Beringstredet 17

Tromsø

Soverom
Størrelse
30m2
Prisantydning
2 290 000,-

Beringstredet 17 - En trivelig selveierleilighet beliggende rett ved UiT/UNN! Leiligheten fremstår lys og trivelig med en fin planløsning. Her finner du stue, kjøkken, soverom, bad og entré. Fra stuen har du utgang til en balkong med fine sol- og u tsiktsforhold. Felles vaskerom med plass til egen vaskemaskin. Sentral beliggenhet på Tromsøs østside med umiddelbar nærhet til UiT/UNN, svært gode bussforbindelser, dagligvare, treningssenter og lysløypa som byr på fine turstier. Høydepunkter: Lave felleskostnader inkludert kom. avgifter. Mulighet for parkering. Svært gode bussforbindelser. Gangavstand til flotte turområder. Umiddelbar nærhet til UiT/UNN. Smart planløsning. Flott usikt mot Tromsøysundet og fastlandet. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt me einedomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen! ... Les mer

Prisantydning: 2 290 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 1 600,-
Primærrom: 30m2
Bruksareal: 30m2
Byggeår: 1973
Energimerking: F

Se full beskrivelse

Eiendom Beringstredet 17
9010 Tromsø
1. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0082
Totalvurdering Velkommen til Beringstredet 17 - En trivelig selveierleilighet beliggende rett ved UiT/UNN!

Leiligheten fremstår lys og trivelig med moderne fargevalg og en fin planløsning. Her finner du stue, kjøkken, soverom, bad og entré. Fra stuen har du utgang til en veranda med fine sol- og utsiktsforhold. Felles vaskerom hvor du har plass til egen vaskemaskin.

Sameiet disponerer syv parkeringsplasser som fordeles etter ansiennitet.

Sentral beliggenhet på Tromsøs østside med umiddelbar nærhet til UiT/UNN, svært gode bussforbindelser, dagligvare og treningssenter. Like ved finner du også lysløypa som byr på fine turstier om sommeren og skiløype om vinteren.

Høydepunkter:
Lave felleskostnader inkludert kommunale avgifter
Mulighet for parkering
Svært gode bussforbindelser
Gangavstand til flotte turområder
Umiddelbar nærhet til UiT/UNN
Smart planløsning
Balkong med flott utsikt mot Tromsøysundet og fastlandet

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt me einedomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 3296 snr. 6 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten ligger i nabolaget Breivika/Breivang med både UNN og UiT rett i nærheten. Både barne -, ungdoms- og videregående skole er i nærområdet, i tillegg til flere barnehager. Gangavstand til dagligvarebutikker. Gode tur - og friluftsområder i nærheten. Bussforbindelse til både Jekta Storsenter, UNN/UiT og Tromsø sentrum.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Tomten er opparbeidet med plen og tilkomstveger med grus.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1973
Areal Primærrom: 30 kvm, Bruksareal: 30 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Bad: 1, Antall rom: 1
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 18.06.1973. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i p-rom:
Stue/kjøkken, bad , soverom og vindfang.

Nåværende eier har satt opp en vegg for å etablere et adskilt soverom, dette er ikke søkt om eller godkjent av kommunen.

Boligen disponerer en bod på ca 5 m² i underetasje. Denne er ikke tatt med i arealberegningen.

Alle leiligheter i sameiet har dedikert lagringsplass på loft.

Felles vaskerom hvor det er plass til egen vaskemaskin.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen, datert 08.03.2023.
Standard Gulv: I hovedsak preget av furugulv og belegg
Vegger: I hovedsak preget av malte flater og tapet
Himlinger: I hovedsak preget av malte flater

Bad:
Vegger er belagt med våtromsplater. Himling med malt flate. Vinylbelegg på gulv. Innredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys og sideskap. Gulvmontert toalett. Dusjnisje med forheng og veggmontert dusjgarnityr. Naturlig avtrekk i tak og ingen tilluft under dør.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Malt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Komfyr og oppvaskmaskin.

Tekniske innstallasjoner:
Synlige vannrør i: Kobber.
Synlige avløpsrør i: Plast og støpejern.
Boligen har naturlig ventilasjon.
Varmtvannstanken er på ca 200 liter montert på bad.
Oppvarming består av: Strøm. I hovedsak ved hjelp av: Panelovner.
Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Åpent elektrisk anlegg.
Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Våtrom > Generell > Bad
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Ved befaring ble det observert svertesopp i dusj. Varmtvannstank er montert på vegg i dusj. Det er rørføringer i dusjsone som går inn i vegg uten at det er tettet rundt disse. Liten vannsamling i dusjsone som ikke renner til sluk. Skade i vinylbelegg ved dør er tettet med svart tettemiddel. Det er fuktskade på baderomsinnredning. Oppvarming er stråleovn på vegg. En må forvente generell oppgradering av våtrommets tettesjikt/membran for at våtrommet skal tåle en normal bruk etter dagens krav (tett våtsone). En samlet TG 3 for rommet er satt med bakgrunn i alder og manglende tetthet i våtsonen på rommet. Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav.

TG2- Avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Dører
Det er avvik: Verandadør har brukt opp sin levetid og det må påregnes ny verandadør. Verandadør går ikke an å låse og mangler dørvrider på utsiden av dør. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Det er påvist ufagmessig utførelse av vannledninger jfr. tidligere kommentar knyttet til rørgjennomføring på bad. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.

TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Utvendig > Vinduer
Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Vindu i stuen er ikke mulig å åpne. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Høyde på rekkverk ved balkonger, tribuner, passasjer og lignende skal være minimum 1,0 m. Målt rekkverkshøyde på 0,87 meter. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Andre utvendige forhold
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tekniske installasjoner > Andre installasjoner
Det er avvik: Begrenset oppvarmingsmulighet om strøm blir borte. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger. Utvendige vann og avløpsrør som begynner å bli gamle vil ha en helt naturlig slitasjegrad. For eksempel nevnes at trerøtter kan vokse seg inn i rørene, partikkelstoffer bygger seg opp i rør og reduserer/stenger gjennomstrømmingen, terrengdeformasjoner som forårsaker utettheter og fortettinger. Alt dette er naturlige slitasjeskader som etter en del år gjør det påregnelig med skader. Uansett vil plutselige og uforutsette forhold som for eksempel fortetting og brudd være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si. Bygningsdelen er gammel og har kort forventet gjenværende brukstid. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen, datert 08.03.2023.
Møblering/utstyr Kun evt. integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Selger opplyser om et gjennomsnittlig strømfobruk på kr. 400,- mnd.
Parkering Sameiet disponerer syv parkeringsplasser. Bruksrett til parkeringsplassene tilfaller eierne med lengst ansiennitet" i sameiet. Eiers ansiennitet opparbeides f.o.m. dato for overtakelse og overføres ikke ved salg av leilighet. Styret skal fortløpende oppdatere en Ansiennitetsliste for parkeringsplass . Oppdatert oversikt over parkeringsplassene og hvem som disponerer dem, skal finnes på oppslagstavlene i fellesgangen i nr. 17 og 19.
Tomten Areal: 1 136 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vannforsyning og avløp via private stikkledninger.
Regulering Boligen er regulert til boligbebyggelse jfr. reguleringsplan datert 30.03.1965.

Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen.
Eiendommen ligger innenfor fortettingsområdet.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 290 000,- / Fellesutgifter: 1 600,- pr. mnd
Felleskostnader inkluderer blant annet; kommunale avgifter, felles husforsikring, fiber, strøm i fellesarealer og fremtidig vedlikehold.
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 06.04.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 544 958,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 070 839,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2022 og er regnet ut ved hjelp av skatteetatens boligverdikalkulator.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnader.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Borettslaget Bjerkaker Sjøpark D
Styreleder sameiet Marie Fagerli
Fellesutgifter Kr 1 600,- per mnd.
Felleskostnader inkluderer blant annet; kommunale avgifter, felles husforsikring, fiber, strøm i fellesarealer og fremtidig vedlikehold.
Fellesgjeld Fellesformue kr14 489,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Rettigheter på 5401-119/2588/0/1-6:
Rettigheter i eiendomsrett
1986/409796-1/97 Best. om adkomstrett
03.10.1986 rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:3296 Snr:1
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:3296 Snr:2
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:3296 Snr:3
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:3296 Snr:4
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:3296 Snr:5
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:3296 Snr:6
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:3296 Snr:7
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:3296 Snr:8
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:3296 Snr:9
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:3296 Snr:10
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige Forsikring ASA
Polisenummer: 80871790
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Infoskriv i sameiet Beringstredet 17/19
Referat fra årsmøtet i sameiet Beringstredet 17/19
Vedtekter
Midlertidig brukstillatelse
Tegninger
Energiattest
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Beringstredet 17 - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Velkommen til Beringstredet 17 - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Planskisse
Planskisse
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Fasade
Fasade
Utsikt
Utsikt
Lys entré med mye lagringsplass i skap
Lys entré med mye lagringsplass i skap
Stue og kjøkken i åpen løsning med plass til å etablere flere hyggelige soner
Stue og kjøkken i åpen løsning med plass til å etablere flere hyggelige soner
Fra stuen har du utgang til balkong
Fra stuen har du utgang til balkong
Kjøkken med slette fronter
Kjøkken med slette fronter
Soverom
Soverom
Bad
Bad
Innredning med underskap og slette fronter
Innredning med underskap og slette fronter
Felles inngangsparti
Felles inngangsparti
Privat bilde fra tidligere eier
Privat bilde fra tidligere eier
Privat bilde fra tidligere eier
Privat bilde fra tidligere eier
Privat bilde fra tidligere eier
Privat bilde fra tidligere eier
Perfekt førstegangskjøp med attraktiv beliggenhet!
Perfekt førstegangskjøp med attraktiv beliggenhet!