Simen Workinns veg 3A

Tromsø

Soverom
6 stk
Størrelse
233m2
Prisantydning
Solgt

Velkommen til Simen Workinns veg 3A! Flott og innholdsrik enebolig på 233 kvm, som strekker seg over tre etasjer. I hoveddelen finner du en flott stue med store vindusflater, moderne kjøkken med integrerte hvitevarer, 4 romslige soverom, komplett f lislagt bad, vaskerom og en loftstue med storslått utsikt. Fra stue og kjøkken er det adkomst til verandaer. I boligens underetasje er det to utleieleiligheter. Hver leilighet har stue, kjøkken, bad, vaskerom og et soverom.  Utleieleilighetene har egne innganger, og genererer gode leieinntekter. Eiendommen ligger flott til med kort avstand til ulike servicetilbud. Området er svært barnevennlig, med kort avstand til skole og barnehage, samt grønne uteområder. Det er gode bussforbindelser i området. For visning, kontakt med megler Tom Espen Stormo. ... Les mer

Prisantydning: 10 800 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 233m2
Bruksareal: 233m2
Soverom: 6
Byggeår: 2003
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Simen Workinns veg 3A
9016 Tromsø
Oppdragsnummer 52-23-0066
Totalvurdering Velkommen til Simen Workinns veg 3A!

Stor og flott enebolig med svært attraktiv beliggenhet på Tromsøyas vestside. Her er det flotte sol- og utsiktsforhold!

Eneboligen er på hele 233 kvm, og strekker seg over tre etasjer. I hoveddelen finner du en flott stue med store vindusflater, moderne kjøkken med integrerte hvitevarer, 4 romslige soverom, komplett flislagt bad, vaskerom og en flott loftstue. Fra stue og kjøkken er det adkomst til verandaer.

I boligens underetasje er det etablert to utleieleiligheter. Hver leilighet har stue, kjøkken, bad, vaskerom og et soverom. Fra leilighetene er det utgang til hver sin markterrasse. Utleieleilighetene har egen inngang, og genererer gode leieinntekter.

Det er parkering i oppført garasje fra 2020, samt flere parkeringsmuligheter på gårdsplassen.

Eiendommen ligger flott til i Workinnmarka med kort avstand til det meste av servicetilbud. Området er svært barnevennlig, og er et attraktivt område for barnefamilier. Det er kort avstand til skoler og barnehager, samt lekeplasser og grønne rekreasjonsområder. Det er gode bussforbindelser i området med direkte ruter til Jekta handelspark, Tromsø sentrum og UiT/UNN.

For visning og ytterligere informasjon, ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.
Matrikkel Gnr. 118 bnr. 1216 i Tromsø kommune
Adkomst Adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Eiendomstomt på 778 m2 som er terrassert og fallende mot nordvest.

Tomten er opparbeidet med plen og beplantning i forkant av boligen, samt nordvestside som er opparbeidet med plen som dekker området mellom leilighetenes markterrasser og tomtegrensa. Det er beplantning i tomtegrensa. På nordøstsida er det anlagt en enkel plen i skråningen ut til tomtegrensa, og parallelt med husveggen er det hellelagt gangsti fra den utvendige trappa og fram til hushjørnet (nær der markterrassen og plenen begynner).
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 2003

Det er utført en rekke arbeid de siste årene:
- Beleggsstein i gårdplan, 2014.
- Asfaltert adkomstveg, 2020
- Algebehandling av tak, 2022.
- Nytt verandarekkverk, 2016.
- Utvendig maling, 2016.
- Satt opp lysstoløper i oppkjørsel og montert belysning i garasje, 2020.
- Malt vegger i stue, kjøkken og loftstue, 2016
- Oppført garasje, 2020
- Lagt om adkomstvei/innkjørsel, 2020
- Skiftet ut deler av søyler til altaner, 2022
- Nytt kjøkken, 2022
Areal Primærrom: 233 kvm, Bruksareal: 233 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 4, Soverom: 6, Bad: 3, Antall rom: 10
Byggemåte Utvendig
Bygning antatt fundamentert på stabile underlagsmasser. Ifølge instruks skal det ikke settes tilstandsgrad for byggegrunn.
Drenering antas som normalt for byggeåret.
Synlig grunnmursplast med overkantlist vedterreng. Grunnmur i pusset og malt Leca lettklinkerblokker.
Tak tekket med Decra metallplater med sandstrø.
Takrenner og nedløp som hvitlakkerte i metall.
Beslag i metall med sandstrø.
Veggkosntruksjon som isolert bindingsverk med utenpåliggende liggende/stående overflatebehandlet kledning.
Saltakkonstruksjon som sperrer og takstoler i tre. Innadslående vinduerer av 2-lags energiglass med utvendig påkoblet enkelt glass fra byggeår.
6 vinduer er skiftet ut i 2014 som åpningsvinduer med 2- lags energiglass.
Malte ytterdører med glassfelt. Fremstår med normal brukssliatsje og tilstand ut fra byggeår.
Balkong med malt rekkverk utenfor stue.
Rekkverk skiftet i 2016 samt skiftet ut deler av søylene til altaner sommeren 2022.
Trapperepos med malt rekkverk ved hovedytterdør.
Trapp i forbindelse med hovedytterdør som trekonstruksjon.

Innvendig:
Trebjelkelag antatt isolert med 20 cm mineralull.
Gulv på runn som plasstøpt gulv i betong.
Kun mindre høydeavvik på gulvoverflater.
Området er av NGU angitt med lav til moderat risiko for radonfare.
Innvendig trapp mellom 1 etg. og loft som lakkert tretrapper med rekkverk.

Garasje
Garasje fundamentert på støpt markplate i betong. Yttervegger som uisolert bindingsverk med utenpåliggende liggende/stående malt trepanel.
Saltakkonstruksjon med takstoler i tre med undertak og yttertak som metallplatetak med bølgeprofiler. Takrenner, beslag og nedløp i lakkert metall.
Fabrikkmalt ytterdør med glassfelt. Lakkert metallport med motorstyring. Innlagt lys og stikkontakter.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Rune Strandskog datert 27.02.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest, datert 03.08.2020.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i p-rom:
Underetasje: Gang m/trapperom
- Leilighet Nord: Entré, soverom, bad, stue, kjøkken, vaskerom.
- Leilighet Sør: Stue, kjøkken, bad, soverom og vaskerom.
Hovedetasje: Entré, stue/kjøkken, 3 soverom og bad.
Loft: Loftstue m/trapp og soverom

På eiendommen er det også en garasje på 22 kvm.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Rune Strandskog datert 27.02.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkett, belegg og fliser.
Vegger: Malte plater, malte strier, fliser og malte murvegger.
Tak: Malte plater og malt panel.

Kjøkken
Hoveddel: Ny kjøkkeninnredning fra Kvik med hvite fronter og heltre benkeplate. Integrert oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap, induksjon, komfyr og micro. Ny kjøkkenventilator med avtrekk ut.
Leilighet sør: Kjøkkeninnredning med hvite fronter og laminat benkeplate med oppvaskkum i stål. Avsatt plass til komfyr og kjøleskap. Innredning har normal bruksslitasje. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Våtrom
Bad, leil. Nord:
Bad med flislagt gulv med varmekabler. Fliser på vegger og malt himling. Innredet med lukket dusjkabinett, veggmontert toalett og servantskap med speil og belysning. El. styrt vifte i vegg. Fliser på vegger. Flislagt gulv
Bad, leil. Sør:
Bad med flislagt gulv med varmekabler. Fliser på vegger og malt himling. Innredet med lukket dusjkabinett, veggmontert toalett og servantskap med speil og belysning. El. styrt vifte i vegg. Fliser på vegger og malt himling. Flislagt gulv med varmekabler. Fall til sluk under
dusjkabinett målt til ca. 17 mm. Høydeforskjell mellom sluk og topp flis foran dører er målt til ca. 16 mm.
Bad, hoveddel:
Komplett flislagt bad med gulvvarme. Malt panel i himling med dowlights. Innredet med baderomsinnredning med servant, speil og belysning. Godt med skap på bad. Lukket dusjkabinett med avløp til sluk i gulv. Tidligere badekar er fjernet. Ekstra sluk i gulv. Veggmontert toalett. Ventil i tak og el. vifte i yttervegg. Fliser på vegger og malt panel i tak. Fliser på gulv med gulvvarme. Plastsluk av kjent type og smøremembran med ukjent utførelse. Innredet med baderomsinnredning med servant, speil og belysning. Godt med skap på bad. Lukket dusjkabinett med avløp til sluk i gulv. Tidligere badekar er fjernet. Ekstra sluk i gulv. Veggmontert toalett. Opplegg for vaskemaskin. Ventil i himling og el. styrt vifte i yttervegg. Hulltaking i vegg viser ingen tegn til skadelig fukt.
Vaskerom, leil. Sør:
Vaskerom med belegg på gulv med limt oppbrett på vegg. Godt fall til sluk i gulv. Vegger som malt lettklinkerblokk og plater med malt strier. Malt jevn himling. Innredet med skyllekar i stål. Opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder på vegg, rør i rør skap, stoppekrane og mek. vifte i vegg. Vegger som malt lettklinkerblokk og plater med malt strier. Malt jevn himling. Belegg på gulv med limt oppbrett på vegg. Belegg på gulv med limt oppbrett på vegg. Belegg ført ned i sluk bak klemring. Innredet med skyllekar i stål. Opplegg for
vaskemaskin, varmtvannsbereder på vegg. Ventil i vegg tilkoblet ventilator på kjøkken. Tilliggende konstruksjoner er grunnmur og murvegger.
Vaskerom, leil. Nord:
Vaskerom med belegg på gulv med limt oppbrett på vegg. Godt fall til sluk i gulv. Vegger som malt lettklinkerblokk og plater med malt strier. Malt jevn himling. Innredet med skyllekar i stål. Opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder på vegg og mek. vifte i vegg. Vegger som malt lettklinkerblokk og plater med malt strier. Malt jevn himling. Belegg på gulv med limt oppbrett på vegg. Belegg på gulv med limt oppbrett på vegg. Belegg ført ned i sluk bak klemring. Innredet med skyllekar i stål. Opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder på vegg. El. styrt vifte i vegg. Tilliggende konstruksjoner er grunnmur og murvegger.
Teknisk rom m/sluk:
Tek. rom med fliser på gulv med sokkelflis på vegg. Plater med malte strier/vinyl på vegger. Innredet med skyllekar i stål. Rørfordelingsskap for rør i rør anlegg, fordelingsskap for vannbåren varme, sentralstøvsuger, brannslage på vegg. 200 liter varmtvannsbereder og el. styrt vifte i yttervegg. Plater med malte strier/vinyl på vegger. Malt panel i himling. Flislagt gulv med gulvvarme. Plastsluk i gulv av kjent type. Innredet med skyllekar i stål. El. styrt vifte i yttervegg. Hulltaking i vegg mot rørinstallasjoner er vurdert til å være for risikofylt med tanke på skjule rørføringer i vegg. Fuktsøk med Protimeter fuktindikator samt visuell besiktigelse viser ingen tegn til skadelig fukt i våtrom.

Øvrig
Vannledninger som rør i rør anlegg med fordelingsskap. Det er kun gjennomført enkel funksjonstesting av vannforsyning ved tapping av vann fra kraner og trykkvurdering ved
samtidstapping.
Synlige avløpsrør av plast. Det er kun gjennomført enkel funksjonstesting ved nedskylling og avrenning fra installasjoner som krever avrenning.
Ingen deler av avløpsløsningen er tatt i øyesyn eller undersøkt spesielt.
Naturlig ventilasjon i henhold til krav og forskrift på oppføringstidspunkt. Friskluftventiler i yttervegger, eventuelle vindusventiler og åpningsvinduer. Mekaniske vifter på bad. Sentralstøvsugeranlegg. Sugeenhet plassert på tek. rom.
3 stk. ca. 200 l varmtvannsberedere med plassering på vaskerom og tek. rom med sluk i gulv. Alle er forskriftsmessig tilkoblet el.
2012: Installert alarmsystem for sikring mot brann og innbrudd (Sector Alarm).
Vannbåren gulvvarme i stue og kjøkken 1 etg. samt entre og bad.
Sikringsskap med automatsikringer, overspenningsvern og jordfeilbryter. Merkede kurser.
El. inspeksjon med diverse forbedringer utført i2022 av firma Ishavsbyen Elektro AS.
Røykvarslere og pulverapparat er installert/finnes i boligen.
Utstyret bør testes og sjekkes før eierskifte.

Fordeling av tilstandsgrader
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøk

TG 2: Avvik som kan kreve tiltak
Utvendig > Taktekking
Taktekkingen har mose og slitasje på grunn av elde.
Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Trepanel har behov for overflatebehandling på værutsatte sider av bolig. Ingen svekkelser påvist på bordkledning som følge av manglende luftespalte mellom kledning og grunnmur.
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er avvik: Det er påvist mindre kondensflekk ved lufterør på kaldloft.
Utvendig > Vinduer
Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. I leilighet mot sør er det påvist kondens på innsiden av glass fastkarmvindu i kjøkken/stue.
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Det er avvik: Rekkverk på trapperepos har en god del værslitasje.
Innvendig > Innvendige trapper
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
Innvendig > Innvendig trapp kjeller
Det er avvik: Trappetrinn har en god del bruksslitasje.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom leilighet nord
Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad leilighet Nord
Det er avvik: Det er påvist bom i en flis foran dørterskel.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad leilighet Nord
Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.
Det er avvik: Sluk er ikke rengjort.
Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad leilighet sør
Det er påvist avvik i fuger. Det er påvist at det mangler deler av nederste fuger på veggflis i overgang til gulv bak dusjkabinett.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad leilighet sør
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under).
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad leilighet sør
Det er avvik: Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Sluk er ikke rengjort.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom leilighet sør
Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Svake fallforhold på bad.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
Våtrom > Overflater Gulv > Tek. rom med sluk
Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall). Det er målt ca. 5 mm fall til sluk fra hjørner. Høydeforskjell mellom topp slukrist og topp flis foran dørterskel er målt til 2 mm.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Tek. rom med sluk
Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen

TG 2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
Innvendig > Overflater
Det er avvik: Det er påvist bom i fliser i vindfang samt en del ujevnheter under belegg i leilighet mot nord. Vannskadet parkett (15 x 20 cm) i øverste etg. etter blomsterpotte.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Rune Strandskog datert 27.02.2023, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Følgende inventar følger ikke med ved kjøp av boligen. Dette gjelder både hovedbolig og utleieleiligheter:
- Krokhengte lamper
- Veggmonterte lamper innendørs.
- Veggmonterte bokhyller og veggfeste for skrivebord
- Veggmonterte skap, hyller og skrivebord fra Montana
- Veggmonterte skap og hyller fra String

Veggmonterte bokhyller i hovedleilighet er tilpasset boligen, og kan følge med salget.

Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje. I tillegg er det parkeringsmulighet på gårdsplassen.
Tomten Areal: 778 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 30.10.1964.
Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen.
Eiendommen ligger innenfor fortettingsområdet.

Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for flystøy.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 10 800 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring
Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en
rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages
uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss
har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige
rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på
help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på
Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for
Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Rune Strandskog den
Takster og verdier ,-
Verdi takst 10 800 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 2 605 426,-
Formuesverdi sekundærbolig: 9 379 533,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 37 150,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.

I underetasje er det etablert 2 utleieleiligheter. Disse er godkjente bruksenheter.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1918/900256-1/97FREDNINGSVEDTAK 02.12.1918
OVERFØRT FRA: 5401-118/313
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1997/14700-1/97ERKLÆRING/AVTALE
11.11.1997
RETTIGHETSHAVER:Knr:5401 Gnr:118 Bnr:313
Bestemmelse om bebyggelse

1997/14700-4/97ERKLÆRING/AVTALE
11.11.1997
RETTIGHETSHAVER:Knr:5401 Gnr:118 Bnr:313
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

1997/14700-2/97ERKLÆRING/AVTALE
11.11.1997
RETTIGHETSHAVER:Knr:5401 Gnr:118 Bnr:1216
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om vedlikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

1997/14700-3/97ERKLÆRING/AVTALE
11.11.1997
RETTIGHETSHAVER:Knr:5401 Gnr:118 Bnr:1216
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige Forsikring ASA
Polisenummer: 92234845
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Ferdigattest
Tegninger
Reguleringsplan
Grunnkart
Eiendomsrapport
Energiatest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det er utført en rekke arbeid de siste årene:
- Beleggsstein i gårdplan, 2014.
- Algebehandling av tak, 2022.
- Nytt verandarekkverk, 2016.
- Utvendig maling, 2016.
- Satt opp lysstoløper i oppkjørsel og montert belysning i garasje, 2020.
- Malt vegger i stue, kjøkken og loftstue, 2016
- Oppført garasje, 2020
- Lagt om adkomstvei/innkjørsel, 2020
- Skiftet ut deler av søyler til altaner, 2022
- Installering av ny varmtvannsbereder i hovedleilighet, desember 2022

Selger opplyser om at:
- Gjerdet ved tomtegrensa mot barnehage i sørvest er skadet. Barnehagens ledelse har lovet å utbedre dette.
- Det er søkt om oppføring av en ekstra bolig på naboeiendommen Simen Workinns veg 1.
- Det ble konstatert sprekk i murvegg i nørdøstre hjørnet. Dette er uendret.
- Det har vært to forsikringssaker knyttet til fukt i kjeller i 2008 og 2010. Dette er utbedret.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Tom Espen Stormo

(+47) 99457000

Last ned:

Last ned prospekt

Velkommen til Simen Workinns veg 3A - Presentert av Sne eiendomsmegling v/eiendomsmegler Tom Espen Stormo!
Velkommen til Simen Workinns veg 3A - Presentert av Sne eiendomsmegling v/eiendomsmegler Tom Espen Stormo!
Planskisse, hovedetasje
Planskisse, hovedetasje
Velkommen inn! Her kommer du inn i en lys og delikat entré
Velkommen inn! Her kommer du inn i en lys og delikat entré
Stor stue med store vindusflater som gir rikelig naturlig lysinnslipp
Stor stue med store vindusflater som gir rikelig naturlig lysinnslipp
Stuen er lys og moderne med downlights i tak
Stuen er lys og moderne med downlights i tak
Stuen er en naturlig sosial sone
Stuen er en naturlig sosial sone
Delvis åpen stue/kjøkkenløsning gir rom for spisestue
Delvis åpen stue/kjøkkenløsning gir rom for spisestue
Her kan man nyte et godt måltid i hyggelige omgivelser!
Her kan man nyte et godt måltid i hyggelige omgivelser!
Moderne kjøkken i lyse nyanser - her er det også godt med skap- og benkeplass!
Moderne kjøkken i lyse nyanser - her er det også godt med skap- og benkeplass!
På kjøkkenet finner du også integrerte hvitevarer som stekeovn, mikro, koketopp og oppvaskmaskin
På kjøkkenet finner du også integrerte hvitevarer som stekeovn, mikro, koketopp og oppvaskmaskin
Fra kjøkkenet er det flott utsikt!
Fra kjøkkenet er det flott utsikt!
Fra kjøkkenet er det adkomst til en veranda
Fra kjøkkenet er det adkomst til en veranda
Komplett flislagt bad med dusjkabinett, toalett og servant
Komplett flislagt bad med dusjkabinett, toalett og servant
Et flott og romslig bad
Et flott og romslig bad
I hoveddelen er det 4 romslige soverom - her er det plass til stor dobbelseng og tilhørende møblement
I hoveddelen er det 4 romslige soverom - her er det plass til stor dobbelseng og tilhørende møblement
Her er det godt med oppbevaringsplass i praktisk skyvedørsgarderobe
Her er det godt med oppbevaringsplass i praktisk skyvedørsgarderobe
Soverom 2
Soverom 2
På soverom 2 er det også plass til skrivepult
På soverom 2 er det også plass til skrivepult
Soverom 3
Soverom 3
Planskisse, loft
Planskisse, loft
Trapp fra hovedetasje til loft
Trapp fra hovedetasje til loft
I loftetasjen er det en en flott loftstue, med tilbaketrukken atmosfære
I loftetasjen er det en en flott loftstue, med tilbaketrukken atmosfære
Her kan man trekke seg tilbake for å slappe av i den hyggelige loftstuen
Her kan man trekke seg tilbake for å slappe av i den hyggelige loftstuen
Her er det plass til stor sofa, og evt. kontorplass
Her er det plass til stor sofa, og evt. kontorplass
Soverommet i loftetasjen har også plass til stor seng og kontorplass
Soverommet i loftetasjen har også plass til stor seng og kontorplass
Her er det også rom for ekstra oppbevaringsplass
Her er det også rom for ekstra oppbevaringsplass
Her er det bare å nyte utsikten!
Her er det bare å nyte utsikten!
Planskisse, underetasje
Planskisse, underetasje
Velkommen inn i leilighet sør! Leiligheten har en stor og åpen stue med utgang til terrasse
Velkommen inn i leilighet sør! Leiligheten har en stor og åpen stue med utgang til terrasse
Stort kjøkken med rikelig skap- og benkeplass!
Stort kjøkken med rikelig skap- og benkeplass!
Soverom med plass til stor seng og oppbevaringsmøbel
Soverom med plass til stor seng og oppbevaringsmøbel
Komplett flislagt bad med dusjkabinett, toalett og servant
Komplett flislagt bad med dusjkabinett, toalett og servant
Velkommen inn i Leilighet Nord! Her finner du en lys og flott stue.
Velkommen inn i Leilighet Nord! Her finner du en lys og flott stue.
Det er åpen stue/kjøkkenløsning som skaper en naturlig sosial sone
Det er åpen stue/kjøkkenløsning som skaper en naturlig sosial sone
Komplett flislagt bad med dusjkabinett, servant og toalett
Komplett flislagt bad med dusjkabinett, servant og toalett
Romslig soverom med stor seng og tilhørende oppbevaringsmøbel
Romslig soverom med stor seng og tilhørende oppbevaringsmøbel
På terassen kan man nyte de flotte omgivelsene!
På terassen kan man nyte de flotte omgivelsene!
Stor terrasse med flott utsikt! Her er det også plass til hagemøbler
Stor terrasse med flott utsikt! Her er det også plass til hagemøbler
Det ble oppført en garasje i 2020
Det ble oppført en garasje i 2020
Gårdsplassen er etablert med brostein og asfalt fra kommunal veg helt fram til hovedinngangen!
Gårdsplassen er etablert med brostein og asfalt fra kommunal veg helt fram til hovedinngangen!
Boligen ligger svært sentralt til på Tromsøyas vestside - her er det kort avstand til det meste av servicefasiliteter og grønne rekreasjonsrområder!
Boligen ligger svært sentralt til på Tromsøyas vestside - her er det kort avstand til det meste av servicefasiliteter og grønne rekreasjonsrområder!
Her kan du nyte fantastiske sol- og utsiktsforhold!
Her kan du nyte fantastiske sol- og utsiktsforhold!
Et tilbaketrukket og barnevennlig boligområde
Et tilbaketrukket og barnevennlig boligområde
Velkommen på visning!
Velkommen på visning!