Gammelgårdvegen 30

Tromsdalen

Soverom
5 stk
Størrelse
319m2
Prisantydning
10 200 000,-

Gammelgårdvegen 30 - En innholdsrik enebolig fra 2002 i et familievennlig boligområde med flere etterspurte kvaliteter! Gode solforhold, stor veranda med utsikt og parkering i integrert dobbelgarasje. Med blant annet 4 store soverom, 4 stuer, 2 bad og badstue har boligen det meste en familie kan drømme om.  Utvendig er det en stor veranda hvor du får en fantastisk utsikt over Tromsøsundet og Tromsøya. Attraktiv beliggenhet med nærhet til skole, barnehage, dagligvare og busstopp med hyppige avganger til Pyramiden, sentrum, UNN/ UiT m.m. Høydepunkter:  Meget gode solforhold. Vannbåren varme og smarthus. Attraktivt og barnevennlig område . Integrert dobbelgarasje. Flere oppholdsoner. Nærhet til skole og barnehage. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen! ... Les mer

Prisantydning: 10 200 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 251m2
Bruksareal: 319m2
Soverom: 5
Byggeår: 2002
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Gammelgårdvegen 30
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-22-0406
Totalvurdering Gammelgårdvegen 30 - En innholdsrik enebolig fra 2002 i et familievennlig boligområde med flere etterspurte kvaliteter!

Gode solforhold, stor veranda med utsikt og parkering i integrert dobbelgarasje. Med blant annet 4 store soverom, 4 stuer og 2 bad, hvorav et med badstue, har boligen det meste en familie kan drømme om.

Utvendig er det en stor veranda hvor du får en fantastisk utsikt over Tromsøysundet og Tromsøya.

Attraktiv beliggenhet med nærhet til skole, barnehage, dagligvare og busstopp med hyppige avganger til Pyramiden, sentrum, UNN/ UiT m.m.

Høydepunkter:
Meget gode solforhold
Attraktivt og barnevennlig område
Integrert dobbelgarasje
Flere oppholdssoner
Nærhet til skole og barnehage

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Matrikkel Gnr. 18 bnr. 147 i Tromsø kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger i boligområde på Gammelgård, ca. 4 km utenfor bysentrum. Kort vei til skole, barnehage og Pyramiden kjøpesenter som har alt man trenger i det daglige. Busstopp like utenfor med direkteforbindelse til bl.a. sentrum og Giæverbukta. Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til fantastiske turområder med Fløya og fjellheisen like i bakkant.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Tomt/beskaffenhet Skrånende vestvendt tomt opparbeidet med plen og adkomst med belegningsstein.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 2002
Areal Primærrom: 251 kvm, Bruksareal: 319 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 3, Soverom: 5, Bad: 2, Antall rom: 8
Byggemåte Enkel bygningsbeskrivelse:
Taktekkingen er av betongtakstein. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre og tilpasset valmtakform. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malte ytterdører og malte balkongdører i tre. Veranda med utgang fra stue mot vest. Utført impregnert tre. Trapp/ platting i impregnert tre opp til inngangsparti. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Betonggulv i underetasje.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen, datert 02.11.2022.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse for bolighus og garasje, datert 22.03.2002. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
1.etasje - hall, spisestue, kjøkken, stue m/trapp, soverom, soverom/tv-stue, bad og vaskerom
U.etasje - Kjellerstue m/trapp, gang, tre soverom, bad og badstue

Det er i tillegg til dette garasje, to boder og et teknisk rom.
Standard Gulv: Parkett og fliser
Vegger: Trepanel og malter plater
Himling: Malte plater og trepanel

VÅTROM
Bad 1.etg:
Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Veggene har fliser. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har vannbåren gulvvarme. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Rommet har innredning med 2 nedfelte servanter, veggmontert toalett og dusjkabinett. Det er balansert ventilasjon. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold.

Vaskerom 1.etg:
Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Veggene har malt strie. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har vannbåren
gulvvarme. Det er plastsluk. og smøremembran med ukjent utførelse. Rommet har utslagsvask, toalett, opplegg for vaskemaskin, innredning med underskap, benkeplate og overskap. Det er balansert ventilasjon. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner.

Bad u.etg:
Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Veggene har fliser. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har vannbåren gulvvarme. Det er plastsluk. og smøremembran med ukjent utførelse. Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett, dusjkabinett og badekar. Det er balansert ventilasjon. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Våtsone dusj mot yttervegg.

KJØKKEN
Kjøkkenet er fra JKE og har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat og stein. Det er komfyr og platetopp. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

SPESIALROM:
Badstu med fliser på gulv, panel på vegger og i innvendig tak. Badstuovn.

TEKNISKE INSTALLASJONER:
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). De er besiktiget i rørskap. Det er avløpsrør av plast.
Boligen har balansert ventilasjon. Aggregat er plassert på kaldloft, adkomst via takluke med stige i garasje.
Varmtvannstanken er på ca. 300 liter der 200 liter er til forbruksvann og resterende til vannbåren gulvvarme. Anlegg for vannbåren gulvvarme.
Kombinasjonstank for forbruksvann og varmerør. To fordelerskap for gulvvarmerør, et til hver etasje.
Sikringsskap med automatsikringer og skjult kabelføring.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Gulv i utkraget del av stue som står på søyler er 22 mm i lavere ytterkant.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Målinger viser at det ikke er fall til sluk (motfall). Området i hjørne ved toalett har motfall mot sluk, ligger ca. 5 mm lavere enn midten av gulvet.

Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold

Tomteforhold > Forstøtningsmurer
Det mangler rekkverk/annen sikring på forstøtningsmuren(e) ut ifra dagens krav. Ved høyder over 0,5 meter er det krav om rekkverk

TG IU:
Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Vaskerom

Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Bad

Tomteforhold > Byggegrunn

TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Taktekking
Det er avvik: Tekking har mye mose som kan føre til frostsprengning på takstein

Utvendig > Nedløp og beslag
Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur.

Utvendig > Dører
Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Det er avvik: Ytterdør fra bod i kjeller er veldig treg å åpne og trenger justering. Hovedytterdør i 1.etg har mye hakk og merker i karm, samt mye slitasje på terskel.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er avvik: Bæresøyler har skjevheter. Se nærmer under fundamenter.

Utvendig > Utvendige trapper
Konstruksjonene har skjevheter.

Innvendig > Overflater
Det er avvik: Det er noe bruksslitasje på parkettgulv/ dørterskler. Malingsflekker på gulv i kjellerstue. I vindfang er det bom i noen gulvflis og sprukket fugemasse. I stue 1.etg ved pipe er det noe knirk. I teknisk rom er det manglende fullføring/ fuging av sokkelfliser. Mot ytterdør i bod i underetg. er det manglende fullføring av gulv.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Eiendommen ligger i et område som i NVE Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav"" aktsomhetsgrad.

Innvendig > Pipe og ildsted
Det er avvik: Det har rent sotvann ut av feieluke.

Innvendig > Innvendige trapper
Trappen har en del slitasjegrad utover det som er normalt ut ifra alder. Flere trinn som er oppskrapet

Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall). Noe mere lokalt fall ved sluk.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad
Det er påvist skader på innredning. Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Vaskerom
Det er uegnede materialer i våtsoner. Vaskerommets våtsone er 0,5 meter på hver side og over vask. Våtsoner på våtrom skal utføres vanntett. I dette tilfellet vil bruk av våtromsmaling være tilstrekkelig. Det er ikke dokumentert bruk av våtromsmaling

Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom
Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall).

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
Det er påvist avvik i fuger. Mangler silikonfuger i overgang gulv/ vegg under bad innredning

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad
Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.

Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken
Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Slitasje/ skade på benkeplate, svelling på sokkel

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.

Tekniske installasjoner > Vannbåren varme
Det er avvik: Ventil for åpning og lukking av vannbåren varme fungerer ikke tilfredsstillende i sløyfen til hovedbad og hall ifølge eier.

Tomteforhold > Drenering
Det er avvik: Utvendig grunnmursplast er dårlig festet/ åpen i overkant. Se også på Rom under terreng, høy fuktighet i innforet trevegg kan skyldes mangler med drenering.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Det er registrert skråriss som er symptom på setninger. Grunnmuren har sprekkdannelser. Det er avvik: Mur har sprekker og riss flere steder utvendig. Det er manglende overflatebehandling/ puss. det er saltutslag på et parti av mur som skyldes fuktoppsug fra grunnen. det er skjevheter i søylefundament for veranda og utkraget del av stue.

Tomteforhold > Terrengforhold
Det er avvik: Området ved inngangsparti og på nedsiden av huset er flatt, det er anbefalt at fall fra bygg bør være 1:50 i tre meters bredde.

TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Innvendig > Rom Under Terreng
Det er gjennom hulltaking påvist høyt fuktnivå inne i trekonstruksjonen i hulltakingen, men ikke påvist fuktskader i dette området. Høy luftfuktighet kan over tid føre til muggvekst eller sverting av materialer. Samtidig kan materialer og konstruksjoner bli ødelagte. Det er målt 16.6 % fuktighet i trevirke i innforet vegg under terreng. Fuktighet over 16 % gir fare for muggdannelser. Det kan være spor etter muggdannelser på bygningsdeler som er utsatt for høyere fukt deler av året/ kortere tid.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen, datert 02.11.2022.
Møblering/utstyr Kun evt integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming, vannbåren varme og vedovn. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i integrert dobbelgarasje og på tomt.
Tomten Areal: 785 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning og offentlig avløpsnett via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse, jfr. reguleringsplan datert 22.02.1971.

Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for aktsomhetskart for snø- og steinskred.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 10 200 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Raymond Jørgensen den 02.11.22
Takster og verdier Teknisk verdi 11 000 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 2 700 585,-
Formuesverdi sekundærbolig: 9 722 107,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2021 og er regnet ut ved hjelp av skatteetatens boligverdikalkulator.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 21 969,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1993/16312-2/97 Erklæring/avtale
10.12.1993 PANTSETTELSESERKLÆRING
BELØP: NOK 2.500,-
Gjelder også fellesareal

1993/16312-3/97 Best. om adkomstrett
10.12.1993 Rettighetshaver: Tromsø Kommune og det felles vannverk
samt Troms kraftforsyning
Gjelder vedlikehold av kloakk- og vannledning samt
kraftkabel

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Midlertidig brukstillatelse
Tegninger
Reguleringsplan
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
Liten lekkasje rundt pipebeslag, som førte til vannlekkasje på kaldloft. Lekkasje rundt pipebeslag ble utbedret. Det har tidligere vært observert små menger sølv / skjeggkre. Boligen ligger nedenfor etablert skredvoll.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Torsdag, 08. jun.
19:30 - 20:00
For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Gammelgårdvegen 30 - Presentert av eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Velkommen til Gammelgårdvegen 30 - Presentert av eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Planskisse underetasje
Planskisse underetasje
Planskisse første etasje
Planskisse første etasje
Huset er inndelt i flere soner - Stue i første etasje med utgang til sørvestvendt veranda
Huset er inndelt i flere soner - Stue i første etasje med utgang til sørvestvendt veranda
Rommet fremstår åpent, lyst og luftig med store vindusflater
Rommet fremstår åpent, lyst og luftig med store vindusflater
Fra stue er det utgang til stor sørvestvendt veranda med nydelig utsikt
Fra stue er det utgang til stor sørvestvendt veranda med nydelig utsikt
Veranda med nydelig utsikt og gode solforhold
Veranda med nydelig utsikt og gode solforhold
Mellom stue og kjøkken har du spisestue
Mellom stue og kjøkken har du spisestue
Her får du rikelig med plass til stor spisebord hvor du har plass til mange gjester
Her får du rikelig med plass til stor spisebord hvor du har plass til mange gjester
Tidløst kjøkken fra JKE med glatte fronter og benkeplate av laminat og stein
Tidløst kjøkken fra JKE med glatte fronter og benkeplate av laminat og stein
Kjøkkenøy som gir rikelig med benkeplass
Kjøkkenøy som gir rikelig med benkeplass
I tilknytning til kjøkken har du også plass til spisestue
I tilknytning til kjøkken har du også plass til spisestue
Stue 2 / soverom nr. 5 - Også her har du rikelig med plass til ønsket møblement
Stue 2 / soverom nr. 5 - Også her har du rikelig med plass til ønsket møblement
Bad i første etasje med vannbåren gulvvarme og innredning fra JKE
Bad i første etasje med vannbåren gulvvarme og innredning fra JKE
Komplett flislagt med to servanter, veggmontert toalett og dusjkabinett
Komplett flislagt med to servanter, veggmontert toalett og dusjkabinett
Hovedsoverom av god størrelse
Hovedsoverom av god størrelse
God plass til dobbeltseng og oppbevaring
God plass til dobbeltseng og oppbevaring
Trappegang ned til underetasje
Trappegang ned til underetasje
Bad i underetasje
Bad i underetasje
Badstue tilknyttet bad i underetasje
Badstue tilknyttet bad i underetasje
Komplett flislagt med vannbåren gulvvarme
Komplett flislagt med vannbåren gulvvarme
Stue i underetasje
Stue i underetasje
I underetasje er det tre soverom - Soverom 1
I underetasje er det tre soverom - Soverom 1
Soverom 2, rommene er romslige
Soverom 2, rommene er romslige
Soverom 3
Soverom 3
Boligen har også et eget vaskerom hvor du har rikelig med lagringsplass
Boligen har også et eget vaskerom hvor du har rikelig med lagringsplass
Flislagt inngangsparti i første etasje med gulvvarme
Flislagt inngangsparti i første etasje med gulvvarme
Integrert dobbelgarasje
Integrert dobbelgarasje
Boligen ligger meget familievennlig og fint til med nærhet til turområder, fjellheisen, skole, barnehage og pyramiden.
Boligen ligger meget familievennlig og fint til med nærhet til turområder, fjellheisen, skole, barnehage og pyramiden.
Attraktivt område med flere etterspurte kvaliteter
Attraktivt område med flere etterspurte kvaliteter
Innholdsrik bolig med det meste en familie kan drømme om
Innholdsrik bolig med det meste en familie kan drømme om
Velkommen på visning!
Velkommen på visning!
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!