Nøysomheten 5B

Tromsø

Soverom
5 stk
Størrelse
149m2
Prisantydning
5 890 000,-

Velkommen til Nøysomheten 5B - Her finner du en lys og trivelig tomannsbolig på en sentral og etterspurt plassering i forhold til nærhet til både UiT/UNN og sentrum. Høydepunkter: Grenser til friareal og lekeplass. Mulighet for gode leieinntekter. Nydelig utsikt. Gode solforhold. Nærhet til skoler, barnehager og dagligvare. Trafikkrolig nabolag. Garasje . Nøysomheten 5B kan by på en trafikkrolig gate med nærhet til skoler, barnehager, dagligvare, busstopp med hyppige avganger og parkering i garasje og på tomt. Deler av boligen blir i dag benyttet til utleie av 3 hybler, forholdet er ikke godkjent eller omsøkt hos Tromsø kommune. Hyblene ble oppgradert i 2023, bl.a. nytt kjøkken og innvendige overflater For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund! ... Les mer

Prisantydning: 5 890 000,-
Boligtype: Tomannsbolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 149m2
Bruksareal: 149m2
Soverom: 5
Byggeår: 1993
Energimerking: E

Se full beskrivelse

Eiendom Nøysomheten 5B
9010 Tromsø
Oppdragsnummer 52-23-0240
Totalvurdering Velkommen til Nøysomheten 5B - Her finner du en lys og trivelig tomannsbolig på en sentral og etterspurt plassering i forhold til nærhet til både UiT/UNN og sentrum.

Høydepunkter:
Grenser til friareal og lekeplass
Mulighet for gode leieinntekter
Nydelig utsikt
Gode solforhold
Nærhet til skoler, barnehager og dagligvare
Trafikkrolig nabolag
Garasje

Nøysomheten 5B kan by på en trafikkrolig gate med nærhet til skoler, barnehager, dagligvare, busstopp med hyppige avganger og parkering i garasje og på tomt.

Deler av boligen blir i dag benyttet som til utleie av 3 hybler, forholdet er ikke godkjent eller omsøkt hos Tromsø kommune. Hyblene ble oppgradert i 2023, bl.a. nytt kjøkken og innvendige overflater

For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 3302 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger i et meget trafikkrolig og attraktivt boområde som består av frittliggende småhusbebyggelse og rekkehus.
Nøysomheten 5B ligger i enden av blindvei og grenser til friareal/lekeplass.
2 km. til sentrum og 3 km. til UNN/UiT
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Eiet tomt på 245 m²
Boligtype, og eierform Selveier Tomannsbolig
Byggeår 1993
Areal Primærrom: 149 kvm, Bruksareal: 149 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 2, Antall rom: 7
Byggemåte Taktekking i betongtakstein. Vindski i tre. Takrenner og nedløpsrør i metall. Yttervegg i trekonstruksjon. Liggende utvendig trekledning. Mønet skråtak i tre. Kombinert kaldt loft og skråhimling. Luftespalter ved raft. Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Hoveddør i boligen som malt kompaktdør med glassfelt. Balkongdør i malt tre med glassfelt. Veranda med trerekkverk. Utgang fra stue. Konstruksjoner og overflater i treverk.Utvendig trapp i tre

Det er ikke kjennskap til utbedringer av fuktsikring siden byggeår. Takvann ført ut på terreng. Gulv støpt på grunn. Grunnmur i lettklinkerblokker. Grunnmur pusset/slammet over terreng.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse av bolig bygg (en 4-roms leilighet) på eiendommen Nøysomheten 5B, Tromsø. Datert 14.07.1992
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom: Stue/kjøkken, Bad, Vaskerom, Gang, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Soverom 4, Soverom 5, Gang, Stue/kjøkken , Bad/vaskerom

Inngår i S-rom: Garasje

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 24.07.23, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Parkett. Laminat. Flis.
Vegger består i hovedsak av av: Malte flater. Trepanel. Fliser.
Himlinger består i hovedsak av: Malte flater.

Innvendig:
Etasjeskiller i trekonstruksjon mellom kjeller, 1. og 2. etg. Støpt betongplate på grunn. Boligen har elementpipe, vedovn som er montert i stue 1. etg. og sotluke/feieluke.

Våtrom:
Bad 1.etg:
Vegger er belagt med flis og malt strie. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap og høyskap. Profilerte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett. Mekanisk avtrekk.

Vaskerom 1.etg:
Vegger er belagt med malt strie. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Skyllekar og varmtvannstank. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk.

Bad/vaskerom underetg:
Vegger er belagt med våtromsplater og malt murvegg. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarmeInnredningen består av underskap med slette fronter og integrerte skuffehåndtak. Slette fronter med integrer skuffehåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speilskap med lys. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk.

Kjøkken 1.etg:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Profilerte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat og flis med oppvaskkum. Flislagt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk.
Plass til integrert: Stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Plass til frittstående: Kjøleskap og micro.

Kjøkken underetg:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med integrerte håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Plater på vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk.
Plass til integrert:
Kjøl/frys, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Tekniske installasjoner:
Synlige vannrør i: Kobber.
Synlige avløpsrør i: Plast.
Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut uten bruk av vifter. Miniventilasjon montert over inngangsdør til underetasje. Varmtvannstank er på ca 200 liter montert på vaskerom i 1. etg. Varmtvannstank på ca. 120 liter montert i kjøkkeninnredning underetasje.
Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg. Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3: Store eller alvorlige avvik:
Utvendig > Utvendige trapper
Det er ikke montert rekkverk. Trapp opp til inngangsparti mangler rekkverk. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.
Våtrom > Generell > Bad
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Over tid har bruken, og måten å bruke et våtrom endret seg. De påkjenningene som tidligere var på vegger og gulv var forholdsvis små i forhold til det som i dag er vanlig. Eldre løsninger tåler ofte ikke de påkjenningene som er vanlig i dag. Noe som har medført at kravene til tekniske løsninger er blitt strengere med årene. Ut over dette er det observert følgende avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbruk på membranløsning/tettesjikt. Membran/slukmansjett er ikke synlig i sluk. Det kan generelt ikke gis garanti for flislagte flater, da membran ikke kan kontrolleres. Ikke synlig mansjett rundt rørgjennomføringer. Vindu er plassert i våtsonen, dette anses som en risikokonstruksjon da det kan oppstå lekkasjer i veggkonstruksjonen rundt vinduet. Våtsonen i et dusjområde strekker seg 1 meter ut fra dusjveggen. Vinduet på badet ligger derfor inne i våtsonen. Ikke tilfredsstillende tilluft ved feks. spalte under dør. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Målt fallforhold med laser 7 mm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Generell > Vaskerom
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Over tid har bruken, og måten å bruke et våtrom endret seg. De påkjenningene som tidligere var på vegger og gulv var forholdsvis små i forhold til det som i dag er vanlig. Eldre løsninger tåler ofte ikke de påkjenningene som er vanlig i dag. Noe som har medført at kravene til tekniske løsninger er blitt strengere med årene. Ut over dette er det observert følgende avvik: Skjulte konstruksjoner slik som tettesjikt (membran) bak fliser har passert anbefalt brukstid og det må påregnes full renovering av badet innen kort tid. Membran/slukmansjett er ikke synlig i sluk. Det kan generelt ikke gis garanti for flislagte flater, da membran ikke kan kontrolleres. Ikke synlig mansjett rundt rørgjennomføringer. Ikke tilfredsstillende tilluft ved feks. spalte under dør. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Målt fallforhold med laser . Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Generell > Bad/vaskerom
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Over tid har bruken, og måten å bruke et våtrom endret seg. De påkjenningene som tidligere var på vegger og gulv var forholdsvis små i forhold til det som i dag er vanlig. Eldre løsninger tåler ofte ikke de påkjenningene som er vanlig i dag. Noe som har medført at kravene til tekniske løsninger er blitt strengere med årene. Ut over dette er det observert følgende avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Målt fallforhold med laser 0 mm. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbruk på membranløsning/tettesjikt. Membran/slukmansjett er ikke synlig i sluk. Det kan generelt ikke gis garanti for flislagte flater, da membran ikke kan kontrolleres. Ikke synlig mansjett rundt rørgjennomføringer. Ikke tilfredsstillende tilluft ved feks. spalte under dør. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt:
Tekniske installasjoner > Andre installasjoner

TG 2: Avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er avvik: Manglende musebånd under bordkledning. Noen omrammingsbord og hjørnebord er værslitte. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Innvendig > Pipe og ildsted
Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Dokumentasjon på feiing datert 15.10.2018. Ingen avvik på boligen ble registrert. Pipe er besiktiget fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Innvendig > Rom Under Terreng
Det er avvik: Ved enkle fukt rett på murvegg ble det påvist forhøyede fuktindikasjoner. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Tomteforhold > Drenering
Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ukjent type/alder/løsning på drenering og tettesjikt på grunnmur. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Det er påvist sprekker i murte/pussede fasader. Det er registrert løs puss på muroverflater. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

TG 2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
vUtvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er avvik: Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering ut over alder, observasjoner fra underliggende etasjer, i tillegg til via liten kottluke. Skrå, isolerte takflater defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens. Tilstandsgrad gitt pga.nevnte forhold
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Innvendig > Overflater Det er avvik: Sprekk på gulvfliser i gang 1. etg. og på loftsgang. Solbleking og merker i parkett stue 1. etg. Ujevnhet i laminatgulv på soverom i underetg. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Innvendig > Innvendige dører
Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Dør mellom gang og stue 1. etg. tar i karm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Utvendige vann og avløpsrør som begynner å bli gamle vil ha en helt naturlig slitasjegrad. For eksempel nevnes at trerøtter kan vokse seg inn i rørene, partikkelstoffer bygger seg opp i rør og reduserer/stenger gjennomstrømmingen, terrengdeformasjoner som forårsaker utettheter og fortettinger. Alt dette er naturlige slitasjeskader som etter en del år gjør det påregnelig med skader. Uansett vil plutselige og uforutsette forhold som for eksempel fortetting og brudd være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 24.07.23, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming består av: Strøm og vedfyring. I hovedsak ved hjelp av: Panelovner, varme i gulv og ildsted.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje som deles med naboen i 5A. Ellers er det parkering på tomt.
Tomten Areal: 245 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Det er offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Det er offentlig avløp via private stikkledninger
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 890 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 24.07.23
Takster og verdier ,-
,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 550 898,-
Formuesverdi sekundærbolig: 5 583 232,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 21 646,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Strømforbruk så langt i 2023: 13100
Adgang til utleie Rommene i hybeldelen er godkjent som rom for varig opphold. Det er derimot kledd igjen mellom hoveddel og hybeldel, noe som gjør at hybeldelen framstår som en egen enhet, et tiltak som krever søknad og godkjenning hos Tromsø kommune. Utleie av deler av egen bolig (hybeldel) er ikke et søknadspliktig tiltak i seg selv, men det medfører at det er tilgang (feks dør eller trapp) mellom hoveddel og hybeldel. Konf. megler for mer info
Fellesutgifter Kr ,- per mnd.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige forsikring
Polisenummer: 79658684
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Tegninger
Egenerklæring
Brukstillatelse/ferdigattest
Reguleringsplan og pågående regulering
Eiendomsrapport
Vedtekter
Nabolagsprofil

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger informerer om følgende i egenerklæringsskjema:

- For mange år siden var det en vannlekkasje fra vaskemaskin i hovedleilighet som førte til vannskade i kjøkkentak i leilighet. Skaden ble meldt til forsikringsselskapet og utbedret. Malt to vegger og montert baderomsplater på to av veggene på bad i utleieenheten. Byttet ut dusjkabinett, toalett og vask selv.
- Tak ble utbedret i 2010. Taket ble løftet, lagt mer isolasjon og nytt undertak. Takstein ble gjenbrukt. (arbeid utført av Moderne Bygg Entreprenør AS)
- Feil med jordfeilbryter ble oppdaget på Eltilsyn og utbedret av Ringjord Elektro AS. Arbeid i forbindelse med renovering av kjøkken og bad i utleieenheten. (Arbeid utført av Arctic Installasjon AS)
- Utbedringer etter Eltilsyn. (Arbeid utført av Ringjord Elektro AS)
- Byttet varmtvannsbereder og installert ny kran på nytt kjøkken i underetasje. (Arbeid utført av Walther Wilhemlsen as)
- Montert nytt dusjkabinett, vask og toalett på bad utleieenhet.
- Funnet død sølvkre/skjeggkre etter renovering i underetasje. Antar det har kommet med emballasje. Har satt ut limfeller for å kartlegge om det er noen levende, etter avtale med forsikringsselskap. Ingenting i feller etter 1,5 måneder
- Mangler ferdigattest.
- Nabo i 5A har opplyst om at han har spylt gjennom drensrør og at det rant godt i drensrør på baksiden av huset. Fikk ikke spylt gjennom drensrøret på husets kortside/sørsiden. Mulig det er tett, men det er ikke observert fukt i vegg i leilighet. Knust flis på gulv i gang og gulv utenfor soverom i hovedetasje.

Eiendommen selges basert på fullmakt så fullmaktshaver sitter ikke med førstehåndskunnskap over boligen.

Det gjøres oppmerksom på at tegningene ikke samsvarer med dagens bruk.
Det foreligger bare en bruksenhet på boligen.

Det er en årlig kostnad på brøyting som faktureres en gang i året.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning, ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Nøysomheten 5B Presentert av Sne Eiendomsmegling ved megler Robin C. Lund!
Velkommen til Nøysomheten 5B Presentert av Sne Eiendomsmegling ved megler Robin C. Lund!
Planskisse 1.etasje
Planskisse 1.etasje
Stuen i 1.etasje er romslig, den har store vindusflater og en vedovn
Stuen i 1.etasje er romslig, den har store vindusflater og en vedovn
Det er flere soner, noe som gir mange møbleringsalternativ.
Det er flere soner, noe som gir mange møbleringsalternativ.
Boligen går over tre etasjer og planløsningen gir fleksibilitet
Boligen går over tre etasjer og planløsningen gir fleksibilitet
Opp trappen finner du to gode rom
Opp trappen finner du to gode rom
Fra stuen nyter du fantastisk utsikt
Fra stuen nyter du fantastisk utsikt
Her er balkongen, med utsikt nordover i Tromsøysundet.
Her er balkongen, med utsikt nordover i Tromsøysundet.
Balkongen går rundt hjørnet og har gode lys - og solforhold. Treet i forkant skal fjernet i løpet av høsten ? noe som vil gi mer utsikt til fastlandet.
Balkongen går rundt hjørnet og har gode lys - og solforhold. Treet i forkant skal fjernet i løpet av høsten ? noe som vil gi mer utsikt til fastlandet.
Utsikt til fjellheisen
Utsikt til fjellheisen
Stort kjøkken med mye benke - og lagringsplass
Stort kjøkken med mye benke - og lagringsplass
Romslig med plass til spisestue
Romslig med plass til spisestue
Trivelig og stor entré. Til venstre er det bad og til høyre vaskerom
Trivelig og stor entré. Til venstre er det bad og til høyre vaskerom
Stort flislagt bad med dusjkabinett, toalett og romslig baderomsinnredning
Stort flislagt bad med dusjkabinett, toalett og romslig baderomsinnredning
Vaskerom
Vaskerom
I hjørnet har du spisebordsplass!
I hjørnet har du spisebordsplass!
Planskisse 2.etasje
Planskisse 2.etasje
Romslig soverom på øverste plan
Romslig soverom på øverste plan
Med skyvedørsgarderobe
Med skyvedørsgarderobe
På øverste plan finner du et rom til som har vært benyttet som soverom
På øverste plan finner du et rom til som har vært benyttet som soverom
Planskisse utg.egt
Planskisse utg.egt
I underetasje har vi en åpen kjøkken og stue løsning med plass til spisebord.
I underetasje har vi en åpen kjøkken og stue løsning med plass til spisebord.
Romslig stue!
Romslig stue!
Bad med dusj samt opplegg for vaskemaskin
Bad med dusj samt opplegg for vaskemaskin
Totalt er det tre soverom/hybler på nederste plan, her soverom 1
Totalt er det tre soverom/hybler på nederste plan, her soverom 1
Soverom 2 har store vinduer som slipper inn rikelig med dagslys!
Soverom 2 har store vinduer som slipper inn rikelig med dagslys!
Soverom 3.
Soverom 3.
Trivelig inngangasparti
Trivelig inngangasparti
Boligen har en veldig sentral plassering med nærhet til UiT/UNN og sentrum
Boligen har en veldig sentral plassering med nærhet til UiT/UNN og sentrum
Garasjen innvendig. God lagringsplass i rommet bak.
Garasjen innvendig. God lagringsplass i rommet bak.
Parkering i dobbelgarasje, der 5A har garasjen til venstre og 5B har den til høyre.
Parkering i dobbelgarasje, der 5A har garasjen til venstre og 5B har den til høyre.
Overbygd inngangsparti
Overbygd inngangsparti
Koselig og privat lekeplass rett ved huset - Ta kontakt med eiendomsmegler for å avtale visning
Koselig og privat lekeplass rett ved huset - Ta kontakt med eiendomsmegler for å avtale visning