Bussvegen 4

Storslett

Soverom
4 stk
Størrelse
213m2
Prisantydning
3 550 000,-

Bussvegen 4 - Praktisk og romslig familiebolig med garasje og stor tomt! Eiendommen ligger i et sentralt og attraktivt område på Storslett. Boligen er fordelt på to plan og har blant annet flere romslige oppholdsrom, to bad, grillhytte og stor gara sje. Fra eiendommen er det kort avstand til skoler, barnehager, butikk og rekreasjonsområder. Høydepunkter: Sentral beliggenhet. Stor tomt. Innholdsrik bolig. Bra planløsning. Romslig garasje. Uthus. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen! ... Les mer

Prisantydning: 3 550 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 164m2
Bruksareal: 213m2
Soverom: 4
Byggeår: 1980

Se full beskrivelse

Eiendom Bussvegen 4
9151 Storslett
Oppdragsnummer 52-23-0080
Totalvurdering Velkommen til Bussvegen 4 - Praktisk og romslig familiebolig med garasje og stor tomt!

Eiendommen ligger i et sentralt og attraktivt område på Storslett. Boligen er fordelt på to plan og har blant annet flere romslige oppholdsrom, to bad, grillhytte og stor garasje. Fra eiendommen er det kort avstand til skoler, barnehager, butikk og rekreasjonsområder.

Høydepunkter:
Sentral beliggenhet
Stor tomt
Innholdsrik bolig
Bra planløsning
Romslig garasje
Uthus

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Matrikkel Gnr. 13 bnr. 67 i Nordreisa kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger sentralt på Storslett, som er kommunesenter for Nordreisa kommune og regionsenter for Nord-Troms. Gangavstand til sentrum der det er offentlige kontorer, butikker, forretninger, kafe, skoler og barnehager.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Tomt/beskaffenhet Tilnærmet flatt terreng omkring boligen, opparbeidet med plen, beplantet med prydbusker, trær og blomster.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1980
Areal Primærrom: 164 kvm, Bruksareal: 213 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 6
Byggemåte ENKEL BYGNINGSBESKRIVELSE:
Grunnmur i leca/lettklinkerblokker. Etasjeskillere i tre fra byggeår. Yttervegger i bindingsverk utvendig med stående og liggende trekledning. Vegger innvendig er platekledd. Saltak, tresperrer med taktekke av metallplater. Garasjen er med normal standard og vedlikehold i forhold til byggeår, det må påregnes vedlikeholdskostnader.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 24.12.1980. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold INNGÅR I P-ROM:
Hovedplan - Vindfang, toalettrom, gang, entré, soverom 1, soverom 2, bad, kjøkken, soverom 3, stue og soverom 4
Kjeller - Trapperom, stue, kjellerstue, vaskerom, bad og badstue

Flere boder som sikrer lagringsbehov.

Garasje på 32 m².

Uthus på 8 m².

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Trygve Myrvang datert 28.03.2023.
Standard INNVENDIG:
Tak: Malte himlingsplater og malt trepanel.
Vegger: Malte panelplater, malte sponplater, tapet, malertapet og malt trepanel.
Gulv: Laminat.

VÅTROM:
Vaskerom - Våtrommet er fra byggeåret. Ingen dokumentasjon for utført arbeid. Gulvbelegg som er brett opp på vegg. Malte sponplater på vegg. Malte himlingsplater. Kjøkkenbenk med oppvaskkum og utslagsvask med stålbenkebeslag,
innredning med benkeplate i laminat, overskap med slette skyvedører. Opplegg for vaskemaskin. Skyllekar/ utslagsvask. Avtrekksvifte og ventil i vegg.

Bad 1 - Våtrommet er fra byggeåret. Ingen dokumentasjon for utført arbeid. Malte himlingsplater. Malte sponplater og malt trepanel på vegger, våtromsplater i dusjsone. Gulvbelegg som er brett opp på vegg, fliser i dusjsone. Innredning med enkel servant, speil med tilhørende belysning. Dusjhjørne med tøyforheng. Frittstående toalett. Synlige vannrør og avløpsrør på vegger.

Bad 2 - Våtrommet er renovert etter byggeåret. Ingen dokumentasjon for utført arbeid. Malte himlingsplater. Fliser på gulv. Baderomsplater på vegger med sokkelfliser under, innredning med servant, speil med tilhørende belysning. Dusjkabinett. Ventil i vegg og himlingen. Ukjent utførelse av membran og tettesjikt. Det er bom i flere fliser, flisene er med høydeforskjeller, ikke synlige sluk -og rørmansjetter. Det er ikke tett i underkant veggplater på noen steder.

KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning med laminerte skrog og og slette malte fronter i tre. Kjøkkenbenk med utslagsvask og oppvaskkum med metallbeslag. Laminert benkeplater. Opplegg for oppvaskmaskin. Frittstående komfyr. Kjøkkenventilator er montert over komfyr. Lys under overskap. Lys under overskap. Enhands blandebatteri. Ved bruk av fuktindikator på utsatte steder ble det ikke registrert unormale verdier.

SPESIALROM:
Toalettrom med frittstående toalett og enkel servant. Vinylbelegg på gulv. Vegger med malte plater. Malte himlingsplater. Ventil i vegg og himling. Badstue med betonggulv med treplatter. Vegger og tak med trepanel. Badstueovn med strømtilkobling.

TEKNISKE INSTALLASJONER:
Vannrørene er fra byggeåret. Vannrør av plastbelagte kobberrør. Vanninntak via plastbelagte kobberrør med stoppekrane. Synlige vannrør på vegger i kjeller. Rørene er fra byggeåret. Avløpsrør i plast. Synlige avløpsrør i kjeller.
Ventiler i vegg. Ventilator på kjøkken og avtrekksvifte på noen våtrom.
Utvendig vannkran.
Varmepumpe i kjellerstue. Service er utført en gang i året. Vv-tank er fra 2010 Strømtilkobling via stikkontakt. Sluk i rommet.
Sentralstøvsuger fra 2020 står under kjellertrapp.
Strøminntak via luftspenn. Sikringsskap i bøttekott med automatsikringer. Åpent elanlegg. Det elektriske anlegget er ikke vurdert i denne rapporten da dette krever spesiell kompetanse og autorisasjon. Visuelle feil kommenteres hvis de fremkommer særskilt.
Branntekniske forhold er vurdert iht. TEK 17 som er dagens krav. Denne forskriften er strengere og gir avvik iht. gjeldende forskrift ved oppføring av boligen. Det vil derfor automatisk gis TG 3 på dette punktet om boligens branntekniske forhold ikke tilfredsstiller dagens krav. Det er ikke nødvendigvis behov for utbedring av bygningsdelen. Brannvarslere i hver etasje, men er ikke seriekoblet. Brannslukningsapprater i hver etasje.

FORDELING AV TILSTANDSGRADER:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Utvendig > Vinduer - kjeller
Det er påvist vinduer med fukt/råteskader. Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Mangler beslag under vinduene.

Våtrom > Generell > Bad

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
Våtromsplater er ikke montert fagmessig. Overflaten har omfattende skader

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Det er fare for fukt i konstruksjoner. Det er ikke tilfredsstillende membran/tettesjikt på våtrommet. Ikke synlig membran og mansjetter.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
Det er påvist andre avvik: Våtromsplater er ikke montert fagmessig. Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet Det er hull i himlingen som kan føre til fukt i etasjeskillet. Det er ikke tett rundt ventil i vegg mot badstue som kan føre til fukt i veggkonstruksjonen. Ikke tett rundt rør inn i vegg. Det er ikke tett i nedre kant av veggplater, ikke silikonert tilstrekkelig mot sokkellist.

Våtrom > Overflater Gulv - dusjsone > Bad
Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er avvik: Det er tegn på sopp, råte eller skadedyr. Ikke synlig membran eller slukmansjett

Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er påvist at gulvoverflaten har sprekker. Overflaten har omfattende skader

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Rustskader i sluk. Tapetskjøter er ikke tette. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Det er ikke tilfredsstillende membran/tettesjikt på våtrommet. Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom
Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Tapetskjøter er ikke tette. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet. Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Strøminntak via luftspenn. Sikringsskap i bøttekott med automatsikringer. Åpent el-anlegg. Det elektriske anlegget er ikke vurdert i denne rapporten da dette krever spesiell kompetanse og autorisasjon. Visuelle feil kommenteres hvis de fremkommer særskilt.

Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold
Branntekniske forhold er vurdert iht. TEK 17 som er dagens krav. Denne forskriften er strengere og gir avvik iht. gjeldende forskrift ved oppføring av boligen. Det vil derfor automatisk gis TG 3 på dette punktet om boligens branntekniske forhold ikke tilfredsstiller dagens krav. Det er ikke nødvendigvis behov for utbedring av bygningsdelen. Brannvarslere i hver etasje, men er ikke seriekoblet. Brannslukningsapprater i hver etasje.

TG IU:
Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad

Tomteforhold > Terrengforhold
Tomten er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert.

TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Taktekking
Taktekking er snødekt, alder eller materiale er ukjent og derfor ikke nærmere vurdert. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. Taktekkingen er snødekt og utelukkende vurdert ut ifra alder, mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på selve taktekkingen.

Utvendig > Nedløp og beslag
Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Takrenner har punktvise lekkasjer. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er fra loft/kryploft påvist indikasjoner på at det er punktering av dampsperre, som medfører svekket effekt av dampsperrefunksjonen.

Utvendig > Vinduer
Det er avvik: Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne. For vinduer som er over 15-20 år kan pakninger, glass og isolasjonsevnen være svekket. Noen vinduer er med malingsavflassing innvendig mot glass.

Utvendig > Vinduer - 3
Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Det er feil med låseknappen.

Utvendig > Dører
Utvendige beslagsløsninger er ikke fagmessig utført. Det er tapet utvendig og innvendig mot terskel, antatt ikke fagmessig montert.

Utvendig > Dører - Utebod
Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket.

Utvendig > Verandadører

Tomteforhold > Terrengforhold
Tomten er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Mangler beslag under verandadør i stue. Dørvrider er slakk.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter.

Utvendig > Veranda
Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Balkonger/terrasse er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.

Utvendig > Veranda - mot sør
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er avvik: Balkonger/terrasse er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Opplagringen av bjelker mot trekledning er usikker.

Utvendig > Utvendige trapper
Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Konstruksjon fundamentert direkte på terreng vil normalt bevege seg som følge av setninger i grunnen og tele.

Utvendig > Verandatrapp
Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Utvendige trapper er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter.

Utvendig > Verandatrapp
Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Utvendige trapper er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert.

Innvendig > Overflater
Det er avvik: Det mangler terskellist. Det mangler taklister, gulvlister. Vegger er ikke ferdig.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. 28 mm høydeforskjell i kjellerstue. Skjevheter i etasjeskiller, dette er normalt byggeåret tatt i betraktning. Ved enkel fuktmåling ble det registrert forhøyede verdier.

Innvendig > Etasjeskille i tre
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det ble målt opptil 15 mm høydeavvik i stue, resterende rom er mindre avvik.

Innvendig > Etasjeskille i tre - kjøkken
Det er avvik: Asfaltplater under bjelkelaget er ikke klemt og ukjent om det er benyttetvindsperre. Tresøyer under tredrager står direkte på betongplate.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "usikker" aktsomhetsgrad.

Innvendig > Pipe og ildsted
Det er påvist sprekker i ildfast stein inne i ovnen.

Innvendig > Rom Under Terreng
Det er avvik: Ved enkle fuktsøk med fuktindikator ble det registrert verdier utover hva som forventes som normalt.

Innvendig > Innvendige trapper
Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Innvendig > Innvendige dører
Det er avvik: Det mangler listverk på flere dører.

Innvendig > Innvendige dører - kjeller
Det er avvik: Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Det mangler beslag på nøkkelhull og dørvrider på dører i kjeller. Enkelte dører trenger justeringer, tar i karm /terskel.

Innvendig > Takluke
Det er avvik: Dampsperre mot kald sone er ikke tilstrekkelig i takluken.

Innvendig > Bøttekott
Det er avvik: Det er ikke fagmessig utførelse av laminat og dør er ikke ferdig foret og listet.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist avvik i fuger.

Våtrom > Ventilasjon > Bad
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Rommet har kun naturlig ventilasjon.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad
Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet. Sisterne er ødelagt, forsøkt tapet.

Våtrom > Ventilasjon > Bad
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Rommet har kun naturlig avtrekk via ventil i vegg eller tak. Rommet har kun naturlig ventilasjon.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Vaskerom
Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet.Tapetskjøter er ikke tette.

Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom
Det er påvist at gulvoverflaten har sprekker. Det er ikke tett belegg ved dører, utvendig hjørne og ved rør i gulv.

Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom
Rommet har kun naturlig ventilasjon.

Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken
Kjøkkeninnredningen har generell stor slitasjegrad (utover normal slitasjegrad ut ifra alder). Det er registrert skader på fliser eller flisfuger mellom benkeplate og kjøkkenskap. Benkeplate er slitt. Det mangler list på plateende ved oppvaskbenk.

Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom
Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Det er påvist riss/sprekker/skader i servant. Det er påvist fuktskjolder i overflatene. Det er registrert svertesopp på overflater.

Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Badstue
Konstruksjonen har indikasjoner på feil konstruksjon og bør undersøkes ytterligere eller det må innhentes dokumentasjon på valgt løsning.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Det er irr på rør. Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. Det er ikke påvist tilfredsstillende lufting av avløpsanlegget.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Ett rom uten ventil i vegg

Tekniske installasjoner > Andre VVS-installasjoner
Mer enn halvparten av forventet brukstid på VVSinstallasjoner er oppbrukt. Det er påvist ufagmessig utførelse på anlegget. Det er påvist ufagmessig utførelse på anlegget, vannrør og kran er ikke festet til vegg.

Tomteforhold > Drenering
Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter - tilbygg
Det er registrert horisontalriss som er symptom på jordtrykk. Grunnmuren har sprekkdannelser. Det er sprekk i mur ved sammenføyningen til eksisterende mur. Det er sprekk i mur under inngangspartiet.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Trygve Myrvang datert 28.03.2023.
Møblering/utstyr Kun evt. integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming og vedovn. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og på tomt.
Tomten Areal: 2 000 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, jfr. reguleringsplan datert 27.02.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 550 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Trygve Vidar Myrvang den 28.03.23
Takster og verdier Teknisk verdi 3 650 000,-
Verdi takst 3 300 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 640 022,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 432 083,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2021 og er regnet ut ved hjelp av skatteetatens boligverdikalkulator.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 22 039,- pr. År.
Energiforbruk Selger har ikke generert opp energiattest.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen negative servitutter registrert.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Verditakst
Ferdigattest
Reguleringsplan
Tegninger
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk.

Det tas forbehold om pantehavers salgssamtykke. Partene er inneforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart. Kjøper bes kontrollere med meglerforetaket at forbehold er avklart før man overtar boligen. Selger er inneforstått med at ovennevnte forbehold må oppfylles før helt eller delvis oppgjør kan foretas. Om ikke ovennevnte forbehold går i orden heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper. Eventuelt innbetalt beløp tilbakebetales til kjøper i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Bussvegen 4 - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Velkommen til Bussvegen 4 - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Kjøkken med slette fronter
Kjøkken med slette fronter
Plass til spiseavdeling i tilknytning til kjøkkenet
Plass til spiseavdeling i tilknytning til kjøkkenet
Innholdsrik bolig med flere oppholdsrom
Innholdsrik bolig med flere oppholdsrom
Familievennlig bolig
Familievennlig bolig
Stue på hoveplan med plass til sofa og tv med tilhørende møblement
Stue på hoveplan med plass til sofa og tv med tilhørende møblement
Vedovn i stue på hovedplan
Vedovn i stue på hovedplan
Boligen har to bad - bad 1
Boligen har to bad - bad 1
Bad 2
Bad 2
Toalettrom i overetasjen
Toalettrom i overetasjen
Badstue
Badstue
Kjellerstue
Kjellerstue
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Bilde fra solrik uteplass på sommerstid
Bilde fra solrik uteplass på sommerstid
Garasje
Garasje
Uthus
Uthus