Malangen Brygge - Rorbu 41

Meistervik

Soverom
3 stk
Størrelse
90m2
Prisantydning
4 690 000,-

Malangen brygge - Rorbu 41 Meget påkostet rorbu i Malangen med fantastisk utsikt og gode materialvalg. Med sin høye standard og flotte utomhusområder er dette rorbua for den som ønsker å bo tett på naturen og nyte kystlivet i Nord-Norge. Stor terra sse sikrer plassbehovet til hyggelige sammenkomster. Rorbuen er fra 2008 og og inneholder: stue, kjøkken, 3 soverom, bad, vaskerom/bad og entrè/gang. Det er utgang til terrasse fra stuen i 1.etasje og til balkong fra hovedsoverommet i 2.etasje. I tillegg kommer 2 sportsboder og en stor inngjerdet terrasse med bålplass, sittegrupper og jacuzzi. Høydepunkter: Nært på naturen. Store vindusflater. Peis. Stor sørvestvendt platting med levegg. Utendørs jacuzzi. Hurricane spabad. Elektrisk solavskjerming. Ingen utleieplikt!.   ... Les mer

Prisantydning: 4 690 000,-
Boligtype: Hytte
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 90m2
Soverom: 3
Byggeår: 2008

Se full beskrivelse

Eiendom Malangen Brygge - Rorbu 41
9055 Meistervik
Oppdragsnummer 52-23-0090
Totalvurdering Malangen brygge - Rorbu 41

Meget påkostet rorbu i Malangen med bl.a. jacuzzi, Hurricane spabad, overlegen utsikt og gode materialvalg. Med høy standard og flotte utomhusområder er dette rorbua for den som ønsker å bo tett på naturen og nyte kystlivet i Nord-Norge. Stor terrasse sikrer plassbehovet til hyggelige sammenkomster.

Rorbuen er fra 2008 og og inneholder: stue, kjøkken, 3 soverom, bad, vaskerom/bad og entrè/gang. Det er utgang til terrasse fra stuen i 1.etasje og til balkong fra hovedsoverommet i 2.etasje. I tillegg kommer 2 sportsboder og en stor inngjerdet terrasse med bålplass, sittegrupper og jacuzzi.

Høydepunkter:
Nært på naturen
Store vindusflater
Peis
Stor sørvestvendt platting med levegg
Utendørs jacuzzi
Hurricane spabad
Elektrisk solavskjerming
Ingen utleieplikt!

Denne sjarmerende rorbua ligger idyllisk til ved sjøen, og gir deg muligheten til å leve tett på naturen. Med sin nærhet til havet kan du nyte fersk sjøluft og storslått utsikt av rå Nord-Norsk natur. Vi anbefaler en visning av eiendommen, da den må oppleves på nært hold for å kunne sette pris på dens unike kvaliteter.

Ta kontakt med eiendomsmegler for visning!
Matrikkel Gnr. 87 bnr. 89 i Balsfjord kommune
Beliggenhet Rorbua er en del av Malangen Resort som ligger i Skutvik i Balsfjord kommune, ca. halvannen times kjøretur fra Tromsø.

Rorbua ligger helt nede ved havet og har panoramautsikt mot fjord og fjell. Området er et attraktivt område for fritid og rekreasjon og byr på mange ulike aktiviteter og turopplevelser. Malangen er kjent som en fiskerik fjord hvor særlig silde- og seifisket har hatt stor betydning. Innlandet på halvøya byr på fiskerike fjellvann og godt jaktterreng. Malangsfjorden er omkranset av majestetiske fjell, noen rager over 1000 meter over fjorden, slik som Bentsjordtinden.

Området er bebygd med hytter, rorbuer og fast bygdebebyggelse. Bosettingen på Malangshalvøya er spredt med ca. 500 husstander. De mest kjente stedene er Vikran, Malangseidet, Meistervik og Mortenhals. Balsfjord kommune strekker seg over et stort område, hvor landskapet varierer fra flatt fruktbart jordbruksland til ville fjellområder. Ca. 7 km til Meistervik hvor det er dagligvarebutikk og andre servicetilbud.

Det gangavstand til restaurant og andre tilbud på Malangen brygger sitt anlegg.
Adkomst Kjør gjennom Ryatunellen.Ta til venstre og følg veien. Malangen Brygger ligger på høyre side mot sjøen. Alternativ veg er via Storsteinnes og fastlandet. Bergnet kjøre tid via Ryatunnelen er ca. 60 minutter.
Tomt/beskaffenhet Eiendommen er anlagt framme på brinken/berget i terrenget nede ved sjøen. Skrånende tomt fallende mot sydvest. Tomt/uteområdet framstår som naturtomt med fjell i dagen i front. Byggegrunn av fjell.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen datert 08.05.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Boligtype, og eierform Selveier Hytte
Byggeår 2008
Areal Primærrom: 90 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 4
Byggemåte Taktekkingen er av asfaltpapp. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon.

Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning og noe platekledning. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har fabrikkmalt hovedytterdør med rundt glassfelt. Det er malte balkongdører i tre og skyvebalkongdør i malt tre, alle med store glassfelt. Det er gipsplater på tak og vegg i 1.etasje. Listefritt mellom tak og vegg innvendig.

Til uteboder og tilbygg er det ytterdører i malt tre, tett utførelse.

Veranda med utgang fra stue i 1.etg mot sør. Fra soverom i 2.etg er det utgang til veranda mot vest og en liten balkong mot sør. Utført i impregnert tre og stål. Rekkverk av stål og glass. Ved inngangsparti er det en platting i impregnert tre. Det er en stor terrasse mot øst i impregnert tre og levegger med malt trekledning.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen datert 08.05.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 02.06.2008.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
1. etasje: Gang, stue/kjøkken m/trapp og bad/vaskerom
2. etasje: Gang m/trapp, soverom 1, soverom 2, soverom 3, bad

Inngår i S-rom:
1. etasje: Sportsbod 1, Sportsbod 2, Innebygd terrasse

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen datert 08.05.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Innvendige overflater:
Gulv av parkett og fliser.
Veggene har malte plater/trepanel.
Innvendige tak har malte plater/trepanel.
Etasjeskiller er av trebjelkelag.
Boligen har isolert stålpipe og vedovn i stue.
Boligen har malt tretrapp. Innvendig har boligen malte glatte dører.

Bad/vaskerom 1. etasje:
Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Veggene har fliser. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Høydeforskjell mot sluk er målt til 2 mm fra overkant gulv ved dør til overkant slukrist. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Rommet har innredning med nedfelt servant, toalett, dusjvegger/hjørne og opplegg for vaskemaskin. Det er mekanisk avtrekk. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt fra gang. Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 0.

Bad 2. etasje:
Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Veggene har fliser. Taket har malt panel. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Høydeforskjell mot sluk er målt til 2 mm fra overkant gulv ved dør til overkant slukrist. Gjelder sluk utfor badekar. Sluk under badekar kan ikke nåes. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Bad har to sluker, en utfor badekar og en under. Rommet har innredning med 2 nedfelte servanter, veggmontert toalett, veggmontert urinal og badekar. Det er mekanisk avtrekk. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt fra soverom. Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 0.

Kjøkken:
Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Flislagt over benk. Det er kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Tekniske installasjoner:
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Det er besiktiget i rørskap. Det er avløpsrør av plast. Boligen har naturlig ventilasjon via åpningsbare vinduer og ventiler. Våtrommene har mekanisk avtrekk fra vifter. Varmtvannstanken er på ca 300 liter og plassert på bad/vaskerom i 1.etg. Sikringsskap med automatsikringer og skjult kabelføring Brannslukkingsapparat og røykvarslere. Utvendig elektrisk solavskjerming i 1. etasje. Utekran med varmt og kaldt vann.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Terrasse mot øst
Det er ikke montert rekkverk. Ved høyder over 0,5 meter er det påkrevd med rekkverk

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Sluk er ikke tilgjengelig for inspeksjon. Gjelder sluk under badekar.

TG2 avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Nedløp og beslag
Det er avvik: Mangler vannbordbeslag på tilbygg.

Utvendig > Veggkonstruksjon
Bordkledning går stedvis nesten helt ned i terreng.

Utvendig > Vinduer Gå til side
Det er avvik: Enkelte vinduer har vridere som er løs

Utvendig > Dører
Det er avvik: Hovedytterdør har et hakk/ skade i nedre hjørne, balkongdører mot sør og vest har avflasset maling. Ytterdør på tilbygg er svellet etter inndriv av vann, samt avflasset maling på karm. Denne døren er heller ikke mulig å åpne og ser videre ut for å være en dør beregnet for innvendig bruk.

Innvendig > Overflater
Det er avvik: Parkett på soverom sør og i gang 2.etg har svellet opp i langsgående skjøter. Bordene kuver opp i skjøter. Det er bom i 3-4 fliser i stue. Det var to store tepper som ikke ble flyttet på.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. På gulv i stue er det målt høydeforskjell på 16 mm gjennom hele rommet. Ble målt fra gang til hjørne stue mot sørøst.

Innvendig > Innvendige dører
Det er avvik: To dører i 2.etg har løse vridere.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall). Gulv under badekar er ikke mulig å måle.

Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom
Det er avvik: Avtrekksvifte i vegg føres ut i tilbygg mot øst.

TG2 avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Høydeforskjell fra topp gulv ved dør til topp sluk er 20 mm mot krav på 25 mm.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen datert 08.05.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming består i hovedsak av elektrisitet og vedfyring. Hjemmelshaver informerer om at det er varmekabler i hele 1. etasje og gulvvarme i alle soverom i 2. etasje.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering langs privat vei.
Tomten Areal: 199 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Rorbua er tilknyttett offentlig vann. Det er privat septikktank (beliggende under platting mot sørøst).
Regulering Eiendommen er regulert til annet byggområde jfr. reguleringsplankart datert 02.03.2023.
Eiendommen ligger innenfor LNFR-område jfr. kommuneplankart datert 02.03.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 690 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Raymond Jørgensen den 08.05.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 497 570,-
Formuesverdi sekundærbolig: 1 890 767,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2022.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 11 445,- pr. År.
Kommunale avgifter er estimert ut fra faktisk forbruk i 2022.
Energiforbruk Hjemmelshaver opplyser om et årsforbruk på 16 009 kWh med jacuzzi på 38 grader hele året.
Adgang til utleie Rorbua kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2015/957153-1/200ERKLÆRING/AVTALE
16.10.2015
RETTIGHETSHAVER: Knr: 5422 Gnr: 87 Bnr: 89
Bestemmelse om platt med levegger over skjemmende septiktank.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport datert 08.05.2023
Egenerklæringsskjema datert 08.05.2023
Byggetegninger
Ferdigattest
Kommuneplankart
Reguleringsplankart
Grunnkart og ortofoto
Vegstatuskart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Hjemmelshaver opplyser om følgende:

De har kjøpt seg ut av utleieplikten for rorbuen som betyr at man derfor ikke kreves å leie denne ut som andre tilsvarende rorbuer langs Malangen brygge.
Det medfølger Jacuzzi fra byggeår, som er fullt brukbar men med noen funksjonsfeil.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Det gjøres oppmerksom på dagens planskisser fraviker fra byggetegningene datert 01.06.2007:

På plan 1 er det oppført en vinterhage i tilknytting til badrom og terrasse og i tillegg en ekstra bod ved inngangsparti.
Badstuen på badet i 2. etasje er fjernet til fordel for spabad.

Formuesverdi er estimert ut fra Skatteetatens nettsider.

Selger opplyser at det er inngått en avtale med Malangen Utvikling AS om at rett til å anlegge platt med leveger på 8 gnr. 87 bnr. 32 i Balsfjordkommune. Avtalen er ikke tinglyst.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

(+47) 97789000

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning, ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Malangen brygge - Rorbu 41 presentert av Sne Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Ivar J. Nerdal!
Malangen brygge - Rorbu 41 presentert av Sne Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Ivar J. Nerdal!
Koslig krok for den strikkeglade eller den som vil nyte kaffen i ro og mak
Koslig krok for den strikkeglade eller den som vil nyte kaffen i ro og mak
Mektige fjell er blant motivene i utsikten
Mektige fjell er blant motivene i utsikten
Plasseringen til peisen skaper ei lun og koslig atmosfære i stua
Plasseringen til peisen skaper ei lun og koslig atmosfære i stua
Spisebordet får en naturlig plassering mellom stua og kjøkkenet
Spisebordet får en naturlig plassering mellom stua og kjøkkenet
Moderne, lyst og praktisk kjøkken
Moderne, lyst og praktisk kjøkken
Kjøkkenet har rikelig med oppbevaringsplass i skap og god arbeidsplass på benken
Kjøkkenet har rikelig med oppbevaringsplass i skap og god arbeidsplass på benken
Åpen stue/kjøkken løsning skaper sosiale soner - perfekt for familiens stunder
Åpen stue/kjøkken løsning skaper sosiale soner - perfekt for familiens stunder
Lyst flislagt bad i 1. etasje med utgang til vinterhagen
Lyst flislagt bad i 1. etasje med utgang til vinterhagen
Trappen opp til 2. etasje utført med teppe, innfelte spotter i tak
Trappen opp til 2. etasje utført med teppe, innfelte spotter i tak
Hovedsoverommet, et lekkert soverom med store vindusflater, romslig plass for ønsket møblement og skyvedørsgarderobe
Hovedsoverommet, et lekkert soverom med store vindusflater, romslig plass for ønsket møblement og skyvedørsgarderobe
Soverommet har også ikke mindre enn to private balkonger!
Soverommet har også ikke mindre enn to private balkonger!
Badet er velutstyrt med dobbel servant, eget pissoar og massasjebad fra merket Hurricane
Badet er velutstyrt med dobbel servant, eget pissoar og massasjebad fra merket Hurricane
Massasjebadet har også meget pent utsikt mot havet
Massasjebadet har også meget pent utsikt mot havet
Badet i 2. etasje er flislagt med mørke fliser som gir rommet et moderne og stilig uttrykk
Badet i 2. etasje er flislagt med mørke fliser som gir rommet et moderne og stilig uttrykk
Soverom 2, alle soverommene malt i lyse farger med nordisk preg
Soverom 2, alle soverommene malt i lyse farger med nordisk preg
Det minste soverommet har god plass til køyeseng for ekstra soveplasser
Det minste soverommet har god plass til køyeseng for ekstra soveplasser
Entré med skyvedørsgarderobe skaper et ryddig førsteinntrykk
Entré med skyvedørsgarderobe skaper et ryddig førsteinntrykk
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Fasade
Fasade
Fasaden mot adkomstveien er opparbeidet med platting og boder
Fasaden mot adkomstveien er opparbeidet med platting og boder
Spesielt med denne rorbuen er at man har en helt egen ekstra platting med levegg
Spesielt med denne rorbuen er at man har en helt egen ekstra platting med levegg
Platten kan fint innredes etter eget ønske, med stor plass til utemøblene
Platten kan fint innredes etter eget ønske, med stor plass til utemøblene
Helt magisk utsikt
Helt magisk utsikt
Platting i front er separert fra hovedplattingen
Platting i front er separert fra hovedplattingen
Heldekkende vinduer sikrer utsikten og lyset.
Heldekkende vinduer sikrer utsikten og lyset.
Utsikt mot vest
Utsikt mot vest
Områdebilde
Områdebilde
Områdebilde
Områdebilde
Områdebilde
Områdebilde