Dyrsfjordveien 41

Hansnes

Soverom
2 stk
Størrelse
43m2
Prisantydning
1 990 000,-

Velkommen til Dyrsfjordveien 41 - Sjarmerende hytte med naturskjønn beliggenhet og naust! Eiendommen ligger i Dyrsfjord, ca. 1,5 times kjøretur fra Tromsø sentrum. 40 minutter til Hansnes hvor du finner dagligvare, bistro, skole mm. Vakkert område med nydelige sol- og utsiktsforhold. Hytta består av to soverom kjøkken, åpen stue- og kjøkkenløsning, bad og entré. Det er også et anneks og naust tilhørende eiendommen. I annekset har du en redskapsbod, et toalettrom og et soverom. Høydepunkter: Naust. Kun 1,5 times kjøring fra Tromsø. Omkranset av fri natur. Anneks. Innlagt strøm og vann. Nydelige sol- og utsiktsforhold. Umiddelbar nærhet til fjell- og fiske. Stor tomt. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen! ... Les mer

Prisantydning: 1 990 000,-
Boligtype: Annet fritid
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 41m2
Bruksareal: 43m2
Soverom: 2
Byggeår: 1984

Se full beskrivelse

Eiendom Dyrsfjordveien 41
9130 Hansnes
Oppdragsnummer 52-23-0275
Totalvurdering Dyrsfjordveien 41 - Sjarmerende hytte med naturskjønn beliggenhet og naust!

Eiendommen ligger i Dyrsfjord, ca. 1,5 times kjøretur fra Tromsø sentrum. 40 minutter til Hansnes hvor du finner dagligvare, bistro, skole mm. Vakkert område med nydelige sol- og utsiktsforhold.

Hytta består av to soverom kjøkken, åpen stue- og kjøkkenløsning, bad og entré. Det er også et anneks og naust tilhørende eiendommen. I annekset har du en redskapsbod, et toalettrom og et soverom.

Høydepunkter:
Naust
Kun 1,5 times kjøring fra Tromsø
Omkranset av fri natur
Anneks
Innlagt strøm og vann
Nydelige sol- og utsiktsforhold
Umiddelbar nærhet til fjell- og fiske
Stor tomt

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Matrikkel Gnr. 10 bnr. 25 i Karlsøy kommune
Beliggenhet Boligen ligger i Dyrsfjord i Karlsøy kommune. Hytta ligger flott til med fri natur rund hele hytta. Fantastiske muligheter for fjellturer og i skjærgården rundt omkring med båt. Ca. 1 1/2 time med bil til Tromsø, og 40 minutter til Hansnes med kommunesenter, dagligvarebutikk mm.
Adkomst Eiendommen har adkomst via privat veg. Utgifter til vedlikehold og snøbrøyting må påregnes. Skjøte knyttet til blant annet adkomstvei datert: 28.09.1984.
Tomt/beskaffenhet Eiet tomt på 1 198 m² som er skrånende. Naturtomt.
Boligtype, og eierform Selveier Fritidseiendom
Byggeår 1984
Areal Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 43 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Enkel bygningsbeskrivelse av fritidsbolig:
- Taktekking i pappshingel.
- Takrenner, nedløpsrør og beslag i plast. Takvann ført ut på terreng.
- Mønet skråtak i tre. Undertaksbord. Skråhimling.
- Veggene har tømmerkonstruksjon. Fasade/kledning har liggende bordkledning/villmarkspanel. Tilbygget med vindfang og bad har stående kledning.
- Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Det er isolerte glass i anneks, vindfang og stort vindu i hytte. Ellers uisolerte glass.
- Hoveddør til vindfang som malt kompaktdør. Hoveddør til tilbygg som malt kompaktdør.
- Terrasse i trekonstruksjon går rundt hele hytten.
- Badestamp: Bygd på egen platting litt nedenfor hytten. Platting i trekonstruksjon. Badestamp utvendig kledd i tre. Badestampen er ikke besiktiget innvendig, eller undersøkt.

Enkel beskrivelse av naust:
- Bygget på løse gråstein som fundament. Yttervegg i trekonstruksjon. Mønet skråtak i trekonstruksjon. Etasjeskiller med trebjelkelag. Liggende utvendig trekledning. Taktekking i stålplater. Vindski i tre. Malt treporter og tredør.
- Noe værslitt bordkledning. Fundamentering er noe dårlig og det er store åpninger under trekonstruksjonen. Anbefaler å få dette utbedret.

Enkel beskrivelse av anneks:
- Fundamentert direkte på grunn med gulv i trekonstruksjon. Yttervegg i trekonstruksjon, og mønet skråtak i trekonstruksjon.
- Liggende utvendig trekledning. Taktekking i pappshingel. Takrenner og utvendige beslag i metall. Vindski i tre.
- Malte trevinduer med 2 - lags glass. Malte kompaktdører.
- Innvendig består annekset av : Redskapsbod, toalettrom og soverom.
- Redskapsbod: Belegg på gulv, malte plater på vegg. Tak er ikke kledd.
- Toalettrom: Belegg på gulv, våtromsplater på vegg. Malte plater i tak. Cindarella - toalett og klargjort med sluk i gulv for evt. dusj. Lufting for cindarella toalett er ført over tak.
- Soverom: Laminat på gulv, malte plater på vegg. Lakkert trepanel i tak.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 25.08.23.
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest for boligen. Se vedlagt situasjonsplan fra kommunen.
Innhold Fritidsbolig:
Inngår i p-rom; stue/kjøkken, bad, soverom 1, soverom 2 og gang.

Boligen disponerer en bod på ca. 5 m² med inngang.
Naust 44 m².
Anneks 12 m².

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen, datert 23.08.23.
Standard Innvendige overflater:
- Gulv består i hovedsak av furugulv og belegg.
- Vegger består i hovedsak av malt trepanel og fliser.
- Himlinger består i hovedsak av lakkert trepanel.

Bad:
- Vegger er belagt med trepanel og tømmer som er malt med våtromsmaling. Himling med lakkert trepanel. Vinylbelegg på gulv. Innredning med underskap. Glatte skuffefronter med håndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil. Høyskap.
- Gulvmontert toalett. Dusjkabinett. Varmeovn på vegg.
- Elektrisk vifte i vegg. Tilluftsspalte i dør.
- Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt.

Kjøkken:
- Kjøkkeninnredning med over og underskap.
- Profilerte fronter med håndtak. Benkeplate i heltre med oppvaskkum. Trevegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm.
- Plass til integrert: Stekeovn og koketopp.

Tekniske installasjoner:
- Synlige vannrør i: Plast og krommet rør.
- Synlige avløpsrør i: Plast.
- Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut ved naturlig ventilasjon og gjennom vifte på bad.
- Varmtvannstanken er på ca. 120 liter. Montert i kjøkkenskap. Årstall 2015.
- Oppvarming består av: Strøm og vedovn.
- I hovedsak ved hjelp av: Panelovner og ildsted.
- Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult og åpent elektrisk anlegg.
- Røykvarslere og brannslukningsapparat.

TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
Det er ikke montert rekkverk. På nordsiden av hytten er det et lite område som er høyere enn 0,5 m. Her er det krav om å montere rekkverk. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell i stue/kjøkken: Høydeforskjell i etasjeskille innenfor 2 meter på ca. 15 mm. Høydeforskjell i etasjeskille gjennom hele rommet på ca. 43 mm. Høydeforskjellen innebærer avvik i forhold til referansenivå. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

TG IU:
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Ikke mulig å observere lufting under kasse. Dårlig lufting og luftlekkasjer kan erfaringsmessig gi kondensskader og isdannelser på den kalde årstida. Skrå, isolerte takflater defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens. Åpning under takutstikk er tettet med byggeskum. Gjør oppmerksom på at dette ikke er en tett og varig løsning. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold

Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad

Tekniske installasjoner > Andre installasjoner

TG2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK:
Utvendig > Taktekking
Det er avvik: Det er observert mose på tak. Takpappen ligger på utsiden av bordkledning på tilbygg. Dette fører til at vann kan trenge inn i konstruksjonen. Åpning mellom pappshingel og beslag. Her kan regnvann trenge inn i konstruksjonen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på selve tekkingen og undertak. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Nedløp og beslag
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Mangler tilfredsstillende beslag løsning over dører og vindu. Beslag er ikke ført inn under kledning, noe som kan medføre lekkasje rundt dør og vindu. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold

Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er påvist andre avvik: Noe værslitt panel, og antydning til begynnende råteskade enkelte steder. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på den eldre delen av trekonstruksjonen. Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon. Det er bygd platting rundt hele hytten, noe som gjør at muligheten for å besiktige kledningen i forhold til bla. lufting er begrenset. Anbefaler nærmere undersøkelser. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Dører
Det er avvik: Hoveddør til vindfang: Glipp mellom dør og karm. Utettheten/åpningen kan føre til at kald trekk oppstår. Døren tar i karm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
I
innvendig > Pipe og ildsted
Det er avvik: Ubrennbar plate er for liten. Det er et krav om et ubrennbart underlag minimum 30 cm ut fra vedovn. Det er ikke dokumentasjon på feiing de siste årene. Pipe er besiktiget fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
Det er avvik: Det er uegnet materiale i våtsonen (trepanel). Uvisst om det foreligger tettesjikt bak trepanelet. Manglende tettesjikt kan medføre at fukt trenger inn i konstruksjonen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Målt høydeforskjell 7 mm. Avvik i referanseverdier i forhold til fall til sluk. Krav til høydeforskjell/fall er ikke oppfylt. Vinylbelegg er lagt utenpå kledning på vegg. Dette kan medføre at evt. lekkasjevann/fukt kan renne ned fra vegg, bak belegg og inn i konstruksjonen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Det er avvik: Ikke tetting rundt vannrør i vegg. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad
Det er avvik: Det er ikke silikonert mellom vask og vegg. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Det er avvik: Rørkoblingene er i servantskap på kjøkken. Rørene er ikke merket. Det er ikke observert vannstopper. Ved en evt. lekkasje vil ikke vann kunne renne inn til sluk. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Det er avvik: Skjevheter i konstruksjonen som har sin årsak i fundamenteringen ble registrert. Jfr. punktet "Etasjeskille/gulv mot grunn".

TG2 - AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK:
Utvendig > Vinduer
Det er avvik: Noe skade i innvendig foring på vindu i tilbygg. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Overflater
Det er avvik: Ulike merker i gulv flere steder. Tilstandgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken
Det er avvik: Svelling i bunn på skrog i vaskeskap. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken
Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkkenet. Det er ikke egen vifte over kokesone på kjøkkenet. Vindu i nærheten av kokesone. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Kun avløp for gråvann. Avløpsrør ligger delvis på mark. Opplysning gitt av selger: Avløpsrørene som ligger på mark er under hytten. Disse er også isolert slik at de ikke fryser. Det har ikke vært frostproblematikk på avløpsrør siden disse ble montert. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen, datert 23.08.23.
Møblering/utstyr Kun evt. integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming og vedfyring. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på tomt.
Tomten Areal: 1 198 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Privat vann og avløp.

Selger opplyser:
Det er privat vann som forsyner turistanlegg og fire andre hytter i Dyrsfjord. Vann fram til hytta ligger frostfritt fram til de siste 70m som er utført med Isoterm (Elvestad) med varmekabel som gir helårsvann. Det er også satt opp vannpunkt ved naust som vi har felles med nabonaust. Gråvann fra hytta går ut i terreng på nedsiden av hytta. Avløpsrørene som ligger på mark er under hytten. Disse er også isolert slik at de ikke fryser. Det har ikke vært frostproblematikk på avløpsrør siden disse ble montert.
Regulering Parsellen befinner seg i et område avsatt til landbruk-, natur- og friluftsformål, samt reindrift (LNF(R)) i kommuneplanens arealdel.

Den bebygde parsellen hvor naustet står er regulert til naustområde.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 1 990 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 25.08.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 281 511,-
Formuesverdi sekundærbolig: 1 069 741,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2022 og er regnet ut ved hjelp av skatteetatens boligverdikalkulator.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 3 924,- pr. År.
Energiforbruk Det er ikke generert energiattest.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Fellesutgifter Selger betaler kr. 1 000,- for innlagt vann fra privat vannverk.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen negative heftelser registrert på eiendommen.

Rettigheter i annen eiendom:
Rettigheter på 5423-10/1 (Gnr 10 Bnr 25)

1984/7214-2/97 Best. om adkomstrett
28.09.1984 Rettighetshaver:Knr:5423 Gnr:10 Bnr:25
Bestemmelse om vannrett
Strøm.

Rettigheter på 5423-10/1 (Gnr 10 Bnr 65)

2009/142761-2/200 Best. om adkomstrett
27.02.2009 rettighetshaver:Knr:5423 Gnr:10 Bnr:65

2009/142761-3/200 Bestemmelse om parkering
27.02.2009 rettighetshaver:Knr:5423 Gnr:10 Bnr:65

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring IF Skadeforsikring
Polisenummer: 0095019
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Situasjonsplan for Fritidsbolig - hytte gbnr 10-25
Situasjonsplan for tilbygg vindfang, redskapsbod og nytt vindu. gbnr 10-25
Tegninger naust
Målebrev fritidsbolig
Målebrev naust
Grunnkart naust
Utklipp fra kommuneplan hentet fra kommunekart sine nettsider
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
Tømrerarbeid er utført som egeninnsats. Rørleggerarbeid er utført av Kvaløya Rør AS.
Malerarbeid er utført som egeninnsats. Elektroarbeid er utført som egeninnsats. Vi har bestilt BP Energi AS til å gjennomføre kontroll og samsvarserklæring. Dette blir utført i august 2023.
Det har ikke vært lekkasjer på hyttetaket.
På annekset ble det i april 2023 oppdaget vann inne i oppholdsrom i anneks. Skaden ble utbedret av Frøiland Bygg og Skade AS. Hva som er årsaken til lekkasjen er ukjent. Taktekking er inspisert, og det er ingen lekkasjer i denne. Trolig oppstod skadet pga snødrev inn og på loft på anneks. Vi hadde en presenning festet på yttervegg for å tildekke ved, og trolig har denne ledet vind og sne opp på loft. Vi har ikke hatt slike tilfeller tidligere. Presenning er selvfølgelig fjernet. I sammen med utbedring innvendig i oppholdsrom ble det samtidig avdekket fukt under vinduer på samme rom. Dette er utbedret av samme firma og det er montert nye beslag under vinduer. Egeninnsats med ny kledning av yttervegger på baderom og yttergang på hytta.
Hytta står på en høyde med punktfundament. Det er lagt drenering på nedsiden av hytta i 2015 av Kvaløya Rør AS.
I 2015 ble det lagt opp strømpkt. i kjøkkenbenk (vv.Berreder) og installert Isotermrør (Elvestad) til vanninntak på hytta. Dette ble utført av BP Energi AS.
Elektroarbeid på bad, yttergang og toalettrom og bod på anneks ble utført som egeninnsats i 2017. BP Energi AS ble bestilt for å gjennomføre kontroll av dette ved utstedelse av samsvarserklæring av hele elektroanlegget. Dette ble utført i august 2023.
Det er privat vann som forsyner turistanlegg og fire andre hytter i Dyrsfjord. Det er også satt opp vannpunkt ved naust som vi har felles med nabonaust.
Vann og avløp til kjøkken ble montert i 2015. Da også installert vv.bereder. Vann og avløp på bad ble montert i 2017.
Det er montert avtrekksvifte på baderom i 2017. Det er ikke montert ventilator på kjøkken.
Fundamenter mot øst (stue) har setninger. Typisk 25mm. Dette er utbedret med at hytten er oppdekket tilsvarende på denne enden. Det er også litt mindre heving (tele?) på hjørnet mot sør-vest (hjørnet på badet). Dette er minimalt og vanskelig å oppdage uten observasjon over år. Det har også vært litt setning på hjørnet av yttergang mot sør (skille mot baderom). Dette fundamentet ble utbedret i 2017, men er bare satt oppe på bakken (ikke telesikkert) med en plan om å utbedre dette når det var klart for utbedring av terrasse (Det er også en del setninger på terrasse rundt omkring. Noe av dette er forenklet utbedret siste tid slik at terrassen er bedre å bruke fram til den skulle utbedres. Vi har også registrert at det er et fundament under hytta som ser litt rart ut. Ser ut som en jekk som står der uten at det er mulig å komme fram til denne. Trolig tidligere eier som har satt den der. Dette er på en plass hvor det ikke er observert noen setninger på mens vi har eid hytta.
Det ble observert mus rundt hytta i 2015 etter vi overtok. Vi har vært nøye med å ikke legge igjen noe mat ute. Vi har observert muselort gammel yttergang. Ved utbedring av yttervegg på yttergang ble det i kobling til yttervegg mot kjøkken observert at mus hadde mulighet til å komme seg inn i yttervegg. Dette ble da tettet i nedkant, men evt. gangveier i isolasjon ble ikke utbedret. Det var en plan om å vurdere dette når vi senere skulle utbedre yttervegg på kjøkken. Det er også tidligere observert muselort i bod i anneks. Det er ikke observert noe skadedyr inne i hytta eller oppholdsrom i anneks.
Har sett litt råte på fundament på gammel terrasse i forbindelse med tiltak på disse.
Hyttetomt er satt ut med målepinner. Det samme gjelder nausttomt. Tidligere eier har gitt oss en godkjent byggesøknad fra 09.06.83. Denne er godkjent, men det er den gang oppført en hytte med litt mindre mål. Om det foreligger en endringssøknad på dette er ikke kjent. Vi har ikke informasjon om det er utsendt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Anneks og tilbygg på hytta (vindfang foran gammelt inngangsparti) er søkt og godkjent 10.06.08. Annekset er da søkt om som en redskapsbod og i godkjenningen er det angitt at denne er ikke søknadspliktig. Annekset som er bygget av tidligere eier er større enn den omtalte redskapsboden og innredet som oppholdsrom i tillegg til bod og toalettrom. Annekset er ikke søkt om godkjenning slik det er oppført. Naust har ukjent byggeår. Vi har ingen informasjon om byggesøknad tilknyttet dette. Vei opp til hytta har vært der i alle år. I 2018 grøftet vi denne opp og la litt grus på den for å gjøre den bedre å bruke. Dette arbeidet ble vurdert til å ikke være søknadspliktig. Avløp fra hytta med gråvann ut i terreng er ikke søkt om tillatelse.

Fritidsbolig:
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Ny inngang i dag er der vaskerommet er på tegning. Innenfor dagens vindfang er det et bad. Resterende av de to soverommene på tegningen er nå blitt to mindre soverom. Vegg mellom kjøkken og stue på tegning er nå borte. Pipe og kjøkken er flyttet i forhold til plassering på tegning.

Naust:
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Tegningene er ikke datert. Arealet på naustet iflg tegningene er ca. 27kvm. Naustet er i dag 44 kvm.

Det foreligger ikke tegninger på anneks.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Dyrsfjordveien 41 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Velkommen til Dyrsfjordveien 41 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Sjarmerende hytta med naturskjønn beliggenhet og naust.
Sjarmerende hytta med naturskjønn beliggenhet og naust.
Planskisse.
Planskisse.
Skjermet plassering og omringet av fri natur.
Skjermet plassering og omringet av fri natur.
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Hytta har mye vinduer som fremhever den flotte utsikten og slipper inn mye dagslys.
Hytta har mye vinduer som fremhever den flotte utsikten og slipper inn mye dagslys.
Store vindusflater trekker naturen inn i stua.
Store vindusflater trekker naturen inn i stua.
Spisestuen faller naturlig inn i rommet .
Spisestuen faller naturlig inn i rommet .
Åpen stue- og kjøkkenløsning med mulighet til inndeling i flere soner.
Åpen stue- og kjøkkenløsning med mulighet til inndeling i flere soner.
Pent, tidløst og praktisk kjøkken
Pent, tidløst og praktisk kjøkken
Det er montert vedfyring i stuen som gir en lun atmosfære.
Det er montert vedfyring i stuen som gir en lun atmosfære.
Soverom 1.
Soverom 1.
Soverom 2.
Soverom 2.
Bad med innlagt vann, dusjkabinett og vegghengt servant.
Bad med innlagt vann, dusjkabinett og vegghengt servant.
Entré.
Entré.
Innredet anneks med soverom, toalettrom og redskapsbod.
Innredet anneks med soverom, toalettrom og redskapsbod.
Soverom i anneks.
Soverom i anneks.
Toalettrom i annkes.
Toalettrom i annkes.
Stor og solrik platting strekker seg rundt hele hytta.
Stor og solrik platting strekker seg rundt hele hytta.
Eiendommen har også et naust (privat bilde).
Eiendommen har også et naust (privat bilde).
Privat bilde av fasade på naust.
Privat bilde av fasade på naust.
God plass til både oppbevaring av båt og annet utstyr (privat bilde).
God plass til både oppbevaring av båt og annet utstyr (privat bilde).
Eiendommen ligger kun 1,5 times kjøring fra tromsø og 40 minutter fra Hansnes.
Eiendommen ligger kun 1,5 times kjøring fra tromsø og 40 minutter fra Hansnes.
Umiddelbar nærhet til fjell- og fiskemuligheter.
Umiddelbar nærhet til fjell- og fiskemuligheter.