Mellomvegen 117F

Tromsø

Soverom
5 stk
Størrelse
159m2
Prisantydning
6 490 000,-

Velkommen til Mellomvegen 117F -  Flott beliggende del av tomannsbolig i attraktivt boområde. På hovedplan er det en 4-roms og det er innredet 3-roms hybelleilighet på øverste plan. På eiendommen er det grøntarealer, opparbeidet inngangsparti og de t er parkering i garasje. Høydepunkter: Fantastisk utsikt. Balkong og terrasse. Totalt 5 soverom. Kort vei til lysløypa og andre flotte turområder. Barneskole og barnehage i umiddelbar nærhet. Parkering i garasje. Deler av boligen blir i dag benyttet som utleie, leiligheten er ikke godkjent som egen bruksenhet. For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund ... Les mer

Prisantydning: 6 490 000,-
Boligtype: Tomannsbolig
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 5 000,-
Primærrom: 154m2
Bruksareal: 159m2
Soverom: 5
Byggeår: 2004

Se full beskrivelse

Eiendom Mellomvegen 117F
9006 Tromsø
Oppdragsnummer 52-23-0245
Totalvurdering Velkommen til Mellomvegen 117F - Flott beliggende del av tomannsbolig i attraktivt boområde. På hovedplan er det en 4-roms og det er innredet 3-roms hybelleilighet på øverste plan. På eiendommen er det grøntarealer, opparbeidet inngangsparti og det er parkering i garasje.

Høydepunkter:
Fantastisk utsikt
Balkong og terrasse
Totalt 5 soverom
Kort vei til lysløypa og andre flotte turområder
Barneskole og barnehage i umiddelbar nærhet
Parkering i garasje

Deler av boligen blir i dag benyttet som utleie, leiligheten er ikke godkjent som egen bruksenhet.

For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 718 snr. 2 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger sør på Tromsøya. Gangavstand til Tromsø sentrum med alle byens fasiliteter. Barnehage, skole og dagligvarebutikk i nærheten. Flotte tur og friluftsområder. Bussforbindelse til Tromsø
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst
Tomt/beskaffenhet tomt på 1 364 m²
Boligtype, og eierform Eierseksjon Tomannsbolig
Byggeår 2004
Areal Primærrom: 154 kvm, Bruksareal: 159 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 2, Antall rom: 7
Byggemåte Enkel bygningsberkivelse:
Taktekking i pappshingel. Vindski i tre. Takrenner, nedløpsrør og beslag i metall. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Mønet skråtak i tre. Skråhimling. Lufting ved raft. Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Hoveddør i boligen som malt kompaktdør. Glassfelt. Dør til sportsbod som malt kompaktdør. Verandadør i malt tre med glassfelt. Veranda på ca. 14 m² med trerekkverk. Konstruksjon og overflate i treverk. Utgang fra stue. Terrasse ved inngangsparti på ca. 7 m² med trerekkverk. Konstruksjon og overflate i treverk. Utvendig trapp i tre.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for: To- og tremannsbolig på overnevnte eiendom, datert 10.02.2006

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom: Stue/kjøkken, Bad, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Entré, Vindfang, Trapperom, Vaskerom, Stue/kjøkken, Bad/vaskerom, Soverom 1, Soverom 2

Inngår i S-rom: Sportsbod

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 06.08.23, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Parkett. Flis.
Vegger består i hovedsak av av: Malte flater. Fliser.
Himlinger består i hovedsak av:Malte flater. Malte plater.
Etasjeskiller i trekonstruksjon

Innvendig:
Himlinger består i hovedsak av: Malte flater. Malte plater. Etasjeskiller i trekonstruksjon. Støpt betongplate på grunn. Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Boligen har elementpipe, vedovn og sotluke/feieluke. Innvendig trapp i malt tre. Rekkverk. Innvendig har boligen malte fyllingsdører. Garderobe på soverom. Garderobeskap på soverom.

våtrom:
Bad 2.etg.:
Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Benkeplate med nedfelt servant. Speil med lys.Sideskap. Vegghengt toalett. Dusjkabinett. Elektrisk vifte på vegg. Tilluftsspalte under dør. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Bad/vaskerom loft: Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Speil med lys. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett. Varmtvannstank. Opplegg for vaskemaskin. Elektrisk vifte på vegg. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Vaskerom 2.etg.: Vegger er malte. Himling med malte plater. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Skyllekar. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannstank. Rørskap. Stoppekran. Elektrisk vifte i vegg. Tilluftsspalte under dør. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.

Kjøkken 2.etg.:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Profilert fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Rustfri stålplate på vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk.
Plass til frittstående: Kjøl/frys og oppvaskmaskin.
Plass til integrert: Platetopp og stekeovn.
Kjøkken loft: Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Malt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til frittstående: Kjøleskap og komfyr.

Tekniske installasjoner:
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør).
Synlige avløpsrør i: Plast og nyere stålrør.
Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut uten bruk av vifter. Varmtvannstanken er på ca 200 liter til hovedbolig montert på vaskerom. Varmtvannstanken er på ca 120 liter til utleiedel montert på bad loft.
Oppvarming består av: Strøm og vedovn. I hovedsak ved hjelp av: Ildsted. Varme i gulv. Panelovner. Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg. Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Tomteforhold:
Grunnundersøkelser er ikke foretatt, og tilstandsgrad er derfor ikke vurdert. Det er ikke kjennskap til utbedringer av fuktsikring siden byggeår. Takvann ført ut på terreng. Bygningen har betonggrunnmur. Det er stripefundamenter av betong under grunnmur. Andel av eiet tomt på 1 364 m² som er lett skrånende. Opparbeidet med plen og beplantning. Brosteinsbelagt gårdsplass. Parkering i garasjeanlegg og på egen tomt. Tomten må vurderes i felles tilstandsrapport for boligsameiet. Utvendige avløpsrør er av støpejern. Det er offentlig avløp via private stikkledninger og utvendige vannledninger er av plast (PEL). og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Takkonstruksjonen er isolert og kledd med gipsplater. Dette medfører at det ikke er mulig å inspisere hvorvidt luftingen i konstruksjonen er god nok. Det eneste som er mulig å observere i forhold til lufting er utvendige kasser. Her var det lufting. Skrå, isolerte takflater defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens. Dette er et generelt forhold og ikke bare knyttet til denne boligen. Dette som en opplysning. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Tekniske installasjoner > Andre installasjoner
Oppvarming består av: Strøm og vedovn.
I hovedsak ved hjelp av: Ildsted. Varme i gulv. Panelovner. Oppvarmingskilder er ikke funksjonstestet av takstingeniøren.
Selgers opplysning: Varme i gulv på: Bad hovedetg. og bad loft, vaskerom og vindfang. Takstingeniøren er ikke kjent med energibruken i bygningen. For nærmere opplysninger om boligens energibruk, se energiattesten (skal foreligge ved salg av bolig). Attesten har en skala fra A (best) til G (svakest). Karakteren gir en samlet vurdering av bygningens energibehov, det vil si antall kilowatttimer som bygningen eller boligen trenger per kvadratmeter for normal bruk. Energikarakteren er basert på en beregning av levert energi, uavhengig av faktisk målt energibruk. Oppvarmingskarakteren gis etter en beregning basert på de systemene som er installert for oppvarming, grønt er beste karakter.

TG2: Avvik som kan kreve tiltak
Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er avvik: Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Innvendig > Pipe og ildsted
Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Pipe er besiktiget fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringen. Ikke dokumentasjon på feiing de siste årene. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
Det er avvik: Vindu er plassert i våtsonen, dette anses som en risikokonstruksjon da det kan oppstå lekkasjer i veggkonstruksjonen rundt vinduet. Våtsonen i et dusjområde strekker seg 1 meter ut fra dusjveggen. Vinduet på badet ligger derfor inne i våtsonen. TIlstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Målt høydeforskjell 0 mm. Avvik i referanseverdier i forhold til fall til sluk. Krav til høydeforskjell/fall er ikke oppfylt. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Det er avvik: Det er ikke synlig slukmansjett/membran i klemring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsning. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad
Det er avvik: Vegghengt WC med skjult sisterne er ikke utført etter dagens anbefaling, hvor evt. lekkasjevann fra sisterne kan fraktes/renne ut på gulv. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom
Det er avvik: Dør er plassert i våtsonen, dette anses som en risikokonstruksjon da det kan oppstå lekkasjer i veggkonstruksjonen rundt døren. Våtsonen i et dusjområde strekker seg 1 meter ut fra dusjveggen. Inngangsdøren til badet ligger derfor inne i våtsonen. TIlstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Målt høydeforskjell 5 mm. Avvik i referanseverdier i forhold til fall til sluk. Krav til høydeforskjell/fall er ikke oppfylt. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Det er avvik: Det er ikke synlig slukmansjett/membran i klemring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsning. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs, og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene.
Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Målt høydeforskjell 0 mm. Avvik i referanseverdier i forhold til fall til sluk. Krav til høydeforskjell/fall er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom
Det er avvik: Det er ikke synlig slukmansjett/membran i klemring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsning. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Tekniske installasjoner > Vannledninger
Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-irør- system. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg. Punkt nummer 1-7 er besvart av eier og er ikke takstingeniørens vurdering. Jeg er ikke EL fagperson

TG2: Avvik som ikke krever tiltak
Utvendig > Vinduer
Det er avvik: Merker og fuktskader i vindu og foring på loft. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Avvik i rekkverkshøyden på verandaen. Høyde på rekkverk skal være minimum 1,0 m. Horisontale eller skrå spalter i rekkverk må være maks 20 mm, slik at man ikke kan få fotfeste i rekkverk, jfr. Sintef Byggforsk 536.112 Rekkverk (2014).
Innvendig > Overflater
Det er avvik: Fuktskade i parkett i stue. Sprekk i parkett i stue. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken
Det er avvik: Svelling og skade i bunnen på servantskapet. Merke i benkeplate. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken
Det er avvik: Skade i bunnplate på servantskap. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 06.08.23, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming består av: Strøm og vedovn. I hovedsak ved hjelp av: Ildsted. Varme i gulv. Panelovner.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Garasjeplass:
Det er egen parkeringsplass i felles garasje i kjelleren. Denne garasjen deles mellom bolig 1 og 2, med hver sin oppmerket parkeringsplass. Montert el - bil lader. Utvendig trapp i terreng som går mellom bolig 1 og 2.
Tomten Areal: 1 364 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Det er offentlig avløp via private stikkledninger og utvendige vannledninger er av plast (PEL). og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 6 490 000,- / Fellesutgifter: 5 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 06.08.23
Takster og verdier ,-
,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 737 177,-
Formuesverdi sekundærbolig: 6 253 837,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. ,- pr. .
Sameiet Myrheim 2 borettslag
Fellesutgifter Kr 5 000,- per mnd.


Fellesutgifter inkluderer bl.a. snømåking, forsikring på bygg, varme og lys i garasje, kommunale avgifter og kr. 1.500 til fremtidig sparing
Fellesgjeld ,-,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Dette gjelder leilighet på loft.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Mandag, 25. sep.
18:30 - 19:00
For ytterligere informasjon og visning, ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Mellomvegen 117F Presentert av Sne Eiendomsmegling ved megler Robin C. Lund!
Velkommen til Mellomvegen 117F Presentert av Sne Eiendomsmegling ved megler Robin C. Lund!
Planskisse 1.egt.
Planskisse 1.egt.
Her har du god plass til spisebord med store vindusflater som får inn mye naturlig belysning!
Her har du god plass til spisebord med store vindusflater som får inn mye naturlig belysning!
Romslig stue med store vindusflater som byr vakker natur utsikt!
Romslig stue med store vindusflater som byr vakker natur utsikt!
Fra spisestuen går du rett ut mot balkongen
Fra spisestuen går du rett ut mot balkongen
Her nyter du fantastisk utsikt både mot nord, øst og sør
Her nyter du fantastisk utsikt både mot nord, øst og sør
Plass til møblement for at man skal kunne nyte de fine dagene utendørs
Plass til møblement for at man skal kunne nyte de fine dagene utendørs
Åpen kjøkkenløsning, noe som får rommet til å føles større
Åpen kjøkkenløsning, noe som får rommet til å føles større
Mellom stuen og kjøkkenet har du et koselig hjørne med peis!
Mellom stuen og kjøkkenet har du et koselig hjørne med peis!
Totalt i hoveddelen er det 3 soverom - Det første soverommet er stort og byr på god lagring i skap!
Totalt i hoveddelen er det 3 soverom - Det første soverommet er stort og byr på god lagring i skap!
Soverom 2.
Soverom 2.
Soverom 3.
Soverom 3.
Komplett flislagt som er av meget god størrelse
Komplett flislagt som er av meget god størrelse
Vaskerom.
Vaskerom.
Gang
Gang
Entré.
Entré.
Planskisse 2.egt.
Planskisse 2.egt.
På øverste plan er det en hybelleilighet med stue, to soverom, kjøkken og bad
På øverste plan er det en hybelleilighet med stue, to soverom, kjøkken og bad
Kjøkken
Kjøkken
Soverom 1 er av god størrelse
Soverom 1 er av god størrelse
Soverom 2
Soverom 2
Bad
Bad
Ved inngangen har du en terrasse, her er det også ettermiddag - og kveldssol
Ved inngangen har du en terrasse, her er det også ettermiddag - og kveldssol
Meget flott opparbeidet adkomstparti opp til leiligheten
Meget flott opparbeidet adkomstparti opp til leiligheten