Solstrandvegen 223

Tromsdalen

Soverom
4 stk
Størrelse
128m2
Prisantydning
5 490 000,-

Velkommen til Solstrandvegen 223 - Moderne tomannsbolig i 3 etasjer med garasje og nydelig utsikt Boligen har en areal effektiv planløsning. Praktisk åpen stue-kjøkken løsning med stor og åpen stue med utgang til veranda med fantastisk utsikt. Vide re finner du 4 soverom, bad og vaskerom. Boligen har garasje med elbillader og parkering på gruset gårdsplass. Boligen har en fin beliggenhet i et barnevennlig område med kort avstand til alt du trenger. Gode bussforbindelser med direkteruter til UIT/UNN, sentrum og Giæverbukta. Nærhet til fine turområder, kunstgressbane og balløkke. Høydepunkter: Solrik veranda og terrasse. Garasje med elbil lader. Nydelig utsikt. Rikelig med lagringsplass. Barnevennlig område. Gode bussforbindelser. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med megler Ivar Nerdal! ... Les mer

Prisantydning: 5 490 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 104m2
Bruksareal: 128m2
Soverom: 4
Byggeår: 2001
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Solstrandvegen 223
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-23-0280
Totalvurdering Velkommen til Solstrandvegen 223 - Moderne tomannsbolig i 3 etasjer med garasje og nydelig utsikt

Innvendig har boligen god planløsning med store vindusflater som åpner opp og gir en luftig og god romfølelse. I hovedetasjen har du en praktisk åpen stue-kjøkken løsning. Moderne og nytt kjøkken fra 2017 med glatte fronter, god benkeplass og integrerte hvitevarer. Stor og åpen stue med gode møbleringsmuligheter og utgang til veranda med fantastisk utsikt utover mot Tromsøya og Tromsøysundet. I loftsetasjen ligger to soverom med plass til klesoppbevaring, i tillegg har du et toalettrom i etasjen. I underetasjen har du to soverom hvor hovedsoverommet har utgang til terrasse. Stort og fint bad i tillegg finner du også vaskerom i underetasjen.
Boligen har tilhørende garasje med elbillader og parkering på gruset gårdsplass.

Boligen har en fin beliggenhet i et barnevennlig område med kort avstand til dagligvare, skoler, barnehager, treningssenter og kjøpesenter. Et steinkast unna finner du busstopp med direkteruter til UIT/UNN, sentrum og Giæverbukta. Nærhet til fine turområder, kunstgressbane og balløkke.

Høydepunkter:

- Solrik veranda og terrasse
- Garasje med elbil lader
- Nydelig utsikt
- Rikelig med lagringsplass
- Barnevennlig område
- Gode bussforbindelser

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal!
Matrikkel Gnr. 18 bnr. 440 snr. 5 i Tromsø kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger på Kaldslett, som er et populært boområde på fastlandssiden. Boligen ligger i nærheten av både Reinen barnehage og Reinen barneskole. Det er kort vei til både bussforbindelser og fjellet/turstier. 2 km til kjøpesenteret Pyramiden AMFI, og ca. 4 km til Tromsø Sentrum. Området anses som attraktivt, populært og barnevennlig. God utsikt over Tromsøya og Tromsøysundet.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst
Tomt/beskaffenhet Andel av eiet tomt på 1807 m² som er skrånende. Gruset gårdsplass. Parkering i garasje og utenfor garasjeport. El - billader i garasje. Tomten må vurderes i felles tilstandsrapport for alle boligene som har en adel i tomten.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Enebolig
Byggeår 2001
Areal Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 128 kvm, Bruttoareal: 139 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 5
Byggemåte Taktekking i stålplater. Vindski i tre. Takrenner, nedløpsrør og beslag i metall. Mønet skråtak i tre. Undertak. Kombinert kaldloft og skråhimling. Luftespalter ved raft. Lufteventiler i gavl. Yttervegg i trekonstruksjon. Liggende utvendig trekledning. Grunnmur malt over terreng. Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Hoveddør i boligen som malt kompaktdør. Glassfelt i midten av døren. Balkongdør i malt tre med glassfelt. Veranda på ca. 7 m² med trerekkverk. Utgang fra stue. Konstruksjoner og overflater i treverk. Terrasse på ca. 34 m². Utgang fra soverom og terreng. Delvis overbygd. Terrasse på ca. 14 m² med trerekkverk. Utgang fra inngangsparti. Utvendig trapp i tre.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 24.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 04.10.01.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Loftsetasje: 2 soverom 1, Gang, Toalettrom .
1.Etasje: Stue/kjøkken og vindfang.
Underetasje: 2 Soverom, bad, vaskerom, gang.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 24.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Laminat, flis og vinylbelegg.
Vegger består i hovedsak av: Malte flater, fliser og malt tapet.
Himlinger består i hovedsak av: Malte plater og malt trepanel.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Malt vegg og glassplate over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Kjøl/frys, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin

Bad:
Vegger er belagt med flis. Himling med malte plater. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte skuffefronter med håndtak. Dobbel heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett. Avtrekk koblet på boligventilasjonen. Tilluftspalte under dør. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.

Toalettrom:
Vegger er belagt med malt tapet. Tak er med malt trepanel. Flislagt gulv. Gulvmontert toalett. Innredning med glatt profil og underskap med dørhåndtak og heldekkende servant. Speil med lys. Avtrekk koblet til boligventilasjon

Vaskerom:
Vegger er belagt med malt strie/tapet. Himling med malte plater. Vinylbelegg på gulv. Vegghengt skyllekar. Overskap med profilerte malte fronter. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannstank. Stoppekran. Rørskap. Tilluftspalte under dør. Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt.

Tekniske installasjoner:
Synlige vannrør i: Plast og kobber. Synlige avløpsrør i: Plast. Ventilasjonen består av ventilasjonsvifte og naturlig avtrekk. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft suges ut av ventilasjonsvifte eller naturlig oppdrift. Varmtvannstanken er på ca. 200 liter. Plassert på vaskerom. Oppvarming består av: Strøm I hovedsak ved hjelp av: Panelovner og varme i gulv. Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg. Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom:
Membranen er synlig, men avslutningen ved sluket er utett. Vinylbelegget rundt sluken er skåret ujevnt noe som medfører at det enkelte steder ikke er dekkende tettesjikt rundt sluken. Dette kan igjen medføre at vann trenger inn i konstruksjonen. Uvisst hvilken type tetting som er rundt hovedinntaket for vann. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TGIU:
Innvendig > Rom Under Terreng:
Det er ikke mulig å foreta hulltaking i underetg. i utsatte konstruksjoner. Det gjøres oppmerksom på at utforede vegger i rom under terreng anses som en risikokonstruksjon med tanke på skjulte fukt/råteskader. Erfaringsmessig gir konstruksjonsutformingen økt fare for skader. Dette er ikke spesielt for denne boligen, men gjelder alle boliger med rom under terreng. Dette kun til opplysning. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Andre installasjoner

TG2:
Utvendig > Taktekking:
Det er avvik: Overflatebehandling er løsnet på nedre del av takplater, på nederste del av taket, det er symptomer på korrosjon/rust. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft:
Det er avvik: Enkelte luftespalter ved raft er delvis lukket. Utvendig tett kasse ved raft. Usikkert hvor luft kommer inn. Dårlig lufting og kan erfaringsmessig gi kondensskader og isdannelser på den kalde årstida. Skrå, isolerte takflater defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens. Dette er et generelt forhold og ikke bare knyttet til denne boligen. Dette som en opplysning. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad:
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Målt høydeforskjell på sluk ved siden av toalett på 30 mm. Målt høydeforskjell på sluk under dusjkabinett på 10 mm. Krav til høydeforskjell er ikke oppfylt på sluken under dusjkabinett, men det er fall til sluk. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad:
Det er avvik: Slukmansjett/membran er ikke synlig i klemring. Sluk under dusjkabinett er ikke besiktiget grunnet fastmontert dusjkabinett. Rørmansjett/membran er ikke synlig i rørgjennomføring på avløp under vask. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom:
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Målt høydeforskjell på 20 mm. Krav til høydeforskjell er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom:
Rommet har kun naturlig ventilasjon. Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs, og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken:
Det er avvik: Det er hakk i laminat benkeplate. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom:
Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs, og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene. TIlstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Drenering:
Det er avvik: Det er ukjent type/alder/løsning på drenering og tettesjikt på grunnmur. Fuktsikring under terreng er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Alle veggene er kledd inn i underetasje, dette hindrer inspeksjonen av innvendige forhold. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter:
Det er avvik: Fundamentering er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Begrenset mulighet til å inspisere grunnmur innvendig pga. utforede vegger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Veggkonstruksjon:
Bordkledning går stedvis nesten helt ned i terreng. Lav høyde mellom grunnen og kledning, risiko for skader. Anbefalt høyde mellom terreng og kledning er 30cm. Platting/trapp er bygget utenpå bordkledning. Det har derfor ikke vært mulig å inspisere bordkledningen under trapp. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser:
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Avvik i rekkverkshøyden på verandaen. Høyde på rekkverk skal være minimum 1,0 m. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Overflater:
Det er avvik: Det mangler noen lister på loft. TIlstandgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Radon:
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Innvendige trapper:
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Trapp til loft mangler håndløper. Trapp skal ha forsvarlig rekkverk og solid håndlist på begge sider (fra 1967-forskrift). Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank:
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Varmtvannstanken er fra 2001. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Terrengforhold:
Eiendommen ligger i rasfarlig/skredutsatt område iht. kommuneplan Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone berørt av skredrapport jfr. kommuneplanen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 24.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming består av strøm.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og utenfor garasjeport. El - billader i garasje.
Tomten Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, via privat avløpsledning.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål etter reguleringsplan datert 07.06.2023.

Hensynssoner registret på eiendommen:
Faresone Ras- og skredfare H310_843 0142
8 Gul sone T-1442 H220_24 0142
8 Rød sone T-1442 H210_47 0142
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone berørt av skredrapport.

Kommuneplan:
1412 Del av Midtre Kaldslett Eldre reguleringsplan 25.03.1998 ADKT Kommunalteknisk virksomhet.
1412 Del av Midtre Kaldslett Eldre reguleringsplan 25.03.1998 B13 Boliger.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 490 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 24.07.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 158 969,-
Formuesverdi sekundærbolig: 4 172 288,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 19 176,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Selger opplyser om at strømforbruk fra 01.01.22 - 01.01.023 var på 20 980 kwh
Sameiet Myrheim 2 borettslag
Fellesutgifter Kr ,- per mnd.
Fellesgjeld ,-,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:
2001/6683-2/97ERKLÆRING/AVTALE 10.05.2001
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert: 24.07.2023
Selger egenerklæringsskjema datert: 18.08.2023
Midlertidig brukstillatelse datert: 04.10.2001
Reguleringsplan
Tegninger
Vedtekter
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budsjema med informasjonsskriv
Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse.
Loft: På tegning er dette uinnredet. Nå er det to soverom, toalettrom og gang.

Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
- Det har lekket litt vann ved mye regn på garasjetaket.
- Elbil lader montert av Nor EL i 2022.
- Må monteres ny omformer,og bryter til ventilasjonsanelgget. har omformer og bryter.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

(+47) 97789000

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar J. Nerdal!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Solstrandvegen 223 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Ivar J. Nerdal!
Velkommen til Solstrandvegen 223 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Ivar J. Nerdal!
Velkommen inn i stua
Velkommen inn i stua
Store vindusflater gir godt med naturlig belysning som åpner opp rommet og gir en god romfølelse
Store vindusflater gir godt med naturlig belysning som åpner opp rommet og gir en god romfølelse
Gode møbleringsmuligheter med plass til en stor hjørnesofa
Gode møbleringsmuligheter med plass til en stor hjørnesofa
Fra stua har du utgang til veranda med nydelig havsutsikt
Fra stua har du utgang til veranda med nydelig havsutsikt
Praktisk åpen stue-kjøkken løsning er med på å lage en god atmosfære
Praktisk åpen stue-kjøkken løsning er med på å lage en god atmosfære
Her kan du samle venner og familie til en god middag
Her kan du samle venner og familie til en god middag
Moderne kjøkken med glatte fronter og god benkeplass og praktiske arbeidsforhold
Moderne kjøkken med glatte fronter og god benkeplass og praktiske arbeidsforhold
Integrerte hvitevarer som kjøleskap, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin
Integrerte hvitevarer som kjøleskap, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin
Soverom 1 i loftsetasjen
Soverom 1 i loftsetasjen
God plass til ønsket møblement
God plass til ønsket møblement
Soverom 2 loftsetasje
Soverom 2 loftsetasje
Toalettrom i loftsetasjen
Toalettrom i loftsetasjen
Hovedsoverom i underetasjen med utgang til terrasse
Hovedsoverom i underetasjen med utgang til terrasse
Soverom 2 underetasje
Soverom 2 underetasje
Flislagt bad innredet med vegghengt servant, dusjkabinett og gulvmontert toalett
Flislagt bad innredet med vegghengt servant, dusjkabinett og gulvmontert toalett
Praktisk oppbevaring i skuffer i servant
Praktisk oppbevaring i skuffer i servant
Vaskerom
Vaskerom
Ekstrarom med praktisk oppbevaring i skyvedørsskap
Ekstrarom med praktisk oppbevaring i skyvedørsskap
I gangen har du god plass til yttertøyet i skyvedørsskap
I gangen har du god plass til yttertøyet i skyvedørsskap
Planskisse underetasje
Planskisse underetasje
Planskisse 1.Etasje
Planskisse 1.Etasje
Planskisse loftsetasje
Planskisse loftsetasje
Fasade
Fasade
Inngangsparti med terrasse
Inngangsparti med terrasse
Terrasse på baksiden med god plass til utemøbler
Terrasse på baksiden med god plass til utemøbler
Plass til utemøbler - Ta med deg middagen ut på finværsdager!
Plass til utemøbler - Ta med deg middagen ut på finværsdager!
Nydelig havsutsikt
Nydelig havsutsikt
Verandaen strekker seg rundt huset
Verandaen strekker seg rundt huset
Gråtinden og Litje Blåmannen
Gråtinden og Litje Blåmannen
Fantastisk utsikt utover mot Tromsøya og Tromsøysundet
Fantastisk utsikt utover mot Tromsøya og Tromsøysundet