Slettavegen 28A

Kvaløysletta

Soverom
3 stk
Størrelse
96m2
Prisantydning
4 200 000,-

Velkommen til Slettavegen 28A - En innholdsrik bolig på familievennlige Kvaløysletta! Boligen strekker seg over 2 etasjer, med åpen stue/kjøkkenløsning med adkomst til veranda, 3 soverom, komplett flislagt bad, toalettrom og tv-stue. I tillegg er d et godt med oppbevaringsmuligheter i innvendig bod og felles bod, samt praktiske skyvedørsgarderober. Det er parkering på felles gårdsplass for sameiet. Boligen ligger sentralt til på Kvaløysletta. Fra boligen er det kort vei til dagligvarebutikker og andre servicetilbud som apotek og treningssenter. Det er kort avstand til skoler og barnehager, samt fritidstilbud. Det er gode bussforbindelser i området. Ellers er boligen et godt utgangspunkt for en rekke fine turmål. For visning og ytterligere informasjon, kontakt eiendomsmegler Jonas Bergersen. ... Les mer

Prisantydning: 4 200 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 700,-
Primærrom: 93m2
Bruksareal: 96m2
Soverom: 3
Byggeår: 2005
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Slettavegen 28A
9101 Kvaløysletta
1. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0084
Totalvurdering Velkommen til Slettavegen 28A - En innholdsrik bolig på familievennlige Kvaløysletta!

Boligen strekker seg over 2 etasjer, med åpen stue/kjøkkenløsning med adkomst til veranda, 3 soverom, komplett flislagt bad, toalettrom og tv-stue. I tillegg er det godt med oppbevaringsmuligheter i innvendig bod og flere praktiske skyvedørsgarderober. Utendørs er det er stor og flott felles hage!

Det er parkering på felles gårdsplass for sameiet. Det er tilgang til felles bod for ekstra oppbevaring.

Boligen ligger sentralt til på Kvaløysletta. Fra boligen er det kort vei til dagligvarebutikker og andre servicetilbud som apotek og treningssenter. Det er kort avstand til skoler og barnehager, samt fritidstilbud. Det er gode bussforbindelser i området. Ellers er boligen et godt utgangspunkt for en rekke fine turmål.

For visning og ytterligere informasjon, ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen.
Matrikkel Gnr. 72 bnr. 938 snr. 6 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger sentralt til i et veletablert boligområde på familievennlige Kvaløysletta. Det er ca. 500 meter til Sanessundbrua. Det er kort veg til barne - og ungdomsskole, og barnehage ligger i samme gate. Slettatorget med dagligvarebutikker, posttjeneste, bensinstasjon, spisesteder m.m. Det er gode bussforbindelser til Giæverbukta/Langnes Handelspark, UiTø/UNN og sentrum. Kort veg til flotte tur- og fjellområder like ved boligfeltet.
Adkomst Adkomst fra offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Tomten består i all hovedsak av sameiets bygninger. Tomten må vurderes i felles tilstandsrapport for boligsameiet.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2005

Moderinsering:
2015 - Byttet alle dørene i innvendig.
2018 - Hus malt utvendig.
2018 - Ny varmtvannstank.
2018 - Ny ventilator, benkeplate, fronter og koketopp på kjøkken.
2022 - Byttet termostat til varmekabler på hovedbad og yttergang.
Areal Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 96 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 5
Byggemåte Utvendig
Taktekking av stålplater.
Grunnmur av betong og Leca.
Liggende utvendig kledning.
Mønet skråtak i tre. Kombinert kaldt loft og skråhimling.
Malte trevinduer med 2 - lags energiglass.
Hoveddør i boligen som malt kompaktdør med glassfelt.
Balkongdør i malt tre med glassfelt.
Balkong med trerekkverk.
Konstruksjoner og overflater i treverk.
Utvendig trapp i tre. Rekkverk.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 07.03.2023 , samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest, datert 02.05.2006.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i p-rom:
Loftetasje: Bad/vaskerom, 2 soverom, tv-stue og gang.
1. etasje: Stue/kjøkken, soverom, gang, vindfang og toalettrom.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 07.03.2023 , samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkett og flis.
Tak: Malte plater og trepanel.
Vegger: Malte flater og flis.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med høyskap og underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Malt vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Integrert stekovn og koketopp. Frittstående kjøl/frys.
Våtrom
Bad/vaskerom: Vegger er belagt med flis. Himling med trepanel. Flisbelagt gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys og sideskap. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk koblet på boligventilasjonen. Tilluftspalte under dør.
Toalettrom: Vegger er belagt med malte plater. Himling med malt flate. Flisbelagt gulv. Innredning med underskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Gulvmontert toalett. Avtrekk koblet på boligventilasjonen. Tilluftspalte under dør.

Øvrig
Synlige vannrør i plast og kobber.
Synlige avløprsrør i plast.
Boligen har balansert ventilasjon.
Varmtvannstanken er på ca. 200 liter, montert i bod.
Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg.
Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG IU
Tekniske installasjoner > Andre installasjoner

TG 2
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. På kaldloft ble det oppdaget fuktskjolder i undertak ved rørgjennomføring. Det er usikkert om fuktmerker skyldes eldre eller nyere vanngjennomtrengning. Merker var tørre på befaringen.cPå ventilasjonskanalen som går gjennom taket er nye vanndråper synlige.
Utvendig > Vinduer
Takvindu på tv-stue på loft har fuktskade i nedre del av karm. Takvindu er å betrakte som en risikokonstruksjon, det vil si en konstruksjon som erfaring viser at har høy skadefrekvens. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Innvendig > Pipe og ildsted
Det er avvik: Pipe er besiktiget fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringen. Det er ikke feieplatå på tak.
Selgers opplysning: Spjeldet som regulerer trekket i vedovnen er i låst stilling. Får ikke regulert eller justert trekket. Har ikke hatt problemer med fyring. Ved mye nedbør og mye vind fra en spesifikk retning, kan det dryppe noe sotvann fra piperør bak peisen. Antar at bytte av pipehatt vil utbedre dette ytterligere. Pipehatt montert i 2020, ved blikkenslager Tom Dreier. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom
Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Målt fall på gulv fra dør till sluk på 15 mm.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Det er avvik: Slukmansjett/membran er ikke synlig i klemring. Overløp i vask er ikke koblet til avløpsrør. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Våtrom > Overflater Gulv > Annet rom med sluk
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.Målt fall på gulv fra dør til sluk på 0 mm.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Annet rom med sluk
Det er avvik: Slukmansjett/membran er ikke synlig i klemring.

TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Høyde på rekkverk ved balkonger, tribuner, passasjer og lignende skal være minimum 1,0 m. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.
Innvendig > Overflater
Det er avvik: Noe fuktskade på parkett. Ved enkle fuktsøk ble det ikke målt unormale verdier.
Selgers opplysning: Desember 2022 utløste sikkerhetsventil på varmtvannsbereder grunnet for høyt vanntrykk i hovedvannledning til tromsø kommune. Ble noe vann på gulv, men ble utbedret raskt. Forsikring/recovery har vært på befaring og tørket opp med avfukter. Ingen skader funnet. Pågående arbeid med ny fugemasse og feste av løse fliser i yttergang - 2023. Vil bli utført av sertifisert personell. Tilstandsgrad gis pga. nevnte forhold.
Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Iflg. kommuneplan PlanID: 0142, ligger boligen i faresone for radon.
Innvendig > Innvendige trapper
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
Tomteforhold > Terrengforhold
Det er avvik: Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for kvikkleire, jfr. kommuneplanen PlanID: 0142. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Kai Hansen datert 07.03.2023 , samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming består av strøm og vedfyring, ved hjelp av panelovner, gulvvarme og ilsted.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering utvendig på felles tomt for sameiet.
Tomten Areal: 1 870 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Det er offentlig avløp via private stikkledninger og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert for boligformål, jfr. reguleringsplan datert 21.04.1975.

Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor faresone for ras- og skredfare, jfr. kommuneplan PlanID: 0142.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor faresone for radion, jfr. kommuneplan PlanID: 0142.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for kvikkleire, jfr. kommuneplanen PlanID: 0142.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 200 000,- / Fellesutgifter: 2 700,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring
Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en
rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages
uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss
har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige
rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på
help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på
Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for
Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den
Takster og verdier ,-
,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 222 866,-
Formuesverdi sekundærbolig: 4 402 317,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 15 854,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Selger opplyser om følgende vedr. strømforbruk: Strømforbruket på de kaldeste månedene ligger mellom 1500-1900 kWh, mens de varmere månedene (vår, sommer, høst) ligger strømforbruket mellom 600-1200 kWh. Dette er omtrentlige tall hentet fra strømregningene.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Urbana Borettslag
Fellesutgifter Kr 2 700,- per mnd.

Fellesutgiftene dekker husforsikring, brøyting og øvrig vedlikehold.
Fellesgjeld ,-,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1999/1914-1/97ERKLÆRING/AVTALE
17.02.1999
Avtale om bygging, drift og vedlikehold av frittstående
nettstasjon
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Rettighetshaver Troms Kraft Nett AS
OVERFØRT FRA: 5401-72/938
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2006/11633-1/97ERKLÆRING/AVTALE
21.07.2006
RETTIGHETSHAVER:Knr:5401 Gnr:72 Bnr:55
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 5401-72/938
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2006/11633-3/97ERKLÆRING/AVTALE
21.07.2006
RETTIGHETSHAVER:Knr:5401 Gnr:72 Bnr:55
Rett til å ha eksisterende bygninger stående i felles
grense, samt rett til utvendig vedlikehold av bygningene
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 5401-72/938
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2006/13337-3/97ERKLÆRING/AVTALE
23.08.2006
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2006/13337-4/97ERKLÆRING/AVTALE
23.08.2006
Bestemmelse om bebyggelse

2006/11633-2/97ERKLÆRING/AVTALE
21.07.2006
OVERFØRT FRA: 5401-72/938
RETTIGHETSHAVER:Knr:5401 Gnr:72 Bnr:938
RETTIGHETSHAVER:Knr:5401 Gnr:72 Bnr:938 Snr:1
RETTIGHETSHAVER:Knr:5401 Gnr:72 Bnr:938 Snr:2
RETTIGHETSHAVER:Knr:5401 Gnr:72 Bnr:938 Snr:3
RETTIGHETSHAVER:Knr:5401 Gnr:72 Bnr:938 Snr:4
RETTIGHETSHAVER:Knr:5401 Gnr:72 Bnr:938 Snr:5
RETTIGHETSHAVER:Knr:5401 Gnr:72 Bnr:938 Snr:6
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 5401-72/938

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Ferdigattest
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informsjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om at:
- det er fuktskjolder i undertak ved rørgjennomføring på kaldloft. Mulig kondens fra ventilasjonsrør.
- spjeldet som regulerer i vedovnen er i låst stilling, og man får ikke regulert eller justert trekket. Selger opplyser at det ikke har vært et problem ved fyring.
- det har vært observert et par tilfeller av insekter på gulv under spisebord, og opplyse dette som mulig sølvkre/skjeggkre, en ingen spesifikk identifisering av insektene. Selger har satt ut limfeller den siste tiden uten noen observasjon i feller eller i leiligheten forøvrig.
- ved mye nedbør og mye vind fra en spesifikk retning, kan det dryppe noe sotvann fra piperør bak peisen. Antar at bytte til en mer heldekkende pipehatt vil utbedre dette.
- det er en liten skade på gulv på soverom i 2. etg. pga. vannsøl.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 99457000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Slettavegen 28A - Presentert av Sne eiendomsmegling v/Jonas Bergersen!
Velkommen til Slettavegen 28A - Presentert av Sne eiendomsmegling v/Jonas Bergersen!
En innholdsrik 5-roms leilighet på barnevennlige Kvaløysletta!
En innholdsrik 5-roms leilighet på barnevennlige Kvaløysletta!
Planskisse, 1. etasje
Planskisse, 1. etasje
Stor stue med store vindusflater som gir rikelig naturlig lysinnslipp
Stor stue med store vindusflater som gir rikelig naturlig lysinnslipp
Fra stua er det adkomst til en veranda
Fra stua er det adkomst til en veranda
Fra verandaen er det flott utsikt mot Tromsøya!
Fra verandaen er det flott utsikt mot Tromsøya!
Her er det plass til grill og diverse hagemøbler
Her er det plass til grill og diverse hagemøbler
Fra stua er det storslått utsikt mot Tromsdalstiden!
Fra stua er det storslått utsikt mot Tromsdalstiden!
Stua er malt i lune og moderne farger
Stua er malt i lune og moderne farger
Peis i stua skaper en behagelig og hjemmekoslig atmosfære
Peis i stua skaper en behagelig og hjemmekoslig atmosfære
Åpen stue/kjøkkenløsning skaper en naturlig sosial sone i boligen
Åpen stue/kjøkkenløsning skaper en naturlig sosial sone i boligen
Her er det rikelig med skap- og benkeplass, og plass til spiseplass
Her er det rikelig med skap- og benkeplass, og plass til spiseplass
Her får du integrerte hvitevarer, og opplegg for oppvaskmaskin
Her får du integrerte hvitevarer, og opplegg for oppvaskmaskin
Her kan du nyte utsikten fra kjøkkenet også!
Her kan du nyte utsikten fra kjøkkenet også!
Soverom i 1.etasje med plass til stor seng og tilhørende oppbevaringsmøbel
Soverom i 1.etasje med plass til stor seng og tilhørende oppbevaringsmøbel
Praktisk skyvedørsgarderobe på soverom
Praktisk skyvedørsgarderobe på soverom
Praktisk toalettrom med toalett og servant
Praktisk toalettrom med toalett og servant
Entré med direkte adkomst til innvendig bod for oppbevaring
Entré med direkte adkomst til innvendig bod for oppbevaring
Trapp mellom 1. etasje og 2.etasje
Trapp mellom 1. etasje og 2.etasje
I gangen er det også en praktisk skyvedørsgarderobe
I gangen er det også en praktisk skyvedørsgarderobe
Planskisse, 2. etasje
Planskisse, 2. etasje
Komplett flislagt bad i 2. etasje med opplegg for vaskemaskin
Komplett flislagt bad i 2. etasje med opplegg for vaskemaskin
Badet er innredet med dusjkabinett, toalett og servant
Badet er innredet med dusjkabinett, toalett og servant
Det er 2 romslige soverom i 2. etasje - her er det plass til både seng og kontorplass
Det er 2 romslige soverom i 2. etasje - her er det plass til både seng og kontorplass
Soverom 2
Soverom 2
I 2. etasje er det en loftstue
I 2. etasje er det en loftstue
Boligen ligger sentralt til på Kvaløysletta med kort avstand til det meste av servicetilbud, skoler og barnehager
Boligen ligger sentralt til på Kvaløysletta med kort avstand til det meste av servicetilbud, skoler og barnehager
Fra boligen er det også kort vei til populære friluftsområder og turmål!
Fra boligen er det også kort vei til populære friluftsområder og turmål!
Velkommen på visning!
Velkommen på visning!