Øvre Markveg 21

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
93m2
Prisantydning
3 990 000,-

Øvre Markveg 21 - En tiltalende 4-roms selveier med parkeringsplass og fantastisk utsikt. Leiligheten framstår innholdsrik med et klassisk særpreg og god planløsning.  Flott beliggenhet i populære og barnevennlige Storskogen. Gåavstand til bl.a. sk ole, barnehage, dagligvare og busstopp med hyppige avganger. Lysløypa starter like ved. Høydepunkter: Oppstillingsplass for bil.. Fantastisk utsikt.. Godt vedlikeholdt og jevnlig oppgradert de seneste årene.. Lave felleskostnader med kommunale avgifter inkludert.. Internett via fiber.. Sportsbod. Dyrehold tillatt. . Lysløypa og Charlottenlund aktivitetspark i umiddelbar nærhet.. Gå- og sykkelavstand til både UNN/UiT og sentrum.. Svært gode bussforbindelser (5 min til sentrum og UiT/UNN, samt 10 min til Jekta).. Søndagsåpen dagligvare like ved.. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 3 990 000,-
Boligtype: Tomannsbolig
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 1 800,-
Primærrom: 93m2
Bruksareal: 93m2
Soverom: 3
Byggeår: 1936
Energimerking: G

Se full beskrivelse

Eiendom Øvre Markveg 21
9011 Tromsø
Oppdragsnummer 52-23-0039
Totalvurdering Velkommen til Øvre Markveg 21 - Leiligheten framstår innholdsrik med en spennende romløsning og et klassisk særpreg. Her har eier trivdes godt og tatt godt vare på boligen med jevnlig vedlikehold og oppgraderinger. Det er tre gode soverom og flere stuer, noe som gjør boligen svært fleksibel med mange bruksmuligheter. Av øvrige kvaliteter kan både parkeringsplass, sportsbod og ikke minst fantastisk utsikt nevnes.

Eiendommen ligger fint til i en blindvei i populære og barnevennlige Storskogen. Her har du kort gåavstand til starten på lysløypa og Charlottenlund aktivitetspark, i tillegg til at du kommer deg til Tromsø Sentrum og UiT/UNN på ca like kort tid. Du finner også busstopp med hyppige avganger 2-3 minutter gange fra boligen, samt søndagsåpen dagligvarebutikk noen minutter lengre bort.

Høydepunkter:

- Oppstillingsplass for bil.
- Fantastisk utsikt.
- Godt vedlikeholdt og jevnlig oppgradert de seneste årene.
- Lave felleskostnader med kommunale avgifter inkludert.
- Internett via fiber.
- Sportsbod
- Dyrehold tillatt.
- Lysløypa og Charlottenlund aktivitetspark i umiddelbar nærhet.
- Gå- og sykkelavstand til både UNN/UiT og sentrum.
- Svært gode bussforbindelser (5 min til sentrum og UiT/UNN, samt 10 min til Jekta).
- Søndagsåpen dagligvare like ved.

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 683 snr. 2 i Tromsø kommune
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Tomannsbolig
Byggeår 1936
Areal Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 93 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Byggemåte Yttervegg i trekonstruksjon. Liggende utvendig trekledning. Grunnmur skvettpusset over terreng.
Mønet skråtak i tre. Undertaksbord. Kaldt loft. Luftespalter ved raft. Lufteventiler i gavl.
Malte trevinduer med 2 og 3 - lags energiglass. Hoveddør i boligen som malt kompaktdør med glassfelt. Balkongdør i malt tre med glassfelt.
Balkong mot øst på ca. 7 m² med trerekkverk. Utgang fra stuen. Konstruksjoner og overflater i treverk. Overbygd. Balkong mot vest på ca. 12 m² med trerekkverk.
Utgang fra stuen. Konstruksjoner og overflater i treverk. Delvis overbygd.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 14.03.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i Tromsø kommunes arkiv. Boligen er oppført i ca 1936, noe som er før bygningsloven trådte i kraft for hele landet i 1965, og det er ikke uvanlig at det i mange kommuner er mangelfulle arkiv for tiden før 1965.
Innhold Inngår i P-rom:
1 etasje: Stue, spisestue, kjøkken, bad/vaskerom, 3 soverom og gang.

Boligen disponerer i tillegg en bod på ca. 5 kvm utenfor inngangen.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 14.03.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv består i hovedsak av: Laminat og belegg.
Vegger består i hovedsak av Malte flater.
Himlinger består i hovedsak av Malte flater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Flislagt vegg over benkeplate.
Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til frittstående: Kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin. Kjøkkenet er oppgradert i 2020.

Bad:
Vegger er belagt med plater. Himling med malt flate. Vinylbelegg på gulv. Innredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak.
Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys og sideskap.
Gulvmontert toalett. Dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Elektrisk vifte montert i vegg. Tilluft i veggventil på vaskerom.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
- Bad/vaskerom:
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

TG IU (ikke undersøkt):

- Utvendig:
Taktekking er snødekt, alder eller materiale er ukjent og derfor ikke nærmere vurdert. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak

- Tekniske installasjoner
Oppvarmingskilder er ikke funksjonstestet av takstingeniøren.

- Tomteforhold:
Tomten er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert.

TG2 (avvik som kan kreve tiltak):

- Nedløp og beslag:
Takrenner har punktvise lekkasjer. Manglende takrenne på del av tak. Mer en halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.

- Veggkonstruksjon:
Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på selve trekonstruksjonen.

- Balkong:
Konstruksjonene har skjevheter. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Søyler på veranda mot vest har skjevheter.
Verandaen var snødekt på befaringstidspunktet, noe som medfører at dekket ikke er besiktiget eller vurdert i denne rapporten.

- Innvendige overflater:
Laminat på kjøkken er skadet ved dør til gang. Laminat i stue er skadet. Rift i tapet i spisestue. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

- Tekniske installasjoner:
Varmepumpe virker ikke.

TG2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak):

- Takkonstruksjon:
På grunn av at loftet var benyttet til oppbevaring var det ikke mulig å besiktige hele loftet. Tilgjengelige deler av takkonstruksjon er bare delvis inspisert fra luke og lyst med lommelykt.

- Utvendige vinduer:
På det minste soverommet var treverket slitt og hadde sprekker. Det ble ikke observert eller opplyst om punkterte isolerglass. Pga. temperatur og lysforhold kan dette være vanskelig å oppdage. Alder på vinduer tilsier at punktering kan forekomme selv om det ikke ble avdekket ved befaringen.

- Utvendig:
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Pga mye utstyr mm som var lagret i uteboden, så var det ikke mulig å besiktige alle bygningsdelene på befaringstidspunktet. Opplysning fra selger: Ved snøsmelting og mye nedbør kommer det vann inn på gulvet i uteboden.

- Innvendig etasjeskille:
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Målt høydeforskjell på stue i tilbygg på 30 mm. gjennom hele rommet. Målt høydeforskjell på stue/kjøkken på 20 mm. gjennom hele rommet.

- Radon:
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

- Rom under terreng:
Rom under terreng egner seg ikke for innredning med dagens tilstand.

- Vannledninger:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.

- Avløpsrør:
Mer en halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Eldre jernrør kan være utsatt for rust/groing og gi redusert gjennomstrømning/risiko for lekkasjer. Alder er normalt i seg selv en vurderingskriterie hva angår slitasjegrad.

- Varmtvannstank:
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.

- Drenering:
Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Fuktsikring under terreng er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon, tilstandsgrad er satt ut fra opplysninger om alder og synlige forhold.

- Grunnmur og fundamenter:
Det er registrert horisontalriss som er symptom på jordtrykk. Fundamentering er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

- Utvendige vann- og avløpsledninger:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert
på utvendige vannledninger. Utvendige vann og avløpsrør som begynner å bli gamle vil ha en helt naturlig slitasjegrad. For eksempel nevnes at trerøtter kan vokse seg inn i rørene, partikkelstoffer bygger seg opp i rør og reduserer/stenger gjennomstrømmingen, terrengdeformasjoner som forårsaker utettheter og fortettinger. Alt dette er naturlige slitasjeskader som etter en del år gjør det påregnelig med skader. Uansett vil plutselige og uforutsette forhold som for eksempel fortetting og brudd være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si. Bygningsdelen er gammel og har kort forventet gjenværende brukstid.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 14.03.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming og varmepumpe. Varmepumpen er defekt.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Oppstillingsplass for bil.
Tomten Areal: 527 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbygg jf. reguleringsplan datert 02.04.1964.
Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen jf. eiendomsrapport datert 01.02.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 990 000,- 
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 16.03.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 110 506,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 997 820,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Inkludert i felleskostnader.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Adgang til utleie Seksjonen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet STRANDKANTEN NORD BORETTSLAG
Styreleder sameiet Vendel Marie Pedersen
Fellesutgifter Kr 1 800,- per mnd.

Fellesutgiftene dekker:
- Kommunale avgifter
- Husforsikring
- Sparing

Fellesutgiftene økes til kr 2.500,- i juli 2023.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2006/15838-2/97ERKLÆRING/AVTALE
29.09.2006
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2006/15838-1/97SEKSJONERING
29.09.2006
SNR: 2
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 1/3
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 - 3.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Storebrand
Polisenummer: 2855807
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsarpport
Egenerklæringsskjema
Tegninger
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
- Vi hadde en mus i leiligheten i 2019, da hadde vi skadedyrkontroll og etterpå har vi had effektiv og permanent beskyttelse mot mus.
- Noen skjeggkre var funnet i en annen leilighet i samme bygningen i 2021, men de var utryddet profesjonelt or har ikke vært et problem etterpå.

Det foreligger godkjente og byggmeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Bod i tilbygg sør på tegning er nå gjort større, og var på befaringstidspunktet gjort om til soverom. Bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel er et søknadspliktig tiltak og kjøper overtar ansvar og risiko knyttet til forholdet.
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

(+47) 77691500

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Øvre Markveg 21 - Presentert av Anders Karlstrøm
Velkommen til Øvre Markveg 21 - Presentert av Anders Karlstrøm
En tiltalende 4-roms selveier med parkeringsplass og fantastisk utsikt.
En tiltalende 4-roms selveier med parkeringsplass og fantastisk utsikt.
Bilen parkerer du på oppstillingsplass, like ved inngangspartiet.
Bilen parkerer du på oppstillingsplass, like ved inngangspartiet.
Nydelig utsikt mot Fløya, Tromsdalstind og Ishavskatedralen.
Nydelig utsikt mot Fløya, Tromsdalstind og Ishavskatedralen.
Planskisse.
Planskisse.
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Videre inn fra gangen kommer du til kjøkkenet. Kjøkkenet er oppgradert i 2020 og framstår pent.
Videre inn fra gangen kommer du til kjøkkenet. Kjøkkenet er oppgradert i 2020 og framstår pent.
Her har du godt med skap- og benkeplass, samt plass for spisebord.
Her har du godt med skap- og benkeplass, samt plass for spisebord.
Leiligheten har spennende og god planløsning med flere stuer som gir mange bruksmuligheter.
Leiligheten har spennende og god planløsning med flere stuer som gir mange bruksmuligheter.
Felleskostnadene er på kr 1.700,- pr mnd.
Felleskostnadene er på kr 1.700,- pr mnd.
Her har du flere muligheter for å etablere og innrede de sosiale sonene.
Her har du flere muligheter for å etablere og innrede de sosiale sonene.
De store vindusflatene sikrer rikelig med innslipp av naturlig lys.
De store vindusflatene sikrer rikelig med innslipp av naturlig lys.
Et av boligens absolutte høydepunkter er den fantastiske utsikten.
Et av boligens absolutte høydepunkter er den fantastiske utsikten.
Leiligheten er malt i klassiske og delikate farger og framstår meget gjennomført.
Leiligheten er malt i klassiske og delikate farger og framstår meget gjennomført.
I stuen har du god plass til sofagruppe med tilhørende sofabord.
I stuen har du god plass til sofagruppe med tilhørende sofabord.
Fra stuen har du utgang til balkong med nydelig utsikt!
Fra stuen har du utgang til balkong med nydelig utsikt!
På balkongen har du god plass til utemøbler og feks grill.
På balkongen har du god plass til utemøbler og feks grill.
Boligen ligger meget fint til med fantastisk utsikt ut over sundet mot Tromsdalen.
Boligen ligger meget fint til med fantastisk utsikt ut over sundet mot Tromsdalen.
Det er lagt opp internett via fiber.
Det er lagt opp internett via fiber.
Her er det mange muligheter for å etablere sittesoner med den fantastiske utsikten.
Her er det mange muligheter for å etablere sittesoner med den fantastiske utsikten.
Vakkert!
Vakkert!
Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til stor seng i tilhørende nattbord. Stor skyvedørsgarderobe med god lagringsplass.
Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til stor seng i tilhørende nattbord. Stor skyvedørsgarderobe med god lagringsplass.
På soverom 2 har du også god plass til seng, oppbevaringsmøbel og evt skrivepult.
På soverom 2 har du også god plass til seng, oppbevaringsmøbel og evt skrivepult.
Soverom 3 passer utmerket som barnerom, gjesterom, hjemmeokontor - Alt etter som!
Soverom 3 passer utmerket som barnerom, gjesterom, hjemmeokontor - Alt etter som!
Romslig bad/vaskerom med stort dusjkabinett, wc, servant med oppbevaringsplass og god plass for vaskemaskin/tørketrommel.
Romslig bad/vaskerom med stort dusjkabinett, wc, servant med oppbevaringsplass og god plass for vaskemaskin/tørketrommel.
Eiendommen ligger sentralt til med gåavstand til Tromsø Sentrum og UiT/UNN.
Eiendommen ligger sentralt til med gåavstand til Tromsø Sentrum og UiT/UNN.
Gode direktebussforbindelser til bl.a. Tromsø sentrum, UiT/UNN og Langnes.
Gode direktebussforbindelser til bl.a. Tromsø sentrum, UiT/UNN og Langnes.
Lysløypa starter en kort gåtur unna boligen.
Lysløypa starter en kort gåtur unna boligen.
Her er også Charlottenlund aktivitetspark - en plass som har blitt flittig brukt av dagens eiere.
Her er også Charlottenlund aktivitetspark - en plass som har blitt flittig brukt av dagens eiere.
Det er korte avstander til barnehage, barne- ungdoms-, og videregående skoler, høyskole og universitet.
Det er korte avstander til barnehage, barne- ungdoms-, og videregående skoler, høyskole og universitet.
UNN ligger også i kort gåavstand fra boligen.
UNN ligger også i kort gåavstand fra boligen.
Velkjente og populære Tromsøbadet ligger et steinkast unna boligen. Her er det i tillegg Turnhall, Klartehall og lysløypa med sine fantastiske turområder.
Velkjente og populære Tromsøbadet ligger et steinkast unna boligen. Her er det i tillegg Turnhall, Klartehall og lysløypa med sine fantastiske turområder.