Sjøkanten Park C-506

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
81m2
Prisantydning
5 190 000,-

Sjøkanten Park C-506 - Salg av kontraktsposisjon for en 3-roms leilighet i nytt boligbrosjekt på Bjerkaker! Leiligheten er av høy kvalitet med gode materialer og mulighet for xComfort smarthusløsning. Dette innebærer at leiligheten har trådløs lys- og varmestyring og er klargjort for smarthus. Leiligheten er under oppføring og vil ligge i 5.etasje. Leiligheten inneholder: Stue/kjøkken, 2 soverom, baderom og gang. Fra stuen er det utgang til innglasset balkong. I blokkens underetasje er det en egen sportsbod. Tilvalg: 15 kvm innglasset balkong. Spotter i stue/kjøkken, gang og bad. Sort/grå benkeplate, svart vask og blandebatteri. 60x60 fliser på bad og speilskap over vask. Parkett Robust cream white. Garasjeplass kan kjøpes for kr. 400.000,- Ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund for mer informasjon ... Les mer

Prisantydning: 5 190 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 66m2
Bruksareal: 81m2
Soverom: 2
Byggeår: 2023

Se full beskrivelse

Eiendom Sjøkanten Park C-506
9006 Tromsø
5. etasje
Oppdragsnummer 52-22-0394
Totalvurdering Salg av kontraktsposisjon for en 3-roms leilighet i attraktivt nytt boligprosjekt på Bjerkaker!

Leiligheten er av høy kvalitet med gode materialer og mulighet for xComfort smarthusløsning. Dette innebærer at leiligheten har trådløs lys- og varmestyring og er klargjort for smarthus gjennom tilvalg.

Leiligheten er under oppføring og vil ligge i 5.etasje. Planløsningen vil inneholde stue/kjøkken, 2 soverom, baderom og gang. Fra stuen vil det være utgang til innglasset balkong. I blokkens underetasje er det en sportsbod tilhørende leiligheten.

Tilvalg:
Spotter i stue/kjøkken, gang og bad
Sort/grå benkeplate, svart vask og blandebatteri
60x60 fliser på bad og speilskap over vask
Parkett Robust cream white

Garasjeplass kan kjøpes i tillegg for kr. 300.000,-

Nærhet til dagligvarehandel, treningssenter, pizzakiosk og bussforbindelser. Bussholdeplassen ligger rett utenfor boligen med hyppige avganger til blant annet UNN/UiT og Jekta handelspark.

Ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund for ytterligere informasjon
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 2159 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen har en svært attraktiv beliggenhet med dagligvarehandel, treningssenter, jernvarehandel og bussforbindelse i umiddelbar nærhet. Bussene går rett utenfor boligen i begge retninger med hyppige avganger i timen til UiT/UNN, sentrum og Langnes Handelspark. Inn til sentrum er det ca. 10 minutters gange. Her finner du alle de servicetilbudene en storby har å tilby. En spasertur unna ligger Telegrafbukta som byr på flotte grøntarealer med badeplass og felles griller om sommeren.
Adkomst Adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet På tomten skal det etableres parkområder.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2023
Areal Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 81 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Boligene blir oppført iht. bestemmelsene i Plan og Bygningsloven og Teknisk forskrift 2017.

Konstruksjon:
Hele prosjektet vil bli fundamentert på fjell med komprimert steinfylling. Dekker/etasjeskiller utføres i betongelementer. Yttervegger i treverk isoleres med mineralull og forblendes med behandlet tre-kledning
i kombinasjon med fargede fasadeplater. Innvendige lettvegger bygges av tre eller stålprofiler som kles med gipsplater som sparkles og males i hvit farge.

Fasade:
Det benyttes behandlet tre-kledning og fasadeplater.

Yttertak:
Takene blir flate, isolert og med fall til innvendig sluk.

Balkonger/Terrasser/Uteplasser:
Balkonger utføres i betong eller stålkonstruksjon, med fall for avrenning. Areal på balkonger/terrasser/uteplasser er bruttoareal, hvor faktisk areal kan avvike.

Dører og vinduer:
Innvendige dører leveres som slette og hvitmalte. Inngangsdørene blir levert med brann- og lydklassifisering iht. gjeldende forskrifter. FG- godkjent sikkerhetslås leveres. Det leveres låssystem slik at den enkelte beboer foruten sin egen bolig kan bruke dører til fellesarealer som hovedinngangsdør og teknisk rom. Tjenesteytende

Informasjon jf. Leveransebeskrivelse levert av utbygger. Eventuelle etterfølgende endringer fra denne er kjøper selv ansvarlig for å sette seg inn i.
Ferdigattest Selger plikter å fremlegge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overlevering av boligen
Innhold Inngår i P-rom:
5.etasje: Stue/kjøkken, 2 soverom, baderom og gang.

Fra stuen er det utgang til balkong.

Sportsbod i underetasje.
Standard Gulv:
Det leveres 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett i stue, kjøkken, bod og soverom. Entre leveres med parkett. Våtrom og bad leveres med keramiske fliser.

Vegger:
Gips og betongvegger blir sparklet og malt i hvit farge. Våtrom leveres med keramiske fliser.

Himling:
Gipsplater sparklet og malt i hvit farge. Det leveres downlights i tak på bad og entre. Mulighet for tilvalg av downlights i øvrige rom med nedsenket himling. Ventiler for ventilasjon og eventuelle inspeksjonsluker plasseres der det er egnet i forhold til tekniske føringer. Det er prosjektert boligsprinkling i leilighetene og i fellesområdene. Føringer vil legges skjult der det er mulig, men sprinkelhoder og enkelte føringer kan bli synlige.

Kjøkken:
Det leveres kjøkken med tidsmessig hvite kjøkkenfronter og håndtak. Det monteres belysning under overskap.
Laminat benkeplate. Nedfelt kum i rustfritt stål, og ettgreps blandebatteri. Kjøkkeninnredning leveres i henhold til kjøkkenleverandørens tegninger og kan avvike fra arkitektens tegninger. Mulighet for tilvalg.
Kjøkkeninnredning leveres med kjøkkenventilator med PlasmaMade luftfilter. PlasmaMade luftfilter aktiveres av luftstrømmen. Den forurensede luften (fett, pollen, lukter, etc.) blir konvertert via en naturlig reaksjon til ren luft og CO2. Den filtrerte (resirkulerte) rene luften blir blåst tilbake i rommet. PlasmaMade luftfilter fungerer som en lukt og luftrenser som er integrert i skap over platetopp.
Integrerte hvitevarer leveres som standard i leilighetene. Dette inkluderer stekeovn, induksjonstopp, integrert oppvaskmaskin og integrert kjøleskap med frys.

Bad:
Keramiske fliser på gulv, samt mindre fliser i dusjsone. Keramiske fliser på vegg i lys farge. Det leveres downlights i tak på badet. Baderom leveres som prefabrikkert, med dusjvegger i glass. Dusjarmatur med garnityr monteres på vegg. Det leveres glatte hvite fronter på servantskap. Det leveres heldekkende servant med ettgreps servantbatteri, speil og stikkontakt. Vegghengt toalett leveres i hvit utførelse med nedspylingsknapp og demping på toalettsete. Det er avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel på bad i hver leilighet.

Informasjon jf. Leveransebeskrivelse levert av utbygger. Eventuelle etterfølgende endringer fra denne er kjøper selv ansvarlig for å sette seg inn i.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkeringsplass kan kjøpes for 300.000,-
Tomten Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Regulering Eiendommen er detaljregulert i plan (Plan-ID) 1801, i kraft 13.12.2017. Delen av 119/2159 som Sjøkanten Park er planlagt oppført er regulert til boligformål med maksimalt bruttoareal på 13.600 kvm.
Sentrale lover Handelen reguleres av bustadoppføringsloven og generell obligasjonsrett.
Prisantydning 5 190 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Ligningsverdi fastsettes av Skatt Nord etter boligene er tatt i bruk.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter fastsettes av Tromsø kommune etter boligene er tatt i bruk.
Sameiet Boligene vil bli organisert som et boligsameie.
Utbygger vil ta initiativ til å stifte sameiet i god tid før overtakelsen.
Utbygger vil innkalle kjøperne til konstituerende ekstraordinært årsmøte der sameiet formelt stiftes og det velges et styre for sameiet.
Utbygger forbeholder seg retten til å velge forretningsfører som forestår stiftelsen av sameiet og ivaretar første års drift. Agio Forvaltning AS er engasjert av utbygger.
Fellesutgifter Kr ,- per mnd.


Fellesutgifter er estimert til kr 30,- pr. kvm. BRA pr. mnd. for første driftsår, med tillegg av kr 259,- pr. enhet for internett, og fordeles iht. vedtektene. Det er lagt til grunn at renovasjonsavgift, forsikring av bygget, strøm i fellesarealer, vaktmestertjenester som snørydding og renhold av fellesarealer er inkludert. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte.

Det tas forbehold om endring av stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres av sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger har engasjert forretningsfører Agio Forvaltning AS for sameie for første driftsår. Kostnader til dette er tatt inn i budsjettet.
Tinglyste rettigheter og servitutter For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Byggetegninger
Kjøpekontrakt
Budsjett
Vedtekter
Husordensregler
Reguleringsplan
Tidligere salgsoppgave
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Salgs av kontraktsposisjoner reguleres av bustadoppføringsloven, jf. buofl § 1 første ledd, bokstav b, siste punktum. I henhold til bustadoppføringslovas § 12 stiller utbygger sikkerhet for kontraktsforpliktelsene. Sikkerheten er gjeldende fra byggeperioder og frem til 5 år etter overtakelsen av boligen.

Dokumenter fra utbygger på standardleveranse av kjøkken, bad, hvitevarer, gulv m.v. oversendes gjerne på forespørsel. Ta kontakt med meglerforetakets representant for mer informasjon.

Som standard i Sjøkanten Park vil alle leiligheter bli tilrettelagt for xComfort smarthusløsning. Dette innebærer at hver leilighet får trådløs lys- og varmestyring og er klargjort for smarthus gjennom tilvalg.

For original kjøpekontrakt, ta kontakt med eiendomsmegler.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 77691500

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Sjøkanten Park, C-506
Velkommen til Sjøkanten Park, C-506
Illustrasjonsfoto / Leiligheten har en moderne planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning.
Illustrasjonsfoto / Leiligheten har en moderne planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning.
Sjøkanten
Sjøkanten
Planskisse Sjøkanten Park C-506
Planskisse Sjøkanten Park C-506
Sjøkanten Park C-506
Sjøkanten Park C-506
Her har du en generøs takhøyde og store vindusflater som sikrer godt med innslipp av naturlig lys.
Her har du en generøs takhøyde og store vindusflater som sikrer godt med innslipp av naturlig lys.
I stue er det gjort tilvalg med spotter de store vindusflatene slipper inn rikelig med dagslys. Parkett er også oppgradert til parkett robust cream white (enstavs eikeparkett)
I stue er det gjort tilvalg med spotter de store vindusflatene slipper inn rikelig med dagslys. Parkett er også oppgradert til parkett robust cream white (enstavs eikeparkett)
Fra stuen går du ut til verandaen
Fra stuen går du ut til verandaen
Oppgradert kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH
Oppgradert kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH
Også på baderom er det gjort tilvalg - Legg merke til flisene i storformat 60 x 60
Også på baderom er det gjort tilvalg - Legg merke til flisene i storformat 60 x 60
Romslig og meget gjennomført
Romslig og meget gjennomført
Romslig hall hvor det er gode muligheter for å etablere oppbevaringsløsninger
Romslig hall hvor det er gode muligheter for å etablere oppbevaringsløsninger
Det er to gode soverom i leiligheten
Det er to gode soverom i leiligheten
Fra både soverom og stue nyter du en meget flott utsikt. Det blir innglasset balkong på 15 kvm.
Fra både soverom og stue nyter du en meget flott utsikt. Det blir innglasset balkong på 15 kvm.
Soverom 2
Soverom 2