Petersborggata 36D

Tromsø

Soverom
4 stk
Størrelse
138m2
Prisantydning
8 200 000,-

Petersborggata 36D - En romslig toppleilighet i det som må betraktes som et landemerke i Tromsø. Leiligheten strekker seg over 2 plan og har en spennende planløsning med bl.a. 2 bad, 4 soverom, romslig stue og veranda. Leiligheten fremstår velholdt , moderne og gjennomført med gode materialvalg og fltote farger. Parkering i garasjeanlegg med opplegg for elbillader, hvor man også har tilgang til felles og egen stor sportsbod. Sameiet er veldrevet med en ryddig økonomi. Bygget er beliggende 5 min gange unna Tromsø sentrum med alt av byens serverdigheter og rekreasjonelle tilbud. Busstopp med et mangfold av ruter går fra Petersborggata ca. 3 min gange unna. Høydepunkter: Unik beliggenhet. Gode solforhold. Innholdsrik. Sentralt. Garasje med elbillader. Velholdt sameie. God standard.. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 8 200 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 4 814,-
Primærrom: 136m2
Bruksareal: 138m2
Soverom: 4
Byggeår: 2001
Energimerking: E

Se full beskrivelse

Eiendom Petersborggata 36D
9009 Tromsø
3. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0302
Totalvurdering Petersborggata 36D - En romslig toppleilighet i det som må betraktes som et landemerke i Tromsø. Leiligheten strekker seg over 2 plan og har en spennende planløsning med bl.a. 2 bad, 4 soverom, romslig stue og veranda. Leiligheten fremstår velholdt, moderne og gjennomført med gode materialvalg og fltote farger.

Parkering i garasjeanlegg med opplegg for elbillader, hvor man også har tilgang til felles og egen stor sportsbod. Sameiet er veldrevet med en ryddig økonomi.

Bygget er beliggende 5 min gange unna Tromsø sentrum med alt av byens serverdigheter og rekreasjonelle tilbud. Busstopp med et mangfold av ruter går fra Petersborggata ca. 3 min gange unna.

Høydepunkter:
Unik beliggenhet
Gode solforhold
Innholdsrik
Sentralt
Garasje med elbillader
Velholdt sameie
God standard.

For ytterligere informasjon og visning kontakt eiendomsmegler Jonas Bergersen.
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 727 snr. 12 orgnr. 983141366 i Tromsø kommune
Beliggenhet Eiendommen er nærmeste nabo til Kongsbakken videregående skole og man ankommer via samme vei. Eiendommen ligger behagelig plassert litt i høyden bak skolen. Bebyggelsen i nærområdet består i hovedsak av eldre, stilfull trehusbebyggelse og villaeiendommer.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Tomten har beliggenhet i østvendt terreng. Adkomst til eiendommen via asfaltert innkjøring fra Petersborggata. Tomten er planert og opparbeidet med oppstillingsplasser for biler, gressplen, prydvekster og sittegrupper. Postkasse i felles postkassestativ. Sameiet har eget rom for søppelhåndtering, felles lagringsplass i underetasje, samt eget område avsatt til sykkelparkering.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2001
Areal Primærrom: 136 kvm, Bruksareal: 138 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 7
Byggemåte Støpt betongsåle på grunn, grunnmurer/kjelleryttervegger av betong. Skillende og bærende konstruksjoner av betong. Øvrige vegger av bindingsverk av tre, utvendig tekket med teglstein. Takkonstruksjonen er utvendig tekket med pappshingel.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Jarand Gamst datert 16.08.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for leilighetsbygg datert 31.01.2001.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Loftsetasje: 2 soverom
Hovedplan: Entré, Gang, Soverom 1, Soverom 2, Bad/vaskerom, Bad/wc, Kjøkken, Stue

Inngår i S-rom:
Loftsetasje: Kott

I tillegg disponerer leiligheten en privat bod i kjelleretasjen på 13,8kvm.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Jarand Gamst datert 16.08.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv er tekket med fliser og parkett.
Vegger er tekket med malte plater.
Himlinger er tekket med malte plater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning av laminerte skrog med laminerte strukturfronter, heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål med ett-greps blandebatteri. Glassplate over benk og belysning under overskap. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp og vannkoker med tappekran. Det ble utført fuktsøk på gulvet omkring utsatte hvitevarer og vask. Ingen forhøyede fuktverdier ble registrert.

Våtrom:
Bad/vaskerom
Våtrommet er oppført etter TEK 97. Det foreligger ikke dokumentasjon på løsninger eller utførelse av våtrommet. Gulv er tekket med fliser og har trinnstyrte elektriske varmekabler. Badet har innredning med nedfelt servant og ett-greps blandebatteri, vegghengt speil med belysning, gulvmontert toalett, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Badet har mekanisk avtrekk via ventil i himling. Tilluft via luftespalte under dørbladet.

Bad/WC
Våtrommet er oppført etter TEK 97. Det foreligger ikke dokumentasjon på løsninger eller utførelse av våtrommet. Vegger er tekket med fliser. Himling er tekket med malte plater. Gulv er tekket med fliser og har termostatstyrte elektriske varmekabler. Gulvet har tilfredsstillende fall mot sluk. Badet har plastsluker og smøremembran med ukjent utførelse. Badet har innredning med nedfelt servant og ett-greps blandebatteri, vegghengt speil med belysning, gulvmontert toalett, innebygget badekar og dusjhjørne. Badet har mekanisk avtrekk via ventil i himling. Tilluft via luftespalte under dørbladet.

Tekniske installasjoner mv.:
Vann og avløpsledninger
Vannledninger av plast (rør-i-rør). Hovedstoppekran plassert i rørskapet på bad/vaskerom. Kraner er funksjonstestet og har tilfredsstillende vannmengde/trykk ved samtidig tapping. Mindre avvik: Rørkursene er merket med tusj som vil forringe levetiden på materialet. Synlige avløpsrør av plast. Øvrige avløpsrør tilfaller sameiets vedlikeholdsplikt, og er derfor ikke vurdert.

Andre VVS-installasjoner
Leiligheten har sentralstøvsuger. Sugeenhet av merket Foma plassert på kottet i loftsetasjen. Sentralstøvsugeren ble funksjonstestet ved befaring og fungerer tilfredsstillende.

Varmtvannstank
Varmtvannstank av ukjent type og volum fra byggeår plassert på badet.

Radon
Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG 0: Ingen avvik
TG 1: Mindre eller moderate avvik
TG 2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
TG 2: Avvik som kan kreve tiltak
TG 3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG 3: Store eller alvorlige avvik
Innvendig > Pipe og ildsted
Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Pipevanger er ikke synlige. Overflater omkring ildstedet har krakelering/sprekker.

TG 2: Avvik som kan kreve tiltak
Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom
Det er avvik: Flisfuger er slitt og stedvis manglende.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er montert terskellist foran dusjsonen. Eventuelt lekkasjevann utenfor dusjsonen vil ikke ledes til sluk. Flisfuger er slitt og stedvis manglende.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/wc
Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet Karmer og omramming på vinduet har fuktsvell med avflasset maling og mindre sprekker i treverket.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc
Det er påvist sprekker i fliser. Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Flisfuger i dusjsonen er slitt og stedvis manglende. Enkelte fliser har riss/sprekker. Mykfuger har forekomst av svertesopp.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/wc
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Inspeksjonsluken til det innebygde badekaret er limt fast. Sluket ble derfor ikke besiktiget ved befaring.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
El-skap med automatsikringer og måler plassert i gangen.

TG 2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
Utvendig > Dører
Det er avvik: Terrassedøren har stedvise slitasjemerker i overflate av dørblad og karm. Tettelist er slitt/deformert. Noe malingssøl på terskel.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.

Innvendig > Innvendige trapper
Det er betydelig knirk i trapp.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/wc
Det er avvik: Speilet har rust i nedre kant. Noe fuktsvell i overflate av skapdører under vasken.

Tekniske installasjoner > Andre VVS-installasjoner
Mer enn halvparten av forventet brukstid på VVS-installasjoner er oppbrukt.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Jarand Gamst datert 16.08.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming I hovedsak ved hjelp av vedfyring og elektrisk oppvarming i form av elektriske ovner o.l. Det er gulvvarme i entré, gang, stue/kjøkken, bad/wc, bad/vaskerom.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger fast garasjeplass i felles anlegg under bygget med elbillader, adkomst fra Petersborggata. Gjesteparkering ved siden av bygget.
Tomten Areal: 2 019 kvm, Eierform: Fellestomt
Fellesareal Pent opparbeidede og velholdte fellesarealer rundt bygningen.
Vei, vann og avløp Offentlig vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til områder for boliger m/tilhørende anlegg, jfr. reguleringsplan datert 28.09.1994.
Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen. Eiendommen ligger innenfor fortettingsområdet og ligger innenfor hensynssone for vegstøy, jfr. eiendomsrapport datert 03.08.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 8 200 000,- / Fellesutgifter: 4 814,- pr. mnd
Fellesutgifter faktureres kvartalsvis.
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Jarand Gamst den
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 505 999,-
Formuesverdi sekundærbolig: 5 421 597,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2021.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 22 928,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Estimert gjennomsnittlig forbruk på 1450 kWh/mnd., forbruk vil ha sesongvariasjon.
Adgang til utleie Det er ikke tillatt å drive forretningsmessig utleie i boligene gjennom utleie i form av Airbnb eller korttidsutleie, jfr. sameiets trivselsregler. Annen utleie må avklares med styret.
Sameiet Rødhettestien Borettslag
Styreleder sameiet Per Trygve Kongsnes
Fellesutgifter Kr 4 814,- per mnd.

Fellesutgiftene dekker vedlikehold og drift av bygget og sameiet samt bredbånd/TV.

NB - fellesutgifter faktureres kvartalsvis.
Fellesgjeld ,- Fellesformue kr84 542,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1999/11389-2/97 Bestemmelse iflg. skjøte 23.09.1999
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 5401-200/727
Gjelder denne registerenheten med flere

1999/11392-2/97 Bestemmelse iflg. skjøte 23.09.1999
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 5401-200/727
Gjelder denne registerenheten med flere

1999/11396-2/97 Bestemmelse iflg. skjøte 23.09.1999
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 5401-200/727
Gjelder denne registerenheten med flere

2000/12677-1/97 Erklæring/avtale 28.09.2000
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:200 Bnr:2369
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 5401-200/727
Gjelder denne registerenheten med flere

2001/2413-2/97 Erklæring/avtale 16.02.2001
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:200 Bnr:2369
Bestemmelse om adkomstrett
Overført fra: 5401-200/727
Gjelder denne registerenheten med flere

2001/2413-3/97 Erklæring/avtale 16.02.2001
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:200 Bnr:2369
Bestemmelse om felles parkering
Bruksrett til felles uteareal
Overført fra: 5401-200/727
Gjelder denne registerenheten med flere

2001/6104-3/97 Erklæring/avtale 30.04.2001
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

Det er tinglyst følgende rettigheter på eiendommen 5401-200/2369:

2000/12677-3/97 Erklæring/avtale 28.09.2000
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:200 Bnr:727 Snr: 1-12
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 5401-200/727

2000/12677-3/97 Erklæring/avtale 28.09.2000
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:200 Bnr:727 Snr: 1-12
Bestemmelse om biloppstillingsplass
Overført fra: 5401-200/727

2001/2413-1/97 Erklæring/avtale 16.02.2001
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:200 Bnr:727 Snr: 1-12
Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra: 5401-200/727

2001/2413-4/97 Erklæring/avtale 16.02.2001
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:200 Bnr:727 Snr: 1-12
Bestemmelse om felles parkering
Bruksrett til felles uteareal
Overført fra: 5401-200/727

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige
Polisenummer: 89636519
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert 16.08.2023
Selger egenerklæring datert 15.08.2023
Boligopplysninger
Vedtekter
Husordensregler
Årsberetning for 2022
Tegninger
Reguleringsplan
Pågående regulering
Eiendomsrapport
Grunnkart (ortofoto og VA)
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det er intern forkjøpsrett i sameiet. Ved enhver overdragelse gir styret straks skriftlig melding til de forkjøpsberettigede, som må ha gitt skriftlig tilbakemelding til styret og overdrager om bruk av retten innen 30 dager fra de selv mottok underretning. Se mer info i sameiets vedtekter.

Det foreligger seksjoneringstegninger av loftsetasjen datert 20.02.2001. Det er i ettertid gjort enkelte endringer:
- Inngangsdøren har flyttet plassering.
- Vegg mellom entré og soverom (nord) er flyttet. Deler av soverommet inngår i dag som del av entré/gang.
- Trappen til loftsetasjen har et rett løp. Det er etablert vegg i trappeløpet.
- Loftet er på opprinnelige tegninger kun 1 rom (loftstue).
Se selgers egenerklæring for når arbeidet ble utført.

Selger informerer om følgende i egenerklæringen:
- Mangler fuger mellom fliser i dusj. Skraper på fliser. Toalett fylles tregt.
- I 2017 ble sikringer i sikringsskap byttet, utført av GK Elektro.
- I 2016 ble det lagt varme i stue/kjøkken og gang, det ble også lagt lysskinner i alle rom unntatt bad og ett soverom, arbeid utført av Bravida.
- I 2016 ble det montert Quooker, utført av Rørleggeren Tromsø AS.
- Sameiet byttet vifte i pipe. Er utført av sameiet. De har dokumentasjon og oversikt over firma. Utført i 2021.
- Peis ble bygd ny i 2015.
- I 2016 ble inngangsdør flyttet, det ble også bygd inn rom i leilighetens 2. etasje. Inngangspartiet ble bygd om. Nytt gulv stue/kjøkken, og nye fliser i yttergangen. Arbeid utført av Magalon.
- Enkelte planker i rekkverk veranda er råtne. Skal repareres av sameiet.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.
Forkjøpsrett Intern forkjøpsrett i sameiet. Se vedtekter for ytterligere informasjon.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning, kontakt eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Petersborggata 36D - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Velkommen til Petersborggata 36D - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Sameiet nyter en stor og romslig tomt med mye grøntareal rundt som skaper luft mellom nabobyggene.
Sameiet nyter en stor og romslig tomt med mye grøntareal rundt som skaper luft mellom nabobyggene.
Planskisse hovedplan.
Planskisse hovedplan.
Vi begynner i stuen som fremstår lys, velholdt og påkostet. Utgang mot vestvendt veranda.
Vi begynner i stuen som fremstår lys, velholdt og påkostet. Utgang mot vestvendt veranda.
Stuen er romslig og har egen del med plass til en lesekrok ved peisen.
Stuen er romslig og har egen del med plass til en lesekrok ved peisen.
Leiligheten strekker seg over 2 plan og har meget fine fargevalg på vegger.
Leiligheten strekker seg over 2 plan og har meget fine fargevalg på vegger.
Doble verandadører for den herskapelige følelsen.
Doble verandadører for den herskapelige følelsen.
Vestvendt og romslig veranda med meget gode solforhold.
Vestvendt og romslig veranda med meget gode solforhold.
Utomhus er eiendommen beplantet og meget godt ivaretatt av sameiet.
Utomhus er eiendommen beplantet og meget godt ivaretatt av sameiet.
Flott enstavs eikeparkett og fliser er lagt i stue/kjøkken og yttergang i 2016. Dette skaper et gjennomført helhetsinntrykk.
Flott enstavs eikeparkett og fliser er lagt i stue/kjøkken og yttergang i 2016. Dette skaper et gjennomført helhetsinntrykk.
Peisen er sentrert i stuen og vil skape en lun og god atmosfære ved bruk. Fremstår meget moderne og i stil med resten av leiligheten.
Peisen er sentrert i stuen og vil skape en lun og god atmosfære ved bruk. Fremstår meget moderne og i stil med resten av leiligheten.
Kjøkkenet er tilknyttet stuen i en åpen stue-/kjøkkenløsning, men er allikevel for seg selv i rommet.
Kjøkkenet er tilknyttet stuen i en åpen stue-/kjøkkenløsning, men er allikevel for seg selv i rommet.
Rålekkert og stilren kjøkkeninnredning i hvite og mørke farger skaper en fin harmoni seg imellom.
Rålekkert og stilren kjøkkeninnredning i hvite og mørke farger skaper en fin harmoni seg imellom.
Det er godt med lagring i over- og underskap.
Det er godt med lagring i over- og underskap.
Pen utsikt fra kjøkkenvinduet, mot fastlandet.
Pen utsikt fra kjøkkenvinduet, mot fastlandet.
Doble komfyrer og ekstra bred koketopp på 90 cm, både praktisk og smart.
Doble komfyrer og ekstra bred koketopp på 90 cm, både praktisk og smart.
Kjøkkenet er utført med to kraner hvorav den ene er en Quooker. Spotter under skap og andre snedige løsninger.
Kjøkkenet er utført med to kraner hvorav den ene er en Quooker. Spotter under skap og andre snedige løsninger.
Spisebordet får sin naturlige plass og separerer stuen og kjøkkenet.
Spisebordet får sin naturlige plass og separerer stuen og kjøkkenet.
Gangen tar deg fra stuen til entréen, trappen opp, badene og 2 soverom.
Gangen tar deg fra stuen til entréen, trappen opp, badene og 2 soverom.
Entréen er romslig og har godt med lagringsmuligheter.
Entréen er romslig og har godt med lagringsmuligheter.
Hovedplanets største soverom har også en gjennomtenkt kontordel - perfekt for hjemmekontoret og akademiske formål.
Hovedplanets største soverom har også en gjennomtenkt kontordel - perfekt for hjemmekontoret og akademiske formål.
Legg merke til hvordan rommene er utformet, flere rom har arkitektoniske preg som gir deg følelsen av å bo i noe særegent.
Legg merke til hvordan rommene er utformet, flere rom har arkitektoniske preg som gir deg følelsen av å bo i noe særegent.
Hovedplanets andre soverom. utført med parkett og skyvedørsgarderobe langs veggen.
Hovedplanets andre soverom. utført med parkett og skyvedørsgarderobe langs veggen.
Badene er flislagt og i god størrelse, med plass til vaskemaskin og trommel.
Badene er flislagt og i god størrelse, med plass til vaskemaskin og trommel.
God lagring i skap og godt innslipp av naturlig lys fra vindu.
God lagring i skap og godt innslipp av naturlig lys fra vindu.
Leiligheten har 2 toaletter og dusjer, samt badekar.
Leiligheten har 2 toaletter og dusjer, samt badekar.
Entréen er utført med lekre fliser på gulv, man har i tillegg egen garderobe og tilgang på et knekott for oppbevaring.
Entréen er utført med lekre fliser på gulv, man har i tillegg egen garderobe og tilgang på et knekott for oppbevaring.
Garderoben er utført som en walk-in, med speil på vegg og gjennomtenkt lagringsløsning.
Garderoben er utført som en walk-in, med speil på vegg og gjennomtenkt lagringsløsning.
Trapp opp til loftsetasjen. Det er rikelig med lagringsplass i leiligheten.
Trapp opp til loftsetasjen. Det er rikelig med lagringsplass i leiligheten.
Planskisse loftsetasje.
Planskisse loftsetasje.
Loftsetasjen har to store soverom hvor det ene er benyttet som en loftstue.
Loftsetasjen har to store soverom hvor det ene er benyttet som en loftstue.
Spesielt fine karnapper på loftet.
Spesielt fine karnapper på loftet.
Således fin utsikt fra skråvinduet oppe.
Således fin utsikt fra skråvinduet oppe.
Luftig takhøyde på loftet gir deg en ordentlig romfølelse.
Luftig takhøyde på loftet gir deg en ordentlig romfølelse.
Petersborggata 36 er blant Tromsøs mest gjenkjennbare bygg.
Petersborggata 36 er blant Tromsøs mest gjenkjennbare bygg.
Garasjeanlegget under bygget er ryddig, rent og lyst.
Garasjeanlegget under bygget er ryddig, rent og lyst.
Sameiet har etablert lademulighet.
Sameiet har etablert lademulighet.
Trappen opp mot hovedinngangen. Sameiet disponerer flere gjesteparkeringsplasser.
Trappen opp mot hovedinngangen. Sameiet disponerer flere gjesteparkeringsplasser.
Velkommen inn i gården.
Velkommen inn i gården.
Veldig pen sitteplass omkranset av busker i den store bakgården.
Veldig pen sitteplass omkranset av busker i den store bakgården.
Velkommen på visning!
Velkommen på visning!