Myrsnipa 18

Kvaløya

Soverom
4 stk
Størrelse
140m2
Prisantydning
5 490 000,-

Velkommen til Myrsnipa 18 - Flott enebolig i naturskjønne omgivelser Boligen ligger flott plassert i enden av rolig blindvei i vakre Skulsfjorden. Boligen fremstår som velholdt hvor det nylig er skiftet tak, malt fasade, skiftet kjøkken, samt behan dlet overflatene i de fleste rom.   Boligen har en god planløsning med 4 soverom, 2 bad, 2 stuer og stort kjøkken med integrerte hvitevarer. Godt med oppbevaringsplass, samt rikelig med parkering på tomt og i dobbelgarasje. Barnevennlig og rolig nærområde med fantastiske friluftsområder like utenfor døra. Skulsfjorden ligger bare 20 min kjøring fra Kvaløysletta. ... Les mer

Prisantydning: 5 490 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 132m2
Bruksareal: 140m2
Soverom: 4
Byggeår: 2001
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Myrsnipa 18
9103 Kvaløya
Oppdragsnummer 52-23-0297
Totalvurdering Velkommen til Myrsnipa 18 - Flott enebolig i naturskjønne omgivelser!

Boligen ligger flott plassert i enden av rolig blindvei i vakre Skulsfjorden. Boligen fremstår som velholdt hvor det nylig er skiftet tak, malt fasade, skiftet kjøkken, samt behandlet overflatene i de fleste rom.
Boligen har en god planløsning med 4 soverom, 2 bad, 2 stuer og stort kjøkken med integrerte hvitevarer. Godt med oppbevaringsplass, samt rikelig med parkering på tomt og i dobbelgarasje. På tomten er det seg også et drivhus, jordbærland og et lite potetland.

Barnevennlig og rolig nærområde med fantastiske friluftsområder like utenfor døra. Skulsfjorden ligger bare 20 min kjøring fra Kvaløysletta.

Høydepunkter:
- Naturskjønne omgivelser
- Innholdsrik og velholdt bolig
- Dobbelgarasje
- Rikelig med bodplass
- Flotte Terrasser
- Flotte sol og utsiktsforhold

For ytterligere informasjon og visning, kontakt eiendomsmegler Jørn T. Nerdal!
Matrikkel Gnr. 84 bnr. 79 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen har beliggende i naturskjønne omgivelser i Skulsfjord. Området er kjent som et eldorado for den frilufts interesserte. I bygda finnes ballbinge, grendehus, båtutsett, hestestall og det kjøres skispor på vinteren. Området er barnevennlig og har Kvaløysletta som nærmeste tettsted,18 km unna. Her finnes det barne-/ungdomsskole, barnehage, butikker og andre fasiliteter. 25 km til Tromsø Sentrum.
Adkomst Adkomst via privat stikkvei.
Tomt/beskaffenhet Eiet tomt på 973 m² som er lett skrånende. Opparbeidet med plen og beplantning. Gruset gårdsplass.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 2001
Areal Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 140 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 6
Byggemåte Taktekking i stålplater. Vindski i tre. Takrenner, nedløpsrør og beslag i metall. Mønet skråtak i tre. Undertak. Kombinert kaldt loft og skråhimling. Lufteventiler i gavl. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Malte trevinduer med 2-lags energiglass. Hoveddør i boligen som malt kompaktdør. Glassfelt. Verandadører i malt tre med glassfelt. Veranda på ca. 7 m² med trerekkverk. Utgang fra loftstue. Konstruksjoner og overflater i treverk. Veranda på ca. 27 m² med trerekkverk. Utgang fra stue. Konstruksjoner og overflater i treverk. Terrasse/platting rundt store deler av boligen. Konstruksjon og dekke i trekonstruksjon. Inngang/utgang til/fra terreng. Sportsbod; Bygd fast i boligen. På ca. 5 m². Belegg på gulv. Trepanel og malte flater på vegg. Himling i trepanel. Uteplass: Konstruksjon i treverk. Platting og levegger

Det er ikke kjennskap til utbedringer av fuktsikring siden byggeår. Takvann ført i drenering. Bygningen har betonggrunnmur. Det er såleblokk under grunnmur av blokker. Grunnmur pusset/slammet over terreng. Eiet tomt på 973 m² som er lett skrånende og skrånende. Opparbeidet med plen og beplantning. Gruset gårdsplass. Parkering i garasje og på egen tomt. Det er offentlig avløp via private stikkledninger og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 30.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert: 24.10.2001.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
1.Etasje: Stue/kjøkken, bad/vaskerom, soverom og entré
Loftsetasje: Loftstue, 3 soverom og bad

Boligen disponerer i tillegg en innvendig bod i 1.etasje samt en sportsbod. Garasje og frittstående utebod på tomt.


Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 30.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Laminat, flis og belegg
Vegger består i hovedsak av: Malt fiberstrie, fliser og malte flater.
Himlinger består i hovedsak av: Malt trepanel og malte plater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Profilerte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Plater over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Micro, stekeovn, koketopp, kjølehjørne og oppvaskmaskin.

Bad/vaskerom 1.etg.:
Vegger er belagt med flis. Himling med malte plater. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte skuffefronter med håndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Høyskap. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk koblet på boligventilasjonen. Tilluftspalte under dør. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Ventilasjonen består av mekanisk avtrekksventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer.
Bad loft:
Vegger er belagt med flis og fiberstrie (fra ca. 120 cm og opp). Himling med malt trepanel. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Profilerte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys og sideskap. Gulvmontert toalett. Badekar. Avtrekk koblet på boligventilasjonen. Tilluftspalte under dør. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Ventilasjonen består av mekanisk avtrekksventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer.

Tekniske installasjoner:
Synlige vannrør i plast og kobber. Synlige avløpsrør i plast. Boligen har mekanisk ventilasjon montert på kott på loft. Varmtvannstanken er på ca. 200 liter montert på bod. Oppvarming består av: Strøm og vedfyring. I hovedsak ved hjelp av: Varme i gulv, panelovner og ildsted. Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg. Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TGIU:
Tekniske installasjoner > Andre installasjoner

TG2:
Utvendig > Nedløp og beslag:
Det er avvik: Manglende luftekroker på takrenner. Raftekassene er tette og uten luftekroker kommer ikke luft inn til undertaket, og skaper gjennomlufting. Kan igjen medføre kondens. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Veggkonstruksjon:
Det er avvik: Det er bygd platting rundt deler av boligen, noe som medfører at det stedvis ikke var mulig å besiktige kledningen og veggkonstruksjonen, i forhold til bla. lufting og musebånd. Det er ikke observert musebånd. Opplyst av eier: Det er opprinnelig lusing/tynne lekter mellom panellektene, men det var ikke musehinder i hjørnekasser. Vi har lagt musebørster i alle hjørnekasser og i alle åpninger i nedre del av konstruksjonen som var tilgjengelig for dette. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft:
Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Takkonstruksjonen er besiktiget fra kott loftetg. Det er deler av takkonstruksjonen som ikke er besiktiget. Det ble observert dårlig lufting i kott. Luftespalter ved raft er tapet igjen. Dette indikerer at det blir for lite lufting på kaldloft/kott. Skrå, isolerte takflater defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens. Dette er et generelt forhold og ikke bare knyttet til denne boligen. Dette som en opplysning. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom:
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Målt høydeforskjell på 18 mm. Krav til høydeforskjell er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Fallforhold ikke innenfor referanseverdier. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom:
Det er avvik: Det er ikke synlig slukmansjett/membran i klemring. Ved enkle fuktsøk rundt sluk (gulv/vegg i dusjsone) ble det målt forhøyede verdier. Det er usikkert om dette skyldes at dusjen forholdsvis nylig har blitt brukt. Anbefaler å følge med på forholdet. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsning. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom:
Det er avvik: Vegghengt WC med skjult sisterne er ikke utført etter dagens anbefaling, hvor evt. lekkasjevann fra sisterne kan fraktes/renne ut på gulv. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad:
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Målt høydeforskjell 15 mm. Avvik i referanseverdier i forhold til fall til sluk. Krav til høydeforskjell/fall er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad:
Det er avvik: Det er ikke synlig slukmansjett/membran i klemring. Ved enkle fuktsøk rundt sluk (gulv/vegg i dusjsone) ble det målt forhøyede verdier. Det er usikkert om dette skyldes at dusjen forholdsvis nylig har blitt brukt. Anbefaler å følge med på forholdet. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsning. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad:
Det er avvik: Det ble observert riss i vask. Svelling på dører under vask. Opplysning gitt av selger: Omskifter fungerer ikke optimalt i badekaret, noe som gjør at det drypper/renner av kranen ved dusjing, og av dusj ved tapping. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter:
Det er avvik: Det ble observert det som antas å være saltutslag på mur under veranda. Fundamentering er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser:
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Avvik i rekkverkshøyden på verandaen i 1.etg. Høyde på rekkverk skal være minimum 1,0 m. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Overflater:
Det er avvik: Knirk er observert på stuegulvet. Antatt i laminaten siden selve gulvet er av betong. Overflateskade i laminat nær/ved ovnen. Opplysning gitt av selger: På soverom i 1. etasje vises struktur i gammel tapet stedvis gjennom ny cover-tapet. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

Innvendig > Radon:
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Innvendige dører:
Det er avvik: Skyvedør mellom stue og gang er treg. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank:
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Varmtvannstank er fra byggeår. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 30.07.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming består av strøm og vedfyring. I hovedsak ved hjelp av: Varme i gulv, panelovner og ildsted.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på tomt og i garasje.
Tomten Areal: 973 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Det er offentlig avløp via private stikkledninger og
offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat stikkvei.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål etter bebyggelsesplan datert: 01.09.1997.

Eiendommen ligger innenfor kommuneplanens arealdel 29.03.2017 LL LNRF - tiltak for stedbunden næring.

Hensynssoner registrert på eiendommen:
Detaljeringssone Reguleringsplan skal fortsatt gjelde H910_40 0142
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 490 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 30.07.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 998 379,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 594 164,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 22 426,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:
Rettigheter i eiendomsrett
2001/2808-2/97 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE TINGLYST
26.02.2001
:Knr:5401 Gnr:84 Bnr:79
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Gjelder denne registerenheten med flere

1998/14354-2/97 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE TINGLYST 11.12.1998
Bestemmelse om tibakeskjøting hvis tomten ikke er bebygget
innen 3 år, nærmere vilkår.
Bestemmelse om oppgjør for tomt og vei
OVERFØRT FRA: 5401-84/70
Gjelder denne registerenheten med flere

1998/14356-2/97 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE TINGLYST 11.12.1998
Bestemmelse om tilbakeskjøting hvis tomten ikke er bebygget
innen 3 år, nærmere vilkår.
Bestemmelse om oppgjør for tomt og vei
OVERFØRT FRA: 5401-84/70
Gjelder denne registerenheten med flere

1998/14359-2/97 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE TINGLYST 11.12.1998
Bestemmelse om tilbakeskjøting hvis tomten ikke er bebygget
innen 3 år, nærmer vilkår.
Bestemmelser om oppgjør av tomt og vei.
OVERFØRT FRA: 5401-84/70
Gjelder denne registerenheten med flere

1998/14361-2/97 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE TINGLYST 11.12.1998
Bestemmelse om tilbakeskjøting hvis tomten ikke er bebygget
innen 3 år, nærmere vilkår
Bestemmelse om oppgjør av tomt og vei.
OVERFØRT FRA: 5401-84/70
Gjelder denne registerenheten med flere

2001/2808-3/97 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE TINGLYST 26.02.2001
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert: 30.07.2023.
Selgers egenerklæringsskjema datert: 31.07.2023
Midlertidig brukstillatelse datert: 24.10.2001
Tegninger
Eiendomsrapport
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse.
Loft: Soverom ved trapp på tegning er utvidet ved å flytte vegg mot trapp. Stort soverom og rommet merket "klær", er nå slått sammen til ett rom med skyvedørsgarderobe.
Bod: Det foreligger ikke tegninger

Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
- Selger var ikke kjent med feil på bad/vaskerom, men takstmannen har påpekt diverse forhold (se tilstandsrapporten).
- Nytt arbeid på bad utført i 2023: Malt fliser vegg og gulv på bad i 1. etasje. Skiftet listverk.
- Lekkasje i yttertak (utbedret gjennom takskift). Fuktmerker i knekott over soverom i 1. etasje. Frittstående ytterbod: Taklekkasje. (utbedret gjennom takskift).
- Alle bygninger malt med 2 strøk, inklusive dører og vinduer. Kledd igjen inngangsparti foran ytterdør og bod i 2022.
- Nytt arbeid utført på garasje i 2022: Skiftet ut deler av kledningen i front, og lagt vannbord over garasjeporter. Malt garasjen med 2 strøk. Oppført enkelt tilbygg til garasje.
- Nytt arbeid på garasje utført i 2023: Takplater rustbehandlet i nedkant, før hele taket ble malt med Taksitt takmaling.
- Slemming av alle synlige murer på bolig og frittstående ytterbod. Murt inn armeringsjern i frittstående ytterbod pga løse lecastener, arbeid utført i 2023.
- Nytt arbeid på hustak i 2023: Nytt yttertak i Powertek. Nye takfotbeslag, kilrenner og beslag. Pipehatt malt med Taksitt takmaling. Tidligere soilhatt, blybeslag over kilrenne start er beholdt.
- Nytt arbeid utført i 2022 og 2023 av Eltro: Installasjoner og nye kurser ifbm. nytt kjøkken og tre stk. nye taklamper og en termostat (bad 1.etasje) skiftet /kontrollert.
- Montert nytt ildsted i 2022. (Godkjent av Brann og Redning 2023).
- Selgerne hørte det de mener er en stk. mus i tak soverom 2.etg. den første våren da de flyttet inn. På sommeren 2022 ble det lagt musebørster i alle hjørnekasser og i underkant av ytterkledningen på alle tilgjengelige steder. Det har hverken blitt hørt eller sett tegn til mus siden.
- Myrsnipa er en privat vei. Brøytekostnader for Myrsnipa 18 i 2022/2023 var 10.025 kr. Nåværende brøytesjåfør har sagt han kan brøyte til vinteren, men at det kan bli noe dyrere. Veilaget er også i dialog med en lokal gårdbruker (som har brøytet tidligere) om mulig brøyteavtale.
- Gatelysene i Myrsnipa er tilknyttet enkelte boliger. Myrsnipa 18 er en av disse, og kompenseres med et årlig beløp (kr 200 vinteren 2022/2023).

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jørn T. Nerdal

(+47) 92806489

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Tirsdag, 26. sep.
18:00 - 20:00
For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Jørn Nerdal!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Myrsnipa 18 - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Jørn T. Nerdal!
Velkommen til Myrsnipa 18 - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Jørn T. Nerdal!
Boligen ligger flott plassert i enden av rolig blindvei. Stor terrasse i forkant av boligen, samt balkong med utgang fra loftstuen. Det er nylig skiftet tak på boligen.
Boligen ligger flott plassert i enden av rolig blindvei. Stor terrasse i forkant av boligen, samt balkong med utgang fra loftstuen. Det er nylig skiftet tak på boligen.
Nydelig utsikt over Skulsfjorden over mot Bellvika
Nydelig utsikt over Skulsfjorden over mot Bellvika
Parkering i dobbelgarasje. På siden av garasjen er det opparbeidet bod med plass til 4 kajakker. Romslig tomt med ytterligere parkeringsplasser.
Parkering i dobbelgarasje. På siden av garasjen er det opparbeidet bod med plass til 4 kajakker. Romslig tomt med ytterligere parkeringsplasser.
Fantastisk nærområde med masse turmuligheter - Perfekt for friluftsmennesker!
Fantastisk nærområde med masse turmuligheter - Perfekt for friluftsmennesker!
Stort og nytt kjøkken med plass til kjøkkenbord ved vindu.
Stort og nytt kjøkken med plass til kjøkkenbord ved vindu.
Stort og nytt kjøkken med god plass til oppbevaring, samt integrerte hvitevarer.
Stort og nytt kjøkken med god plass til oppbevaring, samt integrerte hvitevarer.
Kjøkkenet har integrerte hvitevarer
Kjøkkenet har integrerte hvitevarer
Plass til stor spisegruppe. Utgang til stor terrasse.
Plass til stor spisegruppe. Utgang til stor terrasse.
Det er montert nytt ildsted i 2022
Det er montert nytt ildsted i 2022
Plass til stor spisegruppe. Utgang til stor terrasse.
Plass til stor spisegruppe. Utgang til stor terrasse.
Plass til stor spisegruppe. Utgang til stor terrasse.
Plass til stor spisegruppe. Utgang til stor terrasse.
Lys og fin stue
Lys og fin stue
Koselig sofakrok. Ønsker man enda større stue, kan man med relativt enkle grep utvide stuen med å åpne veggen mellom stue og tilstøtende soverom.
Koselig sofakrok. Ønsker man enda større stue, kan man med relativt enkle grep utvide stuen med å åpne veggen mellom stue og tilstøtende soverom.
Soverom 1 - Benyttes som hobbyrom. Det er dette rommet som ligger tilstøtende stuen.
Soverom 1 - Benyttes som hobbyrom. Det er dette rommet som ligger tilstøtende stuen.
Skyvedørsskap for praktisk oppbevaring
Skyvedørsskap for praktisk oppbevaring
Badet i 1.Etasje er innredet med vegghengt servant og dusjkabinett, det er også opplegg til vaskemaskin på badet!
Badet i 1.Etasje er innredet med vegghengt servant og dusjkabinett, det er også opplegg til vaskemaskin på badet!
Malte fliser på bad, her har du også gode oppbevaringsmuligheter
Malte fliser på bad, her har du også gode oppbevaringsmuligheter
Gang med god plass til klesoppbevaring
Gang med god plass til klesoppbevaring
Opp trappa kommer du til loftsetasjen her finner du loftstue, soverom og tre av husets fire soverom
Opp trappa kommer du til loftsetasjen her finner du loftstue, soverom og tre av husets fire soverom
Lys og fin loftstue med flotte utsiktsforhold.
Lys og fin loftstue med flotte utsiktsforhold.
Utgang til balkong hvor du kan nyte morgensola
Utgang til balkong hvor du kan nyte morgensola
Nydeli utsikt fra balkongen
Nydeli utsikt fra balkongen
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3 - Benyttes idag som kontor
Soverom 3 - Benyttes idag som kontor
Soverom 4 - Praktisk skyvedørsskap skjuler stort areal for oppbevaring av klær.
Soverom 4 - Praktisk skyvedørsskap skjuler stort areal for oppbevaring av klær.
Soverom 4 er meget romslig.
Soverom 4 er meget romslig.
Badet i loftsetasjen er innredet med hjørnebadekar
Badet i loftsetasjen er innredet med hjørnebadekar
Planskisse 1.Etasje og garasje
Planskisse 1.Etasje og garasje
Planskisse loft
Planskisse loft
Overbygget inngangsparti. Her er også inngang til romslig bod.
Overbygget inngangsparti. Her er også inngang til romslig bod.
Flott bolig. Det er nylig malt fasade og skiftet tak.
Flott bolig. Det er nylig malt fasade og skiftet tak.
Ekstra oppbevaringsplass i frittstående sportsbod
Ekstra oppbevaringsplass i frittstående sportsbod
Huset ligger flott plassert på et naturlig høydedrag i enden av rolig blindvei.
Huset ligger flott plassert på et naturlig høydedrag i enden av rolig blindvei.
Flott solkrok i hjørnet av tomten. Her er det etablert drivhus for hageinteresserte.
Flott solkrok i hjørnet av tomten. Her er det etablert drivhus for hageinteresserte.
Skulsfjord byr på et hav av muligheter for friluftsinteresserte. Både til lands og til vanns.
Skulsfjord byr på et hav av muligheter for friluftsinteresserte. Både til lands og til vanns.
Skulsfjord byr på et hav av muligheter for friluftsinteresserte. Både til lands og til vanns.
Skulsfjord byr på et hav av muligheter for friluftsinteresserte. Både til lands og til vanns.