Edderdunvegen 255A

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
59m2
Prisantydning
2 390 000,-

Velkommen til Edderdunvegen 255 A - Meget fin og praktisk leilighet som byr på fin utsikt, vestvendt balkong og umiddelbar nærhet til fantastiske turområder! Boligen ligger i et hyggelig nabolag som er rolig og passer perfekt til deg som ønsker en flott plassering på etterspurte Fagereng. Er du en turglad sjel som elsker å være aktiv så byr Fagereng på gode turmuligheter like utenfor. Høydepunkter: Parkering i garasje. Heis. Sportsbod. Lysløype ca. 4 meter unna. Overbygd balkong som kan brukes året rundt. Nær tilgang til skoler, barnehager, treningssenter, samt dagligvarebutikk. Nært busstopp med direkteruter til både UNN/UiT og sentrum. Vestvendt vending som gir meget gode solforhold. Sikringsordning i borettslaget. For ytterligere informasjon eller for å avtale visning, ta kontakt med megler Robin C. Lund ... Les mer

Prisantydning: 2 390 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 11 182,-
Fellesgjeld: 864 838,-
Primærrom: 59m2
Bruksareal: 59m2
Soverom: 2
Byggeår: 2004
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Edderdunvegen 255A
9013 Tromsø
2. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0239
Totalvurdering Velkommen til Edderdunvegen 255 A - Meget fin og praktisk leilighet som byr på fin utsikt, vestvendt balkong og umiddelbar nærhet til fantastiske turområder!

Boligen ligger i et flott nabolag som er rolig og passer perfekt til deg som ønsker en flott plassering på etterspurte Fagereng.

Høydepunkter:
Parkering i garasje
Lysløype ca. 4 meter unna
Nær tilgang til transport, skoler, barnehager, treningssenter, samt dagligvarebutikk
Vestvendt vending som gir meget gode solforhold
Sikringsordning i borettslaget

Boligen byr på nær offentlig transport, skoler, barnehager og daglivarebutikker. Er du en turglad sjel som elsker å være aktiv så byr Fagereng på gode turmuligheter like utfor boligen!


For ytterligere informasjon ta kontakt med megler Robin C. Lund!
Matrikkel Gnr. 118 bnr. 1514, andelsnr. 16 i Edderdunvegen III Borettslag med orgnr. 987183438 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten ligger på Fagereng et populært og barnevennlig område på sørvest siden av Tromsøya. Det er kort avstand til både barnehage, skole og matbutikk. Det er ca. 5 km til Jekta Storsenter og ca. 4-5 km til Tromsø sentrum via Sydspissen. Fine friluftsområder i Telegrafbukta, lysløypa, Bak -Olsen og Folkeparken. Området har gode sol- og lysforhold. Bussforbindelse til både Tromsø sentrum, Jekta Storsenter og UiT/UNN.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst
Tomt/beskaffenhet Tomten består i all hovedsak av borettslagets bygninger. Kjøre - , gangveier og adkomstarealer er asfaltert. Gjesteparkering på oppmerkede plasser. Tomten må vurderes i felles tilstandsrapport for borettslaget.
Boligtype, og eierform Borettslag Leilighet
Byggeår Leiligheten er bygget i 2004
Areal Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 59 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Utvendig
Beliggenhet
Leiligheten ligger på Fagereng, som er et populært og barnevennlig område. Det er kort avstand til både barnehage, skole og nærbutikk. Det er ca. 5 km til Jekta Storsenter og ca. 4-5 km til Tromsø sentrum via Sydspissen. Fine friluftsområder i Telegrafbukta, lysløypa, Bak -Olsen og Folkeparken. Området har gode sol- og lysforhold. Bussforbindelse til både Tromsø sentrum, Jekta Storsenter og UiT/UNN.

Enkel bygningsbeskrivelse
Boligen er utvendig kledd med vedlikeholdsfrie fasadeplater. Felles inngangsparti. Overbygde svalganger. Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Hoveddør i boligen som malt kompaktdør. Balkongdør i malt tre med glassfelt. Balkong på ca. 7 m² med stålrekkverk. Utgang fra stue. Konstruksjoner i stål og overflater i treverk. Overbygd. For rapporter som gjelder leilighet i et sameie eller aksje/andelslag (borettslag) er undersøkelsene i hovedsak begrenset til innvendig i leiligheten. Oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets/sameiets styre og/eller generalforsamling.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 07.07.2023 samt opplysninger fra hjemmelshaver
Ferdigattest At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold inngår i P-rom: Entré, stue, kjøkken, soverom og bad.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 07.07.2023 samt opplysninger fra hjemmelshaver
Standard Gulv består i hovedsak av: Parkett. Flis. Belegg.
Vegger består i hovedsak av av: Malte flater. Fliser.
Himlinger består i hovedsak av: Malte flater.

Bad/vaskerom
Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap og høyskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Gulvmontert toalett. Dusjnisje med svingbare glassdører og veggmontert dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk. Tilluftspalte under dør. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Ventilasjonen består av mekanisk avtrekksventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Fliser på vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til frittstående: Kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin.

Tekniske installasjoner
Synlige vannrør i: Plast og kobber. Synlige avløpsrør i: Plast. Boligen har naturlig og mekanisk ventilasjon. Varmtvannstanken er på ca. 120 liter montert i kjøkkenbenk. Oppvarming består av: Strøm. I hovedsak ved hjelp av: Panelovner og varme i gulv. Oppvarmingskilder er ikke funksjonstestet av takstingeniøren. Selgers opplysning: Varme i gulv på: bad og del av gang. Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg. Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG IU:
Konstruksjoner som ikke er undersøkt
Tekniske installasjoner > Andre installasjoner
Oppvarming består av: Strøm. I hovedsak ved hjelp av: Panelovner og varme i gulv. Oppvarmingskilder er ikke funksjonstestet av takstingeniøren. Selgers opplysning: Varme i gulv på: bad og del av gang. Takstingeniøren er ikke kjent med energibruken i bygningen. For nærmere opplysninger om boligens energibruk, se energiattesten (skal foreligge ved salg av bolig). Attesten har en skala fra A (best) til G (svakest). Karakteren gir en samlet vurdering av bygningens energibehov, det vil si antall kilowatttimer som bygningen eller boligen trenger per kvadratmeter for normal bruk. Energikarakteren er basert på en beregning av levert energi, uavhengig av faktisk målt energibruk. Oppvarmingskarakteren gis etter en beregning basert på de systemene som er installert for oppvarming, grønt er beste karakter.

TG 2: Avvik som kan kreve tiltak
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Smøremembranen er over 15 år. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
Utvendig > Vinduer
Det er avvik: Vindu på lite soverom har mindre skade i vinduskarm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Utvendig > Dører
Det er avvik: Slitt dørkarm ved dørvrider/håndtak. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Innvendig > Overflater
Det er avvik: Enkelte striper i parkett. Sprekk i parkett på kjøkken. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på gulv i stue på 17 mm. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.
Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 07.07.2023 samt opplysninger fra hjemmelshaver
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming består av: Strøm. I hovedsak ved hjelp av: Panelovner og varme i gulv. Oppvarmingskilder er ikke funksjonstestet av takstingeniøren.
Selgers opplysning: Varme i gulv på: bad og del av gang.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger parkering til leiligheten.
Tomten Areal: 1 351 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Det er offentlig avløp via private stikkledninger og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbebyggelse jfr. reguleringsplan datert 17.06.1997.
Eiendommen registreres beliggende innenfor hensynssone for flystøy jfr. eiendomsrapport 28.06.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Edderdunvegen III Borettslag
Andelsnummer: 16
Fellesutgifter: Kr. 11 182,- pr Mnd.
Andel fellesgjeld: Kr. 864 838,-.
Andel fellesformue: Kr. 77 440,-.

Vedtekter, regler, regnskap ol. Interessenter og budgivere oppfordres til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete reglerom husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Prisantydning 2 390 000,- / Felleskostnader: 11 182,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 07.07.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 928 522,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 342 679,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2021.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter er inkludert i månedlig felleskostnad.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Adgang til utleie Etter avtale med styret.
Borettslag Edderdunvegen III Borettslag
Formann borettslag Thomas Frantzen Eidissen
Fellesutgifter Kr 11 182,- per mnd.

Fellesutgifter fordeler seg på følgende måte:
Avdrag lån 125,-
Grunnleie 3 746,-
Renter IN-lån 2 008,-
Avdrag IN-lån 4 648,-
Renter lån 341,-
Tilleggsytelser: Fellesavtale internett 260,-

Grunnleie dekker bl.a. drift og vedlikehold, honorarer og kommunale avgifter.
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 864 838,- Fellesformue kr77 440,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Det er ikke registrert negative rettigheter og servitutter på eiendommen og tilknyttet andelen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige Forsikring ASA
Polisenummer: 87130581
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport 07.07.2023
Tegninger
Egenerklæring 13.06.2023
Brukstillatelse/ferdigattest
Boliginfo (rapport fra forretningsfører)
Reguleringsplan og pågående regulering
Eiendomsrapport
Vedtekter
Signert oppdragsavtale
Nabolagsprofil

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det forutsettes at kjøper blir godkjent som ny andelseier av borettslagets styre. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier er hver av partene fri fra denne kjøpekontrakt og hver av partene bærer sine eventuelle kostnader i forbindelse med saken. Eventuelt innbetalte beløp skal tilbakebetales i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.
Selger opplyser om følgende i sin egenerklæring:
I din leilighet, er det utført arbeid på tak, yttervegg, vindu eller annen fasade? Ja. Navn på arbeid. Nytt arbeid. Årstall: 2022. Hvordan ble arbeidet utført? Faglært. Fortell kort hva som ble gjort av faglærte. Borettslaget har renovert balkongene i blokka. Hvilket firma utførte jobben? NT Entreprenør
Råteskade i balkongenes bæresystem, derfor ble balkongene i hele blokka renovert av borettslaget i 2022.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.
Forkjøpsrett Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning, ta kontakt med eiendomsmegler
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til  Edderdunvegen 255A! Presentert av Sne Eiendomsmegling ved megler Robin C. Lund!
Velkommen til Edderdunvegen 255A! Presentert av Sne Eiendomsmegling ved megler Robin C. Lund!
Planskisse.
Planskisse.
Romslig entré. Varmekabler i gulv
Romslig entré. Varmekabler i gulv
Gangen har en stor skyvedørsgarderobe med god lagringsplass!
Gangen har en stor skyvedørsgarderobe med god lagringsplass!
Fint og praktisk kjøkken med masse god skapplass.
Fint og praktisk kjøkken med masse god skapplass.
Stue med store vinduer som skaper mye naturlig lys inn i leiligheten!
Stue med store vinduer som skaper mye naturlig lys inn i leiligheten!
Plass til spisebord.
Plass til spisebord.
Soverom som får inn rikelig med dagslys!
Soverom som får inn rikelig med dagslys!
Inne på soverommet finner du klesskap med stor lagring
Inne på soverommet finner du klesskap med stor lagring
Bad med dusj samt muligheten til vaskemaskin.
Bad med dusj samt muligheten til vaskemaskin.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Fra stuen har du dør ut til balkongen.
Fra stuen har du dør ut til balkongen.
Koselig balkong med plass til utmøbler!
Koselig balkong med plass til utmøbler!
felles gang og sykkelparkering.
felles gang og sykkelparkering.
Uteområdet.
Uteområdet.
En veldig lettstelt og fint beliggende leilighet - Sportsbod tilknyttet leiligheten.
En veldig lettstelt og fint beliggende leilighet - Sportsbod tilknyttet leiligheten.
Ute finner du også en edderkopphuske.
Ute finner du også en edderkopphuske.
Parkering i garasje.
Parkering i garasje.
Kort vei busstopp med hyppige avganger
Kort vei busstopp med hyppige avganger
Kiwi er også i umiddelbar nærhet til leiligheten og har også søndagsåpen butikk
Kiwi er også i umiddelbar nærhet til leiligheten og har også søndagsåpen butikk
Fra leiligheten går du rett ut i lysløypa!
Fra leiligheten går du rett ut i lysløypa!