Beritstien 4

Meistervik

Soverom
4 stk
Størrelse
190m2
Prisantydning
2 800 000,-

Beritstien 4 - Innholdsrik enebolig i Meistervik. Boligen strekker seg over tre plan og inneholder blant annet 4 soverom, to stuer, 2 bad og badstue samt veranda med havutsikt. Umiddelbar nærhet til barnehage. Ny barneskole under oppføring i næromr åde. Høydepunkter: Havutsikt. Store vindusflater. Umiddelbar nærhet til naturen. Kort vei til barnehage. Badstue. Parkering i garasje. Eneboligen ligger fint til i Meistervik boligfelt - et rolig og idyllisk nabolag ca. 25 minutters kjøring fra Storsteinnes sentrum. Tromsø sentrum er ca. 1t 15min hvis man kjører om Ryaforbindelsen, 1t 45min via E8. Malangen Resort ligger vest for eiendommen med restaurant og overnattingsmuligheter. Fjellandsbyen i Målselv med alpinbakker og langrennsterreng er en god times kjøring unna. Kontakt megler for avtale om visning! ... Les mer

Prisantydning: 2 800 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 154m2
Bruksareal: 190m2
Soverom: 4
Byggeår: 1988

Se full beskrivelse

Eiendom Beritstien 4
9055 Meistervik
Oppdragsnummer 52-23-0142
Totalvurdering Beritstien 4 - Innholdsrik enebolig i Meistervik. Boligen strekker seg over tre plan og inneholder blant annet 4 soverom, to stuer, badstue og veranda med havutsikt. Umiddelbar nærhet til marka og turstier. Barnehage et lite steinkast unna.
Ny barneskole under oppføring like i nærheten!

Høydepunkter:
Havutsikt
Store vindusflater
Umiddelbar nærhet til naturen
Kort vei til barnehage
Badstue
Parkering i garasje

Eneboligen ligger fint til i Meistervik boligfelt - et rolig og idyllisk nabolag ca. 25 minutters kjøring fra Storsteinnes sentrum. Tromsø sentrum er ca. 1t 15min hvis man kjører om Ryaforbindelsen, 1t 45min via E8. Malangen Resort ligger vest for eiendommen med restaurant og overnattingsmuligheter. Fjellandsbyen i Målselv med alpinbakker og langrennsterreng er en god times kjøring unna.
Matrikkel Gnr. 91 bnr. 54 i Balsfjord kommune
Beliggenhet Eiendommen er beliggende i Meistervik i umiddelbar nærhet til barnehage, kort vei til busstopp. Ca. 25 minutters gange til Coop Prix Meistervik, og aktivitetshall. Storsteinnes sentrum ligger 30 minutter unna, med bil.
Adkomst Adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Eiet tomt på 1106 kvm.

Skrånende tomt, opparbeidet med plen og noe beplanting.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1988
Areal Primærrom: 154 kvm, Bruksareal: 190 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 1, Antall rom: 6
Byggemåte Boligen er oppført på grunnmur murt av Lecablokker, trolig på støpte såler.

Yttervegger er ut fra byggeår av 6" isolert bindingsverk. Trolig bygget opp utvendig med plater, vindsperre og er kledd med liggende dobbelfalset trepanel.

Saltak bygget opp med bærende konstruksjoner av limtre og sperreverk av tre. Taket er tekket med betongtakstein, takrenner og nedløp av stål.

Vinduer med 2-lags isolerglass i karmer og rammer av tre. Malt utvendig og lakkert innvendig.

Balkonger er bygget av trykkimpregnerte materialer og fundamentert på søyler.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig bruktillatelse datert 19.04.1989.
Innhold Enebolig over 3 plan, med underetasje, 1. etasje og loft.

Inngår i P-rom:
Loft: Soverom og stue
1. etasje: Stue, bad, soverom, kjøkken og vaskerom
Underetasje: Entré, hall m/ trapp, 2 soverom, bad og badstue

Inngår i S-rom:
Underetasje: Garasje og 2 boder.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Bjørnar Elvemo, datert 05.05.2023 samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Innvendige overflater:
Gulv av laminat og belegg.
Murvegg i beboelsesrom er utlektet og isolert med 7 cm mineralull.
Malte plater på soverom.
Malt og lasert trepanel i stue og spisestue avdeling.
Himling av panel og malte plater.

Våtrom:
Vaskerom innenfor kjøkken i hovedetasje. Våtromstapet på vegg og vinylbelegg på gulv. Innredet med skyllekar i stål og opplegg for vaskemaskin. Dør direkte ut på baksiden. Badet er trolig renovert for få år siden. Det er baderomsplater på vegg og vinylbelegg på gulv. Badet er innredet med badekar, innredning med håndvask og gulvmontert toalett. Badet i hovedetasjen er trolig fra byggeår. Baderomsplater på vegg og belegg på gulv. Innredet med lukket dusjkabinett, innredning med håndvask og gulvmontert toalett.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med glatte fronter og dører. Benkeplate av laminat, integrerte hvitevarer. Kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr.

Tekniske installasjoner:
Skjult elektrisk installasjon, sikringsskap på vegg i bod i underetasje. Alle fordelingskurser er sikret med automater. Det er varmekabler i gulv i alle beboelsesrom i underetasje. Hovedinntak for vann med stoppekran og varmtvannsbereder er plassert på bod i kjeller. Pipe murt av elementer, pusset og malt overflate. Vedovn montert i stue.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Utvendig > Utvendige trapper
Det er ikke montert rekkverk. Det er påvist fukt/råteskader i konstruksjonen.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Sluket har begrenset inspeksjonsmulighet og er dermed vanskelig å rengjøre. Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet. Sprekk/åpning i belegg bak toalett. Sluket er plassert under dusjkabinett og er vanskelig tilgjengelig for rengjøring.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Det er glipp mellom klemring og belegg.

TG IU:
Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Bad
Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner. Våtsone ligger mot vaskerom og yttervegg.
Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Vaskerom
Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner. Våtsone ligger mot vaskerom og yttervegg.

TG2 avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Veggkonstruksjon
Deler av utvendig kledning er værslitt.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Det er påvist avvik rundt gjennomføringer i takflaten. Fuktskjolder etter lekkasje rundt pipegjennomføring.

Utvendig > Vinduer
Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Karmene i vinduer er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Karmene i vinduer er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke.

Utvendig > Dører
Knekt vrider på balkongdør i hovedetasje. Utvendig værslitasje på dører og garasjeport.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler.

Innvendig > Overflater
Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. På soverom mot bad er det gjort gjentetting av en tidligere dør som ikke er ferdigstillet. I trapp er det fuktskjolder i panel etter lekkasje rundt pipe.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Innvendig > Pipe og ildsted
Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke. Ildfast plate mangler på gulvet under feieluken. Det er påvist at pipe har sprekker og riss. Mur smuldret opp ved røykrør innføring. Sotluke lar seg ikke lukke.

Innvendig > Rom Under Terreng
Det er registrert fuktskjolder/fuktskader på overflater. Det ble tatt hull i utforet vegg på soverom. Det målt 8% fukt i konstruksjonen. På bod ble det registrert avflassing og mineralutfelling på mur og fukt i gulvlist. Dette kan skyldes nedsatt funksjon på drenering og/eller fuktsikring av grunnmur. Her ble det målt 21,8 % fukt i gulvlist.

Innvendig > Innvendige trapper
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Innvendig > Innvendige dører
Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. Hull i dør til ett soverom og til vaskerom.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet Våtromsplater er ikke montert fagmessig.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er registrert knirk i gulvet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist at gulvoverflaten har sprekker. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.

Våtrom > Ventilasjon > Bad
Det etablerte avtrekkssystemet fungerer ikke tilfredsstillende. Avtrekk fra badet er frakoblet.

Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom
Det er registrert knirk i gulvet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.

Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom
Det etablerte avtrekkssystemet fungerer ikke tilfredsstillende.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet Våtromsplater er ufagmessig utført Våtromsplater er ikke montert på sokkel list i våtsone. Store hull i plater for rørgjennomføringer som ikke er tettet.

Våtrom > Ventilasjon > Bad
Det etablerte avtrekkssystemet fungerer ikke tilfredsstillende. Avtrekk fra våtrommet er frakoblet.

Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken
Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninredning utover normal slitasjegrad. Hakk i en skapdør på hjørneskap.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Det er mistanke om at arbeid på anlegget ikke er utført av fagperson. Avløp fra servant på bad i kjeller er lagt åpent på gulv fra vegg og til sluk. Arbeidene bærer preg av ufagmessig utførelse.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Ventilasjonsanlegg/sentralavtrekk er fjernet på loft.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år

Tomteforhold > Byggegrunn
Det er registrert symptomer på setninger i grunnen i form av sprekker i grunnmur. Det ble registrert sprekk i grunnmur i garasje.

Tomteforhold > Drenering
Det ble registrert lokal fukt i bod. Dette gjelder i nedre del av vegg mot garasje. Forholdet kan skyldes at takrenne-nedløp er ført i grunnen på dette hjørnet.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Grunnmuren har sprekkdannelser. Sprekk i grunnmur i garasje og i hjørnet på huset mot nordvest.

TG2: avvik som ikke krever tiltak:
Våtrom > Overflater vegger og himling > Vaskerom
Tapetskjøter er ikke tette Våtromstapet har stedvis løse skjøter.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Bjørnar Elvemo, datert 05.05.2023 samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Boligens oppvarming består i hovedssak av elektrisk oppvarming og vedfyring. Varmekabler i alle p-rom i underetasjen.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og på tomt.
Tomten Areal: 1 106 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk.
Regulering Boligen ligger i et område regulert til boligbebyggelse, jfr. reguleringsplankart datert 08.05.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 800 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300, (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Bjørnar Elvemo den 05.05.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 624 188,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 371 913,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2022.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 19 621,- pr. År.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1986/4653-1/97RETTIGHETER IFLG. SKJØTE
14.07.1986
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

1986/4653-2/97ERKLÆRING/AVTALE
14.07.1986
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport, datert 05.05.2023
Selgers egenerklæringsskjema, datert 26.04.2023
Midlertidig brukstillatelse, datert 19.04.1989
Reguleringsplankart
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Formuesverdi hentet fra Skatteetatens nettsider.

Selger opplyser om følgende i egenerklæringen:
Dette er ikke noe jeg selv har tenkt over, før jeg bestilte takst for vurdering av salg tilbake i mars 2022, da takstmann påpekte at badet nede i 1. etasje, som er pusset opp i 2016 (iflg forrige eier) ikke virker å være pusset opp av fagfolk, hva angår arbeide med rør
En stund etter at jeg kjøpte huset, så jeg tegn til lekkasje via vegg inne i huset. Her kontaktet jeg først en bekjent som er tømrer, og han bekreftet at det så ut som vannlekkasje kom via pipehatt. Takstmann bekreftet også denne mistanken i ettertid. Etter det igjen har jeg hatt en ny takst, der jeg fikk beskjed om at konstruksjon ikke er skadet, men at pipehatt burde byttes.
Jeg byttet ut en gammeldags kobberplate, med ei gjennomsiktig glassplate under ovnen da nytt gulv ble lagt.
I vinter, da det var på det kaldeste, hørte jeg lyd i vegg, jeg tenkte med meg selv at lyden må være mus. Jeg fikk da innstallert musesperrer rundt huset, da dette ikke var på boligen. Byttet også ventlier rundt om huset. Etter det har jeg ikke opplevd noe som helst med mus.

Det foreligger ingen bygningstegninger i kommunens database.

Det tas forbehold om pantehavers salgssamtykke. Partene er inneforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart. Kjøper bes kontrollere med meglerforetaket at forbehold er avklart før man overtar boligen. Selger er inneforstått med at ovennevnte forbehold må oppfylles før helt eller delvis oppgjør kan foretas. Om ikke ovennevnte forbehold går i orden heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper. Eventuelt innbetalt beløp tilbakebetales til kjøper i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Stina Stormo

(+47) 41434462

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Onsdag, 07. jun.
15:30 - 16:30
For ytterligere informasjon og visning, ta kontakt med eiendomsmegler Stina Stormo
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Beritstien 4 - presentert av Sne Eiendomsmegling ved Stina Stormo.
Velkommen til Beritstien 4 - presentert av Sne Eiendomsmegling ved Stina Stormo.
Frittliggende enebolig med garasje og parkering på tomt.
Frittliggende enebolig med garasje og parkering på tomt.
Beliggenhet i et naturskjønt område og nærhet til nødvendige fasiliteter.
Beliggenhet i et naturskjønt område og nærhet til nødvendige fasiliteter.
Planskisse 3.etasje.
Planskisse 3.etasje.
Planskisse 2.etasje.
Planskisse 2.etasje.
Planskisse 1.etasje.
Planskisse 1.etasje.
Romslig stue med plass til ønsket møblement i flere soner.
Romslig stue med plass til ønsket møblement i flere soner.
Her nyter du godt av fine lys- og utsiktsforhold.
Her nyter du godt av fine lys- og utsiktsforhold.
Det er delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken. Vedfyring for effektiv oppvarming av boligen.
Det er delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken. Vedfyring for effektiv oppvarming av boligen.
Gjennomgående for boligen er fine lysforhold fra store vindusflater.
Gjennomgående for boligen er fine lysforhold fra store vindusflater.
Praktisk kjøkken med mye skap- og benkeplass.
Praktisk kjøkken med mye skap- og benkeplass.
Fin planløsning med spisestue like ved kjøkkenet.
Fin planløsning med spisestue like ved kjøkkenet.
Trappeløp mellom etasjene.
Trappeløp mellom etasjene.
I loftet er det soverom og stue. Perfekt for barnefamilien!
I loftet er det soverom og stue. Perfekt for barnefamilien!
Her er det nydelig utsikt mot havet.
Her er det nydelig utsikt mot havet.
I 1.etasje er det soverom, bad og hall.
I 1.etasje er det soverom, bad og hall.
Yttergang og hall er adskilt. Det gir rom for optimal utnyttelse av areal.
Yttergang og hall er adskilt. Det gir rom for optimal utnyttelse av areal.
To av boligens soverom befinner seg i underetasjen med hvert sitt store vindu.
To av boligens soverom befinner seg i underetasjen med hvert sitt store vindu.
Soverommet i 1. etasje.
Soverommet i 1. etasje.
Pent bad med praktisk innredning, badekar og badstue.
Pent bad med praktisk innredning, badekar og badstue.
Boligens andre bad har også god innredning, wc og dusjkabinett.
Boligens andre bad har også god innredning, wc og dusjkabinett.
Teknisk rom.
Teknisk rom.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Oversikt tomt.
Oversikt tomt.
Utsikt over Malangssundet.
Utsikt over Malangssundet.
Nærhet til barnehage, turterreng, matbutikk m.m.
Nærhet til barnehage, turterreng, matbutikk m.m.
Meistervik barnehage.
Meistervik barnehage.
Coopen befinner seg vest for boligen, her finner man også utleveringssted fra Postnord.
Coopen befinner seg vest for boligen, her finner man også utleveringssted fra Postnord.
Malangen Resort er ca. 15 min. kjøretur unna!
Malangen Resort er ca. 15 min. kjøretur unna!