Elveslettvegen 33

Tromsdalen

Soverom
3 stk
Størrelse
111m2
Prisantydning
6 290 000,-

Elveslettvegen 33 - En svært flott 4-roms selveier med etterspurt beliggenhet på populære Fløylia. Boligen framstår moderne med gode oppholdsrom, generøs takhøyde, store vindusflater og ikke minst strålende sol- og utsiktsforhold. Utmerket beliggen het, bare 7-8 min unna sentrum, rett ved foten av Fløya, med fantastiske turområder i umiddelbar nærhet. Høydepunkter:  Parkering i carport med mulighet for elbil-lader. Oppstillingsplass i tillegg.. Nyere byggeår (2022).. Strålende solforhold.. Vakker sjøutsikt.. Stor terrasse og 2 innglassede balkonger.. Kvalitetskjøkken fra HTH.. Vedfyring. Sportsbod. Lave felleskostnader.. Etterspurt beliggenhet på fremste rekke på populære Fløylia.. Umiddelbar nærhet til fantastiske turområder.. Kort vei til sentrum (ca 7 min) og Langnes (ca 12 min).. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 6 290 000,-
Boligtype: Tomannsbolig
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 033,-
Primærrom: 94m2
Bruksareal: 111m2
Soverom: 3
Byggeår: 2022
Energimerking: B

Se full beskrivelse

Eiendom Elveslettvegen 33
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-23-0227
Totalvurdering Elveslettvegen 33 - En svært flott 4-roms selveier med etterspurt beliggenhet på populære Fløylia. Boligen framstår moderne med gode oppholdsrom, generøs takhøyde, store vindusflater som slipper inn naturlig lys fra flere sider og ikke minst strålende sol- og utsiktsforhold. Her er det gjennomgående pen nybyggstandard med parkett, slette vegger og god belysning.

Med stor stue, kvalitetskjøkken fra HTH, 3 soverom, bad og separat toalettrom, kan boligen passe både for barnefamilien, par og enslige. Fra stue i 2. etasje og hovedsoverom i 1. etasje er det utgang til innglassede balkonger med særdeles gode solforhold og vakker sjøutsikt. Terrassen mot nordøst er på hele 35 kvm og har god plass for utemøbler, grill eller feks jacuzzi (noe den er dimensjonert for).

Bilen parkerer du trygt i carporten, hvor det er tilrettelagt for elbil-lader. Det er også plass for en bil nr 2 på tomten. I bakkant av carporten er det en praktisk sportsbod med god lagringsplass.

Området Fløylia har vist seg å være særdeles populært og selges i rekordfart. Dette gjelder særlig boligene på fremste rekke, som denne. Med utmerket beliggenhet, bare 10 min unna sentrum, rett ved foten av Fløya, har du fantastiske turområder i umiddelbar nærhet. Det er også lagt mye arbeid i planen for uteområdene. Her er flere lekeplasser i nabolaget, grønne lunger og møteplasser for både store og små.

Høydepunkter:

- Parkering i carport med mulighet for elbil-lader og oppstillingsplass.
- Nyere byggeår (2022).
- Strålende solforhold.
- Vakker sjøutsikt.
- Stor terrasse og 2 innglassede balkonger.
- Kvalitetskjøkken fra HTH.
- Vedfyring
- Balansert ventilasjon.
- Sportsbod
- Lave felleskostnader.
- Etterspurt beliggenhet på fremste rekke på populære Fløylia.
- Direkte bussforbindelse til UiT/UNN morgen og ettermiddag.
- Umiddelbar nærhet til fantastiske turområder.
- Kort kjøretur til Reinen skole og barnehage.
Matrikkel Gnr. 18 bnr. 802 snr. 6 orgnr. 929381858 i Tromsø kommune
Beliggenhet Fin beliggenhet i attraktivt og barnevennlig boområde. Kort vei til lekeplass, skole, barnehage, kjøpesenter, treningssenter og bussforbindelse. Fantastiske turområder i nærheten med stier som passer for store og små, og som kan benyttes året rundt. Du skal heller ikke gå langt for å komme deg til lysløypa! Inn til bysentrum er det ca. 10 minutter med bil.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Skrånende og opparbeidet tomt med plen og beplantning.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Tomannsbolig
Byggeår 2022
Areal Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 111 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for bolig med sokkelleilighet datert 06.10.2022.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
2 etasje: Stue/kjøkken og toalettrom.
1 etasje: 3 soverom, bad/vaskerom og gang.

Inngår i S-rom:
2 etasje: Innbygget glassveranda.
1 etasje: Innbygget glassveranda og sportsbod.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 24.06.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Parkett. Flis.
Vegger består i hovedsak av av: Malte flater. Fliser.
Himlinger består i hovedsak av: Malte flater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med inttegrert håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Malt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm.
Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Kjøl/frys, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Bad:
Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap og høyskap. Glatte fronter med integrert skuffehåndtak.
Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Vegghengt toalett. Dusjnisje med svingbare glassdører og veggmontert dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG IU:
- Utvendig:
Taktekking er ikke besiktiget pga manglende forsvarlig adkomst, alder eller materiale er ukjent, og derfor ikke nærmere vurdert.

- Utvendig:
Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Skrå, isolerte takflater defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens.

- Tekniske installasjoner:
Oppvarmingskilder er ikke funksjonstestet av takstingeniøren.

TG 2 (avvik som kan kreve tiltak):

- Bad/Vaskerom:
Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet.
Vindu er plassert i våtsonen, dette anses som en risikokonstruksjon da det kan oppstå lekkasjer i veggkonstruksjonen rundt vinduet.
Våtsonen i et dusjområde strekker seg 1 meter ut fra dusjveggen. Inngangsdøren til badet ligger derfor inne i våtsonen.
Ikke synlig membran i sluk.

- Toalettrom:
Vegghengt WC med skjult sisterne er ikke utført etter dagens anbefaling, hvor evt. lekkasjevann fra sisterne kan fraktes/renne ut på gulv.
TEK 17 krever at lekkasjevann synliggjøres og ledes til sluk. Dersom teknisk godkjenning henviser til at løsningen er ivaretatt på annen måte, vil det ikke være
nødvendig å etablere drensåpning fra toalettet. Toalettet fungerer med dagens løsning, men det bør utføres ytterligere undersøkelser om det må etableres dreneringsløsning slik at eventuelt lekkasjevann fra sisternen blir synliggjort ute i våtrommet. Avvik er meldt inn som reklamasjon til utbygger.

TG 2 (avvik som ikke krever tiltak):

- Utvendig veggkonstruksjon:
Bordkledning går stedvis nesten helt ned i terreng. Lav høyde mellom grunnen og kledning, risiko for skader. Anbefalt høyde mellom terreng og kledning er 30cm.

- Utvendig:
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.

- Radon:
Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Statens strålevern anbefaler radonmåling i bolig. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, https://dsa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering.

- Tomteforhold:
Eiendommen ligger i rasfarlig/skredutsatt område iht. kommuneplan Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for aktsomhetskart for snø- og steinskred.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 24.06.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming og vedfyring.

Ventilasjon via balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkeringsplass i carport og oppstillingsplass på tomten. Det er tilrettelagt for elbil-lader i carporten. I tillegg er det en romslig sportsbod i bakkant. Gjesteparkering noen meter unna boligen.
Tomten Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål jf. reguleringsplan datert 25.11.2015.
Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen jf. eiendomsrapport datert 07.06.2023.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor hensynssone for ras- og skredfare, snø- og steinskred samt vegstøy jf. eiendomsrapport datert 07.06.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 6 290 000,- 
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 476 462,-
Formuesverdi sekundærbolig: 5 610 557,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 18 104,- pr år.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
Adgang til utleie Seksjonen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Myrheim 2 borettslag
Styreleder sameiet meline einarsen
Fellesutgifter Kr 2 033,- pr mnd.

Fellesutgiftene er fordelt på følgende måte:

- Felleskostnader kr 1 224,- (forsikring, drift av sameie, forretningsfører etc)
- Tilleggsytelser: Avløpspumpestasjon kr 60,-
- Andel kostnad felles vei, lekeplass, gjesteparkering kr 208,-
- TV-internett kr 499,-
- Kontingent velforening kr 42,-
Fellesgjeld Ingen fellesgjeld. Fellesformue kr 19 428,-
Tinglyste rettigheter og servitutter For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP4188911
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egnerklæring
Ferdigattest
Boligopplysninger
Vedtekter
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det foreligger godkjente og byggmeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. 2. etg: Bod på 1,9 m² er i dag toalett. Bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel er søknadspliktig tiltak. Kjøper overtar ansvar og risiko knyttet til nevnte forhold.

Formuesverdien er estimert ut fra Skatteetatens hjemmesider.

Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
- Det mangler dreneringshull under toalett på toalettrom i 2.etg. Dette forholdet er reklamert på overfor utbygger, som vil utbedre dette.
- Fløylia er et byggeprosjekt som består av flere trinn. De siste byggetrinnene er ikke ferdigstilt.
- Vinduene på den innglassede balkongen utenfor stuen i 2.etg skal kunne skyves til siden for å åpne opp balkongen. Når balkongen er lukket skal glassene kunne låses. Denne låsemekanismen er defekt. I tillegg er vindu nr 4 ikke ordentlig i spor, og hele vindusrekken kan derfor ikke åpnes.
Begge disse forholdene er det reklamert på (ettårsbefaring), og utbygger Consto vil rette opp i forholdene. Jeg har krysset av for at boligen har kjeller. Leiligheten i underetasjen (kjeller) er en egen boligseksjon som ikke tilhører min bolig.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

(+47) 99501466

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Anders Karlstrøm!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Elveslettvegen 33 - Presentert av Anders Karlstrøm
Velkommen til Elveslettvegen 33 - Presentert av Anders Karlstrøm
En svært flott 4-roms selveier med etterspurt beliggenhet på populære Fløylia.
En svært flott 4-roms selveier med etterspurt beliggenhet på populære Fløylia.
En svært flott 4-roms med utmerket beliggenhet på fremste rekke. Bilen parkerer du trygt i carporten, hvor det også er klargjort for elbil-lader. I bakkant av carporten er det en praktisk sportsbod med god lagringsplass.
En svært flott 4-roms med utmerket beliggenhet på fremste rekke. Bilen parkerer du trygt i carporten, hvor det også er klargjort for elbil-lader. I bakkant av carporten er det en praktisk sportsbod med god lagringsplass.
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje
Velkommen inn! Det er satt i garderobeskap med god oppbevaringsplass i entré.
Velkommen inn! Det er satt i garderobeskap med god oppbevaringsplass i entré.
Boligen strekker seg over 2 plan, med en god og praktisk planløsning og flere muligheter. Hjemmekontor kan feks lages under trapp.
Boligen strekker seg over 2 plan, med en god og praktisk planløsning og flere muligheter. Hjemmekontor kan feks lages under trapp.
Opp i 2. etasje møter du den fantastiske utsikten.
Opp i 2. etasje møter du den fantastiske utsikten.
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Stuen er av god størrelse med plass til sofa, tilhørende sofabord og øvrig innredning.
Stuen er av god størrelse med plass til sofa, tilhørende sofabord og øvrig innredning.
Fra stuen har du utgang til innglasset balkong med fantastiske sol- og utsiktsforhold! Øverste vindusrekke kan skyves til siden.
Fra stuen har du utgang til innglasset balkong med fantastiske sol- og utsiktsforhold! Øverste vindusrekke kan skyves til siden.
Det er også plass for utemøbler her, slik at du kan forlenge stuen og nyte utsikt og solnedgang.
Det er også plass for utemøbler her, slik at du kan forlenge stuen og nyte utsikt og solnedgang.
Boligen framstår lys, luftig og tiltalende med pen standard og gode oppholdsrom. Eier har oppgradert med spotter i både stue, kjøkken og gang.
Boligen framstår lys, luftig og tiltalende med pen standard og gode oppholdsrom. Eier har oppgradert med spotter i både stue, kjøkken og gang.
I stuen er det montert vedfyring som sikrer en lun innetemperatur samt reduserte energikostnader.
I stuen er det montert vedfyring som sikrer en lun innetemperatur samt reduserte energikostnader.
Fra kjøkkenet har du utgang til stor takterrasse på hele 35 kvm.
Fra kjøkkenet har du utgang til stor takterrasse på hele 35 kvm.
Terrassen framstår meget romslig og byr på herlige solforhold og nydelig utsikt.
Terrassen framstår meget romslig og byr på herlige solforhold og nydelig utsikt.
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Her er det god plass for utemøbler og feks grill. Terrassen er dimensjonert for bl.a. jacuzzi.
Her er det god plass for utemøbler og feks grill. Terrassen er dimensjonert for bl.a. jacuzzi.
Delikat kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH med glatte fronter og integrerte håndtak.
Delikat kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH med glatte fronter og integrerte håndtak.
Alt du trenger av integrerte hvitevarer som kjøl/frys, stekeovn, koketopp og oppvaskemaskin.
Alt du trenger av integrerte hvitevarer som kjøl/frys, stekeovn, koketopp og oppvaskemaskin.
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Detaljer | Sne Eiendomsmegling
Kjøkkenet er oppgradert og utvidet fra standard leveranse.
Kjøkkenet er oppgradert og utvidet fra standard leveranse.
Spisebordet har sin naturlige plass mellom stue og kjøkken.
Spisebordet har sin naturlige plass mellom stue og kjøkken.
Badet er flislagt med stort dusjhjørne og god plass for vaskemaskin og tørketrommel.
Badet er flislagt med stort dusjhjørne og god plass for vaskemaskin og tørketrommel.
Moderne innredning som sikrer mye oppbevaringsplass.
Moderne innredning som sikrer mye oppbevaringsplass.
Badet er utstyrt med praktisk vegghengt toalett. I tillegg er det etablert et separat toalettrom i 2. etasje. Svært praktisk!
Badet er utstyrt med praktisk vegghengt toalett. I tillegg er det etablert et separat toalettrom i 2. etasje. Svært praktisk!
Boligens hovedsoverom framstår romslig og har plass til stor seng og tilhørende nattbord.
Boligens hovedsoverom framstår romslig og har plass til stor seng og tilhørende nattbord.
Her har du utgang til innglasset balkong som også har upåklagelig utsikt!
Her har du utgang til innglasset balkong som også har upåklagelig utsikt!
Rikelig med oppbevaringsplass til klærne i garderobeskap med speil.
Rikelig med oppbevaringsplass til klærne i garderobeskap med speil.
Boligens andre soverom er også av god størrelse med plass til seng, tilhørende nattbord og klesoppbevaring.
Boligens andre soverom er også av god størrelse med plass til seng, tilhørende nattbord og klesoppbevaring.
Det 3. soverommet passer utmerket som barnerom, gjesterom eller hjemmekontor - Alt etter som.
Det 3. soverommet passer utmerket som barnerom, gjesterom eller hjemmekontor - Alt etter som.
Tromsdalen byr på herlige turområder med Fjellheisen og Sherpatrappa i spissen. Det er for øvrig planlagt alpinbakke (Mortenbakken), butikk, barnehage og treningssenter på Fløylia.
Tromsdalen byr på herlige turområder med Fjellheisen og Sherpatrappa i spissen. Det er for øvrig planlagt alpinbakke (Mortenbakken), butikk, barnehage og treningssenter på Fløylia.
Det er også lysløype innover Tromsdalen som brukes like fint sommer som vinter.
Det er også lysløype innover Tromsdalen som brukes like fint sommer som vinter.
Kjøpesenteret Pyramiden, samt flere dagligvarebutikker ligger en kort kjøretur fra boligen. Det er i tillegg planlagt dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet til boligen.
Kjøpesenteret Pyramiden, samt flere dagligvarebutikker ligger en kort kjøretur fra boligen. Det er i tillegg planlagt dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet til boligen.