Strandvegen 110A

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
58m2
Prisantydning
4 390 000,-

Strandvegen 110A - En helt ny 3-roms selveier med svært fin topp- og hjørnebeliggenhet i 6. etg i attraktive Sjøkanten Park. God planløsning, generøs takhøyde, store vindusflater og stor veranda med strålende sol- og utsiktsforhold. Etterspurt beli ggenhet på Bjerkaker med dagligvare og gode bussforbindelser rett utenfor døra. Gåavstand til Tromsø sentrum og Telegrafbukta. Leiligheten er ubebodd og innflyttingsklar. Høydepunkter: Topp- og hjørnebeliggenhet i 6. etasje.. Strålende sol- og utsiktsforhold.. Stor sørvendt veranda.. Lave felleskostnader med "alt" inkludert.. Bomsone 1.. Heis. Innvendig bod og sportsbod.. Direktebuss til UiT/UNN, Sentrum og Giæverbukta.. Gåavstand til Sentrum og Telegrafbukta.. Dagligvare og apotek i umiddelbar nærhet.. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 4 390 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 042,-
Primærrom: 55m2
Bruksareal: 58m2
Soverom: 2
Byggeår: 2022
Energimerking: B

Se full beskrivelse

Eiendom Strandvegen 110A
9006 Tromsø
6. etasje
Oppdragsnummer 52-23-0001
Totalvurdering Strandvegen 110A - En helt ny 3-roms selveierleilighet med svært fin topp- og hjørnebeliggenhet i 6. etasje i attraktive Sjøkanten Park. Leiligheten framstår moderne med god planløsning, generøs takhøyde, store vindusflater og en stor veranda med strålende sol- og utsiktsforhold.

Her bor du med umiddelbar nærhet til fantastiske turområder, bademuligheter og mye mer. Det ligger flere dagligvarebutikker, samt skole og barnehage i kort gåavstand fra leiligheten. I tillegg er det busstopp ved Sjøparken som tar deg direkte til både Sentrum, Jekta og UiT/UNN.

Leiligheten har ikke vært bebodd av eier og er innflyttingsklar.

Høydepunkter:

- Topp- og hjørnebeliggenhet i 6. etasje.
- Strålende sol- og utsiktsforhold.
- Stor sørvendt veranda med plass for utemøbler.
- Lave felleskostnader med "alt" inkludert.
- Innenfor bom sone 1.
- Heis
- Innvendig bod og sportsbod.
- Direktebuss til UiT/UNN, Sentrum og Giæverbukta.
- Gåavstand til Sentrum og Telegrafbukta.
- Dagligvare og apotek i umiddelbar nærhet.
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 4390 snr. 33 orgnr. 830532223 i Tromsø kommune
Adkomst Adkomst fra offentlig veg
Tomt/beskaffenhet På tomten skal det etableres parkområder.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2022
Areal Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 58 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Boligene blir oppført iht. bestemmelsene i Plan og Bygningsloven og Teknisk forskrift 2017.

Konstruksjon:
Hele prosjektet vil bli fundamentert på fjell med komprimert steinfylling. Dekker/etasjeskiller utføres i betongelementer. Yttervegger i treverk isoleres med mineralull og forblendes med behandlet tre-kledning
i kombinasjon med fargede fasadeplater. Innvendige lettvegger bygges av tre eller stålprofiler som kles med gipsplater som sparkles og males i hvit farge.

Fasade:
Det benyttes behandlet tre-kledning og fasadeplater.

Yttertak:
Takene blir flate, isolert og med fall til innvendig sluk.

Terrasser/Uteplasser:
Terrasser utføres i betong eller stålkonstruksjon, med fall for avrenning. Areal på terrasser/uteplasser er bruttoareal, hvor faktisk areal kan avvike.

Dører og vinduer:
Innvendige dører leveres som slette og hvitmalte. Det er planlagt lyddør mellom hoveddel og hybel. Inngangsdørene blir levert med brann- og lydklassifisering iht. gjeldende forskrifter. FG- godkjent sikkerhetslås leveres. Det leveres låssystem slik at den enkelte beboer foruten sin egen bolig kan bruke dører til fellesarealer som hovedinngangsdør og teknisk rom.

Informasjon jf. Leveransebeskrivelse levert av utbygger. Eventuelle etterfølgende endringer fra denne er kjøper selv ansvarlig for å sette seg inn i
Ferdigattest Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for boligblokk a datert 07.12.2022.
Innhold Inngår i P-rom:
Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, bod og gang.

Fra stuen er det utgang til veranda.
Standard Gulv:
Det leveres 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken, bod og soverom. Entre leveres med parkett. Våtrom og bad leveres med keramiske fliser.

Vegger:
Gips og betongvegger blir sparklet og malt i hvit farge. Våtrom leveres med keramiske fliser.

Himling:
Gipsplater sparklet og malt i hvit farge. Det leveres downlights i tak på bad og entre. Ventiler for ventilasjon og eventuelle inspeksjonsluker plasseres der det er egnet i forhold til tekniske føringer. Det er prosjektert boligsprinkling i leilighetene og i fellesområdene. Føringer vil legges skjult der det er mulig, men sprinkelhoder og enkelte føringer kan bli synlige.

Kjøkken:
Det leveres kjøkken med tidsmessig hvite kjøkkenfronter og håndtak. Det monteres belysning under overskap.
Laminat benkeplate. Nedfelt kum i rustfritt stål, og ettgreps blandebatteri. Kjøkkeninnredning leveres i henhold til kjøkkenleverandørens tegninger og kan avvike fra arkitektens tegninger.
Kjøkkeninnredning leveres med kjøkkenventilator med PlasmaMade luftfilter. PlasmaMade luftfilter aktiveres av luftstrømmen. Den forurensede luften (fett, pollen, lukter, etc.) blir konvertert via en naturlig reaksjon til ren luft og CO2. Den filtrerte (resirkulerte) rene luften blir blåst tilbake i rommet. PlasmaMade luftfilter fungerer som en lukt og luftrenser som er integrert i skap over platetopp.
Integrerte hvitevarer leveres som standard i leilighetene. Dette inkluderer stekeovn, induksjonstopp, integrert oppvaskmaskin og integrert kjøleskap med frys. Mikrobølgeovn medfølger ikke, men det er lagt opp til plass for mikrobølgeovn.

Bad:
Keramiske fliser på gulv, samt mindre fliser i dusjsone. Keramiske fliser på vegg i lys farge. Det leveres downlights i tak på badet. Baderom leveres som prefabrikkert, med dusjvegger i glass. Dusjarmatur med garnityr monteres på vegg. Det leveres glatte hvite fronter på servantskap. Det leveres heldekkende servant med ettgreps servantbatteri, speil og stikkontakt. Vegghengt toalett leveres i hvit utførelse med nedspylingsknapp og demping på toalettsete. Det er avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel på bad i hver leilighet.

Informasjon jf. Leveransebeskrivelse levert av utbygger. Eventuelle etterfølgende endringer fra denne er kjøper selv ansvarlig for å sette seg inn i.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Fjernvarme og konvektorovner nedfelt i gulv i stue. I tillegg er det balansert ventilasjon i leiligheten.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger ikke parkering.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Regulering Eiendommen er detaljregulert i plan (Plan-ID) 1801, ikraft 13.12.2017. Delen av 119/2159 som Sjøkanten Park er planlagt oppført er regulert til boligformål med maksimalt bruttoareal på 13.600 kvm.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 390 000,- / Fellesutgifter: 2 042,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning. Leiligheten er ubebodd og innflytningsklar.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den
Formuesverdi Ligningsverdi fastsettes av Skatt Nord etter boligene er tatt i bruk.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter fastsettes av Tromsø kommune etter boligene er tatt i bruk.
Adgang til utleie Seksjonen kan leies ut i sin helhet, må meldes fra til styret.
Styreleder sameiet Birte Hansen Nordgård
Fellesutgifter Kr 2 042,- per mnd.

Fellesutgiftene er fordelt på følgende måte:
- Andel felleskostnader kr 1 302,- (forsikring, vedlikehold, etc.)
- Internett kr 259,-
- Fjernvarme kr 481,-
Tinglyste rettigheter og servitutter 1990/405286-1/97BESTEMMELSE OM VANNLEDN.
20.06.1990
Rettighetshaver: Tromsø kommune.
OVERFØRT FRA: 5401-119/4390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2018/582428-1/200BESTEMMELSE OM JORDVARME/JORDSLØYFE/FJERNVARME
23.03.2018 21:00
:Knr:5401 Gnr:124 Bnr:106
Gjelder fjernvarmeledning i lukket grøft og kundesentral i bygning
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
OVERFØRT FRA: 5401-119/4390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2018/1370494-1/200BESTEMMELSE OM VANNLEDNING
05.10.2018 21:00
RETTIGHETSHAVER:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
OVERFØRT FRA: 5401-119/4390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2018/1386594-1/200BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
09.10.2018 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:4358
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder også overvannsledninger
OVERFØRT FRA: 5401-119/4390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2018/1420084-1/200BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
17.10.2018 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:4361
Bestemmelse om overvannsledninger
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
OVERFØRT FRA: 5401-119/4390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2019/28888-1/200BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
08.01.2019 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:4373
Bestemmels om overvannsledninger
OVERFØRT FRA: 5401-119/4390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2019/29012-1/200BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
08.01.2019 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:TROMSØ KOMMUNE

Org.nr: 940101808
:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:4372
Bestemmels om overvannsledninger
OVERFØRT FRA: 5401-119/4390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2019/712076-1/200BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
21.06.2019 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:4376
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
OVERFØRT FRA: 5401-119/4390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2019/1222382-1/200RETT TIL UTSKILT TOMT
16.10.2019 21:00
RETTIGHETSHAVER:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
OVERFØRT FRA: 5401-119/4390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2020/2599474-1/200BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
16.06.2020 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:4387
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
OVERFØRT FRA: 5401-119/4390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2020/2599474-2/200BESTEMMELSE OM SPILLVANN/DRENSVANN/STIKKRENNER
16.06.2020 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:4387
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
OVERFØRT FRA: 5401-119/4390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2020/2599519-1/200BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
16.06.2020 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:4388
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
OVERFØRT FRA: 5401-119/4390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2020/2599519-2/200BESTEMMELSE OM SPILLVANN/DRENSVANN/STIKKRENNER
16.06.2020 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
:Knr:5401 Gnr:119 Bnr:4388
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
OVERFØRT FRA: 5401-119/4390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2022/1161203-1/200SEKSJONERING
14.10.2022 21:00
SNR: 33
FORMÅL: Bolig
TILLEGSDEL: Bygning
SAMEIEBRØK: 62/7063

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige Forsikring ASA
Polisenummer: 91896416
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Arealoppmåling
Byggetegninger
Boligopplysninger
Vedtekter
Husordensregler
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

(+47) 77691500

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Strandvegen 110 A - Presentert av Anders Karlstrøm!
Velkommen til Strandvegen 110 A - Presentert av Anders Karlstrøm!
En lekker 3-roms i 6. etasje med herlige sol- og utsiktsforhold!
En lekker 3-roms i 6. etasje med herlige sol- og utsiktsforhold!
Planskisse
Planskisse
Leiligheten har en god planløsning med flere muligheter for å møblere de sosiale sonene.
Leiligheten har en god planløsning med flere muligheter for å møblere de sosiale sonene.
God plass til tv og sofa med tilhørende møblement.
God plass til tv og sofa med tilhørende møblement.
Generøs takhøyde og gode vindusflater som bidrar til at mye naturlig lys slipper inn i leiligheten - og mye nydelig utsikt kan sees ut fra leiligheten!
Generøs takhøyde og gode vindusflater som bidrar til at mye naturlig lys slipper inn i leiligheten - og mye nydelig utsikt kan sees ut fra leiligheten!
Verandaen må være et av leilighetens høydepunkter.
Verandaen må være et av leilighetens høydepunkter.
Her har du lang solgang fra tidlig på dagen til seint på kveld.
Her har du lang solgang fra tidlig på dagen til seint på kveld.
Og for ikke å snakke om nydelig utsikt!
Og for ikke å snakke om nydelig utsikt!
Spisebordet har sin naturlige plass mellom stue og kjøkken.
Spisebordet har sin naturlige plass mellom stue og kjøkken.
Stue/kjøkken er i åpen løsning med vinkel, som lager et naturlig skille mellom avdelingene.
Stue/kjøkken er i åpen løsning med vinkel, som lager et naturlig skille mellom avdelingene.
Pent kjøkken fra HTH med lyse, glatte fronter som sikrer godt med oppbevaringsplass i over- og underskap.
Pent kjøkken fra HTH med lyse, glatte fronter som sikrer godt med oppbevaringsplass i over- og underskap.
På kjøkkenet har du integrerte hvitevarer og spotlights over kjøkkenbenk.
På kjøkkenet har du integrerte hvitevarer og spotlights over kjøkkenbenk.
Lekkert bad med grå fliser og stort dusjhjørne.
Lekkert bad med grå fliser og stort dusjhjørne.
Lys baderomsinnredning med mye oppbevaringsplass og overspeil med belysning.
Lys baderomsinnredning med mye oppbevaringsplass og overspeil med belysning.
Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til stor seng og tilhørende nattbord.
Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til stor seng og tilhørende nattbord.
Leiligheten er ubebodd og innflytningsklar!
Leiligheten er ubebodd og innflytningsklar!
På soverommet har du også plass til å etablere lekre garderobeløsninger for klesoppbevaring.
På soverommet har du også plass til å etablere lekre garderobeløsninger for klesoppbevaring.
Boligens andre soverom er også romslig med plass til seng og klesoppbevaring.
Boligens andre soverom er også romslig med plass til seng og klesoppbevaring.
Rommet passer perfekt som gjesterom, barnerom, hjemmekontor - alt etter som.
Rommet passer perfekt som gjesterom, barnerom, hjemmekontor - alt etter som.
Entrè med plass til å etablere smarte oppbevaringsmuligheter.
Entrè med plass til å etablere smarte oppbevaringsmuligheter.
Her får du en utmerket beliggenhet i et av Tromsøs mest attraktive boområder med busstopp, skole, barnehage, turmuligheter og mye mer i umiddelbar nærhet.
Her får du en utmerket beliggenhet i et av Tromsøs mest attraktive boområder med busstopp, skole, barnehage, turmuligheter og mye mer i umiddelbar nærhet.
Bygget sto ferdig i 2022 og framstår svært flott.
Bygget sto ferdig i 2022 og framstår svært flott.
Sykkelparkering i garasjeanlegg.
Sykkelparkering i garasjeanlegg.
En av Tromsøs beste dagligvarebutikker ligger mer eller mindre rett utenfor døra.
En av Tromsøs beste dagligvarebutikker ligger mer eller mindre rett utenfor døra.
Nærområdet byr på meget fine tur- og aktivitetsområder. Gåavstand langs sjøen til både Sentrum og Telegrafbukta.
Nærområdet byr på meget fine tur- og aktivitetsområder. Gåavstand langs sjøen til både Sentrum og Telegrafbukta.
Busstopp ca 50 meter fra blokka. Gode kollektivforbindelser med direktebuss til bl.a. Sentrum, UiT/UNN og Giæverbukta.
Busstopp ca 50 meter fra blokka. Gode kollektivforbindelser med direktebuss til bl.a. Sentrum, UiT/UNN og Giæverbukta.