Elvegårdsveien 4A

Nordkjosbotn

Soverom
3 stk
Størrelse
120m2
Prisantydning
3 190 000,-

Velkommen til Elvegårdsveien 4A - Moderne og påkostet vertikaldelt bolig med attraktiv beliggenhet! Innbydende bolig med god planløsning, store vindusflater og fin planløsning. Her bor du nært de fleste fasiliteter, samtidig som du bor tilbaketrukk et til i et boligfelt som grenser til friarealer. Boligen består blant annet av tre soverom av fin størrelse, kjøkken og stue med delvis åpen løsning, flislagt entré og et romslig bad. Fra stue har du utgang til en stor veranda med gode solforhold og nedgang til plen. Egen utebod mellom garasje og inngangsdør. Høydepunkter: Sentral beliggenhet. Påkostet og moderne bolig. Fin planløsning. Nærhet til flotte turterreng. Garasje. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen! ... Les mer

Prisantydning: 3 190 000,-
Boligtype: Tomannsbolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 91m2
Bruksareal: 120m2
Soverom: 3
Byggeår: 2014
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Elvegårdsveien 4A
9040 Nordkjosbotn
Oppdragsnummer 52-23-0074
Totalvurdering Elvegårdsveien 4A - Moderne og påkostet vertikaldelt bolig med attraktiv beliggenhet!

Innbydende bolig med god planløsning, store vindusflater og fin planløsning. Her bor du nært de fleste fasiliteter, samtidig som du bor tilbaketrukket til i et boligfelt som grenser til friarealer.

Boligen består blant annet av tre soverom av fin størrelse, kjøkken og stue med delvis åpen løsning, flislagt entré og et romslig bad. Fra stue har du utgang til en stor veranda med gode solforhold og nedgang til plen. Parkering til flere biler utenfor, samt inne i garasje. Egen utebod mellom garasje og inngangsdør.

Høydepunkter:
Sentral beliggenhet
Påkostet og moderne bolig
Fin planløsning
Nærhet til flotte turterreng
Garasje

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Matrikkel Gnr. 29 bnr. 274 i Balsfjord kommune
Beliggenhet Boligen ligger sentralt i Nordkjosbotn sentrum. Kort vei til skole - og barnehage. Flotte tur- og friluftsområder i nærheten. Ca. 7 mil fra Tromsø og 8,5 mil fra Finnsnes. Gode bussforbindelser både nordover og sørover.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Det er ikke kjennskap til utbedringer av fuktsikring siden byggeår. Takvann ført ut på terreng. Gulv støpt på grunn. Andel av eiet tomt på 684 m². Oppkjørsel er gruset.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 2014
Areal Primærrom: 91 kvm, Bruksareal: 120 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Byggemåte ENKEL BYGNINGSBESKRIVELSE:
Taktekking er pappshingel. Vindski i tre. Takrenner og nedløpsrør i metall. Mønet skråtak i tre. Kaldt loft. Luftespalter ved raft. Lufteventiler i gavl. Yttervegg i trekonstruksjon. Liggende utvendig trekledning. Malte trevinduer med 3 - lags energiglass. Hoveddør i boligen som malt kompaktdør med glassfelt. Balkongdør i malt tre med glassfelt. Terrasse på ca. 30 m² med trerekkverk. Utgang fra stue. Fundamentert med blokker direkte på grunn. Konstruksjoner og overflater i treverk.

Garasje på 21 m². Bygd fast i boligen. Fundamentert direkte på grunn. Utvendig tak henger sammen med boligen med pappshingel. Utvendig kledd med liggende trekledning. Vegger innvendig er kledd med gipsplater. Plasstøpt ringmur. Betonggulv på grunn. Gips i tak. Isolert garasjeport i stål. Inngangsdør til garasje ved felles inngangsparti med bod og bolig. 2 - lags vindu bak i garasjen.

Utebod på ca. 5 m² bygget rett på grunn. Henger sammen med garasje og bolig. Pappshingel på tak. Tak felles med bolig og garasje. Utvendig kledd med liggende trekledning. Innvendig: Tak med gips, vegger er kledd med gips og trepanel. Betonggulv på grunn. Hvitmalt kompaktdør.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen, datert 06.03.2023.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 01.07.2014. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Innhold INNGÅR I P-ROM:
Stue, kjøkken, bad/vaskerom, entré og tre soverom.

Boligen disponerer en sportsbod på 5 m² med inngang. Denne er tatt med i arealberegningen.

Garasjen er fastbygget i boligen og medregnet i total BRA. Målt areal er 21 m².

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen, datert 06.03.2023.
Standard Gulv: I hovedsak preget av parkett og flis
Vegger: I hovedsak preget av malte flater og flis
Himlinger: I hovedsak preget av malte flater

VÅTROM - Bad/vaskerom:
Vegger er belagt med flis. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte skuffefronter med håndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speilskap med lys. Gulvmontert toalett. Dusjnisje med svingbare glassdører og veggmontert dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk koblet på boligventilasjonen. Tilluftspalte under dør.

KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Flislagt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm.
Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Kjøl/frys, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

TEKNISKE INNSTALLASJONER:
Synlige vannrør i: Plast og kobber.
Synlige avløpsrør i: Plast.
Boligen har balansert ventilasjon. Varmtvannstanken er på ca. 200 liter og montert på bod.
Oppvarming består av: Strøm og vedfyring.
I hovedsak ved hjelp av: Panelovner, gulvvarme og ildsted.
Selgers opplysning: Varme i gulv på: bad og ved inngang.
Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg.
Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG IU:
Utvendig > Taktekking
Taktekking er ikke besiktiget pga manglende forsvarlig adkomst, alder eller materiale er ukjent, og derfor ikke nærmere vurdert. Taktekkingen er besiktiget fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringstidspunktet.

Tekniske installasjoner > Andre installasjoner

Tomteforhold > Terrengforhold
Tomten er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert.

TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er avvik: Inspeksjonsluke var fastskrudd, loft er derfor ikke inspisert. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom
Det er avvik: Dørforing er fuktskadet. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Det er avvik: Slukmansjett/membran er ikke synlig i klemring. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Annet rom med sluk / bod
Det er avvik: Slukmansjett/membran er ikke synlig i klemring.

TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Utvendig > Nedløp og beslag
Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Manglende avslutning/vannutkast fra nedløpsrør ved garasjeport. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Veggkonstruksjon
Bordkledning går stedvis nesten helt ned i terreng. Lav høyde mellom grunnen og kledning, risiko for skader. Anbefalt høyde mellom terreng og kledning er 30cm. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
Det er avvik: Deler av terrassen var snødekket i den grad at det ikke var mulig å besiktige hele terrassedekket Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Innvendig > Overflater
Det er påvist skader på overflater. Parkett er fuktskadet ved inngang. Parkett på kjøkken har en liten fuktskade etter kondens/fukt fra ventil i tak. Parkett på kjøkken har et hakk. Fuktskadet takplate ved ventil i tak på kjøkken. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.

Innvendig > Radon
Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke.

Tomteforhold > Drenering
Det er avvik: Det er ukjent type og løsning på drenering rundt grunnmuren. Fuktsikring under terreng er nedgravd og ikke tilgjengelig for inspeksjon, tilstandsgrad er satt ut fra opplysninger om alder og synlige forhold. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen, datert 06.03.2023.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming og vedfyring. Varmekabler i entré og på bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Selger opplyser om et strømforbruk på mellom kr. 700,- og 1 500,- mnd.
Parkering Parkering i garasje og på tomt.
Tomten Areal: 684 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Det er offentlig avløp via private stikkledninger og offentlig vannforsyning via private stikkledninger. Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Regulering Boligen er regulert til boligbebyggelse, jfr. reguleringsplan datert 15.02.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 190 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 06.03.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 744 631,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 829 596,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2021 og er regnet ut ved hjelp av skatteetatens boligverdikalkulator.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 18 922,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Adgang til utleie Boligen kan i sin helhet leies ut.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen negative heftelser registrert.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige
Polisenummer: 83016690
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Ferdigattest
Tegninger
Reguleringsplankart
Oversiktskart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjemaet:
Det er hakk i parketten på kjøkkenet. Fuktskade, som følge av kondens, i takplate rundt avtrekksluke på kjøkken.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Elvegårdsveien 4A - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Velkommen til Elvegårdsveien 4A - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Moderne og påkostet bolig med attraktiv beliggenhet
Moderne og påkostet bolig med attraktiv beliggenhet
Planskisse
Planskisse
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Leiligheten har en god planløsning med flere muligheter for å møblere de sosiale sonene
Leiligheten har en god planløsning med flere muligheter for å møblere de sosiale sonene
God plass til TV og sofa med tilhørende møblement
God plass til TV og sofa med tilhørende møblement
Vedovn i tilknytning til stue
Vedovn i tilknytning til stue
Kvalitetskjøkken fra Focus med hvite fronter
Kvalitetskjøkken fra Focus med hvite fronter
Rikelig med skap-og benkeplass som gir praktiske arbeidsforhold og god oppbevaringsplass
Rikelig med skap-og benkeplass som gir praktiske arbeidsforhold og god oppbevaringsplass
Stue og kjøkken er i delvis åpen løsning med egen avdeling for spisebord i tilknytning til kjøkkenet
Stue og kjøkken er i delvis åpen løsning med egen avdeling for spisebord i tilknytning til kjøkkenet
Lekkert, komplett flislagt bad med stort dusjhjørne
Lekkert, komplett flislagt bad med stort dusjhjørne
Lys baderomsinnredning med mye oppbevaringsplass og overspeil med belysning
Lys baderomsinnredning med mye oppbevaringsplass og overspeil med belysning
Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til stor seng og tilhørende nattbord
Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til stor seng og tilhørende nattbord
Boligens to andre soverom er også romslige med plass til seng og klesoppbevaring
Boligens to andre soverom er også romslige med plass til seng og klesoppbevaring
Rommet passer perfekt som gjesterom, barnerom, hjemmekontor - alt etter som!
Rommet passer perfekt som gjesterom, barnerom, hjemmekontor - alt etter som!
Entrè med plass til å etablere smarte oppbevaringsmuligheter
Entrè med plass til å etablere smarte oppbevaringsmuligheter
Fra stue har du utgang til en romslig veranda med gode solforhold
Fra stue har du utgang til en romslig veranda med gode solforhold
Her får du en sentral beliggenhet med flott natur i umiddelbar nærhet
Her får du en sentral beliggenhet med flott natur i umiddelbar nærhet