Severin Steffensens vei 14

Skjervøy

Soverom
4 stk
Størrelse
207m2
Prisantydning
2 050 000,-

Severin Steffensens vei 14 - Eldre enebolig i etablert og barnevennlig boligområde på Skjervøy! Eiendommen har en fin plassering med flott utsikt og gode solforhold. Asfaltert innkjørsel og garasje. Boligen er fordelt på tre plan. 1. etasje består av stue, kjøkken, bad, vaskerom, soverom, toalettrom og entré. I loftetasjen har du to soverom og i kjeller har du stue/kjøkken, soverom og egen entré. Boligen fremstår som innholdsrik, men det må påberegnes oppgradering og modernisering. Høydepunkter: Fin planløsning. Mulighet for å etablere utleiedel. Garasje. Barnevennlig beliggenhet. Fine sol- og utsiktsforhold. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen! ... Les mer

Prisantydning: 2 050 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 179m2
Bruksareal: 207m2
Soverom: 4
Byggeår: 1969

Se full beskrivelse

Eiendom Severin Steffensens vei 14
9180 Skjervøy
Oppdragsnummer 52-23-0092
Totalvurdering Velkommen til Severin Steffensens vei 14 - Eldre enebolig i etablert og barnevennlig boligområde på Skjervøy!

Eiendommen har en fin plassering med flott utsikt og gode solforhold. Asfaltert innkjørsel og garasje.

Boligen er fordelt på tre plan. 1. etasje består av stue, kjøkken, bad, vaskerom, soverom, toalettrom og entré. I loftetasjen har du to soverom og i kjeller har du stue/kjøkken, soverom og egen entré. Boligen fremstår som innholdsrik, men det må påberegnes oppgradering og modernisering.

Høydepunkter:
Fin planløsning
Mulighet for å etablere utleiedel
Garasje
Barnevennlig beliggenhet
Fine sol- og utsiktsforhold

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Matrikkel Gnr. 69 bnr. 428 i Skjervøy kommune
Beliggenhet Boligen ligger i et attraktivt og barnevennlig bomiljø. Her er det gangavstand til skoler og barnehage, samt flotte turområder like ved. Flott utsikt og gode solforhold.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Eiet tomt på 699 m² som er flat/skrånende.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1969
Areal Primærrom: 179 kvm, Bruksareal: 207 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 6
Byggemåte Enkel bygningsbeskrivelse:
Taktekking i stålplater. Vindski i tre. Takrenner og nedløpsrør i metall. Mønet skråtak i tre. Undertaksbord. Kombinert kaldt loft og skråhimling. Luftespalter ved raft. Lufteventiler i gavl. Yttervegg i trekonstruksjon. Liggende utvendig trekledning. Grunnmur malt over terreng. Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Hoveddør i boligen som malt kompaktdør med glassfelt. Balkongdør i malt tre med glassfelt. Utgang fra stue. Konstruksjoner og overflater i treverk.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen, datert 18.04.2023.
Ferdigattest Det foreligger brukstillatelse for tomannsbolig datert 30.01.70. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i p-rom:
Loftetasje - To soverom og gang.
1. etasje - Stue/kjøkken, bad, vaskero, soverom, toalettrom, vindfang, gang og trapperom
Kjeller - Stue/kjøkken, soverom, gang og vindfang

Veranda på ca. 15 m² med trerekkverk.

Lagringsplass i boder både i 1. etasje og kjeller.

Garasje på 22 m².

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen, datert 18.04.2023.
Standard Gulv: består i hovedsak av belegg og gulvteppe
Vegger: består i hovedsak av malte flater og fliser
Himlinger: består i hovedsak av malte flater

VÅTROM - bad:
Vegger er belagt med våtromstapet. Himling med malt flate. Vinylbelegg på gulv. Innredning med underskap og høyskap. profilerte fronter med dørhåndtak. Nedfelt servant. Veggmontert speil med lys. Dusjkabinett. Naturlig ventilasjon.

VÅTROM - vaskerom:
Vegger er belagt med våtromstapet. Himling med malt flate. Vinylbelegg på gulv. Badekar. Opplegg for vaskemaskin. Naturlig ventilasjon.

KJØKKEN - hovedetg.:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Profilerte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum.Vinylbelegg på vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til frittstående: Kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin.

KJØKKEN - leilighet:
Kjøkkeninnredning med underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat og benkeplate i stål med oppvaskkum. Vinylbelegg på vegg over benkeplate. Det er ingen ventilering fra kjøkken.

SPESIALROM - toalettrom:
Belegg på gulv. Panel på vegger og i tak. Gulvmontert toalett. Naturlig ventilasjon.

TEKNISKE INNSTALLASJONER:
Synlige vannrør i: Plast og kobber.
Synlige avløpsrør i: Plast og støpejern.
Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut uten bruk av vifter.
Varmtvannstanken er på ca 200 liter montert på bod i kjeller.
Oppvarming består av: Strøm og vedfyring.
I hovedsak ved hjelp av: Panelovner, varmepumpe og ildsted.
Sikringsskap med skrusikringer. Foreligger kursfortegnelse. Åpent elektrisk anlegg.
Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Innvendig > Innvendige trapper
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det er ikke montert rekkverk. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Generell > Bad
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Eldre boliger med eldre våtrom er ofte bygget uten særlig tanke på tetthet og fuktsikring, slik det er krav om i dag. En må forvente generell oppgradering av våtrommets tettesjikt/membran for at våtrommet skal tåle en normal bruk etter dagens krav (tett våtsone). En samlet TG 3 for rommet er satt med bakgrunn i alder og manglende tetthet i våtsonen på rommet. Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav. Målt fall på gulv fra dør til sluk på 0 mm. Sluken er av gammel type og bør skiftes. Mer enn halvparten av levetiden er oppbrukt til membran/vinylbelegg/tettesjikt. Svelling på baderomsinnredning. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Generell > Vaskerom
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Våtrommet er av eldre dato. Slukløsning er gammel og bør skriftes. Når det gjelder membran/vinylbelegg/tettesjikt, så er mer enn halvparten av brukstiden oppbrukt. Målt fall på gulv fra dør til sluk på 25 mm. En må forvente generell oppgradering av våtrommets tettesjikt/membran for at våtrommet skal tåle en normal bruk etter dagens krav (tett våtsone). Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG IU:
Tekniske installasjoner > Andre installasjoner

Tomteforhold > Terrengforhold
Tomten er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert.

TG - Avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Taktekking
Taktekkingen er snødekt og utelukkende vurdert ut ifra alder, mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på selve taktekkingen. Taktekkingen er gammel, har kort forventet gjenværende brukstid og er moden for utskifting. Tilstandsgrad er satt ut fra synlige forhold og generelle opplysninger om alder. Alder er et symptom på svikt i seg selv, og i tilstandgraden er det også tatt hensyn til generell levetid på sløyfer og lekter, vindskier osv. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Nedløp og beslag
Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. På grunn av snødekt tomt var det ikke mulig å vurdere taknedløp mm. Utvendige beslag og takrenner/nedløp bærer preg av slitasje og er modent for utskifting. Tilstandsgrad er satt ut fra synlige forhold og generelle opplysninger om alder. Opplyst av selger: Avløp ikke koblet til drenering. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Vinduer
Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Vinduer bærer preg av slitasje. Det ble ikke observert eller opplyst om punkterte isolerglass. Pga. temperatur og lysforhold kan dette være vanskelig å oppdage. Alder på vinduer tilsier at punktering kan forekomme selv om det ikke ble avdekket ved befaringen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Overflater
Det er påvist fuktskader på overflater. Fuktskade i tak garderoberom, vindfang. Overflater fremstår som slitte, hvor feks. tapet er løsnet ol Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

Innvendig > Pipe og ildsted
Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke. Det er påvist sprekker og/eller riss i pipe. Pipa har rennemerker etter sotvann. Pipe er besiktiget fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringen. Ingen dokumentasjon på feiing foreligger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Rom Under Terreng
Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur. Rom under terreng egner seg ikke for innredning med dagens tilstand. Fuktutslag i rom under terreng, henger sammen med til dels manglende/gammel drenering Utforede vegger under terreng er å betrakte som en risikokonstruksjon, det vil si en konstruksjon som erfaring viser at har høy skadefrekvens. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken
Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Stedvis svelling i kjøkkeninnredning. Skadet benkeplate ved vask og komfyr. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken
Det er avvik: Overskap er demontert. Kjøkkeninnredning bærer preg av slitasje. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken
Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkkenet. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold

Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom
Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Det er avvik: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs, og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene. Toalettrom har ikke vask. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Sikringsskap med skrusikringer. Foreligger kursfortegnelse. Åpent elektrisk anlegg. Punkt nummer 1-7 er besvart av eier og er ikke takstingeniørens vurdering. Jeg er ikke EL fagperson.Takstingeniøren er ikke kjent med energibruken i bygningen. For nærmere opplysninger om boligens energibruk, se energiattesten (skal foreligge ved salg av bolig). Attesten har en skala fra A (best) til G (svakest). Karakteren gir en samlet vurdering av bygningens energibehov, det vil si antall kilowatttimer som bygningen eller boligen trenger per kvadratmeter for normal bruk. Energikarakteren er basert på en beregning av levert energi, uavhengig av faktisk målt energibruk. Oppvarmingskarakteren gis etter en beregning basert på de systemene som er installert for oppvarming, grønt er beste karakter.

Opplysning jfr. egenerklæring:
Etter El Kontroll den 27.03.23 ble det påvist følgende feil.
1. Utjevningsforbindelse til hovedvannsledning manglet.
2. Dør manglet i sikringsskap.
3. Merking var ikke i samsvar med sikringskurser.
4. Ledning på vegg (stue kjeller) var ikke terminert forskriftsmessig. 5. Soverom 1 etg, innstallasjonskabel var ikke forskriftsmessig festet. Til opplysning, elektriker er bestilt for og utbedre disse feilene som er påpekt i rapporten.

Tomteforhold > Drenering
Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Opplysning fra selger: Det er drenering av nyere dato rundt deler av huset. Fuktsikring under terreng er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon, tilstandsgrad er satt ut fra opplysninger om alder og synlige forhold. Forhøyede fuktverdier mot grunnen er registrert, se "rom under terreng". Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Det er registrert horisontalriss som er symptom på jordtrykk. Grunnmuren har sprekkdannelser. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG2- Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Eldre trevegger kan erfaringsmessig ha skjulte skader, spesielt over grunnmuren og under vinduer. Tilstand på utvendig kledning øker risikoen for evt. råteskader i yttervegg. Eksakt tilstand kan ikke sjekkes uten bygningsmessige inngrep. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Tilgjengelige deler av takkonstruksjon er delvis inspisert fra luke/loftstige/gangbart gulv og lyst med lommelykt. Det er usikkert om fuktmerker skyldes eldre eller nyere vanngjennomtrengning. Merker var tørre på befaringen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på loft på 15 mm. Målt høydeforskjell i stue i 1. etg. på 20 mm. Målt høydeforskjell i stue kjeller på 20 mm. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Det er avvik: Utvendige vann og avløpsrør som begynner å bli gamle vil ha en helt naturlig slitasjegrad. For eksempel nevnes at trerøtter kan vokse seg inn i rørene, partikkelstoffer bygger seg opp i rør og reduserer/stenger gjennomstrømmingen, terrengdeformasjoner som forårsaker utettheter og fortettinger. Alt dette er naturlige slitasjeskader som etter en del år gjør det påregnelig med skader. Uansett vil plutselige og uforutsette forhold som for eksempel fortetting og brudd være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si. Bygningsdelen er gammel og har kort forventet gjenværende brukstid. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen, datert 18.04.2023.
Møblering/utstyr Kun evt. integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming og vedfyring. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Garasje og biloppstillingsplasser på tomt.
Tomten Areal: 698 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, via privat vannledning. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, via privat avløpsledning.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, jfr. reguleringsplan for sentrum nord, sist rev. 11.03.1994.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 050 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 18.04.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 703 126,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 671 878,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2022 og er regnet ut ved hjelp av skatteetatens boligverdikalkulator.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 17 984,- pr. År.
Energiforbruk Selger har ikke generert energiattest.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1911/9-1/97ERKLÆRING/AVTALE
01.11.1911 Leiekontrakt
Rettighetshaver Statens Fyrvesen
OVERFØRT FRA: 5427-69/1
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1938/1-1/97RETTIGHET
03.01.1938 RETTIGHETSHAVER:Norges Fyrvesen
Lnr: 1298022
LEIEAVTALE
FESTEKONTRAKT
OVERFØRT FRA: 5427-69/1
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1951/1501-122/97RETTIGHET
20.04.1951 RETTIGHETSHAVER:Skjervøy Vannverk Al
Lnr: 1298063
LEIEAVTALE
OVERFØRT FRA: 1941-69/1/464

1960/5305-1/97ERKLÆRING/AVTALE
03.11.1960 BEST. OM BRUKSRETT OG / ELLER DISPOSISJONSRETT
RETTIGHETSHAVER: STATENS HAVNEVESEN
OVERFØRT FRA: 5427-69/1
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1996/4136-1/97ERKLÆRING/AVTALE
03.04.1996 Rettighetshaver: KYSTVERKET VED KYSTDIREKTORATET
Grunneiererklæring i forbindelse med Stussnesmoloen
Stedsevarig og uinnskrenket bruksrett til grunn m/sjøgrunn
for privat og offentlig bygging av kaier, molo og annen
bebyggelse i tilknytning til fiskerinæringen.
Plikt for Skjervøy Kommune til å leie bort tomter til
fiskere, fiskeritilvirkereog andre innen fiskerirettet
virksomhet
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 5427-69/1
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring IF Skadeforsikring
Polisenummer: 0131154
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Avsluttet tilsynssak
Tegninger
Midlertidig brukstillatelse
Reguleringsplan
Reguleringsplanbestemmelser
Oversiktskart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Det finnes kun tegninger av 1. etasje, men foreligger brukstillatelse hvor boligen er registrert som tomannsbolig.

Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
På endel av murveggen på vaskerom i kjeller vises tegn til fukt. En mindre lekasje fra et blandebatteri på kjøkken i 1 etg førte til at himlingen på kjøkkenet i kjeller ble skadet. Noe av himlingen og isolasjonen i bjelkelaget var fuktig. Denne skaden er reparrert og alt av isolasjon er byttet ut, samt at nye lekter og himlingsplater er montert. Arbeidet er utført av meg, Ivar Johansen, som er utdannet fagmann som tømrer. Sprekk i grunnmur på bad/vaskerom i kjeller.
Etter El Kontroll den 27.03.23 ble det påvist følgende feil;
1. Utjevningsforbindelse til hovedvannsledning manglet.
2. Dør manglet i sikringsskap.
3. Merking var ikke i samsvar med sikringskurser.
4. Ledning på vegg (stue kjeller) var ikke terminert forskriftsmessig.
5. Soverom 1 etg, innstallasjonskabel var ikke forskriftsmessig festet. Til opplysning, elektrikker er bestilt for og utbedre disse feilene som er påpekt i rapporten.

Forhold nevnt ovenfor er nå utbedret, se vedlagt dokument om avsluttet sak.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Severin Steffensens vei 14 - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Velkommen til Severin Steffensens vei 14 - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Innholdsrik bolig med behov for oppgradering og modernisering!
Innholdsrik bolig med behov for oppgradering og modernisering!
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Kjøkken i 1. etasje med en nydelig utsikt.
Kjøkken i 1. etasje med en nydelig utsikt.
Romslig stue med flere muligheter.
Romslig stue med flere muligheter.
Plass til spisestue i tilknytning til kjøkken.
Plass til spisestue i tilknytning til kjøkken.
Bad i 1. etasje.
Bad i 1. etasje.
Boligen har flere soverom med god størrelse.
Boligen har flere soverom med god størrelse.
Soverom i 1. etasje.
Soverom i 1. etasje.
Soverom 1 - loftetasje.
Soverom 1 - loftetasje.
Soverom 2 - loftetasje.
Soverom 2 - loftetasje.
Eget vaskerom.
Eget vaskerom.
Eget kjøkken i underetasjen.
Eget kjøkken i underetasjen.
Soverom i underetasje.
Soverom i underetasje.
Stue i underetasjen.
Stue i underetasjen.
Fasade
Fasade
Asfaltert innkjørsel og garasje
Asfaltert innkjørsel og garasje
Barnevennlig og etablert boligområde
Barnevennlig og etablert boligområde