bussforbindelser hvor det går hyppige avganger til både Tromsø sentrum, Jekta Storsenter og UIT/UNN.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Adel av eiet tomt på 5 201 m² som er flat. Parkering i garasjeanlegg og på oppmerkede plasser utenfor bygningen. Tomten består i all hovedsak av sameiets bygninger. Kjøre - , gangveier og adkomstarealer er asfaltert. Tomten må vurderes i felles tilstandsrapport for boligsameiet. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, via privat vannledning. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, via privat avløpsledning.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2016
Areal Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 45 kvm, Bruttoareal: 54 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert: 07.04.2016.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
1.Etasje:Stue/kjøkken, bad/vaskerom, soverom, gang og vindfang

Boligen disponerer en utebod på ca. 5 m² i nabobygg.
Boligen disponerer en garasjeplass på gateplan i nabobygg med følgende: 5401/119/2/71.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 20.08.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Parkett og flis.
Vegger består i hovedsak av: Malte flater og fliser.
Himlinger består i hovedsak av: Malte flater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Malt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Stekeovn og koketopp. Plass til frittstående: Kjøl/frys og oppvaskmaskin.

Bad/vaskerom:
Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Dusjnisje med svingbare glassdører og veggmontert dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk koblet på boligventilasjonen. Tilluftspalte under dør. Det er nyere stålsluk og smøremembran med ukjent utførelse.

Tekniske installasjoner:
Synlige vannrør i: Plast og kobber. Synlige avløpsrør i: Plast. Boligen har balansert ventilasjon. Oppvarming består av: Vannbåren varme. I hovedsak ved hjelp av: Radiatorer. Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg. Røykvarslere, sprinkel og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TGIU:
Tekniske installasjoner > Andre installasjoner

TG2:
Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom:
Det er avvik: Det er registrert sprekk/riss i fuger i hjørne på dusj. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom:
Det er avvik: Mangler noe fug inne i hjørnet på dusjen/dusjområdet. Det er et krav minimum 16mm fall 0,8 meter ut fra sluk. Målt fall på 11 mm. Avvik i referanseverdier i forhold til fall til sluk. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom:
Det er avvik: Ved enkle fuktsøk rundt sluk (gulv/vegg i dusjsone) ble det målt forhøyede verdier. Det er usikkert om dette skyldes at dusjen forholdsvis nylig har blitt brukt. Anbefaler å følge med på forholdet. Det er ikke synlig slukmansjett/membran i klemring. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken:
Det er avvik: Svelling i benkeplate. Skade i dørfront.

Utvendig > Dører:
Det er avvik: Observert skader/merker i dørkarm på hoveddør. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Andre utvendige forhold:
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Dette punktet tar for seg nødvendigheten av felles tilstandsrapport i sameiet/borettslaget. Det er viktig at det er en plan for dette slik at det blir gjort tilstrekkelig vedlikehold og utbedringer når det er behov. Dette er viktig for alle konstruksjonene inkl. tomt og vil blant annet ha betydning for hvilken økonomiske kostnader som vil komme til fordeling fremover. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Overflater:
Det er avvik: Enkelte merker og fuktskade i parkett. Merke i vegg ved kjøkken. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Radon:
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 20.08.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming består av: Vannbåren varme i hovedsak ved hjelp av Radiatorer.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasjeanlegg og på oppmerkede plasser utenfor bygningen. Det er i tillegg gjesteparkeringsplasser for korttidsparkering i parkeringskjeller.
Tomten Areal: 5 201 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, via privat vannledning.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, via privat avløpsledning.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål etter reguleringsplan datert: 19.06.2013.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 350 000,- / Fellesutgifter: 2 421,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 20.08.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 795 552,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 863 986,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 7 984,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Adgang til utleie Seksjonen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Minuttet Borettslag
Styreleder sameiet Christer Jørgensen Lund
Fellesutgifter Kr 2 421,- per mnd.

Fellesutgifter fordeles på følgende måte:
Vann og avløp: kr. 266,-
A-konto fjernvarme: kr. 165,-
Kont.Driftsforening: kr. 169,-
Felleskostnader Brøk: kr. 862,-
TV/bredbånd: kr. 600,-
Service og tilsynsordning for garasjeplass til OBOS kr. 359,-
Fellesgjeld ,-,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2001/6683-2/97 Erklæring/avtale 10.05.2001
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
Gjelder denne registerenheten med flere

2001/6683-1/97 Seksjonering 10.05.2001
Opprettet seksjoner: snr: 5
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/7
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 - 7

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring
Polisenummer: 998849
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert: 20.08.2023
Selgers egenerklæringsskjema datert: 10.08.2023
Midlertidig brukstillatelse datert: 07.04.2016
Boligopplysninger
Vedtekter
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
- Det har mangla godkjent åpningsløsning for folk med funksjonsnedsetting for vinduene på soverom. Dette ble utbedret for vår leilighet høsten 2022. Ferdigattesten mangler for hele boligsameiet, og vi kjenner ikke til framdriften for å få dette på plass.
- Dørhandtaket på verandadør er defekt. Nye deler er bestilt og skal bli retta opp av Låsesenteret AS så snart som råd.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Onsdag, 27. sep.
18:00 - 18:30
For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiedomsmegler Robin Cornelius Lund!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Strandvegen 100B - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Robin C. Lund!
Velkommen til Strandvegen 100B - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Robin C. Lund!
Plantegning 2D
Plantegning 2D
Planteging 3D
Planteging 3D
Velkommen inn! Åpen og fin stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys og åpner opp rommet
Velkommen inn! Åpen og fin stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys og åpner opp rommet
Gode møbleringsmuligheter og utgang til verandadør fra stua
Gode møbleringsmuligheter og utgang til verandadør fra stua
Praktisk åpen stue-kjøkken løsning
Praktisk åpen stue-kjøkken løsning
Tidløst kjøkken levert av kvalitetsleverandøren HTH - Hvite glatte fronter, integrert stekeovn og koketopp
Tidløst kjøkken levert av kvalitetsleverandøren HTH - Hvite glatte fronter, integrert stekeovn og koketopp
God benkeplass gir praktiske arbeidsforhold og godt med skapplass for oppbevaring
God benkeplass gir praktiske arbeidsforhold og godt med skapplass for oppbevaring
Soverom av fin størrelse med stort vindu som slipper inn godt med dagslys
Soverom av fin størrelse med stort vindu som slipper inn godt med dagslys
God plass til ønskelig møblement
God plass til ønskelig møblement
Badet er komplett flislagt med vegghengt toalett, dusjhjørne og servant med speil
Badet er komplett flislagt med vegghengt toalett, dusjhjørne og servant med speil
I gangen har du god plass til oppbevaring av yttertøy
I gangen har du god plass til oppbevaring av yttertøy
I gangen har du også en innvendig bod på ca 4,5 kvm for praktisk oppbevaring innendørs. Boligen disponerer også en sportsbod denne er beliggende i et lukket bodanlegg
I gangen har du også en innvendig bod på ca 4,5 kvm for praktisk oppbevaring innendørs. Boligen disponerer også en sportsbod denne er beliggende i et lukket bodanlegg
Terrasse med utgang fra stua
Terrasse med utgang fra stua
Med plass til diverse utemøbler
Med plass til diverse utemøbler
Solforholdene her går fra 08:30 - 18:30 på sommertid - Dette er en attraktiv leilighet i et område hvor folk ønsker å bo
Solforholdene her går fra 08:30 - 18:30 på sommertid - Dette er en attraktiv leilighet i et område hvor folk ønsker å bo
Godt med lagringsplass i boden
Godt med lagringsplass i boden
Garasjeplass i innendørs garasjeanlegg, perfekt om vinteren!
Garasjeplass i innendørs garasjeanlegg, perfekt om vinteren!
Meget spennende og et etterspurt boligområde
Meget spennende og et etterspurt boligområde
Fasade
Fasade