Malangsveien 3319

Mortenhals

Soverom
4 stk
Størrelse
77m2
Prisantydning
3 590 000,-

Velkommen til Malangsveien 3319 - Idyllisk beliggende fritidsbolig med nydelig utsikt over Malangsfjorden! Eiendommen er beliggende ovenfor Slåttvika rett sør for Forøya i Malangen. Ca. 1. times kjøring fra Tromsø og ca. 10 minutters kjøring fra Mo rtenhals/Sand. Skjermet og naturskjønt i et etterspurt hytteområde. Området byr på mange ulike aktiviteter med flotte turopplevelser med både i fjell og sjø i umiddelbar nærhet. Velholdt hytte med særpreg som består av blant annet; fire soverom, loftstue, stue, kjøkken, bad og eget toalettrom. Vedskjul og redskapsbod med god plass til oppbevaring. Høydepunkter: Fantastisk utsikt og nydelige solforhold. Stor skjermet tomt. Fin planløsning. Pent opparbeidet uteområde. Attraktivt område. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med Hege Kittelsen! ... Les mer

Prisantydning: 3 590 000,-
Boligtype: Annet fritid
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 77m2
Bruksareal: 77m2
Soverom: 4
Byggeår: 1991

Se full beskrivelse

Eiendom Malangsveien 3319
9056 Mortenhals
Oppdragsnummer 52-23-0273
Totalvurdering Velkommen til Malangsveien 3319 - Idyllisk beliggende fritidsbolig med nydelig utsikt over Malangsfjorden!

Eiendommen er beliggende ovenfor Slåttvika rett sør for Forøya i Malangen. Ca. 1. times kjøring fra Tromsø og ca. 10 minutters kjøring fra Mortenhals/Sand. Skjermet og naturskjønt i et etterspurt hytteområde.

Området byr på mange ulike aktiviteter med flotte turopplevelser med både i fjell og sjø i umiddelbar nærhet. De høyeste toppene er på høyde med Tromsdalstinden og totalt er det 12 fjell over 800 meter og av disse er 7 over 1000 meter. Malangen er kjent som en fiskerik fjord hvor særlig silde- og seifisket har hatt stor betydning.

Rett overfor hytten går det merkede turløyper opp til Rundhaugen (258 moh.), Ryphaugen (516 moh), Ryptinden (983 moh.) og Grønnfjellet (1146 moh.). Området byr også på gode bærplukkingsforhold med blåbær, multebær og tyttebær. Rett utenfor døren i egen hage kan man få jordbær, bringebær, solbær og rips. På høsten er det mulighet for rypejakt i området og på vinterstid gir fjellene fantastiske topptur-opplevelser med både randonee, langrenn eller truger. Ønsker man opptråkket skispor og lysløype ligger dette 14 km sør for hytten i Fjellbygda. Her ligger også Sandsvatnet som byr på gode isfiskeforhold. Rett nedenfor hytten ligger Slåttvika strand, her er det både gode bade- og fiskeforhold.

Velholdt hytte med særpreg som består av blant annet; fire soverom, loftstue, stue, kjøkken, bad og eget toalettrom. Vedskjul og redskapsboder med god plass til oppbevaring.

Høydepunkter:
Fantastisk utsikt og nydelige solforhold
Stor skjermet tomt
Fin planløsning
Pent opparbeidet uteområde med mange muligheter
Attraktivt område

Det er 4G dekning i området.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med Hege Kittelsen!
Matrikkel Gnr. 77 bnr. 17 i Balsfjord kommune
Beliggenhet Boligen ligger idyllisk til i hyttefelt ovenfor Slåttvika, ca.1 time fra Tromsø by. Det er ca. 50 km fra Storsteinnes og 26 km fra Meistervik og ca. 10 km til Sand hvor det blant annet er dagligvarebutikk og båthavn.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Eiet tomt på 1 022 m² som er skrånende. Opparbeidet med plattinger, naturstein, blomsterbed. Naturtomt rundt.

Vedbodene står delvis utenfor tomtegrensen og glasshus står utenfor tomtegrensen.
Boligtype, og eierform Selveier Fritidseiendom
Byggeår 1991
Areal Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 77 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Antall rom: 6
Byggemåte ENKEL BYGNINGSBESKRIVELSE:
Fritidsbolig: Hytten har mønet skråtak med takstein. Ytterveggne er bekledd med villmarkspanel. Malte vinduer med 2 lags energiglass. Hoveddør er malt tredør. Verandadører er malte tredører med glassfelt. Takrenner, nedløpsrør og beslag i plast. Veranda på ca 5 kvm med trerekkverk. Terasse, platting og uteområde bygd rundt store deler i hytten, i ett med terreng. Bestående av trekonstruksjon, Alta shiefer og brostein.

Grillbu; Det er plassert en grillbu nedenfor hytten hvor man kan sitte inne og nyte utsikten om det skulle være ruskevær. Den har konstruksjon i tre med stående bordkledning. Store vindu i plexiglass og tak i gjennomsiktig PVC. Gulvet er belagt med brostein. Utenfor er det plassert en grill/pålpanne hvor man kan grille eller fyre bål for å få lun varme på kalde dager.

Vedskjul; det er plassert to vedskjul på tomten. Disse står på støpt plate på mark. Trekonstruksjon. Takplater i gjennomsiktig PVC. Stående villmarkpanel.

Utebod: Det er to store uteboder på området. Disse blir brukt til oppbevaring, men kan fint gjøres om til badstue og anneks om ønskelig.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 08.08.23 og selger.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 1.11.1991.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Innhold INNGÅR I P-ROM:
Loftetasje; loftstue, soverom 1 og soverom 2.
1. etasje; stue/kjøkken, bad, soverom 1, soverom 2, toalettrom, vindfang og gang.

Redskapsbod 12 m² og 4 m².

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 08.08.23 og selger.
Standard INNVENDIGE OVERFLATER:
Gulvet i hytten er furugulv, på badet er det våtromsbelegg.
Veggene er belagt med trepanel fra en tømrer i Målselv, dette er en spesielt utformet panel som ikke lenger produseres. På bad er veggene malt trepanel og våtromsplater. På toalett er veggene malt trepanel.
Himlinger er belagt med trepanelt, på bad malt trepanel.

VÅTROM:
Vegger er belagt med våtromsplater og malt panel. Himling med malt trepanel. Vinylbelegg gulv. Stråleovn montert i tak. Innredning med underskap. Profilerte fronter med dørhåndtak. Lakkert heltre benkeplate med nedfelt servant. Veggmontert speil med lys. Dusjnisje med svingbare glassdører. Dusjgarnityr på vegg. Avtrekk i tak.

KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i heltre med nedfelt oppvaskkum. Lakkert panel på vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til frittstående: Komfyr.

SPESIALROM:
Toalettrom: Malt trepanel på vegg og tak. Furugulv. Snurredass. Avtrekk i tak. Varmeovn på vegg.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Synlige vannrør i: Kobber.
Synlige avløpsrør i: Plast.
Ventilasjonen består av ventilasjonsvifte og naturlig avtrekk. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft suges ut av ventilasjonsvifte eller naturlig oppdrift.
Varmtvannstanken er på ca. 120 liter. Plassert i kjøkkenskap.
Oppvarming består av: Strøm og vedovn. I hovedsak ved hjelp av: Panelovner og ildsted.
Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg.
Røykvarslere (seriekoblet) og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Våtrom > Generell > Bad
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Over tid har bruken, og måten å bruke et våtrom endret seg. De påkjenningene som tidligere var på vegger og gulv var forholdsvis små i forhold til det som i dag er vanlig. Eldre løsninger tåler ofte ikke de påkjenningene som er vanlig i dag. Noe som har medført at kravene til tekniske løsninger er blitt strengere med årene. Ut over dette er det observert følgende avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsning/tettesjikt. Dette gjelder også slukløsningen. Membran/slukmansjett er ikke synlig i sluk. Ikke synlig mansjett eller tetting rundt rørgjennomføringer. Åpent inn i konstruksjonen. Ikke silikonert mellom benkeplate og vegg. Dør er plassert i våtsonen, dette anses som en risikokonstruksjon da det kan oppstå lekkasjer i veggkonstruksjonen rundt døra. Våtsonen i et dusjområde strekker seg 1 meter ut fra dusjveggen. Døren til badet ligger derfor inne i våtsonen. Ikke tilfredsstillende tilluft ved feks. spalte under dør. Det er montert en list på gulvet i dusjen som er tett, noe som medfører at evt. lekkasjevann fra vask ikke renner ned i sluk. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Målt fallforhold med laser 0 mm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG IU:
Tekniske installasjoner > Andre installasjoner

TG2:
Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er avvik: Det har ikke vært mulig å inspisere all trekledningen iom. at det er bygget platting rundt hytten. Var heller ikke mulig å besiktige om det var musebånd, eller hvorvidt det var tilfredsstillende lufting under kledningen. Opplyst av selger: Det er lagt musebånd rundt hele boligen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på selve trekonstruksjonen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Vinduer
Det er avvik: Et vindu på stuen vil trenge ny tetningslist/pakning da det er et lite område som ikke er tett. Samme gjelder et av vinduene i spisestuen. Medfører varmetap. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Dører
Det er avvik: Dørene er værslitte. Det er for stor avstand mellom døråpning og terrasse/inngangsparti. Anbefales å etablere trinn utenfor døren. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Overflater
Det er avvik: Det er merker i stuegulv etter gammel plate foran ovn. Enkelte merker i gulv flere steder. Mindre sprekk i furugulv ved kjøleskap. Fuktmerker i gulv innenfor verandadør i stue. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering.

Innvendig > Pipe og ildsted
Det er avvik: Det mangler ubrennbar plate nedenfor sotluke. Sotluke er løs på hengselside. Pipe er besiktiget fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken
Det er avvik: Utetthet rundt blandebatteri. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Det er avvik: Utvendig netting i ventiler bør skiftes. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Varmvannstanken er fra 1991. Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning var varmtvannstank. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Det er avvik: Noen av betongsøyler/fundament er ikke blitt inspisert grunnet platting som er bygd rundt boligen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Forstøtningsmurer
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Krav til rekkverk er 1,0 meter. Målt høyde 0,77 meter. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Taktekking
Det er avvik: Tekkingen er over 30 år noe som medfører at mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen og undertaket. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Nedløp og beslag
Det er avvik: Mangler beslag over vinduer og dører. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på nedløp, takrenner og beslag. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er avvik: Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Skrå, isolerte takflater defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens. Dette er et generelt forhold og ikke bare knyttet til denne boligen. Dette som en opplysning.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Avvik i rekkverkshøyden på verandaen. Høyde på rekkverk skal være minimum 1,0 m. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Høydeforskjell målt i stue/kjøkken på 20 mm. Det er også registrert avvik i høydeforskjell innenfor 2 meter på over 10 mm. Høydeforskjell målt i loftstue på 10 mm. Høydeforskjell innenfor 2 meter målt 5 mm. Høydeforskjellen i 1.etg. innebærer avvik i forhold til referansenivå. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Innvendige trapper
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Trapp skal ha forsvarlig rekkverk og solid håndlist på begge sider (fra 1967-forskrift). Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom
Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs, og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Utvendige vann og avløpsrør som begynner å bli gamle vil ha en helt naturlig slitasjegrad. For eksempel nevnes at trerøtter kan vokse seg inn i rørene, partikkelstoffer bygger seg opp i rør og reduserer/stenger gjennomstrømmingen, terrengdeformasjoner som forårsaker utettheter og fortettinger. Alt dette er naturlige slitasjeskader som etter en del år gjør det påregnelig med skader. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 08.08.23 og selger.
Møblering/utstyr Kun evt. integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.

Selger opplyser om at noe møblement kan kjøpes om det er ønskelig.
Oppvarming Elektrisk oppvarming og vedfyring. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Oppstilling for bil ved enden av adkomstveg.
Tomten Areal: 1 022 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Gråvann går ut i terreng. Privat brønn. Septik som kompost bygget i betong under gulv ved toalett.

Se vedlegg om egen avtale om felles vannkilde og pumpehus mellom 3317 og 3319.
Regulering Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse jfr. reguleringsplan datert 07.07.23.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 590 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 08.08.23
Formuesverdi Formuesverdi sekundærbolig: 1 469 755,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2022 og er regnet ut ved hjelp av skatteetatens boligverdikalkulator.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter og eiendomsskatt: Kr. 6 698,- pr. År.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1989/5791-1/97 Erklæring/avtale
14.11.1989 Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser

1989/5792-2/97 Forkjøpsrett på vilkår
14.11.1989 RETTIGHETSHAVER: BERGUM IVAR

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Reguleringsplan
Tegninger
Ferdigattest
Energiattest
Avtale om felles vannkilde og pumpehus
Grunnkart
Vegstatuskart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjemaet:
Trenger ny feieluke.

Vedbodene står delvis utenfor tomtegrensen og glasshus står utenfor tomtegrensen.

Ingen forkjøpsrett.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Malangsveien 3319 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Velkommen til Malangsveien 3319 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Idyllisk beliggende fritidseiendom på en av Malangens flotteste utsiktstomter.
Idyllisk beliggende fritidseiendom på en av Malangens flotteste utsiktstomter.
Fra terrassen er det nydelig utsikt mot fjord og fjell!
Fra terrassen er det nydelig utsikt mot fjord og fjell!
Planskisse 1. etasje.
Planskisse 1. etasje.
Planskisse 2. etasje.
Planskisse 2. etasje.
Sjarmerende kjøkken med delvis åpen løsning til spisestue.
Sjarmerende kjøkken med delvis åpen løsning til spisestue.
Fin planløsning med plass til spisebord i tilknytning til kjøkkenet.
Fin planløsning med plass til spisebord i tilknytning til kjøkkenet.
Store vindusflater som trekker naturen inn i spisestuen.
Store vindusflater som trekker naturen inn i spisestuen.
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Peisen skaper en lun og fin stemning i overgangen mellom spisestue og oppholdsrom.
Peisen skaper en lun og fin stemning i overgangen mellom spisestue og oppholdsrom.
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Stue med god plass til ønsket møblement.
Stue med god plass til ønsket møblement.
Hytta har fire soverom - Hovedsoverom i 1. etasje.
Hytta har fire soverom - Hovedsoverom i 1. etasje.
Soverom 2 i 1. etasje.
Soverom 2 i 1. etasje.
Mellomgang.
Mellomgang.
I 2. etasje finner du en loftstue og to soverom.
I 2. etasje finner du en loftstue og to soverom.
Denne har flere bruksmuligheter.
Denne har flere bruksmuligheter.
Her har du også utgang til en balkong med fantastisk utsikt over Malangsfjorden.
Her har du også utgang til en balkong med fantastisk utsikt over Malangsfjorden.
Soverom 3 i 2.etasje.
Soverom 3 i 2.etasje.
Soverom 4 i 2. etasje.
Soverom 4 i 2. etasje.
Bad med dusjnisje og innredning med underskap.
Bad med dusjnisje og innredning med underskap.
Eget toalettrom med komposttoalett.
Eget toalettrom med komposttoalett.
Generøst uteområde oppdelt i flere hyggelige soner.
Generøst uteområde oppdelt i flere hyggelige soner.
Her kan du nyte sene sommerkvelder med jordbær fra egen hage (privat bilde).
Her kan du nyte sene sommerkvelder med jordbær fra egen hage (privat bilde).
Privat bilde av hytta og hage.
Privat bilde av hytta og hage.
Jordbærhage (privat bilde).
Jordbærhage (privat bilde).
Både fjell og sjø i umiddelbar nærhet.
Både fjell og sjø i umiddelbar nærhet.
Området byr på mange ulike aktiviteter med flotte turopplevelser.
Området byr på mange ulike aktiviteter med flotte turopplevelser.
En av mange fine turer i nærområdet (privat bilde).
En av mange fine turer i nærområdet (privat bilde).
Fritidseiendom med særpreg i et attraktivt område.
Fritidseiendom med særpreg i et attraktivt område.