Nordpolvegen 11

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
212m2
Prisantydning
8 900 000,-

Nordpolvegen 11 - Familiebolig med praktisk planløsning og beliggenhet i et attraktivt område! I hoveddelen får du stue med gode møbleringsmuligheter, kjøkken med adkomst til grovkjøkken/ vaskerom, 3 soverom, 2 bad, kinorom og stort disp. rom. Vera nda med fine utsiktsforhold og sol hele dagen. Trapp ned til stor hage med plass til både trampoline, lekestue og redskapsbod. Godkjent 2-roms utleiedel. Pr. dags dato genererer leiligheten kr 11 500,- per måned.<br />Boligen er registrert som tomannsbolig, og du kan med enkle grep bruke hele boligen selv. Det er kort vei til barnehage, skole, buss og matbutikk - i tillegg til populære turmål som Bak Olsen, Telegrafbukta m.m. Høydepunkter: Gode løsninger. Godt vedlikeholdt bolig. Godkjent utleie. Ekstra stor tomt!. Mulighet for å bygge garasje. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 8 900 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 210m2
Bruksareal: 212m2
Soverom: 3
Byggeår: 1979
Energimerking: G

Se full beskrivelse

Eiendom Nordpolvegen 11
9013 Tromsø
Oppdragsnummer 52-20-0353
Totalvurdering Velkommen til Nordpolvegen 11!

Innholdsrik familiebolig med praktisk planløsning, god standard og beliggenhet i et attraktivt boligfelt i Hansmark/Vesterlia.

I hoveddelen får du stue med gode møbleringsmuligheter, kjøkken med adkomst til grovkjøkken/ vaskerom, 3 soverom, 2 bad, kinorom og stort disponiblet rom samt rikelig med lagringsplass for å nevne noe.
Stor sørvestvendt veranda med fine utsiktsforhold og sol hele dagen. Trapp ned til pent opparbeid hage med plass til både trampoline, lekestue og redskapsbod.

Godkjent utleiedel med stue, kjøkken, bad/vaskerom og 1 soverom. Per dags dato genererer leiligheten kr 11 500,- per måned. Boligen er registrert som tomannsbolig, og du kan med enkle grep disponere hele boligen selv.

Beliggenhet i et barnevennlig boligfelt med gangavstand til barnehager, skole, bussholdeplass og dagligvarehandel. I tillegg er det kort vei til populære turmål som Bak Olsen, Telegrafbukta og lysløypa.

Høydepunkter:
Mulighet for rask overtakelse
Godt vedlikeholdt bolig med praktisk planløsning
Godkjent utleiedel
Stor tomt med mulighet for oppføring av garasje
Gode sol- og utsiktsforhold
Attraktivt område for familier!

For ytterligere informasjon, ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen eller Stina Stormo.
Matrikkel Gnr. 118 bnr. 830 og 747 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger sentralt sørvest på Tromsøya. Kort vei til barnehage, skole og dagligvarebutikk. Flotte tur - og friluftsområder i nærheten. Bussforbindelse til Jekta Storsenter, Tromsø sentrum og UiT/UNN.
Adkomst Adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Lett skrånende tomter. Salget består at to stk parseller.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1979

Det er utført følgende modernisering:
1997: Taktekking
1998: Bygd ut veranda
2005: Nytt kjøkken hovedbolig
2008: Byttet vindu og verandadør i stue, bad, gang, vaskerom og soverom i sokkelleilighet.
2010: Bod i kjeller ombygd til bad.
2010: Nytt kjøkken leilighet.
2012: Skiftet takrenner.
Boligen har ellers blitt jevnlig malt med dekkbeis, ca. hver 7. år.
Areal Primærrom: 210 kvm, Bruksareal: 212 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 4, Soverom: 3, Bad: 3, Antall rom: 6
Byggemåte Utvendig
Taktekking i pappshingel.
Vindski i tre.Takrenner og nedløpsrør i metall.
Yttervegg i trekonstruksjon. Stående utvendig trekledning. Grunnmur pusset og malt over terreng.
Mønet skråtak i tre. Undertaksplater. Kombinert kaldt loft og skråhimling. Luftespalter ved raft. Lufteventiler i gavl.
Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Hoveddør i boligen i teak. Sidefelt i glass. Hoveddør til leiligheten i teak.
Balkongdør i malt tre med glassfelt.
Veranda på ca. 30 m² med trerekkverk. Utgang fra stue. Konstruksjoner og overflater i treverk. Trapp fra veranda til terreng.
Utvendig trapp i tre. Rekkverk.

Innvendig
Etasjeskiller i trekonstruksjon mellom kjeller og 1. etg. Støpt betongplate på grunn.
Boligen har elementpipe. Vedovn og sotrør.
Rom under terreng: Betonggulv på grunn. Innvendige utforede vegger av tre og gips.
Innvendige trapper i trekonstruksjon. Rekkverk. Innvendig har boligen furu fyllingsdører.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 31.03.2023 , samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger brukstillatelse, datert 20.03.1979.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i p-rom:
1. etasje: stue/kjøkken, bade, vaskerom, 3 soverom og 2 ganger.
Kjeller:
Leilighet: stue/kjøkken, soverom, bad/vaskerom, gang og vindfang
Trapperom, bad, hobbyrom og Kinorom.

I tillegg er det en bod på 2 kvm. i leilighet i kjeller, samt bod på ca. 1 kvm på veranda og redskapsbod på 12 kvm.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 31.03.2023 , samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkett, laminat, belegg og flis.
Vegger: Malte plater, trepanel og fliser.
Tak: Malte flater og trepanel.

Kjøkken
Kjøkken 1. etg.: Kjøkkeninnredning med over og underskap. Profilerte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Fliser på vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Integrert stekeovn, koketopp og kjøl/frys. Opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.
Kjøkken leilighet: Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter i trestruktur med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Kitchenboard over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Frittstående kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Våtrom
Bad 1.etg.: Vegger er belagt med flis og trepanel. Trepanel i tak. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap og høyskap. Profilerte fronter i trestruktur med dørhåndtak. Dobbel servant. Veggmontert speil med lys. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett og badekar. Elektrisk vifte montert i vegg.
Bad/vaskerom leilighet: Vegger er belagt med våtromsplater. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap og høyskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Gulvmontert toalett.
Dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Elektrisk avtrekk.
Bad kjeller:Vegger er belagt med våtromsplater. Himling med malt flate. Vinylbelegg på gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Profilerte håndtaksløse fronter. Heldekkende servant. Veggmontert speilskap med lys. Vegghengt toalett med innebygd sisterne. Dusjkabinett. Elektrisk vifte.
Vaskerom: Vegger er i beiset trepanel. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv. Innredning med overskap og benkeplate. Glatte fronter med integrert dørhåndtak. Plass til vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate. Utslagsvask montert på vegg. Elektrisk vifte montert i tak.

Øvrig
Synlige vannrør i: Kobber
Synlige avløpsrør i:Plast
Boligen har naturlig ventilasjon og elektrisk vifte på bad.
Varmtvannstank på ca. 300 liter i hovedbolig. Plassert i trapperom kjeller.
Varmtvannstank på ca. 120 liter montert i kjøkkenskap leilighet.
Sikringsskap med automatsikringer og skrusikringer. Foreligger kursfortegnelse. Hovedsakelig skjult elektrisk anlegg.
Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG IU
Utvendig > Taktekking
Taktekking er snødekt , alder eller materiale er ukjent og derfor ikke nærmere vurdert. Ukjent om undertak ble skiftet samtidig med taktekking. Gjør oppmerksom på at for å skifte undertak må taktekking fjernes. Dersom undertak ikke er byttet er mer en halvparten
av forventet brukstid oppbrukt på undertaket.
Tekniske installasjoner > Andre installasjoner
Tomteforhold > Terrengforhold
Tomten er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert.

TG 2
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er avvik: Skrå, isolerte takflater defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens. Ising på tak. Kan ha sammenheng med manglende isolering, lufting av takkonstruksjon eller luftlekkasjer. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Utvendig > Vinduer
Det er avvik: Vindu i stue leilighet tar i karm. Ett vindu på musikkrommet er ikke mulig å åpne. Vindu i stue leilighet har fuktskade. Vindu på soverom i 1.etg. er fuktskadet innvendig. Det ble ikke observert eller opplyst om punkterte isolerglass. Pga. temperatur og lysforhold kan dette være vanskelig å oppdage. Alder på vinduer tilsier at punktering kan forekomme selv om det ikke ble
avdekket ved befaringen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Innvendig > Overflater
Det er påvist skader på overflater. Mindre fuktskade i parkett stue ved verandadør. Fuktskadet plater i tak ved inngangsparti leilighet. Her ble det gjort rikelig med fuktsøk og fuktmåling, og
ingen fukt registrert. Noe sprekk i parkett i stue 1. etg. og skrue/kjøkken leilighet. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.
Innvendig > Pipe og ildsted
Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke. Manglende ubrennbar plate på gulv og vegg. Pipe er besiktiget fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringen. Tak var også dekket av snø. Ingen dokumentasjon på foretatt feiing. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Innvendig > Innvendige trapper
Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
Det er avvik:Vindu er plassert i våtsonen, dette anses som en risikokonstruksjon da det kan oppstå lekkasjer i veggkonstruksjonen rundt vinduet. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Fallforhold har avvik i forhold til referansenivå. Målt høydeforskjell er 5 mm. Det var sprekker i silikonfuger mellom gulv og vegg. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Det er avvik: Smøremembran og slukmansjett er ikke synlig i klemring. Ikke synlig smøremembran/rørmansjett rundt rørgjennomføringer. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom leilighet
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Fallforhold har avvik i forhold til referansenivå. Målt høydeforskjell på 10 mm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom leilighet
Det er avvik: Klemring i sluk mangler. Ikke synlig mansjett/membran rundt sluken. Dårlig tetting rundt rørgjennomføring noe som kan medføre lekkasjer inn i konstruksjonen. TIlstandsgrad gitt på pga. nevnte forhold.
Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom leilighet
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Fallforhold har avvik i forhold til referansenivå. Målt høydeforskjell på 10 mm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Det er avvik: Vinylbelegg er ikke synlig i hele klemring. TIlstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Ventilasjon > Bad
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Fallforholdet er tilnærmet flatt på gulvet. Fallforhold har avvik i forhold til eferansenivå.
Ved dør er det åpent inn i konstruksjonen, slik at ved en evt. lekkasje vil det kunne komme vann inn i konstruksjonen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom
Det er avvik: Smøremembran/slukmansjett er ikke synlig i klemring. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Det er registrert skråriss som er symptom på setninger. Sprekker/riss av en slik karakter i bygninger fra denne perioden er ikke uvanlig. På grunn av for korte taknedløp har vannsprut fra taknedløp medført at puss har løsnet. Samme skade er også observert under vindu i stue leilighet. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
Utvendig > Nedløp og beslag
Det er avvik: Det er manglende utkast på takrenner på nedsiden. På oversiden var det for mye snø til å kunne besiktige takrennene. Opplysning fra eier: Har resten av nedløpene og utkastene, men bruker å demontere dem på vinteren pga. snømengde. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold
Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid på trekonstruksjon og kledning er oppbrukt. Selgers opplysning: Behandler boligen jevnlig utvendig med dekkbeis. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverk på veranda og på trapp er for lavt. Selve dekket på verandaen var snødekt på befaringstidspunktet og er derfor ikke nærmere vurdert. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på 20 mm i stue 1.etg. Målt høydeforskjell på 15 mm på musikkrom kjeller.Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Rom Under Terreng
Det er avvik: Utforede vegger under terreng er å betrakte som en risikokonstruksjon, det vil si en konstruksjon som erfaring viser at har høy skadefrekvens. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Tomteforhold > Drenering
Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Fuktsikring under terreng er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon, tilstandsgrad er satt ut fra opplysninger om alder. På grunn av snødekke var det ikke mulig å besiktige evt. synlige forhold. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Utvendige vann og avløpsrør som begynner å bli gamle vil ha en helt naturlig slitasjegrad. For eksempel nevnes at trerøtter kan vokse seg inn i rørene, partikkelstoffer bygger seg opp i rør og reduserer/stenger gjennomstrømmingen,
terrengdeformasjoner som forårsaker utettheter og fortettinger. Alt dette er naturlige slitasjeskader som etter en del år gjør det påregnelig med skader. Uansett vil plutselige og uforutsette forhold som for eksempel fortetting og brudd være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 31.03.2023 , samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.

Kurver i skyvedørsgarderobe i tv-stue medfølger ikke.
Skohyller fra Ikea i trappegang medfølger ikke.
Oppvarming Oppvarming med strøm og vedfyring, hovedsaklig ved hjelp av panelovner, gulvvarme og ildsted.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Flere parkeringsplasser på tomt.
Tomten Areal: 916 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Det er offentlig avløp via private stikkledninger og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.

Det er en avløpskvern på eiendommen, men selger opplyser at denne ikke kan brukes grunnet kommunale regler. Avløpsrør er ikke tilpasset til avløpskverna, og den må derfor ikke brukes.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 19.02.1976.

Eiendommen ligger innenfor fortettingsområdet.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for flystøy.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 8 900 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 31.03.23 12:30
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 932 546,-
Formuesverdi sekundærbolig: 6 957 165,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 32 628,- pr. År.

Kommunale avgifter er fordelt slik på de to tomtene:
Gnr. 118 Bnr. 830: kr. 32 226
Gnr. 118 Bnr. 747: kr. 402
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Selger opplyser om at strømforbruk i 2022 lå på mellom 1300 og 2500kr. pr. mnd, avhengig av sesong.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Det er etablert en godkjent utleieleilighet i kjelleretasje, og boligen er registrert som tomannsbolig.
Leieinntekter Utleieleiligheten leies p.t. ut for. 11 500, pr. mnd. Det er egen strømmåler i leiligheten.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Gnr. 118 Bnr. 830:
1978/402643-1/97 Rettigheter iflg. skjøte
20.06.1978
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Gnr. 118 Bnr. 747
1978/402643-1/97RETTIGHETER IFLG. SKJØTE
20.06.1978
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport, datert 31/3/2023
Selgers egenerklæring, datert 21/3/2023
Brukstillatelse, datert 20/3/1979
Tegninger
3D tegning av planlagt bolig
Reguleringsplan
Grunnkart
Eiendomsrapport
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse I 2010 ble bod i kjeller bygd om til bad. Dette foreligger ikke tillatelse fra kommunen for ombyggingen.

Selger opplyser om følgende i egenerklæring:
Trapp hovedleilighet: vanninntrengning i forkant.
Sprekk i parkett gulv i stue i hovedleilighet.
Sprekk i takplater i yttergang i sokkelleilighet.
Sprekk i skjøter i laminatgulv i sokkelleilighet.
3 spotter i tak i yttergang i hovedleilighet er defekt, mulig defekt trafo.
Det mangler lys i 2 spotter i tak på bad i hovedleilighet.
1 vindu i kjellerstue kan ikke åpnes.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Stina Stormo

(+47) 41434462

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen eller Stina Stormo.
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Nordpolvegen 11 - presentert av Sne Eiendomsmegling ved Stina Stormo og Jonas Bergersen.
Velkommen til Nordpolvegen 11 - presentert av Sne Eiendomsmegling ved Stina Stormo og Jonas Bergersen.
Innholdsrik familiebolig med utleie og ekstra stor tomt med mulighet for oppføring av garasje.
Innholdsrik familiebolig med utleie og ekstra stor tomt med mulighet for oppføring av garasje.
Velholdt tomannsbolig med praktisk planløsning.
Velholdt tomannsbolig med praktisk planløsning.
Store allrom, fin standard og beliggenhet i et populært boområde!
Store allrom, fin standard og beliggenhet i et populært boområde!
Planskisse, 1. etasje
Planskisse, 1. etasje
Velkommen inn!
Velkommen inn!
I stuen kan du enkelt møblere i flere soner, og du har fantastiske lysforhold fra vest.
I stuen kan du enkelt møblere i flere soner, og du har fantastiske lysforhold fra vest.
Vedfyring og utgang til solrik veranda.
Vedfyring og utgang til solrik veranda.
Boligen er gjennomgående lys og luftig med store vindusflater som gir rikelig innslipp av naturlig lys.
Boligen er gjennomgående lys og luftig med store vindusflater som gir rikelig innslipp av naturlig lys.
Åpen planløsning mellom stue, spisestue og kjøkken.
Åpen planløsning mellom stue, spisestue og kjøkken.
Kjøkkenet er innredet med integrert komfyr, koketopp og mikrobølgeovn.
Kjøkkenet er innredet med integrert komfyr, koketopp og mikrobølgeovn.
Fra kjøkken er det direkte adkomst til vaskerom/grovkjøkken.
Fra kjøkken er det direkte adkomst til vaskerom/grovkjøkken.
Perfekt løsning for effektivisering i hverdagen!
Perfekt løsning for effektivisering i hverdagen!
Her får du et romslig kjøkken med rikelig skap- og benkeplass!
Her får du et romslig kjøkken med rikelig skap- og benkeplass!
I hoveddelen er det 3 gode soverom - Hovedsoverommet har plass til stor seng, samt mye oppbevaringsplass i praktisk skyvedørsgarderobe.
I hoveddelen er det 3 gode soverom - Hovedsoverommet har plass til stor seng, samt mye oppbevaringsplass i praktisk skyvedørsgarderobe.
Soverom 2 med plass til seng og oppbevaringsmøbel.
Soverom 2 med plass til seng og oppbevaringsmøbel.
Soverom 3. Barnerom eller kontor, alt etter behov.
Soverom 3. Barnerom eller kontor, alt etter behov.
Flislagt bad innredet med badekar, dusj, servant og toalett.
Flislagt bad innredet med badekar, dusj, servant og toalett.
Stor og romslig entré med praktisk skyvedørsgarderobe for oppbevaring.
Stor og romslig entré med praktisk skyvedørsgarderobe for oppbevaring.
Fra 1. etasje er det trapp ned til u.etg.
Fra 1. etasje er det trapp ned til u.etg.
I u.etg finner du en flott kjellerstue med opplegg for hjemmekino.
I u.etg finner du en flott kjellerstue med opplegg for hjemmekino.
Et komfortabelt rom med tilbaketrukket atmosfære.
Et komfortabelt rom med tilbaketrukket atmosfære.
I u.etg er det også et bad med dusjkabinett, toalett og servant
I u.etg er det også et bad med dusjkabinett, toalett og servant
Planskisse, u.etg.
Planskisse, u.etg.
Leiligheten har egen inngang separat fra hoveddel.
Leiligheten har egen inngang separat fra hoveddel.
Lys og trivelig stue med plass til ønsket møblement. Også her er det fine lysforhold fra de store vinduene mot vest.
Lys og trivelig stue med plass til ønsket møblement. Også her er det fine lysforhold fra de store vinduene mot vest.
Kjøkken av moderne standard med opplegg for oppvaskmaskin - det er også plass til spisebord
Kjøkken av moderne standard med opplegg for oppvaskmaskin - det er også plass til spisebord
Soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap.
Soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap.
Flislagt bad innredet med dusjkabinett, servant og toalett - her er det også opplegg for vaskemaskin
Flislagt bad innredet med dusjkabinett, servant og toalett - her er det også opplegg for vaskemaskin
Boligen ligger i et rolig og hyggelig nabolag med mange barnefamilier.
Boligen ligger i et rolig og hyggelig nabolag med mange barnefamilier.
Stor veranda med fine utsiktsforhold og plass til ønsket møblement.
Stor veranda med fine utsiktsforhold og plass til ønsket møblement.
Fra verandaen er det trapp ned til hagen.
Fra verandaen er det trapp ned til hagen.
Under hele verandaen er det lagringsplass til redskaper, hagemøbler, sykler og diverse.
Under hele verandaen er det lagringsplass til redskaper, hagemøbler, sykler og diverse.
Selgers egne bilder.
Selgers egne bilder.
Grønn og frodig hage med plen, prydbusker og blomsterbed.
Grønn og frodig hage med plen, prydbusker og blomsterbed.
Biloppstillingsplass til 3-4 biler + egen parkering til utleiedelen.
Biloppstillingsplass til 3-4 biler + egen parkering til utleiedelen.
Eiendommen består av to parseller, hvor du enkelt kan føre opp garasje om du ønsker.
Eiendommen består av to parseller, hvor du enkelt kan føre opp garasje om du ønsker.
Fra boligen er det gangavstand til skole, barnehage, matbutikk og turløyper.
Fra boligen er det gangavstand til skole, barnehage, matbutikk og turløyper.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!