Skagesundvegen 8

Tromsø

Soverom
5 stk
Størrelse
132m2
Prisantydning
4 750 000,-

Skagesundvegen 8 - Innholdsrik halvpart av tomannsbolig med etterspurt beliggenhet midt mellom UiT/UNN og Tromsø sentrum. Boligen framstår romslig med gode oppholdsrom og herlige uteområder. Det er innredet til hybeldel (ikke omsøkt) på loftet.  Fl ott beliggenhet mellom sentrum og UNN/UIT. Gåavstand til dagligvarebutikk, skoler, barnehager, og busstopp med direkteruter til UIT/UNN, Sentrum, Giæverbukta og flyplassen. Høydepunkter: Innholdsrik planløsning med store oppholdsrom.. Hybeldel på loftet (ikke omsøkt).. Stor veranda mot sør.. Gode solforhold og fin utsikt.. Overflateoppusset 2023.. Oppstillingsplass for bil.. Gå- og sykkelavstand til både UNN/UiT og Sentrum.. Gode bussforbindelser (5 min til Sentrum og UiT/UNN).. Søndagsåpen dagligvare og lysløypa i nærheten.. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 4 750 000,-
Boligtype: Tomannsbolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 132m2
Bruksareal: 132m2
Soverom: 5
Byggeår: 1957
Energimerking: G

Se full beskrivelse

Eiendom Skagesundvegen 8
9010 Tromsø
2. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0246
Totalvurdering Skagesundvegen 8 - Innholdsrik halv av tomannsbolig med etterspurt beliggenhet midt mellom UiT/UNN og Tromsø sentrum. Boligen framstår romslig med gode oppholdsrom og herlige uteområder. Det er innredet til hybeldel (ikke omsøkt) på loftet.

Flott beliggenhet mellom sentrum og UNN/UIT. Gåavstand til dagligvarebutikk, skoler, barnehager, og busstopp med direkteruter til UIT/UNN, Sentrum, Giæverbukta og flyplassen.

Høydepunkter:

- Gode planløsning med store oppholdsrom.
- Hybeldel på loftet (ikke omsøkt).
- Gode solforhold og fin utsikt.
- Stor veranda mot sør.
- Oppstillingsplass for bil.
- Gå- og sykkelavstand til både UNN/UiT og Sentrum.
- Gode bussforbindelser (5 min til Sentrum og UiT/UNN).
- Søndagsåpen dagligvare og lysløypa i nærheten.
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 815 snr. 2 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger rett på oversiden av Kræmer brygge. Barnehage, skole og dagligvarebutikk like i nærheten. Flotte tur- og friluftsområder i nærområdet. Bussforbindelse til Tromsø sentrum, Kvaløya, Jekta storsenter og UiT/UNN.
Adkomst Eiendommen har adkomst fra offentlig vei via privat vei.
Tomt/beskaffenhet Gruset gårdsplass. Parkering på gårdsplass. Tomten må vurderes i felles tilstandsrapport for boligsameiet.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Tomannsbolig
Byggeår 1957
Areal Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 132 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 1, Antall rom: 7
Byggemåte Taktekking i stålplater. Vindski i tre. Takrenner, nedløpsrør og beslag i metall. Yttervegg i trekonstruksjon. Liggende utvendig trekledning. Grunnmur malt over terreng. Mønet skråtak i tre. Undertaksbord. Kombinert kaldt loft og skråhimling. Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Bygningen har teak hovedytterdør og malt balkongdør i tre med glassfelt. Veranda på ca. 14 m² med konstruksjon, dekke og rekkverk i tre. Utgang fra stue. Utvendig trapp i metall. Rekkverk. Etasjeskiller er av trebjelkelag.
Ferdigattest Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i Tromsø kommunes arkiv. Boligen er oppført i ca 1957, noe som er før bygningsloven trådte i kraft for hele landet i 1965, og det er ikke uvanlig at det i mange kommuner er mangelfulle arkiv for tiden før 1965.

Det foreligger godkjente og byggmeldte tegninger, men det er avvik fra disse.

2. etg:
- Veranda er nå bygd større og går hele sørveggen.
- Soverom 8 kvm er nå gjort om til en del av stuen.
- Vegg mellom soverom og stue er nå fjernet. Stue og kjøkken går nå i ett.
- Tilbygg mot nord mangler på tegning hvor det i dag er soverom med walk-in.

Loftsetasje:
- Tegning av loftetasje finnes ikke i de opprinnelige tegningene datert 01.05.1953, men det antas at loft har vært s-rom ved oppføring. Bruksendring fra tilleggsareal/sekundærrom (s-rom) til hoveddel (p-rom) er søknadspliktige tiltak og kjøper overtar ansvar og risiko knyttet til nevnte forhold.

Det foreligger godkjente og byggmeldte tegninger for endringene i 2. etasje og for utvidelsen av verandaen.
Innhold Inngår i P-rom:
1. etasje: soverom og vindfang.
2. etasje: Stue/kjøkken , Bad/vaskerom , Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Gang , Trapperom
Loftsetasje: Stue/kjøkken , Soverom , Trapperom

Det i tillegg et kott på ca. 5kvm i 2. etasjen - ikke medtatt i arealberegningene jfr. regler for arealmåling.

I tillegg disponerer boligen halvparten av en utebod på ca. 15 kvm.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Edmund Hansen datert 30.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Laminat. Flis. Belegg
Vegger består i hovedsak av: Malte trepanel. Fliser. Tapet.
Himlinger består i hovedsak av: Malte plater. Malt trepanel. Malte flater.

VÅTROM:
Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys og sideskap. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Elektrisk vifte. Tilluftspalte under dør. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.

KJØKKEN:
Kjøkken 2.etg.:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Flislagt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til frittstående: Kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin.

Kjøkken loft:
Kjøkkeninnredning med underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Malt trepanel over benkeplate. Uttak for strøm. Manglende avtrekk. Ingen ventilator eller behov for ventilator.

TEKNISKE INSTALLASJONER:
Boligen har mursteinspipe. Vedovn montert i stue. Synlige vannrør i: Kobber med plastkappe. Synlige avløpsrør i: Plast. Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut uten bruk av vifter. Oppvarming består av: Strøm og Vedfyring. I hovedsak ved hjelp av: Panelovner, varme i gulv og ildsted. Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Åpent elektrisk anlegg.. Røykvarslere og brannslukningsapparat.

UTEBOD:
Boden er bygd over terreng på trekonstruksjon. Liggende bordkledning. 1 - lags vindu. Dobbel bod - dør. Gulv i trekonstruksjon og tak i trekonstruksjon. Taktekke i pappshingel.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG 0: Ingen avvik
TG 1: Mindre eller moderate avvik
TG 2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
TG 2: Avvik som kan kreve tiltak
TG 3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG 3:

- Takkonstruksjon/Loft
Det er ingen lufting i konstruksjonen. Ut fra det som var mulig å observere var det ikke synlig lufting i raft/gavl. Synlige merker etter vann som har trengt inn fra utett tak. Ved fuktmåling ble det registrert høye verdier. Iflg. selger er dette forholdet utbedret. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell stue/kjøkken 2. etg. på 42 mm. Målt høydeforskjell stue/kjøkken loftetg. på 32 mm. Høydeforskjellen innebærer avvik i forhold til referansenivå. Årsaken eller årsakene til avviket er ikke avdekket da det går utover undersøkelsesnivået i denne rapporten og konsekvensen av dette er at det må gjøres ytterligere undersøkelser. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

- Varmtvannsbereder
Varmtvannstaken er bygd inn i skap på kjøkkenet. Ikke mulig å observere tanken uten å demontere skapet. Skruene ble fjernet, men det kan se ut som om skapet i tillegg er limt.

- Andre installasjoner
Oppvarmingskilder er ikke funksjonstestet av takstingeniøren.

- Grunnmur og fundamenter
Det er ukjent type/alder/løsning på drenering og tettesjikt på grunnmur.

TG 2: Avvik som kan kreve tiltak

- Nedløp og beslag
Motfall på takrenne på hovedtaket. Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Veggkonstruksjon
Det åpent inn i til isolasjonen som er lagt som etterisolering. Det kan se ut som om det er lagt ny bordkledning utpå den gamle bordkledningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på selve trekonstruksjonen. Det mangler museband. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Pipe og ildsted
Den ene siden av pipen er kledd inn noe som medfører at pipevangen ikke er synlig. Ingen dokumentasjon på feiing de siste årene. Pipe er besiktiget fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Bad/vaskerom
Vindu er plassert i våtsonen, dette anses som en risikokonstruksjon da det kan oppstå lekkasjer i veggkonstruksjonen rundt vinduet. Våtsonen i et dusjområde strekker seg 1 meter ut fra dusjveggen. Vinduet på badet ligger derfor inne i våtsonen. Brist i flis. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Det er observert ujevnheter i gulvet. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Slukmansjett/membran er ikke synlig i klemring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Drenering
Det er ukjent type/alder/løsning på drenering og tettesjikt på grunnmur. Noe synlig grunnmurspapp. Her mangler det klemlist mellom papp og mur enkelte steder. Det er også hull i grunnmurspappen. Fuktsikring under terreng er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon, tilstandsgrad er satt ut fra opplysninger om alder og synlige forhold. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG 2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak

- Taktekking
Iflg. selger ble taktekking byttet av firma i 2015. Ukjent om undertak ble skiftet samtidig med taktekking. Gjør oppmerksom på at for å skifte undertak må taktekking fjernes. Dersom undertak ikke ble skiftet er mer enn halvparten av forventet brukstid passert på undertaket. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

-Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav på 1,0 meter. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold. Innvendig > Innvendige trapper Gå til side Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Kjøkken
Fuktskjolder/svelling i bunnplate i benkeskap. Skade på fronten på bunnen/skroget av servantskap. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemuligheter på avløpsanlegg. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Terrengforhold
Stedvis flatt eller dårlig fall på terreng fra bygning, dette er avvik fra dagens krav. Anbefalt fall på terreng er 1:50, 3 m fra grunnmur. (Det vil si jevnt fall på minimum 60 mm, 3 m fra grunnmur). Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Utvendige vann og avløpsrør som begynner å bli gamle vil ha en helt naturlig slitasjegrad. For eksempel nevnes at trerøtter kan vokse seg inn i rørene, partikkelstoffer bygger seg opp i rør og reduserer/stenger gjennomstrømmingen, terrengdeformasjoner som forårsaker utettheter og fortettinger. Alt dette er naturlige slitasjeskader som etter en del år gjør det påregnelig med skader. Uansett vil plutselige og uforutsette forhold som for eksempel fortetting og brudd være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Edmund Hansen datert 30.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming består av strøm og Vedfyring ved hjelp av panelovner, varme i gulv og ildsted.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på gårdsplassen.
Tomten Areal: 659 kvm, Eierform: Eiet tomt
Fellesareal Seksjonene deler felles tomt med tilhørende gruset innkjørsel, utebod og plen.
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, via privat vannledning og offentlig avløp, via privat avløpsledning.
Regulering Eiendommen er i kommuneplanens arealdel regulert til boligbebyggelse jfr. reguleringsplan datert 30.03.1965.
Eiendommen er registrert beliggende innenfor fortettingsområdet jfr. eiendomsrapport datert 20.06.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 750 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 30.07.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 369 197,-
Formuesverdi sekundærbolig: 4 929 108,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2021.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 15 978,- pr år.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Adgang til utleie Loftsetasjen er innredet som en hybeldel. Utleie av deler av egen bolig er ikke et søknadspliktig tiltak i seg selv, men dette forutsetter at bruken av arealene er i tråd med tidligere godkjenninger. Konf megler for mer info.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2003/14412-1/97 Erklæring/avtale 08.10.2003
Rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:3914
Bestemmelse om adkomstrett
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert 30.07.2023
Selgers egenerklæring om eiendommen, datert 19.06.2023
Byggetegninger datert 01.05.1953 og 14.06.1989
Byggetillatelse datert 14.06.1989
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Grunnkart (orto og VA)
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger informerer om følgende i egenerklæringen sin:
- Har bebodd eiendommen fra 2905 til slutten av 2007/8 og måtte flytte pga. jobb/familie. Kom til bake noen ganger i kort perioder, pendlet litt. Og nå bor jeg i boligen.
- Utført arbeid på bad i 2007 av polske faglærte.
- Fikk ny snøfanger og bytte takrenner utført av et firma på Kvaløya, men vet navn på person som jobbet der. Utført i 2016.
- I 2006 fikk huset nytt anlegg utført av et El-Firma på Kvaløya, tror el- installasjon.
- Trappegangen fikk et nytt lysvindu og loftstue fikk et nytt rom. I tillegg fikk loftstue et lite vask og vaskebenk, men i 2006 fikk loftstue ekstra lysvindu.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Selger informerer om at det ikke er etablert et sameie for seksjonene.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning, kontakt Anders Karlstrøm!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Skagesundvegen 8 - Presentert av Anders Karlstrøm
Velkommen til Skagesundvegen 8 - Presentert av Anders Karlstrøm
En innholdsrik halvpart av tomannsbolig med utmerket beliggenhet midt mellom UiT/UNN og Tromsø sentrum.
En innholdsrik halvpart av tomannsbolig med utmerket beliggenhet midt mellom UiT/UNN og Tromsø sentrum.
Seksjonen disponerer halvparten av denne uteboden, praktisk for lagring av hageutstyr!
Seksjonen disponerer halvparten av denne uteboden, praktisk for lagring av hageutstyr!
Planskisse 1. etasje.
Planskisse 1. etasje.
Planskisse 2. etasje.
Planskisse 2. etasje.
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Boligen framstår innholdsrik og har 4 soverom i "hoveddelen"
Boligen framstår innholdsrik og har 4 soverom i "hoveddelen"
Stuen er romslig og har meget gode møbleringsmuligheter.
Stuen er romslig og har meget gode møbleringsmuligheter.
Stuen er utvidet og har nå en åpen stue-/kjøkkenløsning!
Stuen er utvidet og har nå en åpen stue-/kjøkkenløsning!
Det er utgang til en sørvendt veranda med gode sol- og utsiktsforhold. Dekket på veranda er byttet siden bilde ble tatt.
Det er utgang til en sørvendt veranda med gode sol- og utsiktsforhold. Dekket på veranda er byttet siden bilde ble tatt.
Mellom stue og kjøkken får man en naturlig plass for spisebordet.
Mellom stue og kjøkken får man en naturlig plass for spisebordet.
Vedovnen kommer godt med som varmekilde.
Vedovnen kommer godt med som varmekilde.
Kjøkken av eldre dato med plass for alle nødvendige hvitevarer.
Kjøkken av eldre dato med plass for alle nødvendige hvitevarer.
Flislagt bad og varme i gulv.
Flislagt bad og varme i gulv.
Opplegg for vaskemaskin, dusjkabinett og heldekkende servant.
Opplegg for vaskemaskin, dusjkabinett og heldekkende servant.
Soverommet har flott utsikt mot Tromsdalstinden og fastlandet.
Soverommet har flott utsikt mot Tromsdalstinden og fastlandet.
Soverommene er av romslig størrelse.
Soverommene er av romslig størrelse.
Boligen ligger i en sidegate i Skagesundvegen og grenser til stille og rolige omgivelser.
Boligen ligger i en sidegate i Skagesundvegen og grenser til stille og rolige omgivelser.
Soverommet i 1. etasjen er av god størrelse og kan fungere godt som hjemmekontor!
Soverommet i 1. etasjen er av god størrelse og kan fungere godt som hjemmekontor!
Planskisse loftsetasje. Det er innredet hybeldel på loftet. Ikke omsøkt.
Planskisse loftsetasje. Det er innredet hybeldel på loftet. Ikke omsøkt.
Loftsstuen er av brukbar størrelse og har godt med lagring i knekott på begge sider.
Loftsstuen er av brukbar størrelse og har godt med lagring i knekott på begge sider.
Loftet har stue og kjøkken i samme rom.
Loftet har stue og kjøkken i samme rom.
Videre inn fra loftet er soverommet.
Videre inn fra loftet er soverommet.
Godt med innslipp av naturlig lys på soverommet.
Godt med innslipp av naturlig lys på soverommet.
Nydelig utsikt mot fastlandet.
Nydelig utsikt mot fastlandet.
Gunstig beliggenhet, midt mellom sentrum og UiT/UNN!
Gunstig beliggenhet, midt mellom sentrum og UiT/UNN!
UiT er en kort spasetur unna boligen.
UiT er en kort spasetur unna boligen.
Det samme er UNN.
Det samme er UNN.
Tromsøbadet ligger også i gåavstand fra boligen.
Tromsøbadet ligger også i gåavstand fra boligen.
I tillegg til lysløpa!
I tillegg til lysløpa!
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!