Skoleveien 4A

Nordkjosbotn

Soverom
2 stk
Størrelse
81m2
Prisantydning
2 390 000,-

Skoleveien 4A - Lys og moderne leilighet med sentral beliggenhet i Nordkjosbotn! Leiligheten virker innbydende med en fin planløsning og vestvendt veranda. Her får du et stort kjøkken med integrerte hvitevarer, åpne løsning hvor du har mulighet til å etablere flere sosiale soner, to soverom med god størrelse og et bad med moderne innredning og skyvedører som skjuler varmtvannstank og vaskemaskin. I tillegg har du carport. Etterspurt beliggenhet med gangsavstand til butikk og kort vei til både skole og barnehage. I nærområdet har du flotte tur- og friluftsområder. Høydepunkter: Carport. Moderne standard. Vestvendt veranda. Fin planløsning. Sentral beliggenhet. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!   ... Les mer

Prisantydning: 2 390 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 274,-
Primærrom: 76m2
Bruksareal: 81m2
Soverom: 2
Byggeår: 1986
Energimerking: C

Se full beskrivelse

Eiendom Skoleveien 4A
9040 Nordkjosbotn
Oppdragsnummer 52-23-0032
Totalvurdering Velkommen til Skoleveien 4A - Lys og moderne leilighet med sentral beliggenhet i Nordkjosbotn!

Leiligheten virker innbydende med en fin planløsning og vestvendt veranda. Her får du et stort kjøkken med integrerte hvitevarer, åpne løsning hvor du har mulighet til å etablere flere sosiale soner, to soverom med god størrelse og et bad med moderne innredning og skyvedører som skjuler varmtvannstank og vaskemaskin. I tillegg har du carport.

Etterspurt beliggenhet med gangsavstand til butikk og kort vei til både skole og barnehage. I nærområdet har du flotte tur- og friluftsområder.

Høydepunkter:
Carport
Moderne standard
Vestvendt veranda
Fin planløsning
Sentral beliggenhet

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Matrikkel Gnr. 29 bnr. 167 snr. 1 orgnr. 928557340 i Balsfjord kommune
Beliggenhet Leiligheten ligger sentralt i Nordkjosbotn med butikker og bensinstasjoner i gangavstand. Kort vei til både skole og barnehage. Flotte tur- og friluftsområder i nærheten. Ca. 7 mil fra Tromsø og 8,5 mil fra Finnsnes. Gode bussforbindelser både nordover og sørover.
Adkomst Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
Tomt/beskaffenhet Andel av eiet tomt på 2028 m² som er flat. Tomten består i all hovedsak av sameiets bygninger. Kjøre - , gangveier og adkomstarealer er asfaltert. Gjesteparkering på oppmerkede plasser i garasjeanlegg.
Boligtype, og eierform Selveier Leilighet
Byggeår 1986
Areal Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 81 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod). Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for tilbygg, påbygg og underbygg, datert 24.03.2014. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i p-rom:
Stue/kjøkken, bad/vaskerom og to soverom.

Bod på 5 m² innendørs og utvendig bod ved inngangsparti.
Standard Gulv: I hovedsak preget av laminat og vinylbelegg
Vegger: I hovedsak preget av malte flater og våtromsplater
Himlinger: I hovedsak preget av malte flater

VÅTROM - Bad/vaskerom:
Vegger er belagt med våtromsplater. Himling med malt flate. Vinylbelegg på gulv med gulvvarme. Innredning med underskap. Glatte skuffefronter med håndtak. Heldekkende servant. Veggmontert speil med lys. Høyskap ved siden av innredning. Gulvmontert toalett. Dusjnisje med svingbare glassdører og veggmontert dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannstank montert på bad. Skyvedører montert foran vaskemaskin og varmtvannstank.

KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning med over og underskap. Profilerte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Plater på vegg over benkeplate. Belysning og uttak for strøm. Kjøkkenventilator med avtrekk. Plass til integrert: Kjøl/frys, stekeovn, koketopp, mikro og oppvaskmaskin.

TEKNISKE INSTALLASJONER:
Synlige vannrør i: Plast og kobber.
Synlige avløpsrør i: Plast.
Boligen har balansert ventilasjon.
Varmtvannstanken er på ca. 200 liter montert på bad fra 2014.
Oppvarming består av: Strøm. I hovedsak ved hjelp av: Varmepumpe og gulvvarme.
Selgers opplysning: Varme i gulv på bad.
Sikringsskap med automatsikringer. Foreligger kursfortegnelse. Skjult elektrisk anlegg.
Røykvarslere og brannslukningsapparat.
Branntavle montert i gang i fellesarealer.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen, datert 13.05.2023.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming. Nåværende eier har installert ny varmepumpe. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Selger opplyser om et gjennomsnittlig strømforbruk på ca. kr. 900,- i måneden.
Parkering Parkering i carport.
Tomten Areal: 2 028 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, via privat vannledning. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, via privat avløpsledning.
Regulering Boligen er regulert til forretning/kontor, jfr. reguleringsplan datert 26.01.2023.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 390 000,- / Fellesutgifter: 3 293,- pr. år
Forsikring og brøyting er felleskostnad, dette fordeles ut fra størrelse på seksjonen. Stipulert årlig kostnad ligger nå inne. I tillegg setter hver seksjon av 5 000,- til uforutsatte kostnader.
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 13.05.23
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 401 392,-
Formuesverdi sekundærbolig: 5 325 288,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2021 og er regnet ut ved hjelp av skatteetatens boligverdikalkulator.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 14 730,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Adgang til utleie Boligen kan i sin helhet leies ut.
Fellesutgifter Forsikring og brøyting er felleskostnad, dette fordeles ut fra størrelse på seksjonen. Stipulert årlig kostnad ligger nå inne. I tillegg setter hver seksjon av 5 000,- til uforutsatte kostnader.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1985/4199-3/97 RETTIGHETER IFLG. SKJØTE
05.07.1985 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
OVERFØRT FRA: 5422-29/167
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg forsikring
Polisenummer: 5465484
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Vedtekter
Ferdigattest
Tegninger
Reguleringsplan
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
Varmepumpe havarerte i 2018 og ble skiftet ut med ny og bedre pumpe.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Skoleveien 4A - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Velkommen til Skoleveien 4A - Presentert av Sne eiendomsmegling ved Hege Kittelsen!
Moderne leilighet med sentral beliggenhet
Moderne leilighet med sentral beliggenhet
Planskisse
Planskisse
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Tidløst kjøkken med lyse profilerte fronter
Tidløst kjøkken med lyse profilerte fronter
Integrert kjøleskap/frys, stekeovn, mikro og oppvaskmaskin
Integrert kjøleskap/frys, stekeovn, mikro og oppvaskmaskin
God plass til spisebord i tilknytning til kjøkken
God plass til spisebord i tilknytning til kjøkken
Romslig stue med god plass til ønsket møblement
Romslig stue med god plass til ønsket møblement
Fra stuen har du utgang til vestvendt veranda
Fra stuen har du utgang til vestvendt veranda
Her har du gode solforhold og fin utsikt!
Her har du gode solforhold og fin utsikt!
Entré
Entré
Her har du rikelig med plass til å etablere skapløsninger
Her har du rikelig med plass til å etablere skapløsninger
Stilrent bad med våtromsplater på vegg og belgg på gulv
Stilrent bad med våtromsplater på vegg og belgg på gulv
Smart løsning med "skjult" vaskerom
Smart løsning med "skjult" vaskerom
Stort hovedsoverom med plass til garderobe og dobbelseng
Stort hovedsoverom med plass til garderobe og dobbelseng
Soverom 2 er også av god størrelse
Soverom 2 er også av god størrelse
Leiligheten har en sentral og etterspurt beliggenhet i sentrum av Nordkjosbotn
Leiligheten har en sentral og etterspurt beliggenhet i sentrum av Nordkjosbotn
Gangavstand til butikk og bensinstasjon
Gangavstand til butikk og bensinstasjon
Parkering i carport
Parkering i carport