Marmælen 110

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
94m2
Prisantydning
7 990 000,-

Mye påkostet leilighet med smarte løsninger og svært høye bokvaliteter. Atraktivt beliggende i byggets 4. etasje med usjenert og fri sikt i alle himmelretninger. Næværende eier har gjort betydelige påkostninger: Leiligheten fremstår derfpor som svæ rt gjennomtenkt med smare løsninger og svært gode bo kvaliteter. Spesielt kan nevnes:Kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer,komplett flislagt bad, praktisk familierom, soverom, walk-in closet og store vindusflater med screens, 3 store solrike balkonger på totalt 84 kvm. Alle med direkte utgang fra leiligheten og en er innglasset. Parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Rolig og barnevennlig område, omgitt av barnehager og skoler. Det er godt kollektivtilbud, med to busstopp kun et steinkast unna, med flere direkte ruter.   ... Les mer

Prisantydning: 7 990 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 78m2
Bruksareal: 94m2
Soverom: 2
Byggeår: 2021

Se full beskrivelse

Eiendom Marmælen 110
9016 Tromsø
4. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0086
Totalvurdering Velkommen til Marmælen 110 - En unik 3-roms toppleilighet med storslått utsikt!

Leiligheten ligger i byggets 4. etasje, usjenert og med frisikt i alle himmelretninger. Smart planløsning med svært gode bokvaliteter. Her kan neves åpen stue/kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer, komplett flislagt bad, praktisk familierom, soverom, walk-in closet og store vindusflater som gir rikelig innslipp av naturlig lys. I tillegg er det 3 store solrike balkonger på totalt 84 kvm. Alle med direkte utgang fra leiligheten.

Leiligheten ble ferdigstilt i 2021 og er betydelig oppgradert av selger. Her kan nevnes:

Screen
Walking clocet
lnnglasset balkong
Video doorbell
Ekstra langskap på bad
Tilpasning av vegg med åpen løsning stue/gang.
Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Bygget ligger sentralt til i populære Norrøna Boligpark.Med kort vei til Tromsømarka med unike muligheter for en aktiv og frisk hverdag, samtidig som man nyter den ikoniske utsikten mot Ersfjorden. Via lysløypa har du korteste vei til UNN og universitetet, som er regionens største arbeidsplasser.

Norrøna Boligpark ligger i et rolig og barnevennlig område, omgitt av flere velrennomerte barnehager og skoler. Kollektivtransport-tilbudet i området er svært godt, og har to tilgjengelige busstopp et steinkast unna i Langnesvegen og i Huldervegen, samt en direkterute til UNN i nær tilknytning.

For ytterlige informasjon, ta kontakt med eiendomsmegler Ivar J. Nerdal.
Matrikkel Gnr. 118 bnr. 1724 snr. 25 orgnr. 927976196 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger svært sentralt til i populære Norrøna boligpark, på Tromsøs vestside. Her er det kort vei til Tromsømarka med unike muligheter for en aktiv og frisk hverdag, samtidig som man nyter den ikoniske utsikten mot Ersfjorden. Via lysløypa har du korteste vei til UNN og universitetet, som er regionens største arbeidsplasser. Samtidig som naturen er tett på, er det bare en kort spasertur på 20-25 minutter fra byens pulserende sentrum og tilsvarende fra Langnes handelspark og blant andre Jekta Storsenter, med sine 120 butikker. Norrøna Boligpark ligger i et rolig og barnevennlig område, omgitt av flere velrennomerte barnehager og skoler. Kollektivtransport-tilbudet i området er svært godt, og har to tilgjengelige busstopp et steinkast unna i Langnesvegen og i Huldervegen, samt en direkterute til UNN i nær tilknytning.
Adkomst Adkomst fra offentlig vei.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2021
Areal Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 94 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Fundamenter og banketter utføres i armerte betongkonstruksjoner tilpasset de stedlige grunnforhold. Hovedbæresystem utføres som betong-/stålkonstruksjoner og hulldekker. Etasjeskiller utføres i betong/hulldekker. Yttervegger utføres i bindingsverk med isolasjon i henhold til gjeldende byggeforskrifter, innvendig fuktsperre og gipsplater. Leilighetsskille/ bærevegger utføres i betong eller isolert bindingsverksvegg, kledd med gipsplater. Yttertak utføres med hulldekke isolert på oversiden, og tekkes med mekanisk festet membran/ folietekking eller papp.

Fasader i platematerialer samt impregnert trepanel. Ytterdører leveres som slett, malt. Balkonger leveres som betongelement eller stålramme. Avrenning i nedløpsrør til terreng. Enkelte av balkongene vil på grunn av støybestemmelsene leveres som innglasset med mulighet for åpning. Innglassing er ikke å betrakte som tett konstruksjon. Vanninntrenging må derfor påregnes. Gulv på balkonger og terrasser utføres som tremmegulv av tre. Radonsperre legges i gulv mot grunn. På terrasser leveres stikkontakt og belysning.

Lister, gerikter og foringer: Overgang mellom tak og vegg leveres listefritt med akryl i overgangen. Gulvlist leveres som parkettlist i eik. Foringer og gerikt leveres i hvit utførelse, med synlig innfesting.

Vinduer og dører: Vinduer i yttervegg leveres som malte trevinduer med aluminiumskledning. Vinduer leveres med barnesikring og nødvendige beslag. Inngangsdører til leilighetene leveres med slett, malt overflate, med lås og vrider i blank/ matt utførelse. Heve-/skyvedører og øvrige
balkongdører leveres hvitmalt med trepunktslukking. Innvendige dører leveres malte, med slette
dørblad, låskasse samt standard vrider i blank/ matt utførelse.

Opplysninger jfr. leveransebeskrivelse, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert 27.08.2021.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i p-rom:
4. etasje: Entré, stue/kjøkken, familierom, soverom, walk-in closet og bad.

I tillegg har boligen 3 balkonger, med adkomst fra stue og soverom.

Opplysninger jfr. leveransebeskrivelse, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Tak
Tak leveres med nedforet gipshimling, som sparkles og males. Himling i bad kan leveres
som malte metallplater med synlig smal fuge. Med unntak av mindre takarealer der tekniske kanalføringer er innkasset, er minste takhøyde ikke lavere enn 2,40 meter. På bad vil takhøyden kunne være ca. 2,30 meter. Tekniske installasjoner innkasses der nødvendig. Sjakter er vist på leilighetsplanene. Forbehold tas for justeringer av sjaktenes utforming og plassering som konsekvens av detaljprosjektering. Tak i garasje og sportsboder leveres som betongelement med støvbundet flate. Tak i trapperom og korridorer leveres som nedforet gipshimling.

Gulv
Leilighetene leveres med enstavs parkett type eik på alle rom unntatt boder og bad. Boder kan leveres med belegg. Bad med flis. I entré, eller i naturlig del av stue ved inngangsdør dersom den aktuelle leiligheten ikke har separat entré, leveres flis på gulv. Gulv i korridorer leveres med flis.

Vegger
Vegger på bad leveres med flis. I øvrige rom leveres vegger som sparklet og malt gips. Vegger i trapperom leveres i sparklet og malt betong. Deler av trapperom kan leveres i trepanel. Vegger mellom leilighetene og mot trapperom leveres som lydvegg i henhold til gjeldende forskriftskrav.

Kjøkken- og badinnredning
Innredninger leveres i henhold til særskilte tegninger fra leverandør. Leverandør er ikke valgt
på salgstidspunktet. Forbehold tas derfor for justeringer av de indikative tegninger av kjøkkenog baderomsinnredninger på plantegningene når leverandørens endelige tegninger foreligger.

Kjøkken leveres i hvit utførelse, MDF eller tilsvarende. Benkeplate i laminat, grå farge. Overskap leveres i henhold til kjøkkentegninger. Oppvaskbenk med nedfellingsbeslag av rustfritt stål. Ett stk. ettgreps blandebatteri for oppvaskbenk med kran for oppvaskmaskin. Hvitevarer inngår ikke i leveransen. Baderomsinnredning i hvitt laminat eller tilsvarende, med servant, ettgreps blandebatteri og speil med lys. Vegghengt klosett. Det er avsatt plass for vaskemaskin og tørketrommel. Avtrekk for tørketrommel leveres ikke. Dusj med ettgreps dusjbatteri og dusjvegger.

Ventilasjon
Leilighetene leveres med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Hver leilighet har eget ventilasjonsaggregat, med friskluftsinntak i yttervegg og avkast over yttertak eller i yttervegg. Ventilasjonsaggregat plasseres i overskap over komfyr, alternativt i bod, etter entreprenørens valg. For kjøkkenavtrekk kan plasmafilter benyttes.

Elektriske installasjoner
Alle rom leveres med LED-belysning. På alle rom unntatt soverom og bod, leveres innfelte
downlights. Ringeknapp ved inngangsdør til hver enkelt leilighet. Stikkontakter i samsvar med bestemmelsene i teknisk standard.

Opplysninger jfr. leveransebeskrivelse, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Norrøna Boligpark forsynes med fjernvarme som kilde til oppvarming og varmtvann. Distribusjon i leiligheter vil skje i form av vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og gang/entre. Soverom leveres uten varmekilde, men stikk for panelovn monteres. På bad kan elektriske varmekabler bli benyttet i stedet for vannbåren varme. Felles varmesentral for prosjektet plasseres i teknisk rom i kjelleren i byggetrinn 1. Varmtvann leveres fra felles varmtvannsberedere via fjernvarmeanlegget

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkeringsplass i fellesanlegg.
Tomten Eierform: Eiet tomt
Medlemskap velforening Sameiet har pliktig medlemskap i Norrøna Boligpark velforening. Parkering ligger i velforeningen.
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 30.03.2016.

Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen.

Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for flystøy.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 7 990 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring
Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en
rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages
uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss
har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige
rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på
help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på
Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for
Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 523 845,-
Formuesverdi sekundærbolig: 5 485 841,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter er inkludert i sameiets fellesutgifter.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Sameiet Norrøna Boligpark Idunn
Styreleder sameiet Gunnar Illy Berger
Fellesutgifter Kr ,- per mnd.


Fellesutgiftene er fordelt slik:
Grunnleie 2 563
Internett 279
Kontigent 350
518/25 Garasjeplass ( 518 - 14 ) 200
Fellesgjeld ,- Fellesformue kr28 259,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Det er ikke registrert negative servitutter på eiendommen.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP0003580057
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selger egenerklæring
Boligopplysninger
Sameiets vedtekter
Midlertidig brukstillatelse
Reguleringsplan
Pågående regulering
Eiendomsrapport
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Sameiet Norrøna Boligpark Idunn har i likhet med de andre åtte sameiene i Norrøna Boligpark til enhver plikt til å drifte Norrøne Boligpark Velforening, og betale sin forholdsmessige andel i driftskostnadene. Kjøper av eierseksjon bli automatisk medlem i velforeningen gjennom kjøpet av seksjonen, mens selger samtidig automatisk trer ut som medlem i velforeningen. Medlemskapet i velforeningen kan ikke under noen omstendigheter avsluttes utenom ved salg av en seksjon.

Selger opplyser om følgende oppgraderinger, tilsvarende ca. 600 000 kr.:
- Garasje
- Screen
- Walk-in closet
- Innglasset balkong
- Video doorbell
- Ekstra langskap på bad
- Tilpasning av vegg, åpen løsning stue/gang

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

(+47) 99457000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Marmælen 110 - Presentert av Sne eiendomsmegling v/Ivar J. Nerdal!
Velkommen til Marmælen 110 - Presentert av Sne eiendomsmegling v/Ivar J. Nerdal!
Planskisse
Planskisse
Stor og romslig stue med store vindusflater som gir rikelig lysinnslipp
Stor og romslig stue med store vindusflater som gir rikelig lysinnslipp
Detaljer
Detaljer
Fra stua er det adkomst til to balkonger
Fra stua er det adkomst til to balkonger
I stua er det også rom for spisestue
I stua er det også rom for spisestue
Åpen stue/kjøkkenløsning gir en naturlig sosial sone i boligen
Åpen stue/kjøkkenløsning gir en naturlig sosial sone i boligen
Flott og moderne kjøkken med praktisk kjøkkenøy
Flott og moderne kjøkken med praktisk kjøkkenøy
Her kan man nyte et bedre måltid med familien!
Her kan man nyte et bedre måltid med familien!
Flotte detaljer i spisestue
Flotte detaljer i spisestue
Kjøkkenet har rikelig skap- og benkeplass
Kjøkkenet har rikelig skap- og benkeplass
Detaljer
Detaljer
På kjøkken er det også integrerte hvitevarer
På kjøkken er det også integrerte hvitevarer
Flotte detaljer på kjøkken
Flotte detaljer på kjøkken
Komplett flislagt bad med moderne standard
Komplett flislagt bad med moderne standard
Badet er innredet med dusjhjørne, toalett og servant
Badet er innredet med dusjhjørne, toalett og servant
Her er det også rom for vaskemaskin og tørketrommel
Her er det også rom for vaskemaskin og tørketrommel
Boligen har et familierom - her møblert som stue. Her er det adkomst til balkong
Boligen har et familierom - her møblert som stue. Her er det adkomst til balkong
Et praktisk rom med plass til stor sofa, og kontorplass!
Et praktisk rom med plass til stor sofa, og kontorplass!
Praktisk kontorplass
Praktisk kontorplass
DSC04864
DSC04864
Soverom med plass til stor seng
Soverom med plass til stor seng
Det er etablert et walk-in closet i leiligheten - her er det godt med oppbevaringsplass!
Det er etablert et walk-in closet i leiligheten - her er det godt med oppbevaringsplass!
Romslig flislagt éntre
Romslig flislagt éntre
Boligen har tre flotte balkonger med plass til diverse hagemøbler
Boligen har tre flotte balkonger med plass til diverse hagemøbler
Balkongene skilter med flotte sol- og utsiktsforhold!
Balkongene skilter med flotte sol- og utsiktsforhold!
Private bilder fra balkong
Private bilder fra balkong
Private bilder fra balkong
Private bilder fra balkong
Private bilder fra balkong
Private bilder fra balkong
Balkongene er på totalt 84 kvm.
Balkongene er på totalt 84 kvm.
Fantastisk utsikt fra balkong
Fantastisk utsikt fra balkong
Sameiet skilter med flotte og tidsriktige fellesarealer
Sameiet skilter med flotte og tidsriktige fellesarealer
Det er heis i bygget
Det er heis i bygget
Det er parkeringsplass i felles garasjeanlegg
Det er parkeringsplass i felles garasjeanlegg
Boligen ligger i attraktive Norrøna Boligpark som er et av de nyeste boligområdene i Tromsø
Boligen ligger i attraktive Norrøna Boligpark som er et av de nyeste boligområdene i Tromsø
Området ligger på Tromsøs vestside med storslått utsikt mot fjord og fjell!
Området ligger på Tromsøs vestside med storslått utsikt mot fjord og fjell!
Fasade
Fasade
Et boligområde i stadig vekst!
Et boligområde i stadig vekst!
DSC04863
DSC04863
Boligen ligger i boligens 5. etasje
Boligen ligger i boligens 5. etasje
Boligen ligger i flotte omgivelser med umiddelbar nærhet til Tromsømarka!
Boligen ligger i flotte omgivelser med umiddelbar nærhet til Tromsømarka!
Fra boligen er det kort avstand til det meste av dagligvarebutikker og andre servicetilbud
Fra boligen er det kort avstand til det meste av dagligvarebutikker og andre servicetilbud
Det er også kort avstand til skoler, barnehager og fritidstilbud.
Det er også kort avstand til skoler, barnehager og fritidstilbud.