Siriusvegen 15

Tomasjord

Soverom
3 stk
Størrelse
138m2
Prisantydning
6 690 000,-

Fantastisk beliggende enebolig på flott utsiktstomt i barnevennlig gate. Boligen har store vindusflater og rikelig med lysinnslipp. Dette er med på å gi en god romfølelse og en nydelig utsikt mot Tromsøya, sundet og fjellene på Kvaløya. Vestvendt v eranda med utgang fra stue kan du nyte svært gode sol- og utsiktsforhold. Boligen er fordelt på 2. plan med stue, kjøkken, 2 soverom og wc i 1. etasje. 0 etasje finner du en lys kjellerstue, soverom og romslig baderom med både dusj og badekar. I tillegg er det i de senere år etablert mulighet til utleie av en hybel med egen inngang, bad og oppholdsrom med mini-kjøkken. Dette er ikke byggesøkt Tromsø kommune. Parkering på tomt Kort avstand til skole og barnehage, moderne dagligvarebutikk, treningssenter, alpinanlegg og flotte turområder. ... Les mer

Prisantydning: 6 690 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 134m2
Bruksareal: 138m2
Soverom: 3
Byggeår: 1978
Energimerking: F

Se full beskrivelse

Eiendom Siriusvegen 15
9024 Tomasjord
Oppdragsnummer 52-18-0259
Totalvurdering Siriusvegen 15 - Fantastisk beliggende enebolig på flott utsiktstomt i barnevennlig gate. Boligen har store vindusflater og rikelig med lysinnslipp. Dette er med på å gi en god romfølelse og en nydelig utsikt mot Tromsøya, sundet og fjellene på Kvaløya. Fra den vestvendte verandaen med utgang fra stue kan du nyte svært gode sol- og utsiktsforhold.

Boligen er fordelt på 2. plan med stue, kjøkken, 2 soverom og wc i 1. etasje. 0 etasje finner du en lys kjellerstue, soverom og romslig baderom med både dusj og badekar.
I tillegg er det i de senere år etablert mulighet til utleie av en hybel med egen inngang, bad og oppholdsrom med mini-kjøkken. Dette er ikke byggesøkt Tromsø kommune.

Parkering både på tomt og i egen garasje i rekke.

Kort avstand til skole og barnehage, moderne dagligvarebutikk, treningssenter, alpinanlegg og flotte turområder.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal.
Matrikkel Gnr. 15 bnr. 753 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen er beliggende på Tomasjord med flott utsikt mot Kvaløyfjellene, Tromsøya og sundet. Området er i hovedsak etablert med boligbebyggelse av småhus. Nærhet til barnehage, gode bussforbindelser og butikk.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Vestvendt, terrassert hjørnetomt, beliggende på en høyde i terrenget. Tomten er opparbeidet og beplantet med prydvekster, busker og trær. Tregjerde med integrert lys mot adkomstveg. Plattinger og terrasse. Frittstående sportsbod. Felles betongtrapp i terreng til hage. Gruset adkomst fra offentlig veg. Adkomst er oppgradert.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1978
Modernisert: 2016
Areal Primærrom: 134 kvm, Bruksareal: 138 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 3, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 6
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Betongfundamenter. Grunnmur av lettklinkerblokker, innvendig påforet og antatt isolert i boligrom. Støpt gulv.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Bindingsverk antatt isolert med min.ull. Utvendig trepanelkledning. Bjelkelag i tre, antatt isolert. Montert lydhimling i hybeldel.

Dører og vinduer
Vinduer av 2-lags energiglass og 3-lags isolerglass. Innvendige hvite formpressede dører. Fabrikkmalt ytterdør til hybel og ytterdør i tre m/glassfelt i hovedinngang. Verandadør med glassfelt. Innvendig trapp i malt tre, ikke montert rekkverk.
Montert markise over terrasse mot sør. Montert lamellgardiner foran vinduer i stue.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltak av limtre og sperrekonstruksjon. Antatt isolert i skråhimling. Taktekke av betongtakstein med panneprofil. Takrenner og nedløp av plast.
Liten hems over del av kjøkken/trapp ikke etablert adkomst. Loftsrom over soverom. Ikke inspisert.

Garasje i rekke på 17 kvm. Ringmur i betong, bakmur i betong. Bindingsverk, utvendig panelkledning. Tak tekket med papp. Leddport i tre m/åpner. Montert liten hems i bakkant.

Sportsbod på ca. 4 kvm montert på terrasseplatt, enkelt bindingsverk m/utvendig panelkledning. Pulttak tekket med betongstein. Slagdør og vindu.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 26.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 09.08.1979.
Innhold Inngår i P-rom:
1. etasje: Vindfang, gang, 2 soverom, wc-rom, kjøkken/stue m/trapp.
0. etasje: Kjellerstue m/trapp, soverom, bad/wc/vaskerom. Samt entré, dusj/wc/vaskerom, oppholdsrom m/hybelkjøkken.

Veranda mot vest på 14 kvm med utgang fra stue, trapp ned til terrasse på bakken.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 26.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Laminat, fliser.
Vegg: Malte flater, ferdigmalte panelplater.
Himling: Malte plater/flater, malt panel.

Kjøkken
1. etasje: Innredning med fabrikkmalte hvite fonter, montert metallplate over del av benk. Benkeplate med spiseplass. Ventilatorhette. Integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl/frys. Montert komfyrvakt og vannstopp.
0. etasje, hybeldel: Hybelkjøkken med kjøleskap og 2 kokeplater, kullfilterventilator, opplegg til vaskemaskin.

Bad og vaskerom
1. etasje: Wc-rom: 1 wc, 1 servant m/servantskap + speil. Laminat på gulv, baderomspanel på vegg. Naturlig avlufting over himling.
0. etasje: Bad/wc/vaskerom: 1 boblebadekar m/veggmontert dusj og halv glassvegg, 1 wc m/innebygd cisterne, 1 servant m/innredning, 1 skyllekar, 198 l bereder fra 2010, rør i rør skap. Badet er komplett flislagt. Avtrekksvifte i vegg.
0. etasje: Dusj/wc/vaskerom: 1 veggmontert dusj, 1 wc m/innebygd cisterne, 1 servant m/servantskap + speil. Fliser m/sokkelflis på gulv, baderomspanel på vegger. Avtrekksvifte i vegg.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Tekniske installasjoner:
Elektrisitet til oppvarming. Vedfyring/peis i stue, antatt elementpipe. Luft til luft varmepumpe, montert innerdel i trappestikk. Gulvvarme i vindfang, del av kjellerstue, bad og dusj/wc, flislagt del av entre i hybel. Vannrør av plast/rør i rør system. Avløpsrør av plast i synlige deler. Sikringsskap med automater, skjult anlegg.

Innvendige hvite formpressede dører. Innvendig trapp i malt tre. Rekkverket bør utbedres på grunn av sikkerhet. Montert lamellgardiner foran vinduer i stue.

Øvrig:
Sikringsskap med automater, skjult anlegg.
Skiftet alle vann og avløpsrør i boligen. Rør i rør opplegg.
198 ltr varmtvannsbereder produsert i 2010.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 26.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming. Vedfyring/peis i stue, samt luft til luft varmepumpe. Gulvvarme i vindfang, del av kjellerstue, bad og dusj/wc, flislagt del av entré i hybel.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og på tomt.
Tomten Areal: 421 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 11.02.1977.
Eiendommen er registrert beliggende innenfor fortettingsområdet og innenfor faresoner for ras- og skredfare og annen fare (H390_10). Eiendommen er også registrert å ligge innenfor sone for kvikkleire, jfr. eiendomsrapport datert 28.07.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 6 690 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kurt Asmund Sørensen den 26.07.23
Takster og verdier Teknisk verdi ;6 700 000,-
Verdi takst ;6 700 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 154 570,-
Formuesverdi sekundærbolig: 4 156 452,-
Formuesverdi gjelder for inntekståret 2021.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 20 504,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Selger oppgir et strømforbruk på ca. 1500 kWh/mnd.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.

Per i dag er det 1 utleiehybel i 0. etasje. Hybelen er ikke byggesøkt Tromsø Kommune og ikke godkjent. Dette er kjøpers ansvar og risiko.
Tinglyste rettigheter og servitutter Hjemmelsopplysninger for eiendommen:

Andel i realsameie

0/908690-1/97 Opprettelse av realsameie
Denne matrikkelenhet har andel i:
Knr:1902 Gnr:15 Bnr:1044 1/13

2014/690134-1/200 Opprettelse av realsameie 19.08.2014
Denne matrikkelenhet har andel i:
Knr:1902 Gnr:15 Bnr:1572 1/11

Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1977/302023-2/97 Erklæring/avtale 19.04.1977
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

1977/302221-1/97 Erklæring/avtale 29.04.1977
Bestemmelse om bebyggelse

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst datert 26.07.2023
Selgers egenerklæring datert 03.07.2023
Tegninger
Ferdigattest
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger informerer om følgende i egenerklæring datert 03.07.2023:
- Vært tilbakeslag i dusj under etg før 2014, dette er utbedret i sin helhet gjennom en omfattende renovering av boligen. Kran til utslagsvask er bygget noe lavt av rørlegger i 2015 slik at vi måtte ha manuell sluk i vask. Denne må åpnes og stenges manuelt. Ikke en direkte feil men til opplysning.
- Totalrenovert bad med nytt avløpssystem i grunn, støpt nytt gulv. Nytt rør i rør system, ny membran, nye fliser. Nye varmekabler og elektrisk anlegg. Nytt toalett, badekar og dobbelservant. Ny varmtvannsbereder og ny utslagsvask med manuell åpning/ stenging av sluk i vask. Ny Himling, dører og lister. Gjort av Nordisk økobygg AS, VVS24 og JM Hansen.
- Noen vinduer begynner bli klar for utskifting, noen er allerede skiftet men man kan se tegn til fukt på noen av de som gjenstår.(trevinduer fra byggeår)
- Enkelte vinduer i huset er uskiftet pga. alder.
- Hus og utebod nymalt i 2015, noen vinduer er også malt men behøver nok ett nytt strøk, evt. utskifting/renovering. (Trevinduer)
- Ny bjelke, dekke og rekkverk på balkong. Dekke bør beises/males da det har tørket endel siden det var lagt nytt i 2016. Rekkverk blir malt på nytt sommer 2023.
- Garasjeport fellesanlegg beiset sommer 2021
- Taket innvendig er grundig malt med 2 strøk glansmaling, utført av Ann Rita Mathisen-Jakobsen
- Mangler jording på enkelte stikk i stue i hovedetasjen, dette ligger det ett pålegg om utbedring på. Ikke utført. Ingen direkte feil men må utbedres av elektriker da store deler av huset allerede har helt nytt elektrisk anlegg sammen med noen gamle stikk fra byggeår som ikke ble skiftet ut under renoveringen i 2015.
- Helt nytt elektrisk anlegg med tilhørende nye automatsikringer i stort sett hele boligen. Gjenstår utskifting av stikk i stue hoved etg og ett soverom hoved etg. (Pålegg foreligger etter kontroll i 2017.) Alt annet er helt nytt fra skap til stikk/lys, hvitevarer, etc. i begge etasjer. Nytt opplegg til elbil-ladding, utført i 2021. Utført av JM Hansen.
- Vært tilbakeslag i under etg, utbedret i sin helhet av VVS24 gjennom totalrenovering i 2015.
- Utskifting av avløpsrør under og i boligen ifm. totalrenovering i 2015 Nytt rør I rør system lagt opp i hele huset bortsett fra 1m opp til toalettrom i hoved etg. Gammelt kobberrør koblet sammen med systemet i etasjeskillet i kjellerstue. Utført av VVS24.
- Det har stått en oljetank i eget rom under balkong, denne og oljefyring i under etg er fjernet i sin helhet. Rommet brukes i dag som utstyrsbod.
- Kretskort i varmepumpen gikk i 2018, denne ble skiftet av merkeleverandør Panasonic. Varmepumpen bør nok skiftes i sin helhet på sikt da den til tider slår ut sikringen på vinterhalvåret.
- Er noen sprekker på veggen i walk-in skap/bod bak badet i hoved etasje, dette pga. litt dårlig sparkelarbeid. Ingen direkte feil men til opplysning.
- Liten sprekk på innsiden av pipen i under etg, bør utbedres på sikt men foreligger ikke fyringsforbud.
- To boder og en badstue er omgjort til bad og kjellerstue, samt vaskerom omgjort til bad. byggesøkt og godkjent av Tromsø kommune. Utført av Nordisk Økobygg AS.
- Hele under etg har vært ribbet til grunnmur og bygget opp igjen etter dagens byggeskikk. Nye standere, isolasjon, gips, gulv, himling, dører og lister. Bygget brann/lydvegg samt brann/lyd himling med bøyler mellom hybel og hoved del. Nytt elektrisk anlegg i hele etg, utført av JM Hansen.
- Hybel er byggesøkt men ikke godkjent pr dags dato. Foreligger søknad om godkjenning i kommunen men er avsluttet pga. høy arbeidsmengde for godkjenning. Hybelen er i utgangspunktet ett soverom som er omgjort til en egen enhet med egen inngang. Denne kan enkelt innlemmes i boligen igjen med å åpne den originale åpningen mellom rommene i underetg.
- Foreligger også en sak fra vinter 2023 hos kommunen angående gjerde mot vei på oversiden. Denne viser seg være bygd på kommunal grunn med godkjenning av kommunen(ifølge forrige eier). Dette gjerdet er uansett klart for utskifting/riving pga. alder men må nok belages revet om kommunen setter krav om dette.
- Det er lagt opp nytt el anlegg vinter 2023 for elbil lading i felles garasjeanlegg. Dette i felleskap med sameiet av garasjeanlegg.
- Utvendig på eiendommen må det påregnes noe fornying av støttemurer og gjerder samt oppgraderinger.
- Totalrenovert innvendig 2015/2016, med nytt kjøkken, nytt bad samt toalettrom. Nye gulv og lister i alle rom, nye dører, fliser etc. Trappen er renovert med lakk og maling, mangler rekkverk på nederste del. Ellers er det meste stort sett nytt innvendig. Dette fremkommer tydelig ved besiktigelse. Noen vinduer er allerede skiftet, andre bør nok vurderes utskiftet på sikt. Liten knirk på toalettrom hoved etg, dette skyldes ikke noe annet enn at det er fjernet en vegg i underetg, slik at bjelkene i etasjeskillet ligger og gnisser litt. Balkongdør må skiftes. Utvendig bærer eiendommen preg av alder og bør påregnes noe utbedringer og renovering. Tak og drenering er fra byggeår og bør nok skiftes på sikt.
- Kan også i positiv retning nevnes at boligen er solid bygget med 1980 standard med 15cm isolasjon i vegger og 20cm i tak. I motsetning til de andre husene i gaten fra samme tid som har langt mindre isolering. Dette ifølge opplysninger fra forrige eier som også har bygget huset i sin tid.
- Til opplysning er det også vannstoppsensor i hybel.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

(+47) 97789000

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning, kontakt Ivar Nerdal!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Boligen ligger på Tomasjord i et etablert boligfelt med kort vei til både barnehage og skole
Boligen ligger på Tomasjord i et etablert boligfelt med kort vei til både barnehage og skole
Nydelig utsikt både fra tomt og veranda i front
Nydelig utsikt både fra tomt og veranda i front
Boligen har vedovn, luft til luft varmepumpe, samt gulvvarme i enkelte soner
Boligen har vedovn, luft til luft varmepumpe, samt gulvvarme i enkelte soner
Montert nytt kjøkken i senere tid, med integrerte hvitevarer og frokostplass i front
Montert nytt kjøkken i senere tid, med integrerte hvitevarer og frokostplass i front
Kjøkken
Kjøkken
Nydelig utsikt fra stue og spisestue
Nydelig utsikt fra stue og spisestue
Stue med god takhøyde og åpen kjøkkenløsning
Stue med god takhøyde og åpen kjøkkenløsning
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Hovedsoverom
WC-rom i 1. etasje
WC-rom i 1. etasje
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2
Trapp til 0. etasje med kjellerstue, soverom og baderom
Trapp til 0. etasje med kjellerstue, soverom og baderom
Romslig baderom/vaskerom med badekar og dusjhjørne, wc og servant
Romslig baderom/vaskerom med badekar og dusjhjørne, wc og servant
Badet er renovert med moderne og praktiske løsninger
Badet er renovert med moderne og praktiske løsninger
Soverom 3
Soverom 3
Entré til hoveddelen er i 1. etasje med fliser og gulvvarme
Entré til hoveddelen er i 1. etasje med fliser og gulvvarme
Boligen har en utleiedel på ca. 14 kvm i 0. etasje
Boligen har en utleiedel på ca. 14 kvm i 0. etasje
Den består av entré, bad og oppholdsrom med kjøkken og soveplass
Den består av entré, bad og oppholdsrom med kjøkken og soveplass
Baderom i utleiedel - Utleiedelen er ikke byggesøkt Tromsø kommune
Baderom i utleiedel - Utleiedelen er ikke byggesøkt Tromsø kommune
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Garasjen er på ca. 17 kvm med liten hems i bakkant
Garasjen er på ca. 17 kvm med liten hems i bakkant
Boligen har i tillegg til parkering på tomt, parkering i garasje
Boligen har i tillegg til parkering på tomt, parkering i garasje
Pent opparbeidet tomt i forkant av boligen med platting og grus, samt stor plen
Pent opparbeidet tomt i forkant av boligen med platting og grus, samt stor plen
Fra stuen er det utgang til vestvendt veranda med gode sol- og lysforhold
Fra stuen er det utgang til vestvendt veranda med gode sol- og lysforhold