Vårlivegen 7

Tromsø

Soverom
4 stk
Størrelse
384m2
Prisantydning
21 500 000,-

Drømmer du om noe helt unikt, noe ikke alle andre har? På toppen av Tromsøya finner du dette smykket av en villa, som med sin herskapelige arkitektur og sin fantastiske beliggenhet leder tankene til et eventyr. Med panoramautsikt mot Kvaløyfjellene , kan du oppleve alle årstider og faktisk se noe nytt hver eneste dag. Beliggenheten på toppen av Tromsøya er usjenert og eiendommen troner høyt over populære Hansmarka med utsikt fra sør til nord. De unike arkitektoniske og bygningsmessige kvalitetene opplever du på lang avstand.  Takets utforming med sin unike tekking og teglsteinsfasadene med eikedører og tredetaljer, gir løfter om håndverk og kvalitet. Inne er det høyt under taket, rommene er store med flere vakre ildsteder, og valget av materialer gir en helt ubeskrivelig fornemmelse.  ... Les mer

Prisantydning: 21 500 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 330m2
Bruksareal: 384m2
Soverom: 4
Byggeår: 1993

Se full beskrivelse

Eiendom Vårlivegen 7
9012 Tromsø
Oppdragsnummer 52-22-0385
Totalvurdering Villaen er tegnet av den kjente arkitekt Finn Sandmæl som er kjent for å ha tegnet flere av de flotteste eiendommene vi har i Norge.

Boligen holder en meget høy standard og har arkitektoniske kvaliteter du ikke finner maken til i Tromsø. Eiendommens tilbaketrukne beliggenhet har lysløypa og Tromsøyas populære natur- og friområder som nærmeste nabo. Skole og barnehage ligger en spasertur unna. Eiendommen har en flott og opparbeidet hage, med steinbelagte gangveier og en balkong med dekke av fliser og et utendørs ildsted bygd i teglstein. La deg målbinde av denne herskaplige perlen som stråler av gjennomførte løsninger og ærverdighet.

Boligen ble oppført i 1993 av familien Pedersen Øverby og har siden vært i familien eie. Sammen med arkitekt Sandmæl har de valgt byggets plassering, planløsning og byggematerialer. Summen er blitt en helt unik eiendom med gjennomgående meget høy standard over tre etasjer med en spennende avsats som tilpasser huset i terrenget, og som åpner arealene innvendig med luft og lys. De mange vinduene i fasaden tar naturen inn i bygningen. Det er samtidig lagt ned stor omtanke i å rendyrke husets uttrykk gjennom bruk av naturmaterialer som gir huset et tidløst og herskaplig preg. Flere ildsteder har en sentral plass i bygningen, og kombinert med fine komposisjoner i planløsningen innbyr dette til en god atmosfære i rommene man oppholder seg.

Litt om arkitekten Finn Sandmæl:

Sandmæl har særlig arbeidet med villa- og hyttebebyggelse. Hans hus er karakteristiske ved sin særpregede utforming, som regel med store valmtak, høye piper og karnapper. Materialvalget er utsøkt, enten det gjelder trehus eller hus i tegl, og husene ligger derfor i en høy prisklasse. Han er en populær arkitekt blant publikum, kjent for en tidløs og men klassisk tilsnitt med åpne løsninger og rikelig med lysinnslipp.

Utvalgte prosjekter
Sundveien 5, Nesøya, egen bolig.
Øverbergveien 14, Nesøya, villa bygget for Halvard Flatland.
Lillevannsveien 2, Oslo, villa for Olav Nils Sunde.
Hytter i Stølslia i Oppdal, egen hytte og hytte for Kjell Inge Røkke.
Matrikkel Gnr. 118 bnr. 793 i Tromsø kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger på toppen av Tromsøya, i en usjenert blindvei ovenfor Hansmarka. Her bor du med panoramautsikt til en av Tromsøs mektigste utsikter. Lys og vær i alle farger og valører rammer inn de mektige Kvaløyfjellene, som du kan nyte inne eller ute på villaens vestvendte balkong. Her bor du midt i naturen, samtidig som du har nærhet til byen.

Tomta grenser til fantastiske friarealer med turstier om sommeren og skiløyper om vinteren, hvor du enkelt kan rusle eller jogge til populære rekreasjonsområder som Prestvannet eller Charlottenlund. Dette er også turstien som fungerer som en viktig arbeidsvei til gående eller syklende som jobber på Unn eller UiT. Dagligvarehandel, skole med alle trinn og barnehage ligger også innen gåavstand. I området er det gode bussforbindelser med korrespondanse til hele Tromsø kommune. Ned til sentrum er det ca. 20 minutters gange.

Villaen er et fantastisk utgangspunkt for deg som vil bo i et rolig, trygt og barnevennlig område, med nærhet til naturen og med en nydelig utsikt på Tromsøs populære vestkant.
Adkomst Offentlig vei og ca. 40 meter felles adkomstvei med naboer.
Tomt/beskaffenhet Tomten er dels bratt skrånende mot vest. Inngangsplanet mot øst er pent opparbeidet med plenarealer, beplantning, støttemurer og belegningsstein i gårdsplass.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1993
Areal Primærrom: 330 kvm, Bruksareal: 384 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 5, Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 2, Antall rom: 9
Byggemåte Boligen er oppført med betong grunnmur, yttervegger i spekket teglstein, Lecadekke og isolert trebjelkelag mot 2. etg., heltre merbauvinduer, valmet sperretak med takarker,
tekket med Shakes/trespon av sedertre, kobberbeslag/nedløp. Murte teglsteinspiper og 3 murte peiser. Terracottafliser på utv. trapper og terrasser.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Jørn Wold-Pedersen datert 17.02.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 16.08.1994.

Det foreligger eget notat som vedlegg med betraktning fra Consterro vedr. gjenstående arbeid i midlertidig brukstillatelse.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Underetasje: Trapperom, hall/forrom, vindfang med biingang, soverom/gjesterom, peisestue, soverom med nedtrappet sittegruppe, bad med jacuzzi og dusjhjørne, badstue, hobbyrom/trimrom/innredet musikkrom, gang fra hobbyrom/trimrom til hall/forrom.
Hovedetasje: Entré, trapperom, wc,m forstue med utg. terrasse, stue, kjøkken, spisestue ifm. kjøkken, nedtrappet sittegruppe, biingang og vaskerom.
Loft/2 etasje: Trapperom, allrom med utgang til balkong, soverom, soverom/arbeidsrom, bad og wc.

Inngår i S-rom:
Underetasje: Vinkjeller, teknisk rom og 2 boder.
Hovedetasje: Kjølerom og sluse.
Loft/2 etasje: Garderobe.
Garasje i huskroppen: Garasje, sluse mellom garasje og hoveddel.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Jørn Wold-Pedersen datert 17.02.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Overflater i heltre eikeparkett og fliser. Vegger med slemmet/malt teglstein, tapeter, malt flassfiberstrie og malte flater. Heltre malte fyllingsdører.
Fliser og malte flater på bad/wc. Himlinger med malte flater/skråflater, panel, synlige dragere og kistetak i peisestue.

Våtrom:
Våtrom/baderom er fra byggeår og utført av fagkyndige. Det er benyttet smøremembran. Det er i dag ikke mulig å fremskaffe noen
dokumentasjon. Badenes levetid er overgått. TG 3 er en konsekvens av levetidsbetraktninger og skjematurens standardoppsett, uten at bruker og
funksjonsdyktighet reflekteres.

Kjøkken:
Kjøkken i fra byggeår med profilerte fronter, korean benkeplate, nedfelt induksjonstopp, og integrerte hvitevarer. Gassgrill. Noen utskiftinger av hvitevarer foretatt. Funksjonsdyktig.

TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG IU:
Innvendig > Radon
Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Bad m/jacuzzi og dusjhjørne
Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Vaskerom
Tekniske installasjoner > Vannledninger
Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Tomteforhold > Byggegrunn
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter

TG3:
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad m/jacuzzi og dusjhjørne
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen
Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad

TG2:
Utvendig > Andre utvendige forhold
Det er påvist andre avvik: Noe sig i plenarealer rundt bebyggelsen og mot bratt skråning. Det bør foretas en sikring mot skråning. Det foreligger ingen krav fra kommunen.
Innvendig > Overflater
Det er avvik: Det forekommer noe bom i flislagte gulv. Langsgående sprekker i etasjedekke mot trapp til stue i underetasje. Sprekkene skyldes mest sannsynlig
overgang mellom betong og Leca som underlag i trapp. Løse fuger kan forekomme. Noe glipper i eikeplank/skipsgulv forekommer. Det opplyses av eier
at skipsgulvet ikke er natet/fuget etter eget ønske. Treverk lever og glippe varierer med årstidene.
Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad m/jacuzzi og dusjhjørne
Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker.
Det er påvist sprekker i fliser.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad m/jacuzzi og dusjhjørne
Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker.
Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under) Det er påvist sprekker i fliser.
Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad m/jacuzzi og dusjhjørne
Det er påvist skader på innredning.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.
Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under) Det er påvist sprekker i fliser.
Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under) Det er påvist avvik i fuger.
Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad
Det er påvist skader på innredning. Utstyr og innredninger med påregnelig brukerslitasje.
Spesialrom > Teknisk anlegg > Badstue
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på badstuovn. Funksjonsdyktig.
Spesialrom > Teknisk anlegg > Kjølerom
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på kjøleaggregat.
Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Det er påvist avvik i ventilasjonsløsning i forhold til
gjeldende krav på oppføringstidspunktet.
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Utvendig > Utvendige trapper
Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Legge nytt toppbord/håndleder. Trapp til biinngang har vegg på en side og teglsteinsekkverk/terreng på annen side.
Det er ikke avdekket eller registrert forhold som tilsier svikt eller lekkasjer under trapper i boligdel.
Tomteforhold > Forstøtningsmurer
Det er påvist mindre sprekker og/eller skjevheter i muren. Ingen betydning utover rent kosmetisk.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Jørn Wold-Pedersen datert 17.02.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming i hovedsak via elektrisitet.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og på tomt.
Tomten Areal: 709 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett
Regulering Eiendommen er regulert til boligbebyggelse jf. reguleringsplan datert 03.04.1973.
Eiendommen ligger innenfor fortettingsområdet samt innenfor hensynssone for vegstøy jf. eiendomsrapport datert 21.11.2022.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 21 500 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-

(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Jørn Wold-Pedersen den 17.10.22
Takster og verdier Teknisk verdi 25 100 000,-
Verdi takst 25 000 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 2 790 378,-
Formuesverdi sekundærbolig: 10 045 361,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 22 781,- pr. År.

Boligen har vannmåler. Forbruk av vann kommer således i tillegg til de kommunale avgifter
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1994/15338-1/97ERKLÆRING/AVTALE
03.11.1994
:Knr:5401 Gnr:118 Bnr:793
Bestemmelse om bebyggelse

1977/402419-1/97BESTEMMELSE OM VEG
10.06.1977
:Knr:5401 Gnr:118 Bnr:792
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2019/514624-1/200REGISTERENHETEN KAN IKKE DISPONERES OVER UTEN SAMTYKKE FRA RETTIGHETSHAVER
07.05.2019 21:00
RETTIGHETSHAVER: Øverby Johnny

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring DnB forsikring
Polisenummer: 319768
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Tegninger
Brukstillatelse
Vedlegg betraktning fra Consterro
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
- Boligen har vannmåler.
- Det har vært fukt/vann i eiendommen en gang, rettet via forsikring.
- Det har vært feil på varmeanlegg/ventilasjonsanlegg, men det er totalt gjennomgått og utskiftet samt montert varmepumpe mot vannbåren gulvvarme.
- Hele varmeanlegget er utskiftet med kjele-gjennomspyling, ny bereder + varmepumpe mot vannbåren gulvvarme.
- Det er/har vært tegn på setningsskader eller sprekk fliser i utvendig trapp, fjernet og venter nå i disse dager på nyere type konstruksjon. Utvendige fliser egner seg ikke i nord Norge med de værskiftene. Setningsskader, definitivt ikke, sjekker dette årlig samt for anledningen fri eksponert hele sålen som stikker ut fra bygget.
- Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra 1994. For et par mnd. siden gikk daværende byggeleder gjennom bygget og kunne bekrefte at alt var utført. Søler så kommunen som svarer at denne i så fall måte være omsøkt før 1998. Takstmann og byggeleder kan for øvrig meddele at de færreste boliger i dag selges med sluttattest. Han kunne bekrefte at alt er i orden hos oss.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

(+47) 97789000

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Vårlivegen 7 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved eiendomsmelger Ivar Nerdal!
Velkommen til Vårlivegen 7 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved eiendomsmelger Ivar Nerdal!
Boligen er arkitekttegnet av den kjente arkitekten Finn Sandmæl og har et herskapelig preg. Boligen er beliggende i et etterspurt område sentralt på Tromsøya!
Boligen er arkitekttegnet av den kjente arkitekten Finn Sandmæl og har et herskapelig preg. Boligen er beliggende i et etterspurt område sentralt på Tromsøya!
Velkommen til visning.
Velkommen til visning.
Planskisse 3. plan.
Planskisse 3. plan.
Planskisse 2. plan.
Planskisse 2. plan.
Planskisse 1. plan.
Planskisse 1. plan.
Et herskapelig og opparbeidet inngangsparti tar deg videre inn i boligen.
Et herskapelig og opparbeidet inngangsparti tar deg videre inn i boligen.
Velkommen inn!
Velkommen inn!
De store doble dørene sørger for en god romfølelse mellom rommene.
De store doble dørene sørger for en god romfølelse mellom rommene.
Boligen har flere stuer og svært gode allrom som legger til rette for å samle både familie og gjester.
Boligen har flere stuer og svært gode allrom som legger til rette for å samle både familie og gjester.
Komfort i kombinasjon med det klassiske forent i et imponerende boliguttrykk.
Komfort i kombinasjon med det klassiske forent i et imponerende boliguttrykk.
I stuen har du en svært generøs takhøyde og store vindusflater hvor du kan nyte en fantastisk utsikt!
I stuen har du en svært generøs takhøyde og store vindusflater hvor du kan nyte en fantastisk utsikt!
Velkommen ut i sommersola.
Velkommen ut i sommersola.
Stor balkong med plass til utemøbler, grill og beplantning!
Stor balkong med plass til utemøbler, grill og beplantning!
Kan man tenke seg en mer behagelig utsikt enn denne fra balkongen?
Kan man tenke seg en mer behagelig utsikt enn denne fra balkongen?
Et perfekt sted å nyte finværsdagene i Tromsø.
Et perfekt sted å nyte finværsdagene i Tromsø.
Balkongen er i tillegg meget gjennomført, i stil med resten av eiendommen.
Balkongen er i tillegg meget gjennomført, i stil med resten av eiendommen.
Lekker balkongutgang.
Lekker balkongutgang.
Spisestuen er romslig med god plass til gjester. Her ligger alt til rette for å kunne invitere til selskap!
Spisestuen er romslig med god plass til gjester. Her ligger alt til rette for å kunne invitere til selskap!
Vedfyringen bidrar til en lun atmostfære samt reduserte energikostnader.
Vedfyringen bidrar til en lun atmostfære samt reduserte energikostnader.
Legg merke til den lekre peisen som harmonerer med resten av detaljene i rommet.
Legg merke til den lekre peisen som harmonerer med resten av detaljene i rommet.
Klassisk kjøkken med profilerte fronter, korean benkeplate, nedfelt induksjonstopp og integrerte hvitevarer.
Klassisk kjøkken med profilerte fronter, korean benkeplate, nedfelt induksjonstopp og integrerte hvitevarer.
På kjøkkenet er det montert gassgrill!
På kjøkkenet er det montert gassgrill!
Stort og praktisk vaskerom som i dag benyttes som en kombinasjon av vaskerom og grovkjøkken.
Stort og praktisk vaskerom som i dag benyttes som en kombinasjon av vaskerom og grovkjøkken.
Toalettrom i boligens 2. etasje.
Toalettrom i boligens 2. etasje.
Trappeløpet tar oss videre opp i boligen.
Trappeløpet tar oss videre opp i boligen.
Gang og bibliotek i 2. etasje.
Gang og bibliotek i 2. etasje.
Tilknyttet hovedsoverommet har du direkte tilgang til romslig bad innredet med badekar.
Tilknyttet hovedsoverommet har du direkte tilgang til romslig bad innredet med badekar.
På badet har du også stort dusjhjørne og stor, lys baderomsinnredning med overspeil.
På badet har du også stort dusjhjørne og stor, lys baderomsinnredning med overspeil.
Fra badet har du flott utsikt mot sjø og majestetiske fjelltopper!
Fra badet har du flott utsikt mot sjø og majestetiske fjelltopper!
Soverom av god størrelse med plass til stor seng og klesoppbevaring.
Soverom av god størrelse med plass til stor seng og klesoppbevaring.
Eiendommen er omkranset trær, prydbusker og andre beplatninger som skaper en følelse av å være tett på naturen.
Eiendommen er omkranset trær, prydbusker og andre beplatninger som skaper en følelse av å være tett på naturen.
Detalj fra soverom 2.etg mot stue 1.etg
Detalj fra soverom 2.etg mot stue 1.etg
Balkong med utgang fra hall.
Balkong med utgang fra hall.
Detaljbilde av taket.
Detaljbilde av taket.
Boligen har en særegen og unik arkitektur med yttervegger i spekket teglstein.
Boligen har en særegen og unik arkitektur med yttervegger i spekket teglstein.
Utsikt fra hall, her har du flere møblerings- og innredningsmuligheter.
Utsikt fra hall, her har du flere møblerings- og innredningsmuligheter.
Fra boligen har du meget gode sol- og utsiktsforhold.
Fra boligen har du meget gode sol- og utsiktsforhold.
Flott uhindret utsikt mot Kvaløya og omegn.
Flott uhindret utsikt mot Kvaløya og omegn.
Utsikt fra hall/gang.
Utsikt fra hall/gang.
Soverom som i dag benyttes til kontor/musikkrom.
Soverom som i dag benyttes til kontor/musikkrom.
Detaljer musikkrom.
Detaljer musikkrom.
I boligens underetasje har du egen vinkjeller.
I boligens underetasje har du egen vinkjeller.
I boligens første etasje ligger peisstuen som også av god størrelse med flere innrednings- og møbleringsmuligheter.
I boligens første etasje ligger peisstuen som også av god størrelse med flere innrednings- og møbleringsmuligheter.
Også denne stuen utgjør et godt allrom som legger til rette for det sosiale!
Også denne stuen utgjør et godt allrom som legger til rette for det sosiale!
Badet i boligens første etasje er også av god størrelse med stort badekar.
Badet i boligens første etasje er også av god størrelse med stort badekar.
På badet har du baderomsinnredning i en lekker grønnfarge og stort overspeil.
På badet har du baderomsinnredning i en lekker grønnfarge og stort overspeil.
Stort dusjhjørne med lekre glassfliser og videre inngang til badstue.
Stort dusjhjørne med lekre glassfliser og videre inngang til badstue.
Badstuen ligger i tilknyttning til badet i 1. etasje.
Badstuen ligger i tilknyttning til badet i 1. etasje.
I første etasje har du eget treningsrom.
I første etasje har du eget treningsrom.
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Også her har du mange møbleringsmuligheter!
Også her har du mange møbleringsmuligheter!
Soverom nr. 2 i første etasje
Soverom nr. 2 i første etasje
Innkjørselen er brosteinsbelagt og fremstår meget attraktiv.
Innkjørselen er brosteinsbelagt og fremstår meget attraktiv.
Romslig plass for flere biler og andre kjøretøy.
Romslig plass for flere biler og andre kjøretøy.
Dronebilde fasade.
Dronebilde fasade.
Dronebilde fasade.
Dronebilde fasade.
Dronebilde fasade.
Dronebilde fasade.
Områdebilde.
Områdebilde.
Områdebilde.
Områdebilde.
Områdebilde.
Områdebilde.
Områdebilde.
Områdebilde.