Lars Hallens vei 23

Skjervøy

Soverom
4 stk
Størrelse
187m2
Prisantydning
2 490 000,-

Velkommen til Lars Hallens vei 23 - Stor enebolig med utleiemulighet og garasje! En enebolig med flere muligheter beliggende på vakre Skjervøy. Fantastisk natur rett utenfor ytterdøra, her kan du kombinere turer til fjells og til havs. Eiendommen l igger i et rolig og veletablert boligområde, med kort avstand fra Skjervøy sentrum. Her bor du barnevennlig til i en gate uten gjennomgangstrafikk. Boligen består av fire soverom, to bad, eget vaskerom, kjøkken, stue og entré. I tillegg har du en utleiedel i underetasjen med åpen stue/kjøkkenløsning, bad, soverom og entré. Høydepunkter: Stipulerte leieinntekter på 6 500,-/mnd.. Grenser til friareal. Barnevennlig område. Garasje. Modernisert 2016-2021. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen! ... Les mer

Prisantydning: 2 490 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 178m2
Bruksareal: 187m2
Soverom: 4
Byggeår: 1980
Energimerking: E

Se full beskrivelse

Eiendom Lars Hallens vei 23
9180 Skjervøy
Oppdragsnummer 52-22-0339
Totalvurdering Lars Hallens vei 23 - Stor enebolig med utleiemulighet og garasje!

En enebolig med flere muligheter beliggende på vakre Skjervøy. Fantastisk natur rett utenfor ytterdøra, her kan du kombinere turer til fjells og til havs. Eiendommen ligger i et rolig og veletablert boligområde, med kort avstand fra Skjervøy sentrum. Her bor du barnevennlig til i en gate uten gjennomgangstrafikk.

Boligen består av fire soverom, to bad, eget vaskerom, kjøkken, stue og entré. I tillegg har du en utleiedel i underetasjen med åpen stue/kjøkkenløsning, bad, soverom og entré.

Høydepunkter:
Stipulerte leieinntekter på 6 500,-/mnd.
Grenser til friareal
Barnevennlig område
Kort vei til sentrum
Garasje
Modernisert 2016-2021

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Matrikkel Gnr. 69 bnr. 505 i Skjervøy kommune
Beliggenhet Boligen ligger på Skjerøvy som er et maritimt senter for Nord-Troms. Eiendommen ligger i et regulert boligområde i Vågadalen. Kort vei til offentlige kontorer, butikker, skole, barnehage og butikker. Gode sol -og lysforhold.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Tomt/beskaffenhet Skrånende tomt med fall inntil mur bak boligen.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1980
Modernisert: 2016
Areal Primærrom: 178 kvm, Bruksareal: 187 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod). Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 6
Byggemåte ENKEL BYGNINGSBESKRIVELSE - BOLIG:
Grunnmur i leca/lettklinkerblokker. Etasjeskillere i tre fra byggeår. Yttervegger i 4" bindingsverk utvendig med stående trekledning. Vegger innvendig er platekledd. Saltak, tresperrer med taktekke av metallplater.

ENKEL BYGNINGSBESKRIVELSE - GARASJE:
Garasjen med lecamur, utvendig kledd med trepanel, normal standard og vedlikehold.

UTVENDIGE FORHOLD:
Taktekkingen er besiktiget fra bakkenivå, da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringen. Taktekkingen av profilerte metallplater som er opplektret over undertak av armert plast, tekkingen e fra byggeår. Vindskier i overflatebehandlet slettkantet firkantet panelbord. Takfotbord i overflatebehandlet slettkantet firkantet panelbord. Vannbord overflatebehandlet slettkantet firkantet panelbord. Takrenner og nedløp i plast og metall. Pipehatt i metall. Vindus og dørbeslag i metall. Det er nye takrenner og nedløp på boligens bakside. Yttervegger i isolert bindingsverk med normal byggeskikk på oppføringstidspunktet. Utvendig med overflatebehandlet tømmermanns trekledning. Saltak, prefabrikkerte takstoler i tre. Undertaksduk av armert plast. Taket er tekket med metallplater. Adkomst til kaldloftet via takluke i gang. Konstruksjonen er med kaldloft. Takkonstruksjonen er med 15 cm isolasjon mot kaldloftet. Luftespalte ved raft. Vinduer med fabrikkmalte trekarmer, 2-lags isolerglass, skiftet etter byggeår, Vinduer med trekarmer, overflatebehandlet etter montering, 3-lags isoler glass, fra byggeår. Fastkarmvinduer og åpningsvinduer. Vindu med trekarm, overflatebehandlet etter montering. 2-lags isolerglass, Vinduet er fra byggeår. Hoveddør i teak med glass-sidefelt. Hoveddør i tre utleiedel. Dobbel verandadør i tre med 3 lags isolerglass fra 2016. Verandadør i tre med 2 lags isolerglass, skiftet etter byggeår Verandaer med konstruksjoner, overflater, rekkverk og håndlist i trematerialer. Inngangstrapp med konstruksjoner, overflater, rekkverk og håndlist i trematerialer. Mangler rekkverk på trapp.

Opplysninger jf. tilstandsrapport av Trygve Vidar Myrvang, datert 14.12.2022.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse på hybelleilighet datert 18.03.1981. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
To stue/kjøkken, gang, fem soverom, to bad, to vindfang, hall m/trapp, WC, vaskerom og gang.

Tre boder i enebolig.

Garasje på 18 kvm.

Opplysninger jf. tilstandsrapport av Trygve Vidar Myrvang, datert 14.12.2022.
Standard Tak: Malte himlingsplater. Formpresset panel.
Vegger: Malertapet. Malte sponplater. Panelplater. Malte walls2paint plater. Malt trepanel.
Gulv: Laminat. Gulvbelegg. Teppegulv.

VÅTROM - VASKEROM:
Våtrommet er fra byggeåret. Ingen dokumentasjon for utført arbeid. Belegg på gulvet. Malte plater på vegger. Malte himlingsplater. Skyllekar/ utslagsvask Opplegg vaskemaskin. Vvtank.

VÅTROM - BAD/VASKEROM:
Malte himlingsplater. Tapet på vegger. Belegg på gulvet. Våtrommet er oppgradert i X. Ingen dokumentasjon for utført arbeid. Servant med underskap. Speil med tilhørende belysning. Dusjkabinett. Opplegg vaskemaskin. Frittstående toalett. Stråleovn på vegg.

VÅTROM - BAD:
Fliser på gulv montert på gulvbelegg, Aquatile plater på vegger. Frittstående toalett. Innredning med servant, speil og lys. Dusjkabinett med sprekk i bunnplate.

KJØKKEN:
Hovedleilighet:
Kjøkkeninnredning med laminerte skrog og laminert benkeplate med underlimt oppvaskkum. Enhands blandebatteri. Integrert oppvaskmaskin Micro/Komfyr Integrert koketopp og komfyr. Integrert microbølgeovn. Integrert kjøleskap, Kjøkkenventilator er montert over koketopp. Komfyrvakt. Ved bruk av fuktindikator på utsatte steder ble det ikke registrert unormale verdier.

Utleiedel:
Kjøkkeninnredning med laminerte skrog og glatte fronter i tre. Laminert benkeplate med oppvaskkum. Frittstående komfyr og opplegg for oppvaskmaskin, Kjøkkenventilator er montert over komfyr. Ved bruk av fuktindikator på utsatte steder ble det ikke registrert unormale verdier.

SPESIALROM:
Toalettrom med gulvbelegg, Frittstående toalett. Malte plater. Mdf-panel i himlingen. Frittstående toalett. Servant. Avtrekksvifte i vegg. Ved bruk av fuktindikator på utsatte steder registrerte jeg ingen unormale verdier. Det er løst gulvbelegg over eksisterende gulvbelegg.

TEKNISKE INNSTALLASJONER:
Vannledning i plastrør med stoppekran på inntaksledningen på vaskerom. Vannrør av plastbelagte kobberrør. Avløpsrør i plast.
Ventilasjonen består av mekanisk og naturlig avtrekk. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft suges ut av mekanisk fra bad og kjøkken.
Luft til luft varmepumpe.
Varmtvannsbereder på 198 liter fra 1998 er plassert på vaskerom.
Fibernet fra 3Net
Branntekniske forhold er vurdert iht. TEK 17 som er dagens krav. Denne forskriften er strengere og gir avvik iht. gjeldende forskrift ved oppføring av boligen. Det vil derfor automatisk gis TG 3 på dette punktet om boligens branntekniske forhold ikke tilfredsstiller dagens krav. Det er ikke nødvendigvis behov for utbedring av bygningsdelen.
- Røykvarsler
- Brannslukningsapparat fra 2011 og 2020

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG2:
Utvendig > Taktekking
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak. Det er påvist andre avvik: Rustangrepet taktekke.

Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er avvik: Lusinger er feilmontert, for stor åpninger.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er påvist avvik rundt gjennomføringer i takflaten. Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Det er fra loft/kryploft påvist indikasjoner på at det er punktering av dampsperre, som medfører svekket effekt av dampsperrefunksjonen. Det er ikke tett rundt rørgjennomføringen mot kald sone og det er fukt og råteskader i plater over badet. Det er ikke tett undertak rundt pipe og luftekanaler.

Utvendig > Vinduer
Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Eldre vinduer fra byggeår er moden for utskiftning. Det er ikke tettet rundt vinduer i mur.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Verandadekket er slitt

Utvendig > Lufteveranda
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter.

Innvendig > Overflater
Det er påvist skader på overflater. Det er påvist heksesot/støvkondens på overflater. Gulvbelegg i hall/entre er løst og skadet rundt trappevanger. Laminat er med noe skader i skjøter i utleiedel og i gang i hovedetasjen.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "usikker" aktsomhetsgrad

Innvendig > Pipe og ildsted
Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke. Det er mindre en 30 cm fra sotluke til brennbart materialer på vegg, ikke ubrennbar plate under sotluke.

Innvendig > Rom Under Terreng
Det er gjennom målinger påvist høyt fuktnivå i trevegger i underetg./kjeller, det er derfor ikke foretatt hulltaking Det er konstantert brudd på dampsperre mot kald sone.

Innvendig > Innvendige trapper
Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Innvendig > Innvendige dører
Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører. Enkelte dører trenger justeringer, tar i karm /terskel.

Innvendig > Takluke
Det er påvist andre avvik: Takluke tetter ikke i lukket stilling

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
Det er påvist andre avvik: Det er hull i veggplater

Våtrom > Overflater vegger og himling > Vaskerom
Det er uegnede materialer i våtsoner.

Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom
Rommet har kun naturlig avtrekk via ventil i vegg eller tak. Rommet har kun naturlig ventilasjon. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken
Det er påvist at overflater har noe skader.

Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken
Det er påvist andre avvik: Det er dårlig avtrekk, mulig dårlig rengjort.

Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Wc
Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Det er påvist ufagmessig utførelse av vannledninger.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

Tomteforhold > Drenering
Det er ukjent type/alder/løsning på drenering og tettesjikt på grunnmur. Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for dreneringen er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Det er avvik: Mur er ikke slammet /pusset tett.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger.

TG3:
Utvendig > Nedløp og beslag
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Takrenner/nedløp har store lekkasjer. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det er hull og deler av takrenne er bort på forsiden av boligen, mangler også nedløp. Rustangrepet pipe og luftehatter.

Utvendig > Vindu vaskerom
Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Vindu i vaskerom i kjeller med sprukket karm.

Utvendig > Utvendige trapper
Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det er ikke montert rekkverk.

Utvendig > Verandatrapp
Det er ikke montert rekkverk.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele
rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Rustskader i sluk. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Det er påvist utette rørgjennomføringer i våtsone.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad
Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet. Det er påvist sprekk i servant. Det er påvist skader på innredning. Det er påvist sprekk i klosett. Det er sprekk i bunnplate i dusjkabinett. Lekkasje i vanntilkoblingen til dusjkabinett.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom
Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Det er påvist tegn på utettheter på våtrommet. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.

Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold
Branntekniske forhold er vurdert iht. TEK 17 som er dagens krav. Denne forskriften er strengere og gir avvik iht. gjeldende forskrift ved oppføring av boligen. Det vil derfor automatisk gis TG 3 på dette punktet om boligens branntekniske forhold ikke tilfredsstiller dagens krav. Det er ikke nødvendigvis behov for utbedring av bygningsdelen.
- Røykvarsler
- Brannslukningsapparat fra 2011 og 2020

Tomteforhold > Forstøtningsmurer
Det mangler rekkverk/annen sikring på forstøtningsmuren(e) ut ifra dagens krav.

Tomteforhold > Terrengforhold
Terreng faller inn mot bygning.

Opplysninger jf. tilstandsrapport av Trygve Vidar Myrvang, datert 08.12.2022.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming. Nåværende eiere har fått satt inn varmepumpe i 2021. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og på egen grunn.
Tomten Areal: 700 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning og offentlig avløpsnett via private stikkledninger. Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, jf. reguleringsplan med utsrkift fra Norkart AS kartklient 30.09.2022.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 490 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Trygve Vidar Myrvang den 14.12.22
Takster og verdier Teknisk verdi 3 200 000,-
Verdi takst 2 500 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 653 429,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 352 344,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2021 og er regnet ut ved hjelp av skatteetatens boligverdikalkulator.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 19 719,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Leieinntekter Stipulerte leieinntekter på 6 500,-/mnd
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1911/9-1/97 Erklæring/avtale
01.11.1911 Leiekontrakt
Rettighetshaver: Statens Fyrvesen
Overført fra: 5427-69/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1938/1-1/97 Rettighet
03.01.1938 Rettighetshaver: Norges Fyrvesen
Lnr: 1298022
LEIEAVTALE
FESTEKONTRAKT
Overført fra: 5427-69/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1960/5305-1/97 Erklæring/avtale
03.11.1960 BEST. OM BRUKSRETT OG / ELLER DISPOSISJONSRETT
RETTIGHETSHAVER: STATENS HAVNEVESEN
Overført fra: 5427-69/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1996/4136-1/97 Erklæring/avtale
03.04.1996 Rettighetshaver: KYSTVERKET VED KYSTDIREKTORATET
Grunneiererklæring i forbindelse med Stussnesmoloen
Stedsevarig og uinnskrenket bruksrett til grunn m/sjøgrunn
for privat og offentlig bygging av kaier, molo og annen
bebyggelse i tilknytning til fiskerinæringen.
Plikt for Skjervøy Kommune til å leie bort tomter til
fiskere, fiskeritilvirkereog andre innen fiskerirettet
virksomhet
Med flere bestemmelser
Overført fra: 5427-69/1
Gjelder denne registerenheten med flere
For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring KLP
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Egenerklæringsskjema
Midlertidig brukstillatelse
Hustegninger
Tegninger på garasje
Reguleringsplan
Energiattest
Matrikkelkart
Nabolagsprofil
Informasjonsskriv med budskjema

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk, jfr. tilstandsrapport utført av Trygve Vidar Myrvang, datert 14.12.2022. Nåværende eiere har gjort noen endringer på boligen som ikke er søkt godkjent hos kommunene. Det er blant annet etablert et ekstra soverom i bod i underetasjen.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Lars Hallens vei 23 - Presentert av eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Velkommen til Lars Hallens vei 23 - Presentert av eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Nytt kjøkken fra 2016 med integrert oppvaskmaskin, micro, komfyr og koketopp (privat bilde - sommerbilde)
Nytt kjøkken fra 2016 med integrert oppvaskmaskin, micro, komfyr og koketopp (privat bilde - sommerbilde)
Plass til spisestue i tilknytning til kjøkkenet (privat bilde - sommerbilde)
Plass til spisestue i tilknytning til kjøkkenet (privat bilde - sommerbilde)
Romslig stue med store vindusflater (privat bilde - sommerbilde)
Romslig stue med store vindusflater (privat bilde - sommerbilde)
Innvendige overflater i stue og kjøkken er modernisert i 2016 (privat bilde - sommerbilde)
Innvendige overflater i stue og kjøkken er modernisert i 2016 (privat bilde - sommerbilde)
To av vinduene i stuen er skiftet i 2021 (privat bilde - sommerbilde)
To av vinduene i stuen er skiftet i 2021 (privat bilde - sommerbilde)
Bad i første etasje (privat bilde - sommerbilde)
Bad i første etasje (privat bilde - sommerbilde)
Toalettrom i underetasje (privat bilde - sommerbilde)
Toalettrom i underetasje (privat bilde - sommerbilde)
Soverom 1 (privat bilde - sommerbilde)
Soverom 1 (privat bilde - sommerbilde)
Soverom 2 (privat bilde - sommerbilde)
Soverom 2 (privat bilde - sommerbilde)
Soverom 3 (privat bilde - sommerbilde)
Soverom 3 (privat bilde - sommerbilde)
Soverom 4 - Rommet er på tegninger bod, men det har to gode vinuder og blir i dag brukt som soverom (privat bilde - sommerbilde)
Soverom 4 - Rommet er på tegninger bod, men det har to gode vinuder og blir i dag brukt som soverom (privat bilde - sommerbilde)
(privat bilde - sommerbilde)
(privat bilde - sommerbilde)
Entré (privat bilde - sommerbilde)
Entré (privat bilde - sommerbilde)
Eget vaskerom tilknyttet hovedbolig (privat bilde - sommerbilde)
Eget vaskerom tilknyttet hovedbolig (privat bilde - sommerbilde)
Kjøkken i sokkelleilighet (privat bilde - sommerbilde)
Kjøkken i sokkelleilighet (privat bilde - sommerbilde)
Stue i sokkelleilighet (privat bilde - sommerbilde)
Stue i sokkelleilighet (privat bilde - sommerbilde)
Bad/vaskerom i sokkelleilighet (privat bilde - sommerbilde)
Bad/vaskerom i sokkelleilighet (privat bilde - sommerbilde)
Soverom i sokkelleilighet (privat bilde - sommerbilde)
Soverom i sokkelleilighet (privat bilde - sommerbilde)