Tomasjordnes 150

Tomasjord

Soverom
Størrelse
29m2
Prisantydning
1 090 000,-

Velkommen til Tomasjordnes 150 - Arealeffektiv leilighet på attraktive Tomasjordnes. Leiligheten har heis og stor store vindusflater som gjør leiligheten lys og trivelig. Borettslaget er veldrevet og har meget gunstig finansiering. Strøm, oppvarmin g, kabel-tv og internett inkludert i fellesutgifter. Høydepunkter: Store vindusflater. Gunstig finansiering. Strøm inkl. i fellesutgifter. Sportsbod. Kort vei til matbutikker og treningstudio. Kort vei til busstopp, butikk, skoler, idrettsanlegg, skøytebane, båthavn og turløyper. Ca. 10 minutter med bil til universitet, sykehus og eldresenter. På Tomasjordnes boligområde er det barnehage, Eurosparbutikk, utendørs friområder med ballbinge, ballplass, grøntområder, lekeapparater og strandpromenade. Det finnes også utendørs parkeringsplasser for gjester. ... Les mer

Prisantydning: 1 090 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 8 919,-
Fellesgjeld: 871 861,-
Primærrom: 29m2
Bruksareal: 29m2
Byggeår: 2008

Se full beskrivelse

Eiendom Tomasjordnes 150
9024 Tomasjord
2. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0072
Totalvurdering Velkommen til Tomasjordnes 150 - Arealeffektiv leilighet på attraktive Tomasjordnes. Leiligheten har heis og stor store vindusflater som gjør leiligheten lys og trivelig. Borettslaget er veldrevet og har meget gunstig finansiering. Strøm, oppvarming, kabel-tv og internett inkludert i fellesutgifter.

Høydepunkter:
Storevindusflater
Åpen planløsning
Gunstig finansiering
Strøm inkl. i fellesutgifter
Sportsbod

Kort vei til busstopp, butikk, skoler, idrettsanlegg, skøytebane, båthavn og turløyper. Ca. 10 minutter med bil til universitet, Tromsø sentrum og handelspark. Hyppige bussforbindelser til bl.a. UiT/UNN og Giæverbukta!

På Tomasjordnes befinner det seg barnehage, Eurosparbutikk, utendørs friområder med ballbinge, ballplass, grøntområder, lekeapparater, kai- og strandpromenade. Det finnes også utendørs parkeringsplasser for gjester.

Ta kontakt med megler Ivar Nerdal for mer informasjon og visning.
Matrikkel Gnr. 15 bnr. 1525, andelsnr. 9 i Strandlandet Borettslag med orgnr. 993414662 i Tromsø kommune
Beliggenhet Området er barnevennlig, med barnehage, ballbinge, lekeplasser, turstier, og strandlinje som skaper trivelig bomiljø. Kort veg til skole, buss, butikk, Tromsøysund tunnelen til UNN/UITØ, tur og friområder, mv.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Tomt/beskaffenhet Andel av eiet tomt på 2069 kvm som er flat og opparbeidet med plen og beplantning. Asfaltert gårdsplass. Tomten består i all hovedsak av borettslagets bygninger. Kjøre- og gangveier. Asfalterte adkomstarealer. Gjesteparkering på oppmerkede plasser.
Boligtype, og eierform Borettslag Leilighet
Byggeår 2008
Areal Primærrom: 29 kvm, Bruksareal: 29 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Bad: 1, Antall rom: 1
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest, datert 13.12.2018.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom: Entré, stue, kjøkken, sovealkove, bad/vaskerom.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Svein Guttormsen datert 08.03.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv i hovedsak bestående av parkett og flis.
Vegger i hovedsak bestående av malt strukturtapet.
Himling i hovedsak bestående av malte flater.

Kjøkken:
Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er komfyr og platetopp og opplegg for oppvaskmaskin. Det er avtrekk via mekanisk avtrekksanlegg i boenheten.

Bad:
Dusj/wc/vaskerom
Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Veggene har fliser. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har vannbåren gulvvarme. Fall mot sluk er målt til 13. Gulvet er utformet som tilnærmet horisontalt og med lokalt fall ca. 40 cm ut fra sluken. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Det er balansert ventilasjon. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner.

Tekniske installasjoner:
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Det er besiktiget i rørskap. Det er avløpsrør av plast. Boligen har balansert ventilasjon. Styring/betjening fra kjøkkenventilator. Renhold/service av anlegget må utføres. Leiligheten er sprinklet Vannbåren varme til konvektor/radiator i stue og til gulvvarme på badet. Vannleveranse fra felles varmesentral. Skjult elektrisk anlegg. Skap med automatsikringer. Branndetektor i stue og pulver slukkeapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG IU:
Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Dusj/wc/vaskerom
Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner.

TG2 Avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Noe rustdannelser på konstruksjonsdeler til balkongen.

Utvendig > Andre utvendige forhold
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.

Innvendig > Overflater
Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Parkettgulvet har noen skader, spesielt merkbar er svellinger og knirk i gulvet foran kjøkkeninnredningen.

Våtrom > Overflater Gulv > Dusj/wc/vaskerom
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Krav i forskrift på byggetidspunktet: Tilfredsstillende fall vil være 1:50 minst 0,8 m ut fra sluket. Vårt bad har bedre lokalt fall enn 1:50, men fallet avsluttes bare ca. 0,4 meter fra sluken.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Dusj/wc/vaskerom
Det er påvist skader på innredning. Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken
Det er påvist skader/fuktskjolder i kjøkkengulvet. Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad.Registrert skader i benkeplate, et par-tre skuffer og i bunnplaten til oppvaskbenk. Skade i parkett foran kjøkkeninnredning. Det er sjekket med fuktindikator rundt skadestedene og det ga ingen indikasjoner på forhøyet fuktighet.

Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken
Venstre endeplate på ventilator er ute av posisjon.

TG2 Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Utvendig > Dører
Merkbar ulyd fra dør/dørpumpe til entredøren. Dørbladet er reparert etter tidligere skade.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Dusj/wc/vaskerom
Registrert overflatekondens i himling over dusjsonen og litt vekst av svertesopp rundt avtrekket til badet. Hovedårsaken til overflatekondens og vekst av svertesopp på baderom er vanligvis for dårlig ventilasjon i forhold til aktivitet. I dette tilfellet har sannsynlig dusjing og bruk av rommet foregått uten at ventilasjonsanlegget har blitt igangsatt. Ventilasjonen må startes/forseres fra kjøkkenventilator. Registrert svelleskader i listverk til døren.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Skjult elektrisk anlegg. Skap med automatsikringer.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Svein Guttormsen datert 08.03.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming i leiligheten består av strøm og fjernvarme. Vannbåren varme til radiator i stue og til gulvvarme på badet. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Garasjeplass kan leies i felles parkeringsanlegg. Ta kontakt med megler Ivar Nerdal for nærmere informasjon.
Tomten Areal: 2 069 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbygg jfr. reguleringsplan, datert 18.01.2005.

Boligen registreres å ligge innenfor henssynssone for vegstøy og kvikkleire, jfr. eiendomsrapport datert 15.02.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Strandlandet Borettslag
Andelsnummer: 9
Fellesutgifter: Kr. 8 919,- pr Mnd.
Andel fellesgjeld: Kr. 871 861,-.
Andel fellesformue: Kr. 17 263,-.

Fellesutgifter er fordelt på følgende måte:
Renter tilleggslån 26,00
Avdrag tilleggslån 40,00
Avdrag hovedlån 3 919,00
Renter hovedlån 1 158,00
Vedlikehold 100,00
TV/internett 499,00
Andel felleskostnader 3 177,00
Vedtekter, regler, regnskap ol. Interessenter og budgivere oppfordres til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det finnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Prisantydning 1 590 000,- / Felleskostnader: 8 919,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein Guttormsen den 08.03.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 549 632,-
Formuesverdi sekundærbolig: 1 978 676,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgifter.
Adgang til utleie Andelseieren kan ikke uten styrets samtykke overlate bruken av boligen til andre. Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre uten styrets godkjenning. Se Strandlandet Borettslags vedtekter vedlagt i salgsoppgaven for mer informasjon.
Borettslag Strandlandet Borettslag
Formann borettslag Francisco Ancin-Murguzur
Fellesutgifter Kr 8 919,- per mnd.

Fellesutgifter er fordelt på følgende måte:
Renter tilleggslån 26,00
Avdrag tilleggslån 40,00
Avdrag hovedlån 3 919,00
Renter hovedlån 1 158,00
Vedlikehold 100,00
TV/internett 499,00
Andel felleskostnader 3 177,00
Fellesgjeld Borettslagets fellesgjeld kr 81 611 062,-
Andelens fellesgjeld pr. 31.12.2022: kr 871 861,-
Andelens formue pr. 31.12.2022: kr 17 263,-

Beskrivelse av fellesgjeld:
Beskrivelse: 2240 - Lån 167153139 - Husbanken
Gjeldende rente: 1,65%
Registrert lånebeløp: 65 650 605,00
Lånetype: Annuitetslån
Årlige terminer: 12
Registrert utløpsdato: 20.02.2039

Beskrivelse: 2241 - Lån 167150382 - Husbanken
Gjeldende rente: 1,65%
Registrert lånebeløp: 15 135 549,00
Lånetype: Annuitetslån
Årlige terminer: 12
Registrert utløpsdato: 20.02.2039

Beskrivelse: 2242 - Lån 1636.41.50788 - DNB
Gjeldende rente: 3,70%
Registrert lånebeløp: 824 908,33
Lånetype: Annuitetslån
Årlige terminer: 4
Registrert utløpsdato: 30.06.2036
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen negative servitutter for andelen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige Forsikring ASA
Polisenummer: 82913291
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Boliginformasjon
Vedtekter for Strandlandet Borettslag
Husordensregler
Reguleringsplan
Ferdigattest
Grunnkart
Eiendomsrapport
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det forutsettes at kjøper blir godkjent som ny andelseier av borettslagets styre. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier er hver av partene fri fra denne kjøpekontrakt og hver av partene bærer sine eventuelle kostnader i forbindelse med saken. Eventuelt innbetalte beløp skal tilbakebetales i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Selger har generert en energiattest som ga energimerke B.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.
Forkjøpsrett Det er ikke forkjøpsrett.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

(+47) 97789000

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning, kontakt eiendomsmegler Ivar Nerdal!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Tomasjordnes 150 - Presentert av eiendomsmegler Ivar Nerdal!
Velkommen til Tomasjordnes 150 - Presentert av eiendomsmegler Ivar Nerdal!
Stue med store vindusflater og plass til ønsket møblement
Stue med store vindusflater og plass til ønsket møblement
Fra stuen er det utgang til veranda
Fra stuen er det utgang til veranda
Innbydende sovealkove med stor vindusflate
Innbydende sovealkove med stor vindusflate
Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning
Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning
Kjøkkenet har godt med plass i skuffer og skap
Kjøkkenet har godt med plass i skuffer og skap
Kjøkkenet virker som en naturlig inndeler av soner i leiligheten
Kjøkkenet virker som en naturlig inndeler av soner i leiligheten
Flislagt bad med plass til vaskemaskin og trommel
Flislagt bad med plass til vaskemaskin og trommel
Flislagt entre med muligheter for praktisk innredning
Flislagt entre med muligheter for praktisk innredning
Planskisse
Planskisse
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Fasade
Fasade
Området
Området
Leiligheten er beliggende i 2. etasje
Leiligheten er beliggende i 2. etasje
Kort avstand til treningssenter, dagligvare, friarealer og barnehage
Kort avstand til treningssenter, dagligvare, friarealer og barnehage
Balløkke på Tomasjordnes
Balløkke på Tomasjordnes
Området
Området
Flott strand i umiddelbar nærhet, mulighet for å grille i fine sommerdager
Flott strand i umiddelbar nærhet, mulighet for å grille i fine sommerdager