Sørhusveien 319

Sørreisa

Soverom
2 stk
Størrelse
50m2
Prisantydning
790 000,-

Velkommen til Sørhusveien 319 - Hyggelig og enkel fritidsbolig med flott turterreng i umiddelbar nærhet! Eiendommen har en skjermet beliggenhet like ved Andsvatnet i Sørreisa kommune. Kun få meter ned til fiskemuligheter og drikkevann. Ca. 10 minut ters kjøring til Bardufoss hvor du har blant annet Polarbadet, butikker, bardufosshallen og Bardufoss Lufthavn.  Hytta består av to soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, entrè og en bod. Langsgående veranda som sikrer gode solforhold. I tillegg til dette står det en utebod med utedo på tomten.  Høydepunkter:  Umiddelbar nærhet til flott turterreng . Skjermet beliggenhet . Fin planløsning . Solrikt. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!  ... Les mer

Prisantydning: 790 000,-
Boligtype: Hytte
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 47m2
Bruksareal: 50m2
Soverom: 2
Byggeår: 2000

Se full beskrivelse

Eiendom Sørhusveien 319
9310 Sørreisa
Oppdragsnummer 52-22-0374
Totalvurdering Sørhusveien 319 - Hyggelig og enkel fritidsbolig med flott turterreng i umiddelbar nærhet!

Eiendommen har en skjermet beliggenhet like ved Andsvatnet i Sørreisa kommune. Kun få meter ned til fiskemuligheter og drikkevann. Ca. 10 minutters kjøring til Bardufoss hvor du har blant annet Polarbadet, butikker, Bardufosshallen og Bardufoss Lufthavn.

Hytta består av to soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, entré og en bod. Langsgående veranda som sikrer gode solforhold. I tillegg til dette står det en utebod med utedo på tomten.

Høydepunkter:
Umiddelbar nærhet til flott turterreng
Skjermet beliggenhet
Fin planløsning
Solrikt

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Matrikkel Gnr. 19 bnr. 38 i Sørreisa kommune
Beliggenhet Fritidsboligen ligger idyllisk til med fantastisk turterreng rett utenfor døren. Utsikt over Andsvatnet. Vel 10 minutters kjøring til Bardufosshallen og Polarbadet. Nærmeste dagligvarebutikk er på Bardufoss, 10 minutters kjøring fra fritidsboligen. Her kan du også finne andre butikker, barnehage og skole, i tillegg til Bardufoss Lufthavn.
Adkomst Eiendommen har adkomst via privat veg. Vegadkomsten er sikret gjennom tinglyste rettigheter. Opplysninger gitt av selger.
Tomt/beskaffenhet Eiet tomt på 608 m² som er svakt skrånende.
Boligtype, og eierform Selveier Hytte
Byggeår 2000
Areal Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 50 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Antall rom: 3
Byggemåte ENKEL BYGNINGSBESKRIVELSE:
Taktekking i pappshingel. Taktekkingen er besiktiget fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringstidspunktet. Vindski i tre. Takrenner og nedløpsrør i metall. Yttervegg i trekonstruksjon. Stående/liggende utvendig trekledning. Ubehandlet grunnmur. Mønet skråtak i tre. Undertaksbord. Kombinert kaldt loft og skråhimling. Luftespalter ved raft. Lakkerte trevinduer med 2 - lags glass. Hoveddør som lakkert tredør. Balkongdør i malt tre med glassrekkverk. Veranda på ca. 25 m² med trerekkverk. Utgang fra stuen. Fundamentert med blokker direkte på grunn. Konstruksjoner og overflater i treverk. Utvendig trapp i tre. Etasjeskiller i trekonstruksjon. Fritidsboligen har elementpipe. Innvendig har fritidsboligen furu fyllingsdører.

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen, datert 06.12.2022.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for fritidsbolig 57 kvm med uthus datert 25.11.2021. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Innhold INNGÅR I P-ROM:
To soverom, gang og stue/kjøkken.

I tillegg til dette er det en utebod og en bod inne i hytta.
Standard Gulv er i hovedsak preget av belegg.
Vegger er i hovedsak preget av trepanel.
Himlinger er i hovedsak preget av trepanel og himlingsplater.

KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning med underskap. Glatte fronter med håndtak. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Trepanel på vegg over benkeplate.

TEKNISKE INSTALLASJONER:
Boligen har naturlig ventilasjon.
Oppvarming består av vedfyring.
I hovedsak ved hjelp av ildsted.
Røykvarslere og brannslukningsapparat.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Det er påvist fukt/råteskader i takkonstruksjonen. Deler av takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Dårlig lufting og luftlekkasjer kan erfaringsmessig gi kondensskader og isdannelser på den kalde årstida. Tilgjengelige deler av takkonstruksjon er delvis inspisert fra luke/loftstige/gangbart gulv og lyst med lommelykt. Skrå, isolerte takflater defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

Utvendig > Vinduer
Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Vinduene har råteskader. Noen vindusbeslag går ikke utenpå bordkledning. Noen av sprossene på vinduene har råteskader, og andre har antydning til begynnende råteskade. Det ble ikke observert eller opplyst om punkterte isolerglass. Pga. temperatur og lysforhold kan dette være vanskelig å oppdage. Alder på vinduer tilsier at punktering kan forekomme selv om det ikke ble avdekket ved befaringen.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Det er ikke montert rekkverk. Veranda bærer preg av delvis manglende vedlikehold og uferdig arbeid. Må påregnes noe vedlikehold og oppgradering.

Utvendig > Utvendige trapper
Det er ikke montert rekkverk.

TG2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK:
Utvendig > Nedløp og beslag
Utvendige beslagsløsninger er ikke fagmessig utført. Beslag på enkelte vinduer går ikke utenfor bordkledningen. Dette medfører at regn kan gå på innsiden av bordkledningen.

Innvendig > Overflater
Det er påvist fuktskader på overflater. Målt fukt på vegg ved pipe.

Innvendig > Pipe og ildsted
Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe.

TG2 - AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK:
Utvendig > Taktekking
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak.

Utvendig > Veggkonstruksjon
Bordkledning går stedvis nesten helt ned i terreng. Lav høyde mellom grunnen og kledning, risiko for skader. Anbefalt høyde mellom terreng og kledning er 30cm.

Utvendig > Dører
Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Verandadør mangler dørvrider på
innsiden av døren.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Høydeforskjell målt på gulv i stue.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Det er påvist andre avvik: Mur er ikke pusset over terreng. Tilstandsgrad gitt pga. nevnte forhold.

TG IU:
Tekniske installasjoner > Andre installasjoner

Opplysninger hentet fra tilstandsrapport utført av Kai Hansen, datert 06.12.2022.
Møblering/utstyr Selger opplyser om at det kan gjøres avtale om at noe møblement kan følge med handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming ved hjelp av vedovn. Ikke innlagt strøm i fritidsboligen. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Selger opplyser om at det er helårsveg inn til parkeringsplassen som er til bruk for denne hytta og en hytte til.
Tomten Areal: 608 kvm, Eierform: Eiet tomt
Medlemskap velforening Velforeningen har ansvar for vedlikehold av adkomstvei og brøyting av snø. Selger opplyser om at de har en årlig avgift på 2 000,- til velforening for veihold på vinterstid.
Vei, vann og avløp Ikke innlagt vann i fritidsboligen.
Regulering Kjøper er kjent med at område er uregulert, men at det omfattes av kommunens LNF-område (Landbruk, Natur og Friluftsområde). Dette innebærer at det hviler strenge restriksjoner på eiendommen vedrørende bygging, riving, tilbygg mm. Kjøper må selv ta kontakt med kommunen for å få godkjenning for eventuelle planer ved eiendommen. Selger fraskriver seg ansvar dersom riving, endring og lignende ikke lar seg gjennomføre.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 790 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kai Edmund Hansen den 06.12.22
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 2 483,60,- pr. År.
Adgang til utleie Det er ikke kjent at det foreligger noe hinder for utleie.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

HEFTELSER:
1892/900061-1/80 Bestemmelse om beiterett
13.08.1892 Rettighetshaver: Knr:5419 Gnr:19 Bnr:2
Overført fra: 5419-19/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1943/650-1/80 Rettsbok
29.06.1943 Grensegangssak
Overført fra: 5419-19/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1975/7022-1/80 Rettsbok
24.12.1975 Grensegangssak
Overført fra: 5419-19/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1976/6551-1/80 Rettsbok
02.12.1976 Grensegangssak
Overført fra: 5419-19/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2004/2702-1/80 Jordskifte
02.06.2004 Grensegangssak
Grensegang i samsvar med rettskraftig dom avsagt 24.01.1995,
av Utmarkskommisjonen for Nordland og Troms.
Overført fra: 5419-19/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/1025441-2/200 Jordskifte
26.11.2013 Grensegangsak 1900-2011-0036 Sørhus, gnr. 19 m.fl.
Overført fra: 5419-19/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/2291865-1/200 Jordskifte
01.04.2020 21:00 Sak: 19-080628RFA-JTRM Sørhus, gnr. 19
Overført fra: 5419-19/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/47134-1/200 Jordskifte
13.01.2022 21:00 Sak 21-020744RFA-JNTR Sørhus, gnr. 19
Gjelder denne registerenheten med flere

RETTIGHETER:
2022/47134-3/200 Bestemmelse om veg
13.01.2022 21:00 Rettighetshaver: Knr:5419 Gnr:19 Bnr:38
Sak 21-020744RFA-JNTR Sørhus, gnr. 19

2022/47134-4/200 Erklæring/avtale
13.01.2022 21:00 Rettighetshaver:Knr:5419 Gnr:19 Bnr:38
Bestemmelse om rett til å felle trær
Sak 21-020744RFA-JNTR Sørhus, gnr. 19

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If forsikring
Polisenummer: 8003486
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Ferdigattest
Plan- og fasadetegning
Kommuneplanens arealdel
Eiendomskart med grenser
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse

Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema. Sønn har bistått med utfylling av dette:
Det er lagt opp utekontakt for tilkobling til bensinaggregat. Innvendig er det trukket ledninger til noen lamper og stikkontakter. Det er ikke sikringsskap i hytta. Arbeidet ble utført av faglært elektriker i hans fritid. Elektrikeren heter Stein Erik Strømseth. Hytta ble i all hovedsak bygget av en faglært snekker på fritiden. Min far var selv ikke faglært, men var stort sett alltid til stede ved anledning for å bistå snekkeren med forefallende hjelp. Hytta er på en måte delvis miljøvennlig bygget. Dette fordi mye av treverket som er benyttet som bl.a. reisverk er gjenbrukte materialer dvs har tidligere vært benyttet som byggematerialer i annen bolig. Det ble påsett at all brukt materiale var av god kvalitet og med nødvendig dimensjonering. Det ble aldri benyttet brukte materialer med råte, skader eller lignende. Innvendig og utvendig panel er imidlertid av nytt materiale. Det samme er dører, vinduer, gulvplater, gulvbelegg, takrenner, shingeltak osv. Hytta er godt isolert. Ifølge min mor er det blant annet lagt dobbelt lag med isolasjon i gulvet. Det er vanlig lag med isolasjon i tak og vegger. Det går raskt å varme opp hytta når man fyrer opp i ovnen. Etter at min far døde, har som nevnt familien benyttet hytta kun i påske- og sommerferier, dvs i begrenset omfang. Vi har jevnlig påsett at alt er i orden. Det er dog noen steder som vi ser har et vedlikeholdsbehov. Blant annet burde altanen beises/males. Rekkverket til altanen er i litt dårlig forfatning. Trappene til altanen bør vedlikeholdes. På innsiden av altandøren er vrideren ødelagt, men ikke låseknappen. For å kunne benytte altandøren må låseknappen åpnes fra innsiden og deretter kan man åpne døren ved å bruke vrideren på utsiden. Uthuset trenger å bli malt. Trappen med rekkverket er også slitt og bør pusses opp. Også her noen trinn som antageligvis bør byttes ut. Det er ikke montert stige ifm feiing. Vil også nevne at taket er av shingel slik at det gjerne bør måkes for hånd ved snørike vintre. Det mangler gulvbelegg på soverommene og vaskerommet. Innerdørene går litt tregt igjen. Ventilene i hytta står åpne året rundt for å sikre god ventilasjon/sirkulering av luft. I kjøkkenet er det en takluke til et slags kryploft, men det lagres ikke noe der. Hverken min mor eller jeg har vært på dette kryploftet.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Hege Kittelsen

(+47) 41003372

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Sjarmerende hytte med naturskjønn beliggenhet
Sjarmerende hytte med naturskjønn beliggenhet
Planskisse
Planskisse
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Velkommen til Sørhusveien 319 - Presentert av eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Velkommen til Sørhusveien 319 - Presentert av eiendomsmeglerfullmektig Hege Kittelsen!
Romslig stue med flere møbleringsmuligheter
Romslig stue med flere møbleringsmuligheter
Fra stue har du utgang til langsgående veranda
Fra stue har du utgang til langsgående veranda
Hytta har delvis åpen stue- og kjøkkenløsning
Hytta har delvis åpen stue- og kjøkkenløsning
Bod blir brukt som bad av nåværende eier
Bod blir brukt som bad av nåværende eier
Hytta har to soverom - Soverom 1
Hytta har to soverom - Soverom 1
Soverom 2
Soverom 2
Entré
Entré
Stor veranda med plass til diverse utemøblement
Stor veranda med plass til diverse utemøblement
Uthus med utedo
Uthus med utedo
Eiendommen ligger ved Andsvatnet i Sørreisa Kommune
Eiendommen ligger ved Andsvatnet i Sørreisa Kommune
Privat bilde av hytta på sommerstid
Privat bilde av hytta på sommerstid