Sjøkanten Park B-506

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
81m2
Prisantydning
5 190 000,-

Salg av kontraktsposisjon for en 3-roms østvendt selveierleilighet på ettertraktede Bjerkaker ferdigstilles 1. kvartal 2023! Her har du muligheten til å sikre deg en leilighet av høy standard med gode materialer og mulighet for xComfort smarthusløs ning. Dette innebærer trådløs lys- og varmestyring og klargjort for smarthus gjennom tilvalg. Leiligheten er under oppføring og vil ligge i 5.etasje. Planløsningen vil inneholde stue/kjøkken, 2 soverom, bad og entré. Fra stuen vil det være utgang til innglasset veranda. I blokkens underetasje er det en sportsbod. Mulighet for kjøp av garasjeplass til kr. 400 000,- tillegg i pris. Leiligheten ligger på Bjerkaker med dagligvarehandel, treningssenter, pizzakiosk og bussforbindelser i umiddelbar nærhet. Bussholdeplassen ligger rett utenfor boligen. ... Les mer

Prisantydning: 5 190 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 1 969,-
Primærrom: 66m2
Bruksareal: 81m2
Soverom: 2
Byggeår: 2022

Se full beskrivelse

Eiendom Sjøkanten Park B-506
9006 Tromsø
5. etasje
Oppdragsnummer 52-22-0353
Totalvurdering Salg av kontraktsposisjon for en 3-roms østvendt selveierleilighet med havutsikt i attraktivt nytt boligprosjekt på Bjerk aker!

Her har du muligheten til å sikre deg en leilighet med østvendt beliggenhet med høy standard med gode materialer og mulighet for xComfort smarthusløsning. Dette innebærer at leiligheten har trådløs lys- og varmestyring og er klargjort for smarthus gjennom tilvalg.
Leiligheten er under oppføring og vil ligge i 5.etasje. Planløsningen vil inneholde stue/kjøkken, 2 soverom, baderom og entré. Fra stuen vil det være utgang til balkong. I boligen er det en innvendig bod og i blokkens underetasje er det en sportsbod tilhørende leiligheten.

Utenfor blokken er det planlagt å lage parkområder og bygget ferdigstilles 1. kvartal 2023.

Leiligheten ligger på Bjerkaker med dagligvarehandel, treningssenter, pizzakiosk og bussforbindelser i umiddelbar nærhet. Bussholdeplassen ligger rett utenfor boligen og har avganger i begge retninger. Du kommer deg enkelt til UiT/UNN, Jekta og sentrum herfra. Inn til sentrum er det ca. 10 minutter til fots. Du skal heller ikke gå lange vegen til Telegrafbukta som har fine grøntarealer med badeplass om sommeren. Lysløypa ligger også her.

Høydepunkter:
Fantastiske sol- og utsiktsforhold
Mulighet for kjøp av garasjeplass kr. 400 000,- tillegg i pris.
Nærhet til "alt"
Moderne med gjennomgående høy standard

For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 2159 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen har en svært attraktiv beliggenhet på Bjerkaker med dagligvarehandel, treningssenter, jernvarehandel og bussforbindelse i umiddelbar nærhet. Bussene går rett utenfor boligen i begge retninger med hyppige avganger i timen til UiT/UNN, sentrum og Langnes Handelspark. Inn til sentrum er det ca. 10 minutters gange. Her finner du alle de servicetilbudene en storby har å tilby. En spasertur unna ligger også Telegrafbukta som byr på flotte grøntarealer med badeplass og felles griller om sommeren. Lysløypa ligger også her.
Adkomst Adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet På tomten skal det etableres parkområder.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2022
Areal Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 81 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Boligene blir oppført iht. bestemmelsene i Plan og Bygningsloven og Teknisk forskrift 2017.

Konstruksjon:
Hele prosjektet vil bli fundamentert på fjell med komprimert steinfylling. Dekker/etasjeskiller utføres i betongelementer. Yttervegger i treverk isoleres med mineralull og forblendes med behandlet tre-kledning
i kombinasjon med fargede fasadeplater. Innvendige lettvegger bygges av tre eller stålprofiler som kles med gipsplater som sparkles og males i hvit farge.

Fasade:
Det benyttes behandlet tre-kledning og fasadeplater.

Yttertak:
Takene blir flate, isolert og med fall til innvendig sluk.

Balkonger/Terrasser/Uteplasser:
Balkonger utføres i betong eller stålkonstruksjon, med fall for avrenning.

Dører og vinduer:
Innvendige dører leveres som slette og hvitmalte. Inngangsdørene blir levert med brann- og lydklassifisering iht. gjeldende forskrifter. FG- godkjent sikkerhetslås leveres. Det leveres låssystem slik at den enkelte beboer foruten sin egen bolig kan bruke dører til fellesarealer som hovedinngangsdør og teknisk rom. Tjenesteytende

Informasjon jf. Leveransebeskrivelse levert av utbygger. Eventuelle etterfølgende endringer fra denne er kjøper selv ansvarlig for å sette seg inn i.
Ferdigattest Selger plikter å fremlegge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overlevering av boligen.
Innhold Inngår i P-rom: Stue, kjøkken, 2 soverom, baderom og entré.
Fra stuen er det utgang til balkong.
Sportsbod i underetasjen.
Standard Gulv:
Det leveres 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett i stue, kjøkken, bod og soverom. Entre leveres med parkett. Våtrom og bad leveres med keramiske fliser.

Vegger:
Gips og betongvegger blir sparklet og malt i hvit farge. Våtrom leveres med keramiske fliser.

Himling:
Gipsplater sparklet og malt i hvit farge. Det leveres downlights i tak på bad og entre. Mulighet for tilvalg av downlights i øvrige rom med nedsenket himling. Ventiler for ventilasjon og eventuelle inspeksjonsluker plasseres der det er egnet i forhold til tekniske føringer. Det er prosjektert boligsprinkling i leilighetene og i fellesområdene. Føringer vil legges skjult der det er mulig, men sprinkelhoder og enkelte føringer kan bli synlige.

Kjøkken:
Det leveres kjøkken med tidsmessig hvite kjøkkenfronter og håndtak. Det monteres belysning under overskap.
Laminat benkeplate. Nedfelt kum i rustfritt stål, og ettgreps blandebatteri. Kjøkkeninnredning leveres i henhold til kjøkkenleverandørens tegninger og kan avvike fra arkitektens tegninger. Mulighet for tilvalg.
Kjøkkeninnredning leveres med kjøkkenventilator med PlasmaMade luftfilter. PlasmaMade luftfilter aktiveres av luftstrømmen. Den forurensede luften (fett, pollen, lukter, etc.) blir konvertert via en naturlig reaksjon til ren luft og CO2. Den filtrerte (resirkulerte) rene luften blir blåst tilbake i rommet. PlasmaMade luftfilter fungerer som en lukt og luftrenser som er integrert i skap over platetopp.
Integrerte hvitevarer leveres som standard i leilighetene. Dette inkluderer stekeovn, induksjonstopp, integrert oppvaskmaskin og integrert kjøleskap med frys.

Bad:
Keramiske fliser på gulv, samt mindre fliser i dusjsone. Keramiske fliser på vegg i lys farge. Det leveres downlights i tak på badet. Baderom leveres som prefabrikkert, med dusjvegger i glass. Dusjarmatur med garnityr monteres på vegg. Det leveres glatte hvite fronter på servantskap. Det leveres heldekkende servant med ettgreps servantbatteri, speil og stikkontakt. Vegghengt toalett leveres i hvit utførelse med nedspylingsknapp og demping på toalettsete. Det er avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel på bad i hver leilighet.

Informasjon jf. Leveransebeskrivelse levert av utbygger. Eventuelle etterfølgende endringer fra denne er kjøper selv ansvarlig for å sette seg inn i.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Leilighetene leveres i hovedsak med fjernvarme og konvektorovner nedfelt i gulv i stue, kjøkken. Vannbåren varme i gulv kan leveres som tilvalg. Det kan leveres panelovner på soverom som tilvalg. Baderomsgulv leveres med termostatstyrte elektriske varmekabler eller vannbåren gulvvarme.
Parkering Parkering medfølger ikke. Mulighet for kjøp av garasjeplass for kr. 400.000,-.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Boligen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Regulering Eiendommen er detaljregulert i plan (Plan-ID) 1801, ikraft 13.12.2017. Delen av 119/2159 som Sjøkanten Park er planlagt oppført er regulert til boligformål med maksimalt bruttoareal på 13.600 kvm.
Konsesjon Nei.
Sentrale lover Handelen reguleres av bustadoppføringsloven og generell obligasjonsrett.
Prisantydning 5 190 000,- / Fellesutgifter: 1 969,- pr. mnd
Overtagelse Prosjektet er beregnet ferdigstilt ca. 18-24 mnd. etter byggestart. Byggestart menes her etter ferdigstillelse av grunnarbeid.
Kjøper er forpliktet til å overta boligen på det tidspunkt den er ferdigstilt. Endelig overtakelse vil bli varslet med minimum 2 ukers skriftlig varsel.
Foreløpig overtakelse er estimert til 1. kvartal 2023.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Ligningsverdi fastsettes av Skatt Nord etter boligene er tatt i bruk
Kommunale avgifter Kommunale avgifter fastsettes av Tromsø kommune etter boligene er tatt i bruk.
Energiforbruk Det er ikke oppgitt energiforbruk.
Sameiet Sjøstrandveien Borettslag
Fellesutgifter Fellesutgifter er stipulert til kr 1969,- i mnd.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen rettigheter er registrert

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Leveransebeskrivelse
Vedtekter
Husordensregler
Budsjett
Kjøpekontrakt
Byggetegninger
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv
Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Salgs av kontraktsposisjoner reguleres av bustadoppføringsloven, jf. buofl § 1 første ledd, bokstav b, siste punktum. I henhold til bustadoppføringslovas § 12 stiller utbygger sikkerhet for kontraktsforpliktelsene. Sikkerheten er gjeldende fra byggeperioder og frem til 5 år etter overtakelsen av boligen.

Transportgebyr/ administrasjonsgebyr påfaller selger.

Dokumenter fra utbygger på standardleveranse av kjøkken, bad, hvitevarer, gulv mv. oversendes gjerne på forespørsel. Ta kontakt med meglerforetakets representant for mer informasjon.

Som standard i Sjøkanten Park vil alle leiligheter bli tilrettelagt for xComfort smarthusløsning. Dette innebærer at hver leilighet får trådløs lys- og varmestyring og er klargjort for smarthus gjennom tilvalg.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 99457000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Leiligheten ligger på Bjerkaker med dagligvarehandel, treningssenter, pizzakiosk og gode bussforbindelser i umiddelbar nærhet (illustrasjonsbilde)
Leiligheten ligger på Bjerkaker med dagligvarehandel, treningssenter, pizzakiosk og gode bussforbindelser i umiddelbar nærhet (illustrasjonsbilde)
Innholdsrik og moderne 3-roms selveierleilighet i Sjøkanten Park (illustrasjonsbilde)
Innholdsrik og moderne 3-roms selveierleilighet i Sjøkanten Park (illustrasjonsbilde)
Plantegning Sjøparken B- 506
Plantegning Sjøparken B- 506
Leiligheten ligger i 5. etasje og har god intern beliggenhet (illustrasjonsbilde)
Leiligheten ligger i 5. etasje og har god intern beliggenhet (illustrasjonsbilde)
Bygget forventes ferdigstilt 4. kvartal 2022 / 1. kvartal 2023 (illustrasjonsbilde)
Bygget forventes ferdigstilt 4. kvartal 2022 / 1. kvartal 2023 (illustrasjonsbilde)
Sjølanten park kveld
Sjølanten park kveld