Lassofjellveien 25

Nord-Lenangen

Soverom
4 stk
Størrelse
125m2
Prisantydning
3 600 000,-

Velkommen til Lassofjellveien 25 - En flott enebolig med særdeles gode sol og utsiktsforhold! Boligen strekker seg over to etasjer, og inneholder stue, kjøkken, grovkjøkken, 4 soverom, bad, vaskerom, toalettrom og loftstue. I tillegg er det utgang til flott vestvendt veranda fra stue og spisestue. Boligen har et moderne preg med lyse og tidløse farge- og materialvalg. Det er godt med oppbaveringsplass i boder, samt praktisk skyvedørsgarderobe ved entré. På eiendommen står en dobbelgarasje til parkering. I garasjen er det installert lader for el-bil. Høydepunkter: Flotte sol og utsiktsforhold. Påkostet i senere tid. Dobbelgarasje med el-bil lader. 4 romslige soverom. Naturskjønn beliggenhet med nærhet til flotte turmål i Lyngen. For ytterligere informasjon, ta kontakt med eiendomsmegler Jørn T. Nerdal. ... Les mer

Prisantydning: 3 600 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 125m2
Bruksareal: 125m2
Soverom: 4
Byggeår: 1996

Se full beskrivelse

Eiendom Lassofjellveien 25
9068 Nord-Lenangen
Oppdragsnummer 52-23-0087
Totalvurdering Velkommen til Lassofjellveien 25 - En flott enebolig i naturskjønne Nord-Lenangen!

Boligen strekker seg over to etasjer, og inneholder stue, kjøkken, grovkjøkken, 4 soverom, bad, vaskerom, toalettrom og loftstue. I tillegg er det utgang til flott vestvendt veranda fra stue og spisestue. Boligen har et moderne preg med lyse og tidløse farge- og materialvalg. Det er godt med oppbaveringsplass i boder, samt praktisk skyvedørsgarderobe ved entré.

På eiendommen står en dobbelgarasje til parkering. I garasjen er det installert lader for el-bil.

Boligen ligger vestvendt i Nord-Lenangen med fin utstikt utover fjorden. Området er kjent for sin varierte natur med fine rekreasjons- og friluftsområder, som tilbyr både til toppturer og nærturer. Huset har en landlig og fin plassering i et barnevennlig området, hvor det er 4 km til matbutikk (Joker) og 16 km til Lenangen barne og ungdomsskole. Det er ca. 60 km til kommunesenteret Lyngseidet, og en 2 timers kjøretur til Tromsø.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med eiendomsmegler Jørn T. Nerdal.
Matrikkel Gnr. 108 bnr. 126 i Lyngen kommune
Beliggenhet Boligen ligger vestvendt i Nord-Lenangen med fin utsikt utover fjorden i Lyngen kommune. Området er naturfint og kjent for sin varierte natur med fine rekreasjons- og friluftsområder, som tilbyr både til toppturer og nærturer. Det finnes også scooter løype i nærheten. Huset har en landlig og fin plassering i et barnevennlig området, hvor det er 4 km til matbutikk (Joker) og 16 km til Lenangen barne- og ungdomsskole. Kommunesenteret Lyngseidet med butikker og diverse servicetilbud ligger 60 km unna, Lyngseidet kan også tilby fritidsaktiviteter i og rundt idrettshall, skiløyper og alpinbakke. Tromsø med alle sine tilbud og muligheter ligger ca. 2 timer unna med bil eller buss.
Adkomst Adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Eiendommen har en skrånende tomt, opparbeidet med parkering, plen og gangveier.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1996

Selger opplyser om følgende moderniseringer:
Nye gipsvegger i stue, kjøkken, gang og 2 soverom.
Nye garasjeporter i 2018
Areal Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 125 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 6
Byggemåte Utvendig
Taktekkingen er av betongtakstein. Takrenner, nedløp, beslag og pipehatt i sort stål.
Veggene har bindingsverks konstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning.
Takkonstruksjon er saltak med isolerte tresperrer opplagret på limtredrager og/eller bærevegger.
Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. 2 stk. vinduer er fra byggeår 1996. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre.
Bygningen har malt tofløyet balkongdør i tre, med3-lags glass.
Mot sør og vest har boligen en stor delvis overbygd veranda/altan på ca. 40 m2, med stående malt rekkverk på 73 cm høyde. Verandaen er bygd av impregnert terrassebord. Inngangspartiet mot øst er inntrekt og godt beskyttet av vegger og tak mot vær og vind. Denne har en større platting foran dør.
I 2 etasje er det en altan på 6 m2 med stående rekkverk målt til 91 cm. Utvendig tretrapp fra veranda og ned på plen.
Boligen har en "hagestue" på ca. 10 m2 i utkanten av plen.

Innvendig
Etasjeskiller er av betongdekke.
Det er ikke foretatt radonmålinger, og det er usikkert om bygget er utført med radonsperre. Bygningen ligger i ett område registrert med moderat til lav radon aktsomhetsgrad. Boligen har elementpipe og vedovn montert i stuen. Elementpipen er steinbelagt i stuen. 90 graders malt furutrapp, laminat i trinn og rekkverk på 90 cm høy. Innvendig har boligen malte glatte dører. Det er montert 4 stk. kottdører på loft. Det er montert stor skyvedørsgarderobe i vindfang.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Torgeir Bakkehaug datert 30.03.2023 , samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest, datert 09.05.96.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent
Innhold Inngår i p-rom:
Loft: Loftstue og 2 soverom
1. etasje: Stue, kjøkken, 2 soverom, vindfang, vaskerom, bad, toalettrom, gang og grovkjøkken.

Det står også en garasje på eiendommen på 59 kvm.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Torgeir Bakkehaug datert 30.03.2023 , samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkett, laminat og flis.
Vegger: Malteplater og trepanel.
Tak: Trepanel og himlingsplater.

Kjøkken
Kjøkkenet er levert av Kvikk. Kjøkkenet har innredning med glatte blå fronter. Underlimt/planlimt oppvaskkum. Det er kjøleskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp, vinskap, micro, stekeovn og komfyrvakt.
Grov kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat med stålkum og blandebatteri. Det er kjøkkenventilator i tak, med avtrekk ut.

Våtrom

Vaskerom
Hvitmalte takplater (himling), malte plater på vegg, flis med varmekabel i gulv. Det er sprell i flis rundt sluk. Det er målt at gulvet har 0 m.m. fall mot sluk (flatt gulv). Vaskerommet har innredning med skyllekar, opplegg for vaskemaskin, varmtvannstank og benkeplater. Ventil i tak. Ikke synlig membran i
sluk. Alder på membran og tettesjikt er i veldig usikker stand og vaskerommet tåler ikke høy fuktbelastning. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt ved/i I våtsone nede ved gulv. Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 8.
Bad
Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Pusset opp badet i 201, ifølge eiers egenerklæring. Veggene har baderomsplater. Taket er malt. Flislagt gulv og elektriske varmekabler. Ved fall til sluk er det målt 0 m.m. høydeforskjell/fall på gulv
fra dørterskel til topp slukrist. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjkabinett. Det er elektrisk styrt vifte i vegg. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt ved/i nede ved gulv i
dusjsone. Fuktkvotemåling (vekt%) i konstruksjonen ble målt til 9.

Øvrig
Innvendige vannledninger er av kobber med plastkappe.
Det er avløpsrør av plast.
Boligen har naturlig ventilasjon, med friskluftsventiler i vinduer på stue og soverom. Med mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad Varmtvannstanken er på ca. 200 liter. Det er montert elbil-lader i 2022. Det er montert varmegulv i stue, kjøkken og gang (folie under parkett). Sikringsskap med automatsikringer fra byggeår. Røykvarsler er montert. Boligen har brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG 3
Våtrom > Generell > Vaskerom
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon.
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav" aktsomhetsgrad.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
Våtrom > Ventilasjon > Bad
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom
Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1.
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Det foreligger ingen dokumentasjon på vannkvaliteten på brønnvannet.

TG 2
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er målt 22 m.m. høydeavvik i stue.
Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Torgeir Bakkehaug datert 30.03.2023 , samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje, samt parkeringsmuligheter på tomt forøvrig.
Tomten Areal: 1 197 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet privat vannforsyning via private stikkledninger og brønn.
Eiendommen har avløp via septiktank, med overløp til grøft e.l.
Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Regulering Eiendommen ligger i et LNF område, og området består i hovedsak av landbruks eiendommer og sprett boligbebyggelse.

Faresone H310_3 (Ras- og skredfare)
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 600 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Torgeir Bakkehaug den
Takster og verdier Teknisk verdi 4 300 000,-
Verdi takst 3 600 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 493 336,-
Formuesverdi sekundærbolig: 1 874 678,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 2 138,- pr. År.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1996/4001-2/97 Bestemmelse iflg. skjøte
01.04.1996
rettighetshaver:Knr:5424 Gnr:108 Bnr:126
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om kloakkledning

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige Forsikring
Polisenummer: 92283451
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Egenerklæring
Ferdigattest og byggetegninger
Utklipp fra kommunakart.
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jørn T. Nerdal

(+47) 92806489

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, ta kontakt med eiendomsmegler Jørn T. Nerdal.
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Lassofjellveien 25 - Presentert av Sne eiendomsmegling v/Jørn Nerdal!
Velkommen til Lassofjellveien 25 - Presentert av Sne eiendomsmegling v/Jørn Nerdal!
Boligen orientert mot vest og har særdeles gode sol og utsiktsforhold.
Boligen orientert mot vest og har særdeles gode sol og utsiktsforhold.
Flott stue med store vindusflater som gir rikelig innslipp av naturlig lys!
Flott stue med store vindusflater som gir rikelig innslipp av naturlig lys!
I 1. etasje er det lagt gipsplater på vegger for en flott og tidløs finish - tidløse fargevalg gir et moderne preg
I 1. etasje er det lagt gipsplater på vegger for en flott og tidløs finish - tidløse fargevalg gir et moderne preg
Utsikt!
Utsikt!
God plass til stor spisegruppe!
God plass til stor spisegruppe!
Også fra spisestuen er det utgang til verandaen
Også fra spisestuen er det utgang til verandaen
I spisestuen er det en vedovn som skaper en lun og hjemmekoslig atmosfære
I spisestuen er det en vedovn som skaper en lun og hjemmekoslig atmosfære
Nytt og påkostet kjøkken med integrerte hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp, vinskap, micro og stekeovn.
Nytt og påkostet kjøkken med integrerte hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp, vinskap, micro og stekeovn.
Flott barløsning gjør kjøkken til en sosial sone.
Flott barløsning gjør kjøkken til en sosial sone.
Fra kjøkken er det adkomst til grovkjøkken/matbod for ekstra oppbevaring- og benkeplass
Fra kjøkken er det adkomst til grovkjøkken/matbod for ekstra oppbevaring- og benkeplass
Komplett flislagt bad med gulvvarme
Komplett flislagt bad med gulvvarme
Badet er innredet med servant, toalett og dusjkabinett
Badet er innredet med servant, toalett og dusjkabinett
Romslig og lun entré med praktisk skyvedørsgarderobe!
Romslig og lun entré med praktisk skyvedørsgarderobe!
I 1. etasje er det to romslige soverom med plass til stor seng og diverse møblement
I 1. etasje er det to romslige soverom med plass til stor seng og diverse møblement
Soverom 2
Soverom 2
Med adkomst fra entré er det et praktisk vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Med adkomst fra entré er det et praktisk vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Toalett rom innredet med servant og toalett
Toalett rom innredet med servant og toalett
Fra gang i 1. etasje er det trapp opp til loftetasjen
Fra gang i 1. etasje er det trapp opp til loftetasjen
I loftetasjen er det en flott loftstue med plass til diverse møblement. Utgang til balkong!
I loftetasjen er det en flott loftstue med plass til diverse møblement. Utgang til balkong!
Det er 2 soverom i loftetasjen
Det er 2 soverom i loftetasjen
Soverom 3
Soverom 3
Soverom 4
Soverom 4
Planskisse hovedplan
Planskisse hovedplan
Planskisse loftsplan
Planskisse loftsplan
Privat bilde
Privat bilde
Privat bilde
Privat bilde
Privat bilde
Privat bilde
Privat bilde
Privat bilde
Privat bilde
Privat bilde
Ved boligens inngangsparti er det stor platting med plass til diverse hagemøblement!
Ved boligens inngangsparti er det stor platting med plass til diverse hagemøblement!
Boligen kan skilte med flott vestvendt veranda - her kan man nyte nydelig sol- og utsiktsforhold!
Boligen kan skilte med flott vestvendt veranda - her kan man nyte nydelig sol- og utsiktsforhold!
Verandaen er stor med plass til diverse hagemøblement
Verandaen er stor med plass til diverse hagemøblement
Eneboligen ligger flott til i rolige omgivelser i Nord-Lenangen
Eneboligen ligger flott til i rolige omgivelser i Nord-Lenangen
Tilknyttet eneboligen er det en dobbelgarasje - det er installert el-bil lader
Tilknyttet eneboligen er det en dobbelgarasje - det er installert el-bil lader
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Boligen ligger i et barnevennlig område med kort avstand til skoler, barnehager og fritidstilbud!
Boligen ligger i et barnevennlig område med kort avstand til skoler, barnehager og fritidstilbud!
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Velkommen på visning!
Velkommen på visning!