Strandvegen 110B

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
118m2
Prisantydning
7 750 000,-

Strandvegen 110 B - En nydelig 4-roms selveier fra 2023 i 5. etasje. Her får du flere etterspurte kvaliteter som parkering i garasje, to balkonger (en innglasset), to bad og stor stue med god plass for møblering. Utover det som er standard leverans e er leiligheten oppgradert med downlights, mer funksjonelt kjøkken, hvitevarer, garderobeskap, en-stavs eikeparkett og noen endringer på begge bad. Høydepunkter: Svært fin hjørnebeliggenhet i 5. etasje. . God planløsning. . Strålende solforhold. . To store balkonger (én innglasset).. Smarthusløsning med trådløs lys- og varmestyring.. Oppgradert fra standard leveranse.. Innenfor bom sone 1.. Heis. Sportsbod. Direktebuss til UiT/UNN, Sentrum og Giæverbukta.. Gåavstand til Sentrum og Telegrafbukta.. Dagligvare og apotek i umiddelbar nærhet.. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 7 750 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 3 738,-
Primærrom: 103m2
Bruksareal: 118m2
Soverom: 3
Byggeår: 2023
Energimerking: A

Se full beskrivelse

Eiendom Strandvegen 110B
9006 Tromsø
5. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0016
Totalvurdering En nydelig 4-roms selveier fra 2023 i 5. etasje. Her får du flere etterspurte kvaliteter som parkering i garasje, to balkonger (en innglasset), to bad og stor stue med god plass for møblering. Utover det som er standard leveranse er leiligheten oppgradert med downlights, mer funksjonelt kjøkken, hvitevarer, garderobeskap, en-stavs eikeparkett og noen endringer på begge bad.

Sentral beliggenhet på Bjerkaker i et etterspurt og moderne boligområde. Busstopp og dagligvarebutikk (Rema 1000 og Tromsøs beste Eurospar) er i umiddelbar nærhet. Tromsø sentrum går du til på ca 10 minutter, og her finner du alt du trenger i det daglige. Det er i tillegg kort vei til skole, barnehage, treningssenter og ikke minst til herlige turområder som lysløypa og Telegrafbukta. Busstopp ligger like ved blokka og har direkteforbindelse til både UiT/UNN, Sentrum og Giæverbukta.

Sjøkanten Park har hatt beboer og bokvalitet i fokus. Her er det valgt løsninger og produkter som er miljøvennlige, smarte og fremtidsrettede, noe som vil gjøre hverdagen bedre og tryggere for deg som beboer. Alle leilighetene i Sjøkanten Park satt opp med smarthusløsninger og samtlige garasjeplasser tilrettelegges for elbil-lading.

Høydepunkter:

- Garasjeplass (klargjort for montering av elbil-lader).
- Svært fin hjørnebeliggenhet i 5. etasje.
- God planløsning, hvor det er gjort flere endringer som gjør leiligheten mer funksjonell.
- Strålende solforhold.
- To balkonger (én innglasset).
- Smarthusløsning med trådløs lys- og varmestyring.
- Oppgradert fra standard leveranse.
- Heis (fra garasje og opp til 5. etasje hvor leiligheten ligger).
- Sportsbod på garasjeplan medfølger.
- Direkte bussforbindelse til UiT/UNN, Sentrum og Giæverbukta.
- Gåavstand til Sentrum og herlige turmuligheter både mot byen og Telegrafbukta.
- Flere dagligvarer og apotek i umiddelbar nærhet.

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 4390 snr. 64 i Tromsø kommune
Beliggenhet Sjøkanten Park er siste tilskudd til et av Tromsøs mest populære boligområder. Sentrumsnære arealer langs sjøkanten av Tromsøysundet har i de senere årene forandret seg til nye og levende bydeler med boliger, butikker, parker og friarealer. Parkområdet mellom Strandkanten og Bjerkaker vil knytte bydelene sammen og tilføre byen et nytt og flott rekreasjonsområde.

Sjøkanten Park er kun en kort spasertur unna sentrums fasiliteter og du kan følge kyststien inn til sentrum hvor du kan la deg friste av butikker, restauranter, uteliv og det rikholdige kulturtilbudet Tromsø har å by på. Du har alt du trenger av dagligvarehandel i umiddelbar nærhet med flotte nærbutikker noen få meter fra ytterdøra.

Her vil du bo urbant i en rolig og avslappende atmosfære!
Adkomst Adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet På tomten skal det etableres parkområder.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2023
Areal Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 118 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 4
Ferdigattest Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for boligblokk b datert 23.12.2022.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold 5. etasje: Stue, kjøkken, 2 bad, 3 soverom, garderoberom, gang.
Standard Gulv:
Det leveres 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken, bod og soverom. Entre leveres med parkett. Våtrom og bad leveres med keramiske fliser.

Vegger:
Gips og betongvegger blir sparklet og malt i hvit farge. Våtrom leveres med keramiske fliser.

Himling:
Gipsplater sparklet og malt i hvit farge. Det leveres downlights i tak på bad og entre. Ventiler for ventilasjon og eventuelle inspeksjonsluker plasseres der det er egnet i forhold til tekniske føringer. Det er prosjektert boligsprinkling i leilighetene og i fellesområdene. Føringer vil legges skjult der det er mulig, men sprinkelhoder og enkelte føringer kan bli synlige.

Kjøkken:
Det leveres kjøkken med tidsmessig hvite kjøkkenfronter og håndtak. Det monteres belysning under overskap.
Heltre benkeplate. Nedfelt kum i rustfritt stål, og ettgreps blandebatteri. Kjøkkeninnredning leveres i henhold til kjøkkenleverandørens tegninger og kan avvike fra arkitektens tegninger.
Kjøkkeninnredning leveres med kjøkkenventilator med PlasmaMade luftfilter. PlasmaMade luftfilter aktiveres av luftstrømmen. Den forurensede luften (fett, pollen, lukter, etc.) blir konvertert via en naturlig reaksjon til ren luft og CO2. Den filtrerte (resirkulerte) rene luften blir blåst tilbake i rommet. PlasmaMade luftfilter fungerer som en lukt og luftrenser som er integrert i skap over platetopp.
Integrerte hvitevarer leveres som standard i leilighetene. Dette inkluderer stekeovn, induksjonstopp, integrert oppvaskmaskin og integrert kjøleskap. Mikrobølgeovn medfølger ikke, men det er lagt opp til plass for mikrobølgeovn.

Bad:
Keramiske fliser på gulv, samt mindre fliser i dusjsone. Keramiske fliser på vegg i lys farge. Det leveres downlights i tak på badet. Baderom leveres som prefabrikkert, med dusjvegger i glass. Dusjarmatur med garnityr monteres på vegg. Det leveres glatte hvite fronter på servantskap. Det leveres heldekkende servant med ettgreps servantbatteri, speil og stikkontakt. Vegghengt toalett leveres i hvit utførelse med nedspylingsknapp og demping på toalettsete. Det er avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel på bad i hver leilighet.

Informasjon jf. Leveransebeskrivelse levert av utbygger. Eventuelle etterfølgende endringer fra denne er kjøper selv ansvarlig for å sette seg inn i.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Leilighetene leveres i hovedsak med fjernvarme og konvektorovner nedfelt i gulv i stue, kjøkken. Baderomsgulv leveres med termostatstyrte elektriske varmekabler eller vannbåren gulvvarme.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger parkering i felles garasjeanlegg. Parkeringsanlegget er klargjort for etablering av elbil-lader.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Regulering Eiendommen er detaljregulert i plan (Plan-ID) 1801, ikraft 13.12.2017. Delen av 119/2159 som Sjøkanten Park er planlagt oppført er regulert til boligformål med maksimalt bruttoareal på 13.600 kvm.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning / Fellesutgifter: 3 738,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Ligningsverdi fastsettes av Skatt Nord etter boligene er tatt i bruk.
Sameiet Boligene vil bli organisert som et boligsameie. Utbygger vil ta initiativ til å stifte sameiet i god tid før overtakelsen. Utbygger vil innkalle kjøperne til konstituerende ekstraordinært årsmøte der sameiet formelt stiftes og det velges et styre for sameiet. Agio Forvaltning AS er engasjert av utbygger.
Fellesutgifter Stipulert til kr 3 738,- pr mnd.

Fellesutgifter er fordelt på følgende:
- Fjernvarme kr 885
- Felleskostnad garasje kr 200
- Internett kr 259
- Andel felleskostnader kr 2 394
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2022/1161203-1/200SEKSJONERING
14.10.2022 21:00
SNR: 64
FORMÅL: Bolig
TILLEGSDEL: Bygning
SAMEIEBRØK: 114/7063

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæringsskjema
Boligopplysninger
Budsjett
Vedtekter
Reguleringsplan
Leveransebeskrivelse
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Dokumenter fra utbygger på standardleveranse av kjøkken, bad, hvitevarer, gulv m.v. oversendes gjerne på forespørsel. Ta kontakt med meglerforetakets representant for mer informasjon.

Som standard i Sjøkanten Park vil alle leiligheter bli tilrettelagt for xComfort smarthusløsning. Dette innebærer at hver leilighet får trådløs lys- og varmestyring og er klargjort for smarthus gjennom tilvalg.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

(+47) 77691500

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Strandvegen 110 B - Presentert av Anders Karlstrøm.
Velkommen til Strandvegen 110 B - Presentert av Anders Karlstrøm.
En nydelig 4-roms selveier fra 2023 i 5. etasje.
En nydelig 4-roms selveier fra 2023 i 5. etasje.
Stuen er svært romslig og praktisk utformet med god plass for møblement som sofagruppe og spisebord.
Stuen er svært romslig og praktisk utformet med god plass for møblement som sofagruppe og spisebord.
Boligen har totalt 2 balkonger, hvor den ene er innglasset og takoverbygd.
Boligen har totalt 2 balkonger, hvor den ene er innglasset og takoverbygd.
Husk å meld deg på visning!
Husk å meld deg på visning!
Planskisse.
Planskisse.
Åpent og fin entré med tilknyttet praktisk bod.
Åpent og fin entré med tilknyttet praktisk bod.
Leiligheten har en generøs takhøyde og er oppgradert med downlights i himling.
Leiligheten har en generøs takhøyde og er oppgradert med downlights i himling.
Moderne og god planløsning med flere muligheter for å etablere og innrede sosiale soner.
Moderne og god planløsning med flere muligheter for å etablere og innrede sosiale soner.
De store vindusflatene sikrer rikelig med innslipp av naturlig lys.
De store vindusflatene sikrer rikelig med innslipp av naturlig lys.
Balkongen mot sør er innglasset og på 14 kvm. Her er det svært gode solforhold, fin utsikt og plass til utemøbler, grill og beplantning.
Balkongen mot sør er innglasset og på 14 kvm. Her er det svært gode solforhold, fin utsikt og plass til utemøbler, grill og beplantning.
Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken legger til rette for det sosiale.
Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken legger til rette for det sosiale.
Her er det lagt vekt på funksjonalitet med gjennomtenkte og praktiske løsninger.
Her er det lagt vekt på funksjonalitet med gjennomtenkte og praktiske løsninger.
Spisebordet har sin naturlige plass like ved kjøkkenet og skaper et fint skille mellom stue og kjøkken.
Spisebordet har sin naturlige plass like ved kjøkkenet og skaper et fint skille mellom stue og kjøkken.
Lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH med glatte, grå fronter og oppgraderte integrerte hvitevarer.
Lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH med glatte, grå fronter og oppgraderte integrerte hvitevarer.
Badet fremstår delikat med oppgraderte fliser. Her har du stort dusjhjørne og godt med plass for vaskemaskin/tørketrommel.
Badet fremstår delikat med oppgraderte fliser. Her har du stort dusjhjørne og godt med plass for vaskemaskin/tørketrommel.
Lys baderomsinnredning med mye oppbevaringsplass overspeilskap med belysning.
Lys baderomsinnredning med mye oppbevaringsplass overspeilskap med belysning.
Boligens første soverom er av god størrelse med plass til stor seng og tilhørende nattbord og klesoppbevaring.
Boligens første soverom er av god størrelse med plass til stor seng og tilhørende nattbord og klesoppbevaring.
Overbygd balkong utenfor hovedsoverom med utsikt mot fastlandet og Fløya/Fjellheisen.
Overbygd balkong utenfor hovedsoverom med utsikt mot fastlandet og Fløya/Fjellheisen.
Fra soverommet har du direkte utgang til en av balkongene!
Fra soverommet har du direkte utgang til en av balkongene!
Boligens andre soverom er også av god størrelse!
Boligens andre soverom er også av god størrelse!
Bjerkaker har blitt et svært attraktivt boområde med gangavstand til sentrum og flotte turområder samt gode kollektivforbindelser som tar deg til UNN/UiT, Jekta, sentrum m.m.
Bjerkaker har blitt et svært attraktivt boområde med gangavstand til sentrum og flotte turområder samt gode kollektivforbindelser som tar deg til UNN/UiT, Jekta, sentrum m.m.
Soverom nr. 3 passer perfekt som barnerom, gjesterom, walk-in, hjemmekontor - Alt etter som!
Soverom nr. 3 passer perfekt som barnerom, gjesterom, walk-in, hjemmekontor - Alt etter som!
Bad nr. 2 har også oppgraderte fliser samt speilskap og dusjgarnityr.
Bad nr. 2 har også oppgraderte fliser samt speilskap og dusjgarnityr.
Ved inngangspartiet er det en praktisk bod med plass til å etablere smarte oppbevaringsløsninger.
Ved inngangspartiet er det en praktisk bod med plass til å etablere smarte oppbevaringsløsninger.
Fast plass i garasje tilrettelagt for el-billading.
Fast plass i garasje tilrettelagt for el-billading.
I sameiet er det etablert sykkelparkering.
I sameiet er det etablert sykkelparkering.
I tillegg til bod i leiligheten har du ytterligere oppbevaringsplass i sportsbod med tilgang fra fellesareal.
I tillegg til bod i leiligheten har du ytterligere oppbevaringsplass i sportsbod med tilgang fra fellesareal.
Fra leiligheten har du umiddelbar nærhet til dagligvare, treningssenter, legesenter og apotek m.m.
Fra leiligheten har du umiddelbar nærhet til dagligvare, treningssenter, legesenter og apotek m.m.
På området rundt blokken vil det bli etablert parkområde og bære bilfritt.
På området rundt blokken vil det bli etablert parkområde og bære bilfritt.
Fasade
Fasade
Nærområdet byr på meget fine tur- og aktivitetsområder. Gåavstand langs sjøen til både Sentrum og Telegrafbukta.
Nærområdet byr på meget fine tur- og aktivitetsområder. Gåavstand langs sjøen til både Sentrum og Telegrafbukta.
Den populære Eurospar Strandvegen ligger bokstavelig talt bare et steinast unna leiligheten!
Den populære Eurospar Strandvegen ligger bokstavelig talt bare et steinast unna leiligheten!