Hessfjorddalen 30

Hansnes

Soverom
4 stk
Størrelse
250m2
Prisantydning
4 990 000,-

Hessfjorddalen 30 - Stor og innholdsrik enebolig i naturnære omgivelser! Parktisk planløsning med både soverom og bad/toalett i alle 3 etasjene. Kjøkken med integrerte hvitevarer og god benk- og oppbevaringsplass. Åpen og fin stue med store vindusf later. Boligen har også to verandaer. På loftet er det en fin TV-stue. Boligen har god oppbevaringsplass i sine 3 boder og 2 dobbeltgarasjer. Eiendommen ligger ca. 50 minutter kjøring fra Tromsø sentrum, og kun en 6 minutters biltur til Hansnes hvor du finner skole, barnehage, butikker, bensinstasjon, kirke og legesenter. Hansnes ligger på nordøstsida av Ringvassøya, ytterst i Langsundet. Kommunen byr på herlige naturomgivelser! Høydepunkter: Ligger i Nord-Troms med alle fordeler det medfølger!. Utsikt. Dobbelgarasje. Hage. Naturnært. Turområder. ... Les mer

Prisantydning: 4 990 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 236m2
Bruksareal: 250m2
Soverom: 4
Byggeår: 1986

Se full beskrivelse

Eiendom Hessfjorddalen 30
9130 Hansnes
Oppdragsnummer 52-23-0202
Totalvurdering Hessfjorddalen 30 - Stor og innholdsrik enebolig i naturnære omgivelser!

Boligen har totalt 4 soverom, 2 bad, 1 toalett, og 2 stuer. Praktisk planløsning med både soverom og bad/toalett i alle 3 etasjene. Kjøkkenet kommer med integrerte hvitevarer og har god benk- og oppbevaringsplass. Her er det også plass til ei spisegruppe. Åpen og fin stue med store vindusflater som gir godt med naturlig lys inn. Fra stua kommer du deg ut på en av boligens to balkonger, denne strekker seg langs boligen på framsiden og høyresiden. Du kommer deg også ut på denne balkongen fra hoved soverommet i 1.Etasjen. På loftet er det gode muligheter til å etablere ei TV-stue du kan trekke opp til. I denne etasjen finner du både soverom og bad, og i tillegg et stort og fint rom som i dag brukes til kontor.
Nede i underetasjen har du 2 soverom, et bad med dusjkabinett og toalett og et vaskerom.
Boligen har meget god oppbevaringsplass i sine 2 innvendige boder, og en bod tilknyttet garasje. Eiendommen har 2 dobbeltgarasjer og parkeringsplass på framsiden av boligen.
Stor og fin hage hvor barna kan leke, og du kan sitte å kose deg på balkongen, eller på plattingen som ligger på husets høyreside.

Eiendommen ligger ca. 1 timers kjøring fra Tromsø sentrum, og kun en 10 minutters biltur fra Hansnes hvor du finner skole, barnehage, butikker, bensinstasjon, kirke og legesenter.
Hansnes ligger på nordøstsida av Ringvassøya, ytterst i Langsundet. Kommunen byr på fine naturomgivelser med mange flotte turmål. Hansnes har en førsteklasses båthavn som er et bra startpunkt for å utforske øyriket med for eksempel kajakk.

Høydepunkter:
- Utsikt
- Dobbelgarasje
- Gode oppbevaringsmuligheter
- Hage
- Naturnært
- Rolig
- Turområder
Matrikkel Gnr. 42 bnr. 46 i Karlsøy kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger åpent og østvendt i Hessfjord på Ringvassøya i Karlsøy kommune ca. 1 times kjøring fra Tromsø sentrum. Eiendommen har flott utsikt mot
langsundet og Reinøya. Det er ca. 10 min kjøring til Hansnes hvor det er skole, barnehage, butikker, bensinstasjon, kirke og legesenter m.m.
Adkomst Eiendommen har adkomst via privat veg eller gate:
Tomt/beskaffenhet Eiet tomt på 1778,30m2. Tomten ligger i skrånende og terrassert terreng hellende mot sørøst.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1986
Areal Primærrom: 236 kvm, Bruksareal: 250 kvm, Bruttoareal: 250 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 6
Byggemåte Tomteforhold:
Ukjent byggegrunn. Ukjent type drenering. Grunnmur av Leca, trolig oppført på stripefundamenter av betong. Støttemurer av betongstein i forbindelse med høydeforskjeller på terreng. Terrenget er skrånende mot nordøst Vannledning av plast fra privat brønn. Avløpsrør av plast til septiktank med overløp til grøft el. lignende. Septiktank av glassfiber. Tømmes årlig av kommunen.
Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av André Jensen datert 18.06.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert: 03.09.1992.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Kjeller: Hall m/trapp, 2 soverom, vaskerom, bad.
1.Etasje: Stue, kjøkken, bad, 2 soverom.
Loft: Hems/stue, kontor, toalettrom, soverom.

Boligen har i tillegg 3 boder og 2 garasjer på 57 og 44 kvm.
Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av André Jensen datert 18.06.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulvet er tekket med parkett, flis, belegg.
Vegger i malt panel og malerstier.
Tak/himling i malt panel og malte plater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med profilerte fronter av tre/trefiner. Kitchen Board plater over benkeplate. Laminat benkeplate. Integrert kjøleskap, stekeovn, dampovn og oppvaskmaskin. Koketopp og gassbluss. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Bad:
Fliser på vegg og malt innvendig tak. Fliselagt gulv med elektriske varmekabler. Plastsluk under dusjkabinett med ukjent type membran/tettesjikt. Baderomsinnredning med nedfelt servant og speil. Vegghengt toalett med skjult sisterne. Steamdusj og boblekar. Elektrisk styrt vifte og ventil i vegg. Spalte under dør.

Vaskerom:
Vegger med malte strier og hvitmalt tak. Vinylbelegg på gulv. Plastsluk med vinylbelegg ført ned under klemring. Skyllekar på vegg og opplegg for vaskemaskin. Husbrannslange og sentralstøvsuger. Elektrisk styrt vifte montert i vegg.

Tekniske installasjoner:
Kobberrør med plastkappe lagt skjult i vegg. Stoppekran plassert i luke i vegg i bod. Avløpsrør av plast. Lufting plassert på kott i kaldloft. Boligen har naturlig ventilasjon med ventiler i vegg og elektrisk styrte vifter på bad. Avtrekk fra kjøkken. Bosch luft-luft varmepumpe. 200 liters varmtvannsbereder plassert på vaskerom. Foma sentralstøvsuger. Sikringsskap med automatsikringer. Primært skjult anlegg og noe åpent. Brannslukningsapparat, husbrannslange og
røykvarslere.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt
TGIU:
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft:
Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Eier opplyser om lekkasje fra før han kjøpte boligen som da har vært utbedret.

TG2:
Utvendig > Taktekking:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak.

Utvendig > Nedløp og beslag:
Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Da det er usikkert hvordan nedløp som er ført i grunnen ved grunnmur bør dette undersøkes nærmere.

Utvendig > Vinduer:
Det er avvik: Vinduet på soverom loft kniper i karm, samt at det er spor av tidligere fukt. Trolig kommet av vann/snø ved lufting. Vinduene nærmer seg 40år gamle, utskifting av vinduer nærmer seg.

Utvendig > Dører:
Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Det er utettheter rundt værandradør fra soverom.

Innvendig > Overflater:
Det er avvik: Det er registrert noe knirk/knitring i parkettgulv og glipper mellom parkettbord enkelte steder.

Innvendig > Radon:
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "høy" eller "særlig høy" aktsomhetsgrad

Innvendig > Pipe og ildsted:
Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300mm fra sotluke/feieluke.

Innvendig > Krypkjeller:
Det er stedvis påvist fuktnivå som tilsier at konstruksjonen kan ha fuktskader. Det er registret noe saltutslag og fuktskjolder på innvendig grunnmur.

Innvendig > Innvendige trapper:
Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Rekkverkshøyden på loft er under 90cm.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad:
Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad:
Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". Membranen bak innebygd sisternen har ukjent utførelse.

Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom:
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom:
Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad:
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad:
Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll".

Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken:
Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Benkeplate er sprukket rundt vask.

Spesialrom > Overflater og konstruksjon >Toalettrom:
Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1.

Tekniske installasjoner > Vannledninger:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank:
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.

Tomteforhold > Drenering:
Utvendig tetting/fuktsikring av grunnmuren er avsluttet under utvendig terreng. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Ukjent type drenering, trolig er nedløp fra takrenner koblet mot drens eller at det er lagt ned egne rør for bortledning av takvann.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Det foreligger ingen dokumentasjon på vannkvaliteten på brønnvannet.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av André Jensen datert 18.06.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Boligen har elektrisk oppvarming og har i tillegg en vedfyrt ovn i plassert i hall i kjeller.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på egen eiendom og i boligens 2 garasjer.
Tomten Areal: 1 778 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen har adkomst via privat veg eller gate.
Eiendommen har vannforsyning fra egen brønn på eiendommen eller i området.
Eiendommen har avløp via septiktank, med overløp til grøft e.l.
Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av André Jensen datert 18.06.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Regulering Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen ligger i et område avsatt til landbruk-, natur- og frilufts formål, samt reindrift (LNF(R)) i
kommuneplanens arealdel.
Kommuneplanens arealdel finnes på Karlsøy kommunes hjemmesider.
Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av André Jensen datert 18.06.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 990 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av André Jensen den 18.06.23
Takster og verdier ,-
,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 711 300,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 702 941,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. ,- pr. .
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Fellesutgifter Kr ,- per mnd.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1983/6721-2/97 Bestemmelse om vannrett
31.10.1983
Rettighetshaver: Knr:5423 Gnr:42 Bnr:46
Bestemmelse om kloakkledning
Bestemmelse om adkomstrett

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæringsskjema datert: 15.06.2023
Tilstandsrapport datert: 18.06.2023
Ferdigattest datert: 03.09.1992
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv


Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse
Selger opplyser om følgende på egenerklæringsskjema:
- Det er spor etter en gammel vannlekkasje på kontoret i 3.etg. henvist av forrige eier. Utbedret når det ble oppdaget.
- Det er gjort nytt arbeid på det elektriske anlegget i 2023: 27 spotter byttet ut i stue og kjøkken, av JB elektro.
- Det har blitt gjort endringer på ildsted/pipe: forrige eier satte stålrør i pipen før selger overtok huset.
- Ny vei hele veien til huset ved utgangen av juni mnd.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk.

Formuesverdien er estimert ut fra Skatteetaten sine hjemmesider per 19.06.2023.
Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Robin Cornelius Lund!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Hessfjordalen 30 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Robin Cornelius Lund!
Velkommen til Hessfjordalen 30 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Robin Cornelius Lund!
Velkommen inn i stua
Velkommen inn i stua
Gode møbleringsmuligheter
Gode møbleringsmuligheter
2-delt stue med plass til en kaffekrok i hjørnet
2-delt stue med plass til en kaffekrok i hjørnet
Åpen og fin spisestue med store vindusflater som åpner opp rommet
Åpen og fin spisestue med store vindusflater som åpner opp rommet
Her kan hele familien samles til gode måltider eller spillkvelder
Her kan hele familien samles til gode måltider eller spillkvelder
Flott utsikt mot Langsundet og Reinøya fra spisestua
Flott utsikt mot Langsundet og Reinøya fra spisestua
Kjøkken med god benkeplass og plass til spisegruppe
Kjøkken med god benkeplass og plass til spisegruppe
Gode oppbevaringsmuligheter i skap både over og under benkeplaten
Gode oppbevaringsmuligheter i skap både over og under benkeplaten
Integrerte hvitevarer som kjøleskap, stekeovn, dampovn, oppvaskmaskin og koketopp
Integrerte hvitevarer som kjøleskap, stekeovn, dampovn, oppvaskmaskin og koketopp
Fra stua er det trapp opp til loftet
Fra stua er det trapp opp til loftet
Utgang til balkong fra 1.Etasje
Utgang til balkong fra 1.Etasje
Gang i 1.Etasje, her kommer du til 2 av husets soverom og til hovedbadet
Gang i 1.Etasje, her kommer du til 2 av husets soverom og til hovedbadet
Soverom med skyvedørsskap
Soverom med skyvedørsskap
Koselig rom med god plass til seng og møblement
Koselig rom med god plass til seng og møblement
Hovedsoverom med skyvedørsskap og plass til dobbeltseng og nattbord på begge sider
Hovedsoverom med skyvedørsskap og plass til dobbeltseng og nattbord på begge sider
Utgang til balkong
Utgang til balkong
Bad i 1.Etasje har steamdusj og boblekar
Bad i 1.Etasje har steamdusj og boblekar
Flislagt bad med varmekabler i gulvet
Flislagt bad med varmekabler i gulvet
Loftstua er et perfekt sted å trekke seg litt unna
Loftstua er et perfekt sted å trekke seg litt unna
Her kan du lage TV-stue, det er også utgang til en egen balkong fra loftet.
Her kan du lage TV-stue, det er også utgang til en egen balkong fra loftet.
Toalett i overetasjen
Toalett i overetasjen
Stort og fint rom som i dag brukes til kontor
Stort og fint rom som i dag brukes til kontor
God plass til både kontor og til en liten sofa
God plass til både kontor og til en liten sofa
Balkong i overetasjen
Balkong i overetasjen
Ned trappa fra stua kommer vi til underetasjen, her har vi 2 soverom
Ned trappa fra stua kommer vi til underetasjen, her har vi 2 soverom
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 2
Soverom 2
I hallen i underetasjen er det en vedfyrt ovn
I hallen i underetasjen er det en vedfyrt ovn
Hall med plass til kommode for oppbavaring av klær
Hall med plass til kommode for oppbavaring av klær
Bad i underetasjen
Bad i underetasjen
Vaskerom
Vaskerom
Platting på utsiden, nyt et godt grillmåltid her når sommeren begynner å komme
Platting på utsiden, nyt et godt grillmåltid her når sommeren begynner å komme
Direkte tilgang til hagen hvor barna kan leke og kose seg i allslags vær!
Direkte tilgang til hagen hvor barna kan leke og kose seg i allslags vær!
Garasje med plass til 2 biler
Garasje med plass til 2 biler
Godt med oppbevaringsplass
Godt med oppbevaringsplass
Planskisse over boligen
Planskisse over boligen
Planskisse 1.Etasje
Planskisse 1.Etasje
Planskisse loft
Planskisse loft
Planskisse underetasje
Planskisse underetasje
Oversikstbilde av tomten
Oversikstbilde av tomten
God plass til parkering både i boligens 2 dobbeltgarasjer og på eiendommen
God plass til parkering både i boligens 2 dobbeltgarasjer og på eiendommen
Ny vei hele veien til huset ferdig ved utgangen av juni
Ny vei hele veien til huset ferdig ved utgangen av juni