Vågvegen 5A

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
70m2
Prisantydning
3 690 000,-

Velkommen til Vågvegen 5A - En innholdsrik 3-roms leilighet med attraktiv beliggenhet i Hamna! Boligen inneholder gang, kjøkken, stue, 2 soverom og baderom. Fra kjøkken er det utgang til takoverbygd veranda og hage som har gode sol- og lysforhold. God oppbevaring både i innvendig og utvendig sportsbod, samt parkering på felles tomt med brøyteavtale. Boligen holder god standard og fremstår som godt vedlikeholdt med bla. renovert kjøkken fra 2012, nytt laminatgulv i stue og kjøkken i 2018, modernisering av bad, samt malte vegg- og takflater i store deler av leiligheten. Gangavstand til skole, barnehage, søndagsåpen nærbutikk, buss, friareal med flott tur- og rekreasjonsterreng med turveg til UNN/UIT. Kort kjøretur til Jekta Handelspark. For ytterligere informasjon kontakt megler Jonas Bergersen. ... Les mer

Prisantydning: 3 690 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 4 559,-
Fellesgjeld: 45 133,-
Primærrom: 67m2
Bruksareal: 70m2
Soverom: 2
Byggeår: 1994
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Vågvegen 5A
9017 Tromsø
1. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0011
Totalvurdering Velkommen til Vågvegen 5A - En innholdsrik 3-roms leilighet med attraktiv beliggenhet i Hamna!

Boligen inneholder gang, kjøkken, stue, 2 soverom og baderom. Fra kjøkken er det utgang til takoverbygd veranda og hage som har gode sol- og lysforhold. God oppbevaring både i innvendig og utvendig sportsbod, samt parkering på felles tomt med brøyteavtale.

Boligen holder god standard og fremstår som godt vedlikeholdt med bla. renovert kjøkken fra 2012, nytt laminatgulv i stue og kjøkken i 2018, modernisering av bad, samt malte vegg- og takflater i store deler av leiligheten.

Gangavstand til skole, barnehage, søndagsåpen nærbutikk, buss, friareal med flott tur- og rekreasjonsterreng med turveg til UNN/UIT. Kort kjøretur til Jekta Handelspark.

For ytterligere informasjon kontakt megler Jonas Bergersen.
Matrikkel Gnr. 115 bnr. 872 snr. 1 orgnr. 980379558 i Tromsø kommune
Beliggenhet Attraktivt og barnevennlig boområde, beliggende på nordsiden av Tromsøya. Området er godt tilrettelagt for barnefamilier med lekeplasser, barnehager og skoler i nærheten samt dagligvarebutikk. Fine tur og friområder, lysløype og turstier, blant annet til UNN/UiT. Nærbutikk ligger ca. 200 m fra eiendommen. Gode bussforbindelser med nærhet til holdeplass. Ca. 4,5 km til Langnes handelspark og ca. 9 km til sentrum.
Adkomst Adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Felleseid tomt delvis hellende og delvis flat. Tomten er pent opparbeidet med grusstier, plen og blomster.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1994

Modernisering:
2012: Ny kjøkkeninnredning.
2020: Vinduer og verandadør skiftet.
2021: Oppusning bad.
Areal Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 70 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Utvendig
Taktekking i stålplater. Vindski i tre. Takrenner og nedløpsrør i metall.
Yttervegg i trekonstruksjon. Liggende utvendig trekledning.
Mønet skråtak i tre. Undertaksbord. Kaldt loft. Luftespalter ved raft. Lufteventiler i gavl.
Grunnundersøkelser er ikke foretatt. Det er ikke kjennskap til utbedringer av fuktsikring siden byggeår.
Fuktsikring under terreng er nedgravd og er ikke tilgjengelig for inspeksjon.
Gulv støpt på grunn. Grunnmur i lettklinkerblokker. Grunnmur pusset/slammet over terreng.
Malte trevinduer med 2 - lags energiglass. Hoveddør i boligen som malt kompaktdør. Balkongdør i malt tre med glassfelt. Markterrasse med utgang fra kjøkken.
Utvendig trapp i tre. Rekkverk. Trapp fra parkering/vei og ned til selve boligen.

Innvendig
Etasjeskiller i trekonstruksjon mellom etasjene.
Støpt betongplate på grunn.
Boligen har elementpipe og sotluke/feieluke.
Innvendig har boligen malte fyllingsdører.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 26.03.2023 , samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert 18.01.94.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i p-rom:
Underetasje: kjøkken, bad/vaskerom, stue, 2 soverom, gang og vindfang.

I tillegg er det en innendørs bod på 3 kvm. Boligen disponerer også en utvendig bod på 5 kvm, med inngang.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 26.03.2023 , samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkett og flis.
Vegger: Malte flater og tapet.
Tak: Malte flater

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Plater på vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til frittstående kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin.

Våtrom
Vegger er belagt med tapetsert og malt. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte skuffefronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speilskap med lys og høyskap ved siden av innredning. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Naturlig ventilasjon. Tilluftspalte under dør.

Øvrig
Synlige vannrør i kobber og plast.
Synlige avløpsrør i plast.
Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut uten bruk av vifter.
Varmtvannstanken er på ca. 120 liter montert i kjøkkenbenk.
Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg.
Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG IU
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
Balkonger/terrasse er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Hele markterrassen var dekket av snø slik at det var ikke mulig å besikte dekket på befaringstidspunktet.
Tekniske installasjoner > Andre installasjoner
Tomteforhold > Terrengforhold
Tomten er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert.

TG 2
Innvendig > Pipe og ildsted
Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke.
Ildsikkert underlag mangler under sotluke. Pipe er besiktiget fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Innvendig > Innvendige dører
Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Dør til vindfang tar i karm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom
Det er uegnede materialer i våtsoner. Veggene på badet var i stor grad tapetsert. Selv om det var et område som var flislagt, går våtsonen forbi den flislagte delen. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Målt fall på gulv fra dør til sluk på 23 mm. Fallforhold har avvik i forhold til referansenivå. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Ikke synlig slukmansjett/membran i klemring i sluk. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom
Rommet har kun naturlig ventilasjon. Ventilasjonen i en bolig skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet for brukerne med hensyn til helse og komfort og begrense luftfuktigheten innendørs, og dermed hindre kondens og fuktskader (muggsopp og råtedannelse) på innvendige overflater og bygningskonstruksjonene. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
Utvendig > Andre utvendige forhold
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på gulv i stue/kjøkken på 24 mm. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold
Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Rom Under Terreng
Det er avvik: Utforede vegger under terreng er å betrakte som en risikokonstruksjon, det vil si en konstruksjon som erfaring viser at har høy skadefrekvens. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger.
Utvendige vann og avløpsrør som begynner å bli gamle vil ha en helt naturlig slitasjegrad. For eksempel nevnes at trerøtter kan vokse seg inn i rørene, partikkelstoffer bygger seg opp i rør og reduserer/stenger gjennomstrømmingen, terrengdeformasjoner som forårsaker utettheter og fortettinger. Alt dette er naturlige slitasjeskader som etter en del år gjør det påregnelig med skader. Uansett vil plutselige og uforutsette forhold som for eksempel fortetting og brudd være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si. Bygningsdelen er gammel og har kort forventet gjenværende brukstid. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 26.03.2023 , samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun evt integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming med strøm. I hovedsak ved hjelp av panelovner og varme i gulv.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på oppmerkede plasser på felles parkeringsplass.
Tomten Areal: 541 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 19.03.1986.

Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 690 000,- / Fellesutgifter: 4 559,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 26.03.23 13:21
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 973 548,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 699 481,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 8 010,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Borettslaget Bjerkaker Sjøpark D
Styreleder sameiet Krzysztof Damian Kaminski
Fellesutgifter Kr 4 559,- per mnd.

Fellesutgiftene fordeles slik:
Kapitalkostnad avdrag 890,00
Kapitalkostnad rente 203,80
Internett 335,00
Kabel-TV 378,00
Andel felleskostnad iht. eierbrøk 2 792,30

Fellesutgiftene dekker blant annet internett og kabel-tv, brøyting, forsikring og vedlikehold.
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 45 133,-,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1968/403122-1/97 Erklæring/avtale
11.11.1968
AVTALE TELEGRAFVERKET PÅ VEGNE AV LUFTFARTSDIREKTORATET
Overført fra: 5401-115/872
Gjelder denne registerenheten med flere

1993/3894-1/97 Erklæring/avtale
20.04.1993
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 5401-115/872
Gjelder denne registerenheten med flere

1993/3894-3/97 Best. om adkomstrett
20.04.1993
Gjensidig rett for gnr. 115 bnr. 871, 872, 873, 874, 875,
876, 877, 878, 879, 880, 881, 882, 883 og 884.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 5401-115/872
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige Forsikring
Polisenummer: 82277357
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selger egenerklæring
Boligopplysninger
Sameiets vedtekter
Husordensregler
Midlertidig brukstillatelse
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om at gjerdet rundt eiendommen er klart for utskiftning, og dette er seksjonseiers eget ansvar.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Onsdag, 07. jun.
18:30 - 19:00
For visning, ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen.
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Vågvegen 5A - Presentert av Sne eiendomsmegling v/Jonas Bergersen!
Velkommen til Vågvegen 5A - Presentert av Sne eiendomsmegling v/Jonas Bergersen!
Her er det plass til stor sofa og diverse møblement som spisebord og diverse!
Her er det plass til stor sofa og diverse møblement som spisebord og diverse!
Romslig stue med laminatgulv fra 2018 og  med egen hage utenfor
Romslig stue med laminatgulv fra 2018 og med egen hage utenfor
Planskisse
Planskisse
Stort kjøkken fra 2021 med rikelig med skap- og benkeplass!
Stort kjøkken fra 2021 med rikelig med skap- og benkeplass!
På kjøkken er det opplegg for oppvaskmaskin
På kjøkken er det opplegg for oppvaskmaskin
Boligen er malt i tidsriktige farger og fremstår med et moderne uttrykk
Boligen er malt i tidsriktige farger og fremstår med et moderne uttrykk
Boligen har 2 soverom. Her er hovedsoverommet med praktisk skyvedørsgarderobe
Boligen har 2 soverom. Her er hovedsoverommet med praktisk skyvedørsgarderobe
Her er det rom for stor seng!
Her er det rom for stor seng!
Soverom 2 er også av romslig størrelse.
Soverom 2 er også av romslig størrelse.
Flislagt bad med gulvvarme - innredet med dusjkabinett, servant og toalett
Flislagt bad med gulvvarme - innredet med dusjkabinett, servant og toalett
Ny baderomsinnredning fra 2021 og på badet er det også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
Ny baderomsinnredning fra 2021 og på badet er det også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
Flott entré
Flott entré
Leiligheten har rikelig med lagringsplass i bod invendig og utebod
Leiligheten har rikelig med lagringsplass i bod invendig og utebod
Selger egne bilder / Midnattssol
Selger egne bilder / Midnattssol
Selgers egne bilder / Utsikt fra terrassen mot sørvest - Man har fin hage tilhørende leiligheten
Selgers egne bilder / Utsikt fra terrassen mot sørvest - Man har fin hage tilhørende leiligheten
Det er egen parkering tilknyttet leiligheten og sameiet har brøyteavtale inkl. i fellesutgiftene.
Det er egen parkering tilknyttet leiligheten og sameiet har brøyteavtale inkl. i fellesutgiftene.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!