Tromsøysundvegen 34 A

Tromsdalen

Soverom
1 stk
Størrelse
36m2
Prisantydning
2 590 000,-

Tromsøysundvegen 34A - Leilighet over to plan beliggende sentralt ved havet nede i Tromsdalen. Boligen strekker seg over 2 plan og har flere muligheter for å etablere de sosiale sonene. Leiligheten inneholder blant annet: Stue, kjøkken, bad og entr è. Fra boligen har du flott utsikt mot Tromsøysundet og majestetiske fjelltopper! Høydepunkter: Parkering. Sentralt. Gode bussforbindelser. Felles bod i sameiet. Kommunale avgifter, husforsikring, brøyting og internett inkl. i fellesutgifter. Fra leiligheten er det kort vei til busstopp med hyppige avganger, flere matbutikker, idrettsanlegg, skøytebane, båthavn og turløyper. Ca. 5 minutter til sentrum med bil og 10 minutter til UiT/UNN. Fra boligen er det ca. 15 minutters gange sentrum og til opp til foten av Fløya for fine fjellturer. ... Les mer

Prisantydning: 2 590 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 5 153,-
Fellesgjeld: 101 907,-
Primærrom: 36m2
Bruksareal: 36m2
Soverom: 1
Byggeår: 1938
Energimerking: G

Se full beskrivelse

Eiendom Tromsøysundvegen 34 A
9020 Tromsdalen
2. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0129
Totalvurdering Tromsøysundvegen 34A - Leilighet med hems sentralt ved havet nede i Tromsdalen.

Boligen strekker seg over 2 plan og har flere muligheter for å etablere de sosiale sonene. Leiligheten inneholder blant annet: Stue, kjøkken, bad og entrè. Fra boligen har du flott utsikt mot Tromsøysundet og majestetiske fjelltopper!

Leiligheten disponerer en felles bod som disponeres av sameiet som sikrer ekstra oppbevaringsplass.

Høydepunkter:
Parkering
Sentralt
Gode bussforbindelser
Kort vei til det meste
Kommunale avgifter, husforsikring, brøyting og internett inkl. i fellesutgifter

Fra leiligheten er det kort vei til busstopp med hyppige avganger, flere matbutikker, idrettsanlegg, skøytebane, båthavn og turløyper. Ca. 5 minutter til sentrum med bil og 10 minutter til UiT/UNN. Fra leiligheten er det ca. 15 minutters gange sentrum og til opp til foten av Fløya for fine fjellturer.
Matrikkel Gnr. 17 bnr. 2 snr. 6, leilighetsnr. 201 orgnr. 986275118 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten ligger til sentralt i nedre del av Tromsdalen like ved havet. Tromsdalen er ett attraktivt boområde og en aktiv bydel med blant annet barne- og ungdomsskole, barnehager, idrettsanlegg, dagligvarebutikker, Pyramiden kjøpesenter, restauranter, bensinstasjoner og andre nødvendigheter. Gode bussforbindelser i nærområdet som tar deg raskt inn til sentrum.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Opparbeidet tomt med grusede utearealer ved sjøen.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1938
Areal Primærrom: 36 kvm, Bruksareal: 36 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2
Byggemåte Støpt betongsåle på grunn, grunnmurer/kjelleryttervegger av betong og naturstein. Yttervegger av reisverk av tre, utvendig tekket med liggende kledning. Saltak takkonstruksjon med arker og takopplett, utvendig tekket med profilerte steinbelagte stålplater.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Marius Høgås datert 28.04.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for ombygging datert 13.05.1991.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
2. etasje: Entré, Soverom, Stue, Kjøkken/spisestue, Bad/vaskerom/wc
Innredet hems. Det er ikke målbart areal.

Sameiet disponerer felles bod på ca. 11kvm.

Det bemerkes hele loftsetasjen og ca. 0,9 m2 av gulveralet i 2.etasje ikke er måleverdig grunnet lav takhøyde/skråhimling, dette iht. "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2014". Loftetasjen har et gulvareal på ca. 27 m2. Nevnte areal er følgelig ikke medregnet i arealoppstillingen over.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Marius Høgås datert 28.04.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv er tekket med parkett og belegg.
Vegger er tekket med malt trepanel.
Himlinger er tekket med malt trepanel.

Våtrom:
Det foreligger ikke dokumentasjon på materiealer eller arbeider på våtrommet. Aktuell teknisk forskrift: TEK97. Vegger er tekket med malt strie. Himling er tekket med malte plater. Gulvet er tekket med belegg. Badet har platsluk med klemring og synlig vinylbelegg som tettesjikt. Badet har inndredning med heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, speilskap med innebygd belysning, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og vegghengt toalett. Det er avtrekk via elektrisk styrt vifte i himling. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Tilstøtende rom for dusjsonen er felles trappegang og kjøkkeninnredning. Fuktsøk: Det ble og utført fuktsøk på gulvet i området rundt sluken, ingen forhøyede fuktverdier ble registrert.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning av laminerte skrog med laminerte slette fronter, laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål med ett-greps blandebatteri. Belysning under overskap. Kjøkkenet er utstyrt med frittstående hvitevarer som kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr. Kjøkkenet har ventilator med avtrekk ut.

Det ble utført fuktsøk ved kjøleskap, oppvaskmaskin og vask. Ingen forhøyede fuktverdier ble registrert.

Tekniske installasjoner:
Vannledninger av kobber. Hovedstoppekran plassert på kjøkkenet. Kraner er funksjonstestet og har tilfredsstillende vannmengde/trykk ved samtidig tapping. Avløpsrør av plast. Ukjent hvor luftingen av avløpsanlegget føres. Stakepunkt er trolig plassert i underliggende boenhet.

Leiligheten har naturlig ventilasjon via en ventil i ytterveggen i stuen, mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken. Elektrisk vifte i himling på badet som er opplyst tilkoblet felles mekanisk avtrekksanlegg. Det ble utført service på det mekaniske avtrekket i 2023 med utbytting av enkelte komponenter, faktura foreligger.

Varmtvannstank på ca. 120 liter av merket Oso fra 2005 plassert i kjøkkenskrog. Varmtvannstanken er montert i kjøkkeninnredningen og er uten mulighet for inspeksjon. Det er ikke mulig å se om den elektriske tilkoblingen er iht. dagens forskrift eller om tanken har montert vannstoppsystem. Det bemerkes at varmtvannstanken nærmer seg en alder på 20 år og funksjonssvikt kan lett oppstå på eldre tanker.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG IU:
Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad/vaskerom/wc
Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone

TG2 Avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Vinduer
Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. Enkelte vinduer har avflasset maling i karm, samt noe malingssøl på pakning og glasset. Flere vinduer mangler dekkpropper over skruehull.

Innvendig > Overflater
Overflater har normal bruksslitasje alder att i betraktning, med stedvise riper/sår og avflassing av maling. Gulv har knirk ved belastning. Enkelte glipper i skjøter av belegg og parkett. Enkelte steder mangler

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Innvendig > Innvendige dører
Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Enkelte av innvendige dører har en del slitasje.
Det er påvist hakk og sår på dørblad, lister og foringer. Enkelte dører tar i terskel/karm. Dørvrider til badet er løs. Enkelte dekkpropper mangler over skruehull. Døren i loftetasjen er kappet/tilpasset. Utførelsen er ufagmessig.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom/wc
Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Det mangler mykfuge mellom vegg og servant. Det er påvist lekkasje fra rørkoblinger tilknyttet avløpet til servanten. Belysning under overskap fugerer ikke.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.

TG3 Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Utvendig > Dører
Det er påvist skader i underkant av dørbladet, og utetthet/åpning i øvre kant mellom dørblad og dørkarm. Døren tar i terskel. Hakk og merker i karm og listverk, og det mangler dekkpropper over skruehull.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom/wc
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Gulvet er tilnærmet flatt og høyde på tettesjikt ved dørterskel er for lav.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom/wc
Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Det er ikke mulig å besiktige utførelse rundt sluket grunnet dusjkabinettets plassering på badet. Det er påvist utettheter i rørgjennomføringer i våtsonen bak dusjkabinettet og under servanten. Uten en mansjett rundt avløpet til f.eks. vask vil vannet ved en lekkasje i vaskens avløp renne tilbake langs røret og rett inn i veggen uten å bli stoppet.

Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom/wc
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Avtrekksviften er i våtsonen over dusjkabinettet.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Marius Høgås datert 28.04.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Selger opplyser om at garderobe ikke vil medfølge handelen. Komfyr og oppvaskmaskin følger med. Kjøleskap, vaskemaskin, tørketrommel og møblering følger ikke med
Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Boligen varmes opp ved hjelp av elektrisitet.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Fast parkeringsplass for sameiets eiere og gjesteparkering på nabotomt (17/1483). Tomten eies av sameiet.
Tomten Areal: 1 049 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til områder for industri/lager jfr. reguleringsplan, datert 20.10.1982.

Eiendommen registreres å ligge innenfor sone for vegstøy jfr. eiendomsrapport, datert 13.03.2023
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 590 000,- / Fellesutgifter: 5 153,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Marius Høgås den 28.04.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 586 562,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 111 622,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgifter.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Energiattesten viser til et målt energibruk på 6 589 kWh pr. år. Månedlig forbruk kan variere.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Borettslaget Bjerkaker Sjøpark D
Styreleder sameiet Jan Tore Olsborg
Fellesutgifter Kr 5 153,- per mnd.

Fellesutgiftene er på kr 5 153,- per mnd. og fordeler seg på følgende måte:
Renter 592
Grunnleie 3 369
Felleskostnader flatt fordelt 608
Avdrag 235
Internett 349

Følgende kostnader fordeles etter eierbrøken: Offentlige avgifter, forsikring av bygningsmassen, avsetninger til og kostnader til vedlikehold fastsatt av årsmøtet
Følgende kostnader fordeles likt mellom eierseksjonene: Brøyting, TV/Internett m.m.

Grunnleien dekker bl.a. kommunale avgifter, husforsikring, drift av sameiet, avsetninger til fremtidig vedlikehold mm.
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 101 907,- Fellesformue kr37 881,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1911/900106-1/97ERKLÆRING/AVTALE
01.04.1911
Grensegangssak
OVERFØRT FRA: 5401-17/2
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1964/301074-1/97BESTEMMELSE OM VANNLEDN.
09.05.1964
Vegvesenets betingelser vedtatt
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2002/13792-1/97ERKLÆRING/AVTALE
26.09.2002
:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:1483
Bestemmelse om adkomstrett med bil
OVERFØRT FRA: 5401-17/2
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Rettigheter:


2002/13792-2/97ERKLÆRING/AVTALE
26.09.2002
OVERFØRT FRA: 5401-17/2
:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:2
:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:2 Snr:1
:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:2 Snr:2
:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:2 Snr:3
:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:2 Snr:4
:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:2 Snr:5
:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:2 Snr:6
:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:2 Snr:7
:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:2 Snr:8
:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:2 Snr:9
:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:2 Snr:10
:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:2 Snr:11
:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:2 Snr:12
:Knr:5401 Gnr:17 Bnr:2 Snr:13
Bestemmelse om adkomstrett med bil
OVERFØRT FRA: 5401-17/2

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP0003112717
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Ferdigattest
Tegninger
Seksjoneringstegning
Boliginformasjon
Vedtekter
Husordensregler
Totalinnkalling
Reguleringsplan
Grunnkart
Eiendomsrapport
Nabolagsprofil
Energiattest
Husordensregler
Totalinnkalling
Vannskaderapport Varme & Bad Tromsø, datert juli 2019
Vannskaderapport Høtrykksvakta VB Tromsø, datert 15.06.2022
Besøksrapport Nokas Skadedyrkontroll, datert 21. 09.2021
Tilsynsrapport Frost Kraftentreprenør, datert 10.06.2021
Skaderapport Byggtakst Nord AS, datert 03.02.2022
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.
Loftetasje: Det er ikke målbart areale.

Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjemaet:
Lys i skapet over speilet fungerer ikke, ift forrige eiere begynte det å lukte svidd og ble frakoblet siden. For ca. 4 år siden (kort etter jeg flyttet in i leilighet) avlopsror under dusjen ble tett, det var nåk å fjerne samlet hår for å fa den i orden. Siden det var brukt avlopsopener en gang i året og jeg hadde inden problemer siden da.
Privat avløpskum koblet til offentlig nettverk.
Felles avlopssystem kan være tett hvis det kastes våtservieter eller annen sopel i systemet og det kan føre til tilbakeslag av vann i de 2 nederste leiligheter. Der er pågoende arbeid for å reparere tilbakeskag ventil til felles kummen, jobben burde være ferdig ila sommeren. Lekkasje på tilførselsledning til sameiet i reparert umiddelbart i 2019 av Høytrykksvakta Varme & Bad AS. Ny anboring i friareal på 160mm kommunal ledning. Ledningen vi grov opp er 50mm PE som går ned og under veg til Sameiet (rapport vedlagt).
Det er utført arbeid på felles avløpssystem - Xylem, Høytryksvakta. Se vannskaderapport fra Høytryksvakta fra 06.2022, denne skaden skal være reparert ila sommeren.
Renset en tett avløpsrår mellom en av leilighetene og septisktanken. Jobb utført av VVS24.
Defekt hastighetsregulator på ventilasjonsvifte sør. En ny flexit-vifte ble installert - byttet vifte og regulator. Jobben ble utført av Tromsdalen Elektro AS.
Huset ligger i nabolaget av et fiskerøykeri, og i sjeldne tilfelle kan det komme røyk i nærheten av leiligheten. Det har blitt foretatt undersøkelser av kommunen, som sier at røyken ikke er helseskadelig.
Automatisk sikringsskap montert av Imes Elektro Tromsø i oktober 2015 ift forrige eiere. Kontroll av elektisk installasjon utført av FROST KRAFTENTREPRENØR AS 10.06.2021, se rapport.
Alle husene i sameiet ble malt utvedig i 2019.
Leiligheten består av 2 etasjer, loftsetasjen blir per i dag brukt som kontor og gjesterom/TVstue, men den er ikke godkjent som oppholdsrom.
Styret inngått en kollektiv avtale med Homenet på produktet Home_Collective - Surf 1000/1000 til kr 349,- pr mnd. Avtalen inkluderer New homesentral + One Wifi6 wireless access. Avtaleperiode 36 mnd. Oppstart 01.01.23. Den enkelte sameier velger selv om de ønsker å inngå avtale om TV pakke eller ikke.
Der er planlagt noe vedlikeholdsarbeid, dette er allerede finansiert fra oppsparte midler.
Følgende oppgaver vil bli utført/er planlagt i forbindelse med dugnad våren 2023:
Legging singel i atrumet.
Innkjøp av blomster for beplanting på fellesarealer.
Etablering av gelender ved felles nedkjøring til eiendommene.
Styret planlegger - langsiktig. Styret har vedtatt følgende prioritering av vedlikeholdsoppgaver i sameiet:
Utskifting av vindbord rundt vinduer og vindskibord på tak (blå huset).
Utskifting av vinduer og dører (det er vurdert men der ser ikke ut at det ble gjørt i narmeste fremtid).
Oppgradering av søppelskur.
Utbedring av støyskjerming mot hovedvei.
Etablering av nedløp på takrenne fra sørøstlig hjørne av blåbygget med bortleding av vann fra bygget og nedkjørselen til sameiet.
Det bør etter dette foretas planering og eventuelt asfaltering av adkomstveien til sameiet.
Felleskostnadene i dag dekker alle utgifter og i tillegg en del settes av til vedlikehold.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.
Forkjøpsrett Det er ikke forkjøpsrett.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Onsdag, 07. jun.
16:30 - 17:00
For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Tromsøysundvegen 34 A - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Jonas Bergersen.
Tromsøysundvegen 34 A - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Jonas Bergersen.
Lys stue med plass for sofa med tilhørende sofabord.
Lys stue med plass for sofa med tilhørende sofabord.
Planløsningen legger til rette for en naturlig innredning av de sosiale sonene.
Planløsningen legger til rette for en naturlig innredning av de sosiale sonene.
Boligen strekker seg over 2 plan.
Boligen strekker seg over 2 plan.
Spisebordet finner sin naturlige plass mellom stuen og kjøkkenet.
Spisebordet finner sin naturlige plass mellom stuen og kjøkkenet.
De store vindusflatene sikrer rikelig med innslipp av naturlig lys.
De store vindusflatene sikrer rikelig med innslipp av naturlig lys.
Selger opplyser om vinduer mot øst, vest og sør som gir sol og naturlig varme.
Selger opplyser om vinduer mot øst, vest og sør som gir sol og naturlig varme.
I entrè har du plass til å etablere smarte oppbevaringsløsninger.
I entrè har du plass til å etablere smarte oppbevaringsløsninger.
Lyst kjøkken med hvite, glatte fronter.
Lyst kjøkken med hvite, glatte fronter.
På kjøkkenet har du godt med oppbevaringsplass i over- og underskap samt monterte hyller.
På kjøkkenet har du godt med oppbevaringsplass i over- og underskap samt monterte hyller.
Romslig bad med lys baderomsinnredning med overspeilskap.
Romslig bad med lys baderomsinnredning med overspeilskap.
Her har du plass for både vaskemaskin og tørketrommel.
Her har du plass for både vaskemaskin og tørketrommel.
På soverommet har du god plass til stor seng og klesoppbevaring i garderobe.
På soverommet har du god plass til stor seng og klesoppbevaring i garderobe.
Loftet er i dag innredet med sofa og TV.
Loftet er i dag innredet med sofa og TV.
Det foreligger ikke tegninger av denne etasjen. Ikke målbart areal.
Det foreligger ikke tegninger av denne etasjen. Ikke målbart areal.
God plass til hjemmekontorløsning!
God plass til hjemmekontorløsning!
Planskisse.
Planskisse.
Planskisse.
Planskisse.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Fra boligen har du kort vei til sentrum, enten til fots, i bil eller via de gode kollektivforbindelsene.
Fra boligen har du kort vei til sentrum, enten til fots, i bil eller via de gode kollektivforbindelsene.
Utsikt mot Tromsøysundet og Sør-Tromsøya.
Utsikt mot Tromsøysundet og Sør-Tromsøya.
Fantastisk utsikt mot majestetiske fjelltopper og Tromsøysundet!
Fantastisk utsikt mot majestetiske fjelltopper og Tromsøysundet!
Nærhet til Fjellheisen, Fløya og flotte turområder med lysløype m.m.!
Nærhet til Fjellheisen, Fløya og flotte turområder med lysløype m.m.!
Fasade.
Fasade.
Fast parkeringsplass samt gjesteparkering.
Fast parkeringsplass samt gjesteparkering.
Utsikt mot Tromsøya.
Utsikt mot Tromsøya.