Strandvegen 116A

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
68m2
Prisantydning
3 640 000,-

Strandvegen 116 A - En sjelden 3-roms leilighet med spesialtilpassede løsninger av høy kvalitet!  Leiligheten fremstår innbydende med delikate farge- og materialvalg og holder en gjennomgående høy standard. Her får du; stue og lekkert kjøkken i åpe n løsning, bad, vaskerom med HTH innredning i full takhøyde, 2 soverom, hems og gang/entrè. Fra stuen er det utgang til en sørvestvendt romslig, solrik terrasse! Nærhet til fasiliteter som treningssenter samt busstopp med hyppige avganger mot UIT/UNN, Jekta og sentrum. Ca. 12 minutters gange til sentrum. Høydepunkter: Garasjeplass med oppgradert vekt og elbillader. Meget påkostet kjøkken. Generøs takhøyde. Hems. Heis. Sportsbod. Oppvarming/varmtvann i felleskostnader. IN-ordning. Sentral beliggenhet. For ytterligere informasjon ta kontakt med megler Robin C. Lund ... Les mer

Prisantydning: 3 640 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 12 710,-
Fellesgjeld: 2 454 000,-
Primærrom: 68m2
Bruksareal: 68m2
Soverom: 2
Byggeår: 2021

Se full beskrivelse

Eiendom Strandvegen 116A
9006 Tromsø
1. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0173
Totalvurdering Strandvegen 116 A - En sjelden 3-roms leilighet med spesialtilpassede løsninger av høy kvalitet! 

Leiligheten fremstår innbydende med delikate farge- og materialvalg og holder en gjennomgående høy standard. Her får du; stue og lekkert kjøkken i åpen løsning, bad, vaskerom med HTH innredning i full takhøyde, 2 soverom, hems og gang/entrè. Fra stuen er det utgang til en sørvestvendt romslig, solrik terrasse!

Nærhet til fasiliteter som treningssenter samt busstopp med hyppige avganger mot UIT/UNN, Jekta og sentrum. Ca. 12 minutters gange til sentrum.

Høydepunkter:

Garasjeplass med oppgradert vekt og elbillader
Meget påkostet kjøkken
Generøs takhøyde
Hems
Store vindusflater
Heis
Sportsbod
Oppvarming i felleskostn.
IN-ordning
Sentral beliggenhet
For ytterligere informasjon ta kontakt med megler Robin C. Lund

For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 4387, andelsnr. 8 i Borettslaget Bjerkaker Sjøpark D med orgnr. 923654674 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten ligger på attraktive Bjerkaker med kort vei til flere dagligvarehandler, treningssenter, skole og bussforbindelse. Bussen går rett utenfor døra med flere avganger hver time og tar deg både til sentrum, Jekta og UiT/UNN. Leiligheten ligger kun en 10 minutters spasertur unna Tromsø sentrum, hvor du finner alle fasilitetene en storby har å tilby.
Adkomst Adkomst via offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Opparbeidet med lekeplasser og fine fellesarealer.
Boligtype, og eierform Borettslag Leilighet
Byggeår 2021
Areal Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 68 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Ferdigattest Brukstillatelse for Strandvegen 116A er trukket tilbake etter vedtak fra Statsforvalter. Forholdet gjelder rekkefølgebestemmelse til offentlig infrastruktur som omfatter hele Bjerkaker Sjøpark som utbygging, men vedtaket om brukstillatelsen er hektet på 116A da dette er siste ferdigstilte bygg i prosjektet. Det er bekreftet "bobarhet" fra Tromsø kommune og forholdet innvirker ikke på byggets funksjonalitet, sikkerhet eller kvalitet. Dette er også bekreftet av borettslagets forsikringsselskap. Utbygger Bjerkaker Sjøpark AS følger opp dette med Tromsø kommune slik at brukstillatelsen etter hvert kommer på plass.
Innhold Inngår i p-rom:
Bad, gang , soverom 1, soverom 2, stue/kjøkken og vaskerom/teknisk rom.

I tillegg er det en 10 kvm hems, med stige fra stuen.
Standard Innvendige overflater:
Gulv: Parkett og flis.
Vegger: Malte plater.
Himling: Malte plater. Pusset malt betong. Systemhimling T-profil i bad.

Våtrom - bad:
Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2017. Dokumentasjon: kontrollerklæringer. Veggene har fliser. Systemhimling. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Fall mot sluk er målt til 25 mm. Det er plastsluk med slukmansjett i hjørnet og smøremembran med dokumentert utførelse. Baderomsinnredning. Ett greps blandebatteri, nedfelt servant og speilskap med lys. Veggmontert WC. Opplegg for vaskemaskin. Dusjvegger hjørne med armatur og dusjgarnityr. Vannskap. Det er balansert ventilasjon. Våtrommet er av cabin. Overflate fuktsjekk er foretatt med protimeter, uten å finne unormale verdier.

Vaskerom/teknisk rom:
Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2017. Dokumentasjon: kontrollerklæringer. Veggene har malte plater. Systemhimling i taket. Gulvet er flislagt. Rommet har vannbåren gulvvarme. Fall mot sluk er målt til 18 mm. Det er plastsluk med slukmansjett og smøremembran med dokumentert utførelse. Rommet har opplegg for vaskemaskin og skyllekar. Det er balansert ventilasjon. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Overflate fuksjekk er foretatt med protimeter uten å finne unormale verdier. Innredning fra HTH og marmorfliser på bakvegg.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning, type HTH fra byggeår. Innredning type glatt med skuffer og skap. Benkeplate av stål og stein. Integrert komfyr med nedfelt keramisk induksjons koketopp. 1 nedfelt vaskekum, ett grep blandebatteri med avstenging for oppvaskmaskin. Integrert oppvaskmaskin, vinskap, stekeovn, kjøleskap og fryseskap med integrert vanndispenser og isbitmaskin. Det er avtrekk via balansert anlegg.

Tekniske installasjoner:
VANNLEDNING: Rør i rør system. Besiktiget i vannskap
AVLØP: Innvendig avløpsrør av plast
VENTILASJON: Flexit balansert ventilasjon
VARMTVANNSBEREDER: Felles varmtvann for hele sameiet/blokka
VANNBÅREN VARME: Felles fjernvarmeanlegg i blokka, for vannbåren gulvvarme. Vannbåren gulvvarme i entre/gang, stue/kjøkken og vaskerom med egne kurser.
ELEKTRISK ANLEGG: El. anlegg er hovedsakelig fra byggeår, med skjult løsning. Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Ingenting tilkommet eller justert på i ettertid.
BRANNTEKNISKE FORHOLD: 6 kg pulverappat. Røykvarslerer seriekoblet. Sprinkler.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG IU:
Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad
Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Vaskerom/Teknisk rom

TG2:
Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom/Teknisk rom
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Fallet i gulvet er målt til 18 mm.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Per-Steinar Skoglund datert 14.05.2023.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming via fjernvarme og elektrisitet. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Fast parkering i felles garasjeanlegg samt oppmerkede plasser for gjesteparkering.
Tomten Areal: 1 458 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbygg jf. reguleringsplan datert 10.02.2022. Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen jf. plan for pågående regulering datert 09.01.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Borettslaget Bjerkaker Sjøpark D
Andelsnummer: 8
Fellesutgifter: Kr. 12 710,- pr Mnd.
Andel fellesgjeld: Kr. 2 454 000,-.
Andel fellesformue: Kr. 16 246,-.

Felleskostnader inkluderer blant annet; oppvarming, kommunale avgifter og TV/internett.
Vedtekter, regler, regnskap ol. Interessenter og budgivere oppfordres til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete reglerom husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Prisantydning 3 640 000,- / Felleskostnader: 12 710,- pr. mnd
Felleskostnader inkluderer blant annet; oppvarming, kommunale avgifter og TV/internett.
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Per Steinar Skoglund den 14.05.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 155 811,-
Formuesverdi sekundærbolig: 4 160 920,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2022.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgifter.
Adgang til utleie Ved styrets godkjenning.
Borettslag Borettslaget Bjerkaker Sjøpark D
Fellesutgifter Kr 12 710,- per mnd.
Felleskostnader inkluderer blant annet; oppvarming, kommunale avgifter og TV/internett. , forbruk av varmtvann er også inkludert.
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 2 454 000,- Fellesformue kr16 246,-

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 16363811829, DnB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 11.05.2023: 4.2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 153
Saldo per 11.05.2023: 155 254 000
Andel av saldo: 2 454 000
Første termin: 20.09.2021Neste avdrag: 20.03.2029 ( siste termin 20.06.2061 )
3 mnd nibo + margin 0,95% IN-lån

Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 20.03.2029 utgjøre ca kr 2 974,00 per måned for denne boligen.

Laget har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen negative heftelser registrert på denne andelen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP3523012
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Vedtekter
Årsregnskap
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det forutsettes at kjøper blir godkjent som ny andelseier av borettslagets styre. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier er hver av partene fri fra denne kjøpekontrakt og hver av partene bærer sine eventuelle kostnader i forbindelse med saken. Eventuelt innbetalte beløp skal tilbakebetales i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 20.03.2029
utgjøre ca kr 2 974,00 per måned for denne boligen.
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Strandvegen 116A - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Robin C. Lund!
Velkommen til Strandvegen 116A - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Robin C. Lund!
Planskisse.
Planskisse.
Planskisse hems.
Planskisse hems.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp
Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp
1-stavs eikeparkett med fotlist i alle alle oppholdsrom utenom bad, vaskerom og entre.
1-stavs eikeparkett med fotlist i alle alle oppholdsrom utenom bad, vaskerom og entre.
Vi har gleden av å presentere denne lekre leiligheten i et av Tromsøs mest attraktive områder på Bjerkaker Sjøpark.
Vi har gleden av å presentere denne lekre leiligheten i et av Tromsøs mest attraktive områder på Bjerkaker Sjøpark.
Fin planøsning som gir flere møbleringsmuligheter.
Fin planøsning som gir flere møbleringsmuligheter.
Stuen framstår åpen, lys og luftig, med store vindusflater og generøs takhøyde som på det meste er 3,70 meter
Stuen framstår åpen, lys og luftig, med store vindusflater og generøs takhøyde som på det meste er 3,70 meter
Fra stuen har du utgang til terrasse med gode solforhold!
Fra stuen har du utgang til terrasse med gode solforhold!
På terrassen har du god plass til utemøbler, beplantning og grill! Materialet er Møreroyal
På terrassen har du god plass til utemøbler, beplantning og grill! Materialet er Møreroyal
Kvalitetskjøkken fra HTH med sorte, glatte fronter og integrerte hvitevarer.
Kvalitetskjøkken fra HTH med sorte, glatte fronter og integrerte hvitevarer.
Meget sjelden anledning til å sikre seg en helt spesiell leilighet med løsninger man vanligvis ikke finner i et bygg
Meget sjelden anledning til å sikre seg en helt spesiell leilighet med løsninger man vanligvis ikke finner i et bygg
De fleste hvitevarer er levert av Miele 80cm koketopp med tilhørende fjernstyrt ventilator, vinskap full høyde med tre temperatursoner, fryseskap med integrert isbit/isvannmaskin
De fleste hvitevarer er levert av Miele 80cm koketopp med tilhørende fjernstyrt ventilator, vinskap full høyde med tre temperatursoner, fryseskap med integrert isbit/isvannmaskin
Kjøkkenøy med benkeplate i rustfritt stål med struktur (Blanco Steelart) med innsveiset vask. Øy har også integrert oppvaskmaskin.
Kjøkkenøy med benkeplate i rustfritt stål med struktur (Blanco Steelart) med innsveiset vask. Øy har også integrert oppvaskmaskin.
Benkeplate i marmor og bakveggen er også av marmor
Benkeplate i marmor og bakveggen er også av marmor
Integrerte kvalitetshvitevarer som medfølger handelen
Integrerte kvalitetshvitevarer som medfølger handelen
Komplett flislagt bad med gulvvarme.
Komplett flislagt bad med gulvvarme.
Totalt er det to gode soverom i leiligheten - Her er hovedsoverommet som fremstår luftig med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Lekker detalj som er med integrerte leselys
Totalt er det to gode soverom i leiligheten - Her er hovedsoverommet som fremstår luftig med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Lekker detalj som er med integrerte leselys
Soverom 2 - Her er det også garderobeskap
Soverom 2 - Her er det også garderobeskap
Hemsen byr på godt med oppbevaringsplass og flere innredningsmuligheter!
Hemsen byr på godt med oppbevaringsplass og flere innredningsmuligheter!
Lekker gang med 60 x 60 fliser med gulvvarme og innredet med en skyvedørsgarderobe.
Lekker gang med 60 x 60 fliser med gulvvarme og innredet med en skyvedørsgarderobe.
Vaskerom med 60 x 60 flis med komplett innredning fra HTH i full høyde som gir gode lagringsmuligheter. Legg merke til bakvegg med marmor.Takhøyde på 3,0 meter
Vaskerom med 60 x 60 flis med komplett innredning fra HTH i full høyde som gir gode lagringsmuligheter. Legg merke til bakvegg med marmor.Takhøyde på 3,0 meter
Parkeringsplass i lukket garasjeanlegg med egen elbil-lader og oppgradert vekt
Parkeringsplass i lukket garasjeanlegg med egen elbil-lader og oppgradert vekt
Området er kjent for sin nærhet til flotte grøntarealer
Området er kjent for sin nærhet til flotte grøntarealer
Fasade
Fasade
Kort vei til blant annet dagligvarebutikker, byggvareforretning, frisør, treningssenter, fotballhall m.m.
Kort vei til blant annet dagligvarebutikker, byggvareforretning, frisør, treningssenter, fotballhall m.m.